>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Zapomniałem o Arsenalu, wchodzę HT, a tu 0-0! Spróbuję, może coś się uda zarobić w 2.połowie.
Co prawda jestem w pracy, ale w naszym fachu nie ma strachu ;)

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
pablovsky47 grał więc musiało być gorąco xD
Hank, co tak oficjalnie? Pablo jestem! :razz:
Zaczynasz mówić jak moi kumple! :;/::grin:

W 78 minucie postawiłem kompanię do modlitwy! I... poskutkowało! :razz:

Parę grosików wpadło, ale przede wszystkim kolejną część bonusu obróciłem bez straty i to mnie cieszy ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ja myślę że Firel pytał czy przy stawianiu tego meczu normalnym stawkowaniem były jakieś zakładki.
Były po 1.5-2 min nie licząc oczywiście początku meczu

P 13

pusty

Użytkownik
nie grałem tego meczu ale na telefonie widziałem (chyb ze internet w telefonie zawiesił się ) ze 40 minucie był kurs 2,75, kurs 3 wpadł dopiero w 41-42 minucie,

S 440

straszaksam

Użytkownik
a, racja... ostatnio mało sypiam i efekty tego takie, że czasem nie łapię sensu z kontekstu :razz:
pamiętajcie dziś o norweskiej! ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Pusty jeśli grasz tym systemem to powinieneś wiedzieć, że często jest tak, że przedział gol do 50 minuty trzeba zagrać za 2.75, a w drugiej połowie łapie się kurs 3,00 z około 2 minutową zakładką.

Macie jakiś pomysł na darmowy zakład Bayern-Barcelona bo sobie skomplikowałem życie plan był taki zagrać under 1,5 w pierwszej połowie przed rozpoczęciem meczu, a później na żywo x2. Wszystko było by pięknie tylko, że po pierwszym meczu w ramach ubezpieczenia zagrałem awans Bayernu za 5j jak by się jakiś cud w Monachium zdarzył (wcześniej przed pierwszym meczem u innego bukmachera za 100j grałem awans Barcelony) i teraz nie mogę już zagrać x2 bo to się wyklucza z awansem Bayernu i w ten sposób złamie regulamin punkt 7. Na tą chwile mam zagrany awans Bayernu i under 1,5 w pierwszej połowie i muszę na żywo coś tak do tego dobrać, żeby się wzajemnie nie wykluczało.

Dzisiaj gram:
Mattersbrg-Austria Lustenau✅ grubiej
Mjondallen-Rosenborg✅ grubiej

i nie wiem co zrobić z Valerengą kiedyś Straszak napisał, że z Rosenborgiem będą walczyć o mistrzostwo, ale jak na razie to ich wyniki wyglądają słabo.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
No najprościej zakład wymagany przed meczem, czyli over 0.5 do 10 minuty. A później ewentualnie juz na live - do 20 minuty. Nie trafisz zakład przed meczem, to zwrócą Ci stawkę.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Pablo chyba nie przeczytałeś dokładnie mojego poprzedniego postu. Już mam zagrane awans Bayernu i under 1,5 w pierwszej połowie i teraz muszę coś do tego dobrać na żywo, żeby się nie wykluczało.

Do góry Bottom