Sugeruje odwiedzić oryginalny temat, bedziesz mial pogląd jak to wygladalo u mnie i jak ewoluowało. Modyfikacja też jest opisana, ale jak to z bardzo niskimi kursami - porażka boli wyjątkowo.Pytanie do _Hank_
Mecze overowe tzn. drużyny z czuba tabeli z zespołami z niskich miejsc mają niższe kursy. Czy masz sprawdzoną modyfikacje stawkowania na takie zdarzenia? Zakładany kurs przy którym wchodzimy to 2.5
Rzadko odwiedzałem forum i dopiero przed wczoraj trafiłem na twój system. Testuje go od dziś na papierze bo muszę czekać na weryfikacje skanu dowodu na bet365 (nie używałem konta ponad rok) i żeby ominąć niskie kursy sprawdzałem przedmeczowe kursy na 0:0. Spotkania z kursem mniejszym niż 10 obierałem na celownik. Były takie cztery w serie A. Wszystkie by siadły ale przeglądając statystyki rosła obawa o wynik bezbramkowy ???? Wolałbym grać pewniejsze mecze z mniejszym kursem a często ????
Pytam Ciebie ponieważ zależy mi na solidnym podejściu do tematu.
Limitami to sie nie przejmuj tylko dobrze mecze dobieraj._Hank_ odniosłeś sukces spory przeliczalny na PLN. Czy bet365 robił jakieś problemy z wypłatą albo limitami?
Już poprawione wybacz jeśli nie było to zbyt czytelne i nie byłeś w stanie domyślić się czy typ wszedł czy nie na przyszłość będę starał pisać posty mniej wymagające używania procesów myślowo-skojarzeniowych.Reims - Toulouse
Getafe -Betis
Fiorentina - Lazio
Regulamin Forum BukmacherskiegoAjax - Graafschap
Monchengladbach - Darmstadt
Inter - Lazio
FC Porto - Academica
Dzieki za mecze do gry tylko ciekawe czy byly minutowki ?Meksyk:
10.01. 00:00 Club America-Puebla
10.01. 02:00 Monterrey-U.N.A.M.
10.01. 03:06 Leon-Santos Laguna
10.01. 04:00 Chiapas-Dorados
Jobdzik, Ty nie bądź taki cwany gapa i nie odwracaj tu kota ogonem pisząc teraz o rzekomej niskiej czytelności, bo w zwróconej Ci uwadze iż łamiesz Regulamin forum, jasno chodziło mi o to, że zamiast rozliczyć swoje typowanie w tym samym wpisie w którym typy zostały zamieszczone - jak ostatnia sierota napisałeś post pod postem tylko po to, aby w nowym poście podać wyniki.Już poprawione wybacz jeśli nie było to zbyt czytelne i nie byłeś w stanie domyślić się czy typ wszedł czy nie na przyszłość będę starał pisać posty mniej wymagające używania procesów myślowo-skojarzeniowych.
Wszystko for edi8