S
440
straszaksam
Użytkownik
Rozbroiłeś mnie tym planowaniem na parę miesięcy do przodu... przecież to nie wiadomo jaka bdzie dyspozycja druzyny, poszczegolnych pilkarzy i parę innych czynników :razz:
Ty tak na serio? Lepiej już jakbyś sobie zapisał je na dysku, jeśli nie chcesz zby Tobie umknely ????zostawiam tu tego posta żeby pamiętać o tych meczach, żeby nie umknęły mi za kilka miesięcy
Bardzo polecam grać w niedalekiej lub dalekiej przyszłości takie 34 mecze:
14.03 Almere City – Sparta Rotterdam
18.03 Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard
19.03 Chicago Fire – Columbus Crew
19.03 Grasshoppers Zurych – FC Lugano
20.03 CF Pachuca – TR de Veracruz
28.03 Melbourne Heart – Wellington Phoenix
29.03 Warrenpoint Town – Linfield
29.03 Glenavon – Ballymena United
09.04 FC Basel - FC Zurych
09.04 Cambuur Leeuwarden - Ajax
15.04 VVV Venlo – Fortuna Sittard
17.04 Columbus Crew – New York City
19.04 FC Basel – FC Lugano
19.04 FC Zurych – Grasshoppers Zurych
22.04 NAC Breda – Almere City
01.05 PSV – Cambuur Leeuwarden
07.05 FC Lugano – Grasshoppers Zurych
07.05 FC Zurych – FC Basel
08.05 De Graafschap - Ajax
19.05 New York RB – Chicago Fire
21.05 New York City – New York RB
21.05 Toronto – Columbus Crew
25.05 FC Basel – Grasshoppers Zurych
29.05 New York RB – Toronto
03.07 New York City – New York RB
14.07 Columbus Crew - Toronto
24.07 New York RB – New York City
31.07 Toronto – Columbus Crew
01.08 Chicago Fire – New York RB
14.08 Columbus Crew – New York City
19.09 Toronto – New York RB
02.10 Columbus Crew – Chicago Fire
14.10 Chicago Fire – Columbus Crew
23.10 New York City – Columbus Crew
Drużyny z najbardziej overowych lig, do tego brałem pod uwagę zespoły strzelające najwięcej w tych ligach tylko w meczach z zespołami, które tracą bramek na potęgę. Obstawiam, że nie trafi się w tych spotkaniach więcej niż jeden under 0,5, a i ten jeden bardzo by mnie zdziwił. Może komuś pomogę (mam nadzieję, że nie stracicie przez to )
Dodatkowo mecze, które dziś można wziąć pod uwagę:
Benfica - Tondela
Fortuna Sittard - FC Eindhoven
Wexford Youths - Dundalk (brak rynku "Czas 1. gola"
Sarmiento - Godoy Cruz
Nie wiem, czy na wszystkie spotkania będzie interesujący nas rynek, ale na pewno na zdecydowaną większość.
Pierwsza (i oby ostatnia) niespodzianka już za nami14.03 Almere City – Sparta Rotterdam
18.03 Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard
19.03 Chicago Fire – Columbus Crew
19.03 Grasshoppers Zurych – FC Lugano
20.03 CF Pachuca – TR de Veracruz
Hiroshima-Vegalta, znam ten ból ???? Zdarza się, ważne że wpadło.Ogolnie system spoko a tutaj daje mala anegdotke, zagrałem gol przed 50min w 48 już po kursie 3 zagrałem gol przed 60, po 20sekundach karny ale gracze tak długo dyskutowali ze gol padl dopiero 50min i 27sec ???? D taki maly peszek moglyby być 2 progi ale coz ^^
No wiadomo ale mogl być lepiej ???? dziś i tak 3/3 trafione wiec git a jeszcze ladne mecze się zapowiadają wiec licze na proficikHiroshima-Vegalta, znam ten ból ???? Zdarza się, ważne że wpadło.
Pfff tylko 27 sek po czasie to jest jeszcze pikus. A jak strzelili brame o 3 sek za pozno to jest ból ????Ogolnie system spoko a tutaj daje mala anegdotke, zagrałem gol przed 50min w 48 już po kursie 3 zagrałem gol przed 60, po 20sekundach karny ale gracze tak długo dyskutowali ze gol padl dopiero 50min i 27sec ???? D taki maly peszek moglyby być 2 progi ale coz ^^
Moim zdaniem ja miałem większy bol bo przez 1.5min patrzyłem na to ze jets karny praktycznie pewny gol ale wiem ze nie zdarza go strzelić ????Pfff tylko 27 sek po czasie to jest jeszcze pikus. A jak strzelili brame o 3 sek za pozno to jest ból ????
@ms15 wrociles do gry ?
A od czasu do czasu sobie przegram jakiś meczyk ???? Żadna poważniejsza gra.@ms15 wrociles do gry ?
http://www.footballfrenzi.com/goals-highlights/15543-All-Goals-HD---RB-Leipzig-3-1-VFL-Bochum-(2-4-2016)---Bundesliga-2Też mam ten problem mi wydaje się, że była przed 50 i bundesliga.de podaje, że była przed.
Ja próbowałem grać na kilka zakładek ale nie tak agresywne stawkowanie.A ja mam pytanie, czy ktoś stosował tego typu, agresywniejsze stawkowanie? Wiadomo, taka gra wiąże się z większym ryzykiem, ale uwierzcie mi, gdy wejdzie kilka zakładek na raz, to jest naprawdę fajne uczucie.. Tutaj hipotetyczny zarys gry w około 10-13 minucie meczu, gol padł w 16, więc idealnie obrazuje jaki zysk może być, koszt progresji zwróciłby się gdyby gol padł między 40 a 50, jeśli szybciej, to wszystko to czysty zysk.