>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Hank, wszystko jest kwestią tego, jaką kobietę masz przy boku. Musisz pamiętać, że są też takie, ktore nad gotówkę przekładają uczucia oraz wspólnie spędzony czas. I moja żoncia do nich należy, w przeciwnym razie nie byłaby ze mną trzydziestu lat ????
Wróćmy do tematu, jaki mecz poleca na wieczór (aby zasnąć bez stresu) twórca systemu? Marsylia czy Sevilla?

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Okej, ale wytłumacz proszę dziadkowi co znaczy &quot;BTS&quot;? Nie kojarzę młodzieżowego slangu ????
W każdym razie dziękuję za wskazówkę, pakuję manatki i lecę do Vigo, zagram delikatnie, mam nadzieję, że chłopakom będzie się chciało biegać i nie będę musiał kompletować kompanii do modlitwy o gola ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
No ja dziś się nie nagrałem za dużo z moimi typami, ale jak dla mnie to i lepiej ????
Powodzenia życzę wam w hiszpanii zaraz, ja tak jak pisałem, nie gram, chociaż wybó wydaje się niezły.
Pablo, jak chcialem grać Marsylię przy ich obecnej kupie i to z Monaco, to znaczy że chyba w ogóle nie oglądasz pilki we Francji, albo sam nawet nie wiem co :razz:

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
We Francji ostatnio sporo overów, a Sevilla po pucharach, może być różnie. O, proszę - już mamy gola w Marsylii, 1 minuta!
Jak sam widzisz Straszaku, różnie to bywa.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Dziś bramki padały wyjątkowo szybko, gratulacje wszystkim ;)
Ja jutro widzę (gol ogólny), Malmo, Arsenal, a pojutrze Valerengę i Rosenborg. W środę pewnie kontynuacja norweskiej i przerwa aż do weekendu.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Witam. Jak tam weekend zarobieni? ;) Ja w sobotę nie miałem czasu na granie, a wczoraj nie było czasu na pisanie na forum, ale odrobiłem swoją piątkową wpadkę i jeszcze dodatkowo zarobiłem.

Dzisiaj gram taki zestaw:
Arsenal - Swansea ⛔grubiej. Ja grałem do końca i wyszedłem na 0, ale według systemu typ nie wszedł dlatego postawiłem ⛔
Hammarby - GIF Sundsvall✅
Elsborg - Malmo ✅
Atvidaberg - Djurgarden✅ delikatnie

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Terek Grozny - Spartak✅✅ piękna zakładka
Olimpi - gratuluję ???? Jak widzisz - da się ????
xxxx1234 - cieszę się, że się &quot;odegrałeś&quot;!
Niestety, ja dzisiaj przecuję do północy, więc raczej systemu nie tknę. Co najwyżej, a właściwie to nawet pewne - będę śledził wyniki live oraz Wasze dokonania :razz:
Słowem - będę miał uroczy wieczór, przenosząc się na livescorze po Londynie, Genui, Gliwicach i innych takich stadionach. Ile człowiek zwiedzi grając u bukamchera ????
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +2
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik

Zastanawiam się jeszcze nad graniem naszej pięknej kochanej polskiej ligi..
2 pozostałe spotkania bez wątpliwości, Arsenal 4/5, Rayo 3/5

Otrzymane punkty reputacji: +1
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
mam nadzieje chopaki i dziołszki że nie przyniose dzis pecha jak zagram Arsenal ;) (pierwszy raz tym sposobem ;) )

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Wiem, że z czeskiej U21 się zdarza ale sporadycznie. Ja bardziej mam na myśli sytuacje, w której klikam na dany mecz i ten zakład jest na 99%.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Wiem, że z czeskiej U21 się zdarza ale sporadycznie. Ja bardziej mam na myśli sytuacje, w której klikam na dany mecz i ten zakład jest na 99%.
to właśnie czeska U21 ;) chyba miałeś pecha, bo zwykle tam są minutówki. W żadnej innej lidze młodzieżowej nie ma tak często, nawet włączając te brytyjskie.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
to ja mam chyba faktycznie jakiegoś pecha kiedy sprawdzam czeskie U21 to minutówek brak. Raz mi się udało załapać na jeden mecz.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Więc muszę dokładniej sprawdzać tą czeską U21. Domyślam się, że kursy nie zachwycają, ale bramki tam się sypią jak wściekłe.

Do góry Bottom