>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

muntar 506

muntar

Użytkownik
Dawno nie grałem tym systemem, naszła mnie ochota pograć wybieram spotkanie Ligue 2 we Francji Brest - Tours. Argumenty? Widzicie tu gdzieś 0:0 ?
Pojedynki bezpośrednie: BREST - TOURS
14.03.14 LIG Brest Tours 2 : 0
04.10.13 LIG Tours Brest 1 : 1
30.04.10 LIG Brest Tours 2 : 0
04.12.09 LIG Tours Brest 0 : 1
13.03.09 LIG Brest Tours 0 : 1
03.10.08 LIG Tours Brest 2 : 0
18.05.07 LIG Tours Brest 1 : 2
08.12.06 LIG Brest Tours 1 : 1
03.04.04 NAT Brest Tours 1 : 0
10.10.03 NAT Tours Brest 1 : 2

muntar 506

muntar

Użytkownik
Ja widzę, że Brest to najczęściej remisuje 0:0 w całej lidze - 4 na 9 w ogóle rozegranych meczów
Milan z Chievo też 10 lat wygrywał na SS i wygrał w ten weekend. Są takie mecze które są specyficzne. Olimpia Asuncion - 3 De Octubre(Febrero?) przez wszystkie spotkania ok 15 spotkań wszystkie spotkania poza jednym 2 bramkowe wzywż ???? Liczę że i dzisiaj statystyka nie zakłamie rzeczywistości.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Myślę, że w co drugim wyniku 0-0 można się doszukac, że w poprzednich 10 spotkaniach tych drużyn taki nie padł i nie jest to absolutnie żaden argument. Pierwszy przykład z brzegu, wczorajszy mecz Anderlecht-Genk. W 50 spotkaniach H2H nie było 0-0 (możliwe nawet, że więcej, nie chciało mi się szukac statystyk dalszych niż 1997r.). Wynik wczoraj? Bezbramkowo.
Jest to ewidentnie mecz podwyższonego ryzyka, ale wiadomo że i tak 8/10 takich spotkań mimo wszystko wejdzie. Kursy za to sporo lepsze, więc może w tym szaleństwie jest metoda.
Żeby nie było, że neguję typ a sam nie podaję swojego- zwyczajnie ostatnio nie gram. Co nieco wyciągam wnioski, analizuję i może wrócę po przerwie reprezentacyjnej.

sts1906 3

sts1906

Użytkownik
A może faktycznie warto dać sobie siana przez te parę dni??
Po co walić w underową francję/belgię??
Sami prosicie się o problemy ;) i do tego poniedziałek dziś-dzień dziwnych wyników ;)

muntar 506

muntar

Użytkownik
A może faktycznie warto dać sobie siana przez te parę dni??

Po co walić w underową francję/belgię??

Sami prosicie się o problemy ;) i do tego poniedziałek dziś-dzień dziwnych wyników ;)
Ponad dekada spotkań tych zespołów over 0,5 beż żadnego remisu bezbramkowego to słaba próba? :]

Do góry Bottom