wudar72
Użytkownik
Dzięki,pewnie się przydaCo do Ghany i Nigerii to oni faktycznie mogą walnąć bramę, a co do Iranu, to ja Ci życzę duuużo powodzenia![]()
Podnoszę o 0,5j próg i gram kurs @15,najwyżej będzie strata 27j....
Dzięki,pewnie się przydaCo do Ghany i Nigerii to oni faktycznie mogą walnąć bramę, a co do Iranu, to ja Ci życzę duuużo powodzenia![]()
Ci co grali do końca to chyba nawet im się nie wrócił wkład bo w 80 min kurs na gola był @2,00 a na gola Argentyny @2,20 chyba troszkę duże stawki musiały by iść żeby zarobić.....Gratuluje tym co grali do końca ja odpuściłem przy 70minucie.
O.k spoko,każdy ma swoje zdanie ja je szanuje,natomiast dla mnie nie mądre jest granie na tak małe kursy jakie są na ogólny gol w meczu,bo niestety ale żeby coś ugrać to stawki muszą rosnąć szybko i choć zawsze byłem zwolennikiem progresji to jednak jest dla mnie nie do przyjęcia stosunek wkładu do wygranej.....choć wydaje się to takie łatwe bo to tylko jeden gol.....wudar ja rozumiem w pełni grę na doga i popieram, natomiast uważam iż gra na gol murowanego faworyta jest bezsensem i juz lepiej grać na ogólny gol w meczu
Mogę sie zapytać jakie przedziały czasowe i stawki grasz na dogów?O.k spoko,każdy ma swoje zdanie ja je szanuje,natomiast dla mnie nie mądre jest granie na tak małe kursy jakie są na ogólny gol w meczu,bo niestety ale żeby coś ugrać to stawki muszą rosnąć szybko i choć zawsze byłem zwolennikiem progresji to jednak jest dla mnie nie do przyjęcia stosunek wkładu do wygranej.....choć wydaje się to takie łatwe bo to tylko jeden gol.....
To wszystko zależy od doga,jeśli duży dog tak jak Iran wczoraj to zaczynam od 1j i podnoszę o 0,5j starając się złapać dwa progi z kursem @13-15Mogę sie zapytać jakie przedziały czasowe i stawki grasz na dogów?
Jaka była twoja najdłuższa seria bez trafienia?To wszystko zależy od doga,jeśli duży dog tak jak Iran wczoraj to zaczynam od 1j i podnoszę o 0,5j starając się złapać dwa progi z kursem @13-15
Ghana po minusie na Iranie zacząłem od 5j i podnosiłem o 1j łapiąc dwa progi z kursem @5,50-6,00
I na koniec Nigeria od 1j podnosząc o 1,5j każdy próg łapiąc dwa progi z kursem @4,50-5,00
Ta najdłuższa wciąż przede mną :grin: a na poważnie to jak na razie trzy mecze ale nie gram tego cały czas(bo gram HT/FT)Jaka była twoja najdłuższa seria bez trafienia?
Większość odpowiedzi masz nad swoim postemWudar jakiego stawkowania używasz stawiając gola na doga?? Czy pierwsze progi grasz do granicy zysku bez podnoszenia stawek? Np. Kurs na gola doga ok 5,00 więc pierwsze 3 progi grane po 1j generują nadal zysk 2j i 4 próg po 1j też jeszcze wygeneruje zysk. I co w przypadku gdy drużyna przeciwna strzeli 1st goal, grasz cały mecz dopóki dog coś strzeli lub niestrzeli?? Jak zachowują się kursy w przypadku gola faworyta? Czy kurs na gola doga rośnie czy wręcz przeciwnie, maleje?