>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Macie racje bez sesu to wymyśliłem, ostatnimi czasy zbyt wiele czasu poświęcam myśleniu jak tu zarobić, a sie nie narobic :) ja PSG grałem gola ogólnego normalnym stawkowaniem ale bramka wpadła chyba w 25 minucie, a na progu do 50 minuty napewno nie szło by złapać kursu 3,00.
Może mnie ktoś odesłać do strony w tym temacie, gdzie jest opisane jak stawkujecie. Bo ja ciagle używam tego systemu 3,5..... A tu juz sie kilka razy przewijalo standardowe i niestandardowe stawkowanie.

firel 142

firel

Użytkownik
Macie racje bez sesu to wymyśliłem, ostatnimi czasy zbyt wiele czasu poświęcam myśleniu jak tu zarobić, a sie nie narobic :) ja PSG grałem gola ogólnego normalnym stawkowaniem ale bramka wpadła chyba w 25 minucie, a na progu do 50 minuty napewno nie szło by złapać kursu 3,00.
Może mnie ktoś odesłać do strony w tym temacie, gdzie jest opisane jak stawkujecie. Bo ja ciagle używam tego systemu 3,5..... A tu juz sie kilka razy przewijalo standardowe i niestandardowe stawkowanie.
1j 2j 3j 5j 8j 13j 21j 34j koszt 87j

Otrzymane punkty reputacji: +1
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
O stawkowaniu agresywnym mozesz sobie poczytać w w oryginalnym temacie, jego wadach i zaletach.
Dzisiaj mnóstwo meczy do grania, idzie majówka to zapodam pare typów :p
Eibar - Sevilla stawka 2/5
Real Madrid - Almeria grubo przykładam real, stawkowanie ultraagresywne ????
Górnik Zabrze -Zawisze 1/5
Podbeskidzie - Lech 4/5
Krka - Celje - 1/5
Sampdoria - Verona 2/5
Sasuolo - Roma 3/5
Mysle jeszcze cały czas nad Lazio ale nie ma sensu tego grać normalnym stawkowaniem.
Podobna sytuacja z Molde i Malmo które chętnie bym zagrał ale też kursy beznadziejne. Możliwe że zagram 1/5 konkretnie gola Lazio,Malmo i Molde ale musze to jeszcze przetrawić.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Hank już chyba doszedłem co to jest stawkowanie agresywne w Twoim wykonaniu czyli każdy kolejny próg x2 5 10 20...??? Przy jaki kursie dla stawkowania agresywnego stawiasz kolejny próg?
Ciekawą opcją jest też stawianie pierwszego progu czyli 3j do 10 minuty i 3j do 20 minuty i dopiero wtedy rozpoczęcie progresji w razie wpadki 0-0 w 80 minucie unikamy tego najgorszego progu.
Dzięki wszystkim mam już kilka sposobów stawkowania i teraz będę indywidualnie dobierał to do każdego meczu w zależności od ryzyka.
Hank już doczytałem przy jakim kursie stawiasz kolejny próg przy agresywnym stawkowaniu.

emm 99

emm

Użytkownik
Jeśli chodzi o mnie to Molde przyloze grubiej - wg mnie gol do 45&#39; tam padnie.
Jakies argumenty za Lechem ze taki pewniak, Hank..?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Lubie takie mecze. Podbeskidzie musi ten mecz wygrać żeby awansować do grupy mistrzowskiej. Drużyna taka jak Lech musi wygrywać praktycznie wszystko jeśli marzy o mistrzostwie. Wiadomo że nie zawsze chęć wystarcza, ale z założenia żadna z drużyn nie ma prawa grać na 0-0 i taki wynik nie usatysfakcjonuje nikogo. W Bielsku średnio pada 3 bramki na mecz. Mimo osłabień obu drużyn powinno być ciekawie. Jak nic się nie będzie działo to się odpuści ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Dla Hanka to pewnie bardziej 500, 1000, 2000 ;) Zwłaszcza, że nie spotkałem się chyba jeszcze w tym temacie z meczem, który grałby &quot;ultraagresywnie&quot;. Strach się bać ;)
nie róbcie z kogoś Boga i milionera, bez przesady, Hank też jest człowiek taki sam jak i my.

mogłeś chociaż się odezwać jakoś, a nie totalnie zlać co do Ciebie napisałem ????

@Hank
Jak dla mnie Sevilla to jest 4/5 co najmniej, jeśli dla Lecha dajesz 4/5 :razz:

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Straszak już pisałem w tym temacie, że nie mogę pisać pw bo muszę mieć 10 postów na koncie, a mam tylko 4. Poza tym na któryś Twój post kliknąłem dzięki i napisałem, krótką notatkę, że to nie za ten post tylko za to co mi wysłałeś.

emm 99

emm

Użytkownik
Zarowno Sevilla jak i Lech wyglada ok, choc w moim odczuciu Legia powinna tez dac rade i ja raczej w tym kierunku pojde.

@
Elegancka zakladka na Malmo.
Molde gralem do dwoch goli, tez ok ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Straszak z Podbeskidziem po ciuchu licze na BTSa czego nie moge powiedziec o Sevilli.
Nigdy nie gram grubiej gdy licze praktycznie tylko na gola druzyny przyjezdnej ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Straszak już pisałem w tym temacie, że nie mogę pisać pw bo muszę mieć 10 postów na koncie, a mam tylko 4. Poza tym na któryś Twój post kliknąłem dzięki i napisałem, krótką notatkę, że to nie za ten post tylko za to co mi wysłałeś.
aaa sory, mój błąd... ostatnio troche zakręcony jestem.

Możecie napisać jak rozumieć to stawkowanie 1/5, 2/5, 4/5 itd?
Polecam zapoznanie się z PODSTAWAMI bukmacherki w ogóle.

Straszak z Podbeskidziem po ciuchu licze na BTSa czego nie moge powiedziec o Sevilli.
Nigdy nie gram grubiej gdy licze praktycznie tylko na gola druzyny przyjezdnej ;)
no czaję. Zobaczymy jak będzie, życzę zakładki ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No Sevilla szybko i przyjemnie, niby po fakcie można było przyłożyć grubiej, ale trzymam się wniosków wyciągniętych w bólach xD

D 0

darkov92

Użytkownik
Osatnio wsadzili nawet kilka bramek Realowi, Maladze też powinni coś wcisnąć. Chociaż po 1 połowie na razie 0-0
Roma szybciutko, obstawiacie do 2 bramy?

firel 142

firel

Użytkownik
Osatnio wsadzili nawet kilka bramek Realowi, Maladze też powinni coś wcisnąć. Chociaż po 1 połowie na razie 0-0

Roma szybciutko, obstawiacie do 2 bramy?
Nie. Zysk już jest, nie będę się stresował dalej ????

Do góry Bottom