>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Nie boję się i już gram, taka ciekawość bo dobrze to wygląda ????
Wszystko zależy od szczęścia i mentalności osoby grającej.
Statystyki to jakaś połowa sukcesu (ale umiejętne korzystanie z nich, bo jak ktoś twierdzi, że korzysta ze statystyk, ale robi to nieumiejętnie, to zwiększa się czynnik szczęścia). Spora część to zwykłe szczęście, a jeszcze inna rzecz zwyczajnie duży kapitał, żeby móc grać, a także nie przeginanie ze stawkami i nie granie meczów z lig typu Malediwy bo były dostępne zakłady i mecze zwykle były overowe, więc czemu nie grać? :grin:
No i dochodzą różne sprawy po drodze też, jak doświadczenie chociażby (jeśli ktoś umiejętnie je zbiera :razz: ). Ja sam jeszcze wielu rzeczy się uczę, ale jak widzę, co czasami za bzdury tu wypisujecie, to chcę wam jakoś pomóc, naprowadzić, ale chyba niektórych to się nie da, bo w ogóle nie słuchacie, nikogo... ważne, jeśli poznacie się później na własnych błędach chociaż, bo ja też często uparciuch jestem, póki sam nie doświadczę ;)
Sęk w tym, że jeśli zawiedzie choć jeden z ww. czynników, to na dłuższą metę będzie klapa, tak jak w moim przypadku, po krótkim sukcesie przez pierwsze 2-3 miesiące gry. Teraz jestem bogatszy o doświadczenie i wiem, że to nie jest wyścig i w jeden sezon nikt miliarderem nie został i nie zostanie ;)
Przemyślcie sobie to i pomyślcie czasem, czy warto się na siłę pchać, ryzykować i chcieć ciągle więcej, więcej, więcej, zamiast powoli, spokojnie zbudować sobie kapitał i potem tylko go powiększać, systematycznie.
Jak chcecie ryzykować i grać agresywnie, proszę bardzo, ale potem jak przegracie, to pretensje do samych siebie ;)

aha, no tak, bo dyskusja znowu odbywa się nie w tym temacie, w którym powinna, bo zadajecie pytania w temacie TYPÓW a nie w temacie dyskusji, więc...
polecam na dziś Manu z Valencią, Real z Sevillą i ew. coś z pucharu węgier, ale tam raczej nie będzie minutówek.
Dla odważnych Chelsea z Sociedad.
Aha i takie wybieranie spotkań i granie na pałę też jest głupie, jeśli nie pozna się składu, jaki wychodzi na mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +1
marcim222 65

marcim222

Użytkownik
Ja przyznam szczerze, że jestem na sporym plusie chociaż zdarzały się wpadki, a to z powodu grania na siłę bo ciągle było mało. Ale człowiek uczy się na błędach i teraz gram tylko i wyłącznie według określonych przez siebie reguł. Tak jak napisał StraszakSam trzeba powoli i konsekwentnie budować kapitał m.in. poprzez umiejętną analizę granych spotkań. Statystyki przedmeczowe to nie wszystko bo statystyki grają przed pierwszym gwizdkiem i nigdy nie wiadomo jak mecz się będzie układał.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ja myślę, że to właśnie ILOŚĆ GRANYCH SPOTKAŃ jest kluczem do regularnych zysków.
Nawet z głupiego prawdopodobieństwa wystąpienia wyniku 0:0 mniej razy wtopimy grając mniej meczy.
Podstawa to nie być zachłannym czego np. ja dopiero się uczę (a bukmacheruję od około 13 lat - z przerwami) :/
Co by nie było offtopowo kwestia typu:
T. Moscow - Amkar @ 18:00 - myślicie ,że coś ustrzelą?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Nie ryzykowałbym z ligą rosyjską na tak wczesnym etapie sezonu, chyba że w grę wchodzi CSKA lub Zenit, czyli kluby, które od kilku sezonów przodują w tamtejszej najwyższej lidze rozgrywek.
Ja bym nie grał. Z formą torpedo nie wiadomo jak jest, bo właśnie pierwsze dwa mecze grali z ww. zespołami, więc było bardziej niż pewne, że zgarną odpowiednią ilość bramek.
Z kolei Amkar nie strzelił w obu swoich meczach żadnej bramki...
serio chcesz grać takie spotkanie? Jeśli tak to gratuluję odwagi i życzę powodzenia, bo powinno się przydać :razz:

edit
no i trochę Cię nie rozumiem... piszesz, że kluczem do sukcesu jest ilość granych spotkań (chyba że na opak to zrozumiałem?), a za chwilę wyskakujesz z takim spotkaniem. Po co grać na siłę? W tygodniu jest mało spotkań, to się nie gra. Kokosy się zbija w weekendy, tak to trzeba widzieć.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
edit
no i trochę Cię nie rozumiem... piszesz, że kluczem do sukcesu jest ilość granych spotkań (chyba że na opak to zrozumiałem?), a za chwilę wyskakujesz z takim spotkaniem. Po co grać na siłę? W tygodniu jest mało spotkań, to się nie gra. Kokosy się zbija w weekendy, tak to trzeba widzieć.

Tego nie doczytałeś ????
Podstawa to nie być zachłannym czego np. ja dopiero się uczę
Masz rację , poczekam do 20:30 ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Capital cup (o ile będą zakłady):
Bolton, Charlton, Leeds i Wigan.
Aczkolwiek pewnie nie bedzie zakładów, a poza tym to trochę ryzykowne jest, bo nigdy nie wiadomo kto sobie odpuści puchar całkowicie, a kto nie. Z tej czwórki to najlepiej Wigan.

No i jednak Torpedo Moskwa było do gry, aczkolwiek 43&#39; więc kokosów by nie było :razz:

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Gdyby cieniasy z ManU nie zrypali karnego już by bylo po obu meczach.
Gol na Real wszedł, a ManU jeszcze czekam.... (gram gol dla drużyny i zaczynam się denerwować)

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Gdyby cieniasy z ManU nie zrypali karnego już by bylo po obu meczach.
Gol na Real wszedł, a ManU jeszcze czekam.... (gram gol dla drużyny i zaczynam się denerwować)
Na pocieszenie dodam że też gram więc nie jesteś sam ;)Zaczyna się 2 połowa więc zobaczymy czy coś wpadnie. 2 zakładki ✅

A 1

arsenewenger

Użytkownik
Zabrakło mi dosłownie 2 sekund, aby zaliczyć zakładkę w meczu Realu. Szkoda, bo to mój pierwszy mecz tym systemem, więc miałbym zachętę na dalsze granie ;)

P 6

pasozyt6

Użytkownik
Ja bym na dziś proponował DORTMUND - BAYERN godzina 18.00
Choć w ostatnim starciu H2H bramki wpadły dopiero w dogrywce, ale myślę że warto

thestig 71

thestig

Użytkownik
BVB - Bayern obie drużyny prawdopodobnie bez najlepszych zawodników także gole mogą padać w obie strony dość gęsto... teoretycznie

thestig 71

thestig

Użytkownik
Jeśli będzie taka opcja to w meczu Paragwaj U20 - Francja U20 kobiet można spróbować. Francuzki w gazie, poprzednie mecze wygrywały różnicą 4 goli, a Paragwaj to najsłabsza ekipa w tej grupie, a może i na całym mundialu. Pod warunkiem, że zagra Lavogez, bo w poprzednich meczach była wyraźnie oszczędzana
edit: na 99% nie będzie takiej możliwości

Do góry Bottom