Nie wskazywało nic na to że w meczu nie padnie bramka. H2H od 5 spotkań powyżej 2,5 bramek więc nie było podstaw żeby nie obstawiać tego meczu. Ostatnie spotkanie na wyjeździe skończyło się 2:4 dla Atletico. Nawet Barcelonie zdarza się nie strzelić żadnej bramki. Mówi się trudno i gra się dalej.
Wspaniały argument, h2h ????
TO teraz ja Ci wymienię parę argumentów, dlaczego NIE powinno się tego grać:
1. Rayo to nie jest jakiś podrzędny klubik, tylko od dłuższego czasu goszczą w Primera.
2. Diego Simeone na trybunach. Jak ktoś nie wie co ten człowiek zrobił dla klubu i kim jest dla tych piłkarzy, to nie najpierw poczyta.
3. Atletico grało Superpuchar i byli na pewno trochę zmęczeni, mimo że to początek sezonu... to zresztą było widać na murawie.
LoL:grin: co mnie obchodzi co było 5 lat temu skoro w tym sezonie Atletico ma zupełnie nowych graczy. Davida Villa Diego Costa mówią Ci coś te nazwiska? Fakt, że gdybyśmy mówili o tamtym sezonie to mecz pewny do grania, bo Vallecano straciło najwięcej goli i kilka innych podobnych argumentów. Jednak od od tego czasu minęło kilka miesięcy... Początek sezonu to zawsze loteria, bo nie wiadomo jak drużyna wykorzystała okres przygotowawczy są drużyny, które już są na swoim najwyższym poziomie Barca, City Liverpool, a są takie które jeszcze żyją wakacjami MU, Bayern, Real czy Atletico. Mnie Atletico w ogóle nie zachęciło do gry gdy grali z Realem w superpucharze.
Niesamowite, w końcu ktoś rozsądny w tym temacie! ????
Kilka stron wcześniej proponowałem tą właśnie ligę
MLS Nikt nie był zainteresowany a tam padają dość często bramki.
Prawda jest taka że na każdy podany tutaj typ znajdzie się ktoś komu ten typ nie będzie odpowiadał.
Wszyscy czekają na ligi typu
Hiszpania Holandia Francja a już PSG pokazało że można nieźle popłynąć na pewniakach
Co Cię obchodzi 'ktoś'? Graj
MLS jak Ci się podoba, a kto głupi, niech nie korzysta. Tam mniej więcej z 60-70% spotkań jest spokojnie do gry.
PSG pewniak w tamtym meczu?
W pierwszym spotkaniu pokazali, jakim to są 'pewniakiem', remisując sobie z przeciętnym Stade de Reims, NA WYJEŹDZIE (to ważne, więc podkreślam żeby zwrócić uwagę).
Dodatkowo, wciąż należy pamiętać, że francuska, to liga underowa i drużyny tam nie grają wesoło i byle do przodu.
Ponadto, PSG grało właśnie na wyjeździe, co podkreśliłem już wcześniej.
Było wiadomo, że PSG gra bez Ibrahimovica. Jasne, że ten koleś to nie jest alfa i omega tej drużyny, aczkolwiek dość mocny akcent w ich ataku. Aczkolwiek mają chociażby Lavezziego, który powinien sprostać.
Nie wiem dla kogo taki mecz mógłby być pewniakiem, po tym co PSG pokazało w pierwszym meczu wyjazdowym w lidze :razz:
aha, no i dlaczego warto grać 'lepsze' ligi? Teoretycznie jest mniejsza szansa na wałki. Oczywiście jest to szansa czysto teoretyczna, ale jednak jest to dość istotny czynnik, mimo wszystko.
No, w każdym razie dziś warto polować na Capital One, o ile będą minutówki i odpowiednie składy tych czołowych ekip.