Ostatni mecz da sie zagrac na te minuty ?A tam wielki... farciarz zapewne :razz:
To sie musialo tak skonczyc..
http://www.livesports.pl/mecz/EqIyN5z4/#statystyki-meczu;0
Co by nie rozmywac, na jutro:
15:30
Leverkusen - Paderborn ???? [over ogolny kurs nie zachecal]
gol tych pierwszych z tym, że kurs musi być na przedział ponad 4, bo 3,4 w stosunku do 3,75 mnie NIE urzadza.
15:30
Dortmund - Hamburger
takie mecze powinni (musza wygrywac) mysle, ze nie bedzie oszczedzania i komplet pkt po pewnym zwyciestwie zostanie w Dortmundzie, sytuacja podobna jak przy Leverkusen z tym, ze ja poczekam jakie beda kursy i wybiore JEDNO spotkanie.
[przelamanie Hamburga, a tyle min bez strzelenia gola - Leverkusen pewnie cos strzeli ale ja przenosze sie na Aalesund - Odd i Wam tez radze.. ups, nie zdarzyliscie! ]
18:30
Sturm G. - Groding
Przelamanie, goscie za duzo na wyjazdach nie strzelaja - za to gospodarze u siebie owszem, a i obrone maja dziurawa - takze od 20minuty wedlug uznania.
19:45
Cambuur - Dordrecht
Nawet padlina czasami daje zarobić tylko trzeba grać do końca :razz:Wedlug mnie tak, w innym przypadku bym go nie uwzglednial.
Najlepszym betem dzis okazal sie i tak mecz wyczajony w czasie trwania Aalesund - Odd, gralem do 2 goli - ekstra ksiegowanie!
Poplynalem lekko na Mjallby, ale w 2 progu sie ogarnalem i pomyslalem wtf, przeciez to padlina..
No to trzeba dalej stawiać na ov 0,5 na ostatnie 90minut i przynajmniej wyjść na 0 lub minimalny plus.....ale to już ryzyko i duży wkład...Grałem konsekwentnie i City i Sturm Graz i gole w 82 i 83 minucie, ŚWIETNIE ????????
eMm. Wyslalem priva do Ciebie ale nie wiem czy sie wyslalo tak naprawde.Ja musialem zwiekszyc budzet, bo jakies syfy go WYZEROWALY - oczywiscie nie meczyki na over 0,5 - masakra. Przerwa do momentu powrotu lig i wtedy atakuje grubo.. bo straty dosc spore.
P.s
Prosba do ludzi ktorzy graja progresje wysoko - mecz ok 1.000 - 1.500 o odezwanie sie na pw!
Co masz na mysli,piszac syfy go wyzerowaly?Ja musialem zwiekszyc budzet, bo jakies syfy go WYZEROWALY - oczywiscie nie meczyki na over 0,5 - masakra. Przerwa do momentu powrotu lig i wtedy atakugrubo.. bo straty dosc spore.