>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
hehe, ostatnio dobra forma do tych &#39;mniej pewnych&#39;. Dobrze, że przynajmniej to co podaję że jest bardziej pewne i można grać, to wchodzi (poza jednym przypadkiem) :razz:

firel 142

firel

Użytkownik
Mam na myśli granie meczów typu Atletico - Bilbao. Jedynym argumentem za tym meczem był chyba fakt ze &quot;zaraz się zacznie&quot;, bo sportowo to żadnego. No ale ktoś musi przegrać żeby ktoś mógł wygrać ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Bilbao na wyjazdach gra dno, atletico u siebie gra niesamowitą, szybką piłkę polegającą na szybkim strzeleniu bramki i kontrolowaniu spotkania...
no cóż, okazało się, że niekoniecznie zawsze musi tak być. No i zgodzić się trzeba, że to spotkanie to było z tych bardziej ryzykownych.
Ja na szczęście po ostatnich niepowodzeniach mocno sobie ograniczyłem granie dużej ilości spotkań, choć to wcale nie znaczy, że będzie lepiej (ale póki co jest).
do rozważenia na potem:
Espanyol - Vallecano (no, nie tak na potem :razz: )
Verona - Udinese
Tottenham-Manchester City (gdyby nie fatalna postawa na wyjezdzie city to moznaby nawet grubiej)
Napoli - AC Milan
No i oczywiście bacznie będę obserwował dzisiejsze mecze z ligi islandzkiej, ale poki co nie do gry ;)
Nic do grania grubo niestety wg mnie.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Szybkie pytanie- zakładając, że Barcelona zdobędzie Puchar Króla, to wtedy drużyna z 7 miejsca bierze udział w kwalifikacjach do LE? Bo w takim wypadku mobilizacja Espanyolu będzie ogromna, w przeciwnym razie oba zespoły grają trochę o pietruchę.
Siadło, dzięki Straszak za propozycję meczu.

firel 142

firel

Użytkownik
Bilbao na wyjazdach gra dno, atletico u siebie gra niesamowitą, szybką piłkę polegającą na szybkim strzeleniu bramki i kontrolowaniu spotkania...
Ja za to każdy mecz Atletico widze jako underowy, nawet jeśli koniec końców jest 5-0 ???? Gram ich bardzo rzadko, czasem jak grają z teoretycznymi &#39;ogórkami&#39;

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Atletico underowe - z wolna żarty ;) Jedna z najbardziej bramkostrzelnych drużyn ale to o niczym nie świadczy nie? ;)
⚽ Nantes - PSG 4/5

firel 142

firel

Użytkownik
Atletico underowe - z wolna żarty ;) Jedna z najbardziej bramkostrzelnych drużyn ale to o niczym nie świadczy nie? ;)

⚽ Nantes - PSG 4/5
a zobacz jak mało tracą. ale to o niczym nie świadczy nie?

emm 99

emm

Użytkownik
Dla mnie dzis do grania jeszcze:
17:00
Tottenham - City ✅✅
17:30
Hertha - Gladbach ✅✅
20:00
Odd - Rosenborg [do przemyslenia]

Otrzymane punkty reputacji: +1
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
18/35 spotkań zakończyło się +2,5 (51,4%)
Co prawda ostatnimi czasy tendencja malejąca bo to już tylko 3/10 +2,5 (30%)
ale i tak daleko mi do nazwania spotkań z ich udziałem underowymi.
Zgadzam się natomiast, że było to spotkanie ryzykowne ale teraz to możemy gdybać - polak mądry po szkodzie ;)

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Po dosyć mocnej analizie kolejki seria A, wybrałem mecz Interu z Chievo. Wszystkie znaki wskazywały, że Inter to wygra. I co? 0-0 i pięć dych w plecy.
Rozumiem, że liga włoska jest underowa i makaroniarze to wałkarze, ale tutaj wypadało wygrać. A jeśli ktoś napisze, że to był zły wybór, to stwierdzę, że nie za bardzo zna się na futbolu. Wszelkie analizy, medytacje i modlitwy nie pomogą, jeśli ktoś nie ma farta.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Po dosyć mocnej analizie kolejki seria A, wybrałem mecz Interu z Chievo. Wszystkie znaki wskazywały, że Inter to wygra. I co? 0-0 i pięć dych w plecy.
Rozumiem, że liga włoska jest underowa i makaroniarze to wałkarze, ale tutaj wypadało wygrać. A jeśli ktoś napisze, że to był zły wybór, to stwierdzę, że nie za bardzo zna się na futbolu. Wszelkie analizy, medytacje i modlitwy nie pomogą, jeśli ktoś nie ma farta.
Możesz stwierdzać, że nie znam się na futbolu, ale to Ty zagrałeś mecz drużyny z najgorszą statystyką goli na mecz w całej Seria A. 1,7 goli/mecz, spora różnica pod tym względem do przedostatniego wyniku (2,1 goli/mecz). I mimo tej można powiedzieć kluczowej statystyki do tego systemu wybrałeś akurat ten mecz. Fart jest potrzebny, ale nie można wszystkiego zrzucać na jego brak.

Otrzymane punkty reputacji: +1
olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Po mojej dotychczasowej grze tym systemem stwierdzam, że nie jest on dla mnie. Co zarobię to stracę i tak bez przerwy. Wczorajsza wtopa na Atletico jest dla mnie dość bolesna ale pokazuje że oprócz dokładnej analizy potrzeba jest masa szczęścia. Cały mecz Atletico oglądałam i była tam masa sytuacji nic nie zapowiadało 0-0. Czasami pogram jakąś tam rosyjską ligę i o dziwo wchodzi a tu taki mecz, masa sytuacji i ani jednego gola. Tym wiekszy mój podziw dla osób potrafiących generować zyski takim sposobem grania. Życzę powodzenia w dalszej walce, ja odpadam.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Skoro nie siadają Wam mecze, które po analizie wychodzą, że nadają się pod grę tym sposobem - zacznijcie grać spotkania, które odrzucacie ???? Człowiek chce być za mądry i wybiera tam gdzie 0-0 a w równoległych spotkaniach bramka za bramką ????
#dlaOdważnych

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Aby odrobić wpadkę na serie A, wybralem Trabzonspor. Do przerwy 0-0. Jeśli i na tym meczu przegram, to chyba sie poddam z tym systemem. Zobaczymy.

Gooooooool! Besikstas z zakładką w 57 minucie ???? Nie pamiętam kiedy tak się cieszyłem, bo zagralem va bank, za ostatnią stówkę na koncie. Zazwyczaj tak nie gram, ale dziś dopadło mnie coś w rodzaju: &quot;A mam to gdzieś&quot;.
W 56 minucie po kursie 3 a minutę później 0-1 :p

Uff...

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jak ktos pograł Napoli z moich typów to ja to po pierwszym progu odpuściłem po czerwonej kartce dla Milanu kursy nie beda warte gry, a do tego pewnie zaczną murować bramkę i bedzie męczenie buły.

D 0

darkov92

Użytkownik
2 dla PSG;)
Zacząłem grać ten Milan, po pierwszej połowie 0-0 i czerwona dla Milanu, oglada ktos ten mecz moze? Zagralem juz wszystkie progi do 50 min i nie wiem czy odpuscic czy grac dalej

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
xxxx1234 było nie odpuszczać Milanu - Napoli zgotowało grubą zakładkę ;)
Czasem trzeba zacisnąć zęby i posłuchać się drugiej połowy bo seksu nie będzie ????
edit. Się rozstrzelali, 7 minut i 3 bramy ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Destro i tu masz racje polać mu ;) Na Napoli mozna było grubo zarobić, ale kosztem kilku siwych włosów, a mnie tak zniechęciła ta ???? i do tego niestrzelony karny i juz miałem obraz tego meczu w głowie.
Jak to juz nie raz padło na tym forum nie mozna mieć wszystkiego. I tak dzisiaj dwie zakładki złapałem na City i Lazio co mi dało zarobić nie tak dobrze jak wczoraj ale zawsze lepszy mały ✅ jak mały ⛔

Do góry Bottom