yamakasi
Użytkownik
Temat nie podupadl tylko jeszcze nie ruszyl nowy sezon w pelni. Nie gra wiekszosci lig. Wiec nie ma za duzego wyboru. A grac na pale kazdy mecz jak leci nie polecam. Wiec proponuje cierpliwie czekac ????Widze temat podupadl
Temat nie podupadl tylko jeszcze nie ruszyl nowy sezon w pelni. Nie gra wiekszosci lig. Wiec nie ma za duzego wyboru. A grac na pale kazdy mecz jak leci nie polecam. Wiec proponuje cierpliwie czekac ????Widze temat podupadl
Oczywiście, że bedą dostępne na 10 minutówkach, z resztą jak cała E-klapa i Erste league ???? Chociaż obawiam się, że w meczu Liefering kursy będą tragicznie niskie i nie do gry, Lechia jak najbardziej też gram grubo ???? PozdrawiamPanowie, z mojej strony beda sie tutaj pojawialy PROPOZYCJE, ktore nie wiem czy beda dostepne w przedzialach 10` do indywidualnej analizy.
Zamierzam grac NIE wiecej jak 15 zdarzen w m-cu przy maksymalnej skutecznosci. Mam nadzieje, ze bedzie to procentowalo, a przy okazji moze ktos skorzysta.
Na dzis:
18:30
Liefering - FAC Wien
20:30
Lechia Gdansk - Podbeskiedzie B-B
Edit: w meczu Ekstraklasy bede gral na gola gospodarzy.
Salzburg świetny typ. Ja widząc ich grę grałem dalej bo wiedziałem, że na jednej bramce się to nie skończy. Trochę się wystraszyłem tej czerwonej kartki i nie wiedziałem czy grać dalej ale miałem kase postawioną na kolejne dwa progi i ciągnąłem dalej progresje czego nie żałuje.19:00
Neustadt - Salzburg
To jaka sila razenie dysponuje Salzburg mysle, ze nie trzeba przypominac, dla mnie to dzis najlepszy typ do gry - nie wiem czy nie zagram w tym meczu do 2 bramek.
W pierwszej kolejce Salzburg zwycieza 6:1, natomiast gospodarze przegrywaja 3:1.
Ostatnie 5 meczy pomiedzy tymi druzynami to wyniki odpowiednio 5:0, 1:5, 8:1, 1:5, 0:6.
[
A ja bym bardzo uważał na mecze towarzyskie, nawet jeśli jest to turniej o tak dumnej nazwie
Na starcie do 10' jest troche niski kurs 3,75 wiec nie wiem czy kursy beda warte ryzyka. Teoretycznie powinni ich rozjechac bo graja z dolem tabeli i powinny byc gole ale .... ????Od siebie proponuję:
Henan Jianye - Guangzhou Evergrande (14:00)