Mylisz się. Live Center to nic innego jak informacje o meczu ale dostępne na stronie livesprts ???? Przykład z samej góry strony Brazylia i 3 dzisiejsze mecze nie były dostępne w minutach ale wcześniejszy mecz Korea Nigeria już był. W tym drugim przypadku nie było livecenter. To bet 365 wyznacza spotkania. Kolejny i chyba najlepszy przykład to mecz Interu. Była ikonka telewizorka i live i...nie było minut ????http://www.livesports.pl/ jeśli obok meczu jest ikonka "live centre" to to spotkanie będzie miało minutówki na 99%, są oczywiście przypadki że nie ma tej ikony a nasz zakład jest ????
Nie jestem pewien na 100% ale chyba się nie da.Rozumiem, a da się w jakiś sposób sprawdzić czy w danym meczu były minutówki jeśli nie śledziłem spotkania ?
Sa ligi, ktore sa w calosci na minutowki, jak angielska, hiszpanska,francuska, niemiecka, wloska, polska (tam bedzie kazdy mecz 1 ligi) w rosyjskiej,norweskiej,mls,dunskiej,slowenskiej,tureckiej daja 90 procent meczow (zdarzaja sie pojedyncze mecze, ktorych nie ma) w ameryce pld sa chyba wszystkie z kamerkami. Reszta roznieRozumiem, a da się w jakiś sposób sprawdzić czy w danym meczu były minutówki jeśli nie śledziłem spotkania ?
Nie o to chodzilo w pytaniu. Kolega chcial wiedziec czy byla opcja "gol do xx minuty" w danym spotkaniu. Mozesz to ustalic wybierajac "Wyniki" na samej dole strony bet365 i potem "Sport-pilka nozna-szukaj wedlug-na zywo". Nastepnie klikasz WYNIKI i w odpowiedzi otrzymujesz liste spotkan z interesujacego okresu. Klikasz na dane spotkanie, po czym "Wynik meczu". Opcja "Wygrana" przy danej opcji oznacza sukces. Nie do konca jeszcze to rozkminilem. Prace w poszukiwaniach znacznie ulatwi wcisniecie CTRL+F i wpisanie "czas nastepnego gola..". Dziala w tym przypadku, czego nie da sie powiedziec o calosci strony bet365 napisanej we flash'u. Pozdro dla grajacych.Sa ligi, ktore sa w calosci na minutowki, jak angielska, hiszpanska,francuska, niemiecka, wloska, polska (tam bedzie kazdy mecz 1 ligi) w rosyjskiej,norweskiej,mls,dunskiej,slowenskiej,tureckiej daja 90 procent meczow (zdarzaja sie pojedyncze mecze, ktorych nie ma) w ameryce pld sa chyba wszystkie z kamerkami. Reszta roznie
Sorry, ale tutaj ilość granych spotkań a raczej ich ograniczenie nic nie znaczy. Liczy się SKUTECZNOŚĆ - gl&hfGóra 2 spotkania dziennie, weekend obficiej i powinno być dobrze
Pewnie, że tak - masz racje. Jednak sam napisałem, że kursy są do korekty dla każdego. Ja zrobiłem sobie tą tabelkę dużo wcześniej i tak szczerze mówiąc jeszcze nie miałem okazji dojechania do ostatniego progu, więc i nie miałem szansy poprawić tego kursu. Niemniej uważam, że każdy średnio roztargniony poradzi sobie z edycją tego dla własnych potrzeb.Wyjasnij ostani prog. To ma byc gol do 90min? Bo jesli tak, to kursie rzedu 3,5 zapomnij. 3,5 bedzie w okolicach 85 minuty, a opcji "gol do 90 minuty" w ofercie nie ma. 2,25 ok 78-79 minuty i to wszysko na co mozesz liczyc w "medialnych" spotkaniach, i tu chodzi o opcje "powyzej 0,5 gola" ktora w porywach dochodzi do 2,50. A wtedy robi sie minus na ostanim progu. Co zrobisz jesli gol padnie miedzy 79 a 85 minuta? Postawisz na drugiego czy zaakceptujesz straty?