Jednak ten 1% zostal trafiony bo minutowki byly ????Jeśli będzie taka opcja to w meczu Paragwaj U20 - Francja U20 kobiet można spróbować. Francuzki w gazie, poprzednie mecze wygrywały różnicą 4 goli, a Paragwaj to najsłabsza ekipa w tej grupie, a może i na całym mundialu. Pod warunkiem, że zagra Lavogez, bo w poprzednich meczach była wyraźnie oszczędzana
edit: na 99% nie będzie takiej możliwości
nie obrażać mi tu Ekstraklasy ????akcji więcej, niż w całej kolejce naszej ekstraklasy
bez urazy, ale Peru to nie jest dobry pomysł, dzisiaj na 4 mecze jeden mecz over 2,5 (i to w 90minucie dopiero), pozostałe under 1,5. Poprzedni sezon podobnie, 10% meczy na 0-0, aż 34% na under 1,5, 58% under 2,5.Gracie takie dziadostwo, a potem dziw, że minusy są, zamiast zainteresować się meczami spoza Europy. Np. teraz rozgrywany jest w Peru mecz
Oczywiście masz rację, ale zauważyłem jedną zależność, mianowicie od 31 sierpnia 2013 roku po każdym bezbramkowym remisie Lille w następnym ich meczu padały bramki. Wiem, że statystyka to największy kłamca w dzisiejszym świecie ale ciężko analizować jakoś inaczej spotkanie drugiej kolejki ???? . No i jak mówię, ostatni ich mecz oglądałem i jakiegoś strasznego piachu nie grali. Broń Boże nikogo na siłę nie namawiam, jedynie podaję propozycję ????Do meczu Caen-Lille dodałbym, że w poprzednim sezonie w meczach Lille była najniższa średnia bramek/mecz- żenujące 1,89. Dodatkowo mogli się 'pochwalic' najmniejszym procentem over 0,5 na wyjazdach- zaledwie 79%. I jakoś nigdy się nie sugerowałem faktem, że drużyna właśnie zanotowała 0-0, szczególnie jeśli chodzi o raczej underową ligę i zdecydowanie underowy zespół. Nie raz przeglądając wyniki na livesporcie można się natknąc na dwa 0-0 pod rząd danej drużyny. Ale te kwestie to tak tylko do przeanalizowania, bo ich ostatnich spotkań nie widziałem, więc jestem gorzej zoorientowany niż kolega @Heksan. Na szczęście rozkręca się coraz więcej lig więc ja osobiście tego meczu nie gram (mimo że faktycznie H2H wygląda dobrze- seria 6 spotkań z over 2,5). Do przemyślenia i powodzenia