haker_dream
Użytkownik
villareal - sporting
sporting - braga
celta- atletico
sporting - braga
celta- atletico
http://forum.bukmacherskie.com/f18/system-na-5-zdarzen-45247.htmlOto ten system:
a/ 1-2-3
b/ 1-4-5
c/ 2-3-4
Gdy najtrudniejszy mecz podstawisz w tym schemacie pod "5" i tylko on będzie tym jedynym popełnionym błędem , to wygrasz na 100% nie jeden a dwa kupony.
Możesz też zrobić 2 , ale już konkretne błędy:
"4" i "5" lub "2" i "3" lub "1" i "5" - aby nadal wygrać 1 kupon.
Pojedyńczy błąd w pozycji 1,2,3 lub 4 spowoduje , że wygramy ten 1 gwarantowany kupon.
Przy trafieniu 3z5 mamy nadal 30% SZANSĘ na 1 wygrany kupon.
http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-z-przerzutka-by-edi8-83005.htmlI odniesienie się do możliwego trafienia 2 razy pod rząd , jest zawarte w tym pomyśle na grę - oddanym nazwą tej metody "Progresja z przerzutką", a ta przerzutka to zagranie na następnym etapie, całą kasą za poprzednią wygraną .
Jestes pewny ze tu plus ? Bo bramka byla w 86' a watpie zeby ktos zagral overa. A jak juz to powinno bycMeksyk:
10.01. 04:00 Chiapas-Dorados
ponownie zmuszony jestem przypomnieć Ci, że na to forum zawitałeś dobrowolnie i nikt Cię tu za uszy na siłę nie ciągnął, a zatem musisz dostosować się do Regulaminu tego forum także i w tym aspekcie:Jak się nie ma do czego przyczepić to ciśniemy ortografię?
Ortografia to komplikowanie i uprzykrzanie języka na siłę i dziwi mnie jak ludzie uparcie za tym idą jak za PiSem...
Jeżeli decyduję się na mecz to konsekwentnie gram go do końca czyli 80min a potem over0.5 do końca. Pierwszy poziom gram od gol do 20min gdy kurs osiągnie 3.Jestes pewny ze tu plus ? Bo bramka byla w 86' a watpie zeby ktos zagral overa. A jak juz to powinno byc
kosztował mnie 141j i teraz będą ze 4 dni odrabiania.10.01. 00:00 Club America-Puebla
bet365Witam,u jakich bukmacherów można grać zakład 10-minutowy na gola??prosił bym o PW. ????
Chyba jest na gazie ???? To ze ostatni mecz u siebie wygrali 4:0 to jeszcze nic nie znaczy.zagram jeszcze valencie, bo ostatnio jest w gazie
oglądałeś np. mecz z realem ???? ?Chyba jest na gazie ???? To ze ostatni mecz u siebie wygrali 4:0 to jeszcze nic nie znaczy.
3 mecze 3 na plus,18.30 Grecja
Kalloni - Panathinaikos
21.00 Portugalia
Ferreira - Setubal
22.00 Chile
S. Wandereres - Colo Colo