>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 1

xrazorx

Użytkownik
Hank, co sądzisz o typowaniu nie na gola w meczu, tylko typowo na którąś drużynę, z tego co sam zauwazylem kursy przeważnie na faworytów(np. real barca) są okolo 1-2zł wyższe od bramki np. do 10 czy 20 minuty
świetnym przykładem takiego kalkulowania to kupon który zaskoczył na lidze europejskiej Anderlecht - Tottenham gdzie na gol Tottenhamu do 10minuty było uwaga... kurs 10zł a gol padł w 8minucie, generalnie przegrali spotkanie ale zakład na plus, ta metoda na pewno wymaga bardziej skrupulatnego przeglądu spotkań, a na pewno jeśli ktoś gra tym normalnym systemem i kursy na gola spadają do 2,5-2,7 gdzie nie warto grać wtedy można grać na bramke dla faworyta i kurs już okolo 3,5 to tak z własnych obserwacji

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
JANASPL - z pucharami trzeba ostrożnie, a czasami wręcz wcale, za często jakieś jaja tam odchodzą. Choć osobiście mecze Chelsea i Arsenalu bym pograł, ale lekko.
dahid84 - tym systemem pograsz tylko w bet 365.
xrazorx - typowanie na gola konkretnej drużyny jest właściwie jedyną opcją gdy gra np Bayern lub Barca ze słabeuszem, bo kursy na gola ogólnego są marne. Anderlecht - Tottenham to raczej nie było spotkanie z wyraźnym faworytem, zwłaszcza w LE gdzie co niektórzy sobie mecze zwyczajnie odpuszczają. Jak jesteś w stanie sobie w meczu faworyta wybrać (tzn. według Ciebie drużynę która w danym spotkaniu strzeli) i łapać przez to wyższe kursy, możesz spróbować, ale to raczej stąpanie po cienkiej linii, bo niespodzianki się zdarzają. Najlepiej trzymać się podstawowych założeń Hanka i nie kombinować.
Kursy to wartość niemianowana, nie podajemy ich w zł.

D 0

dahid84

Użytkownik
W takim razie trzeba zmienić buka ????
Czy co dziennie zdarzają sie mecze do grania czy raczej bliżej weekendu ? Czy myśleliście żeby postawić wynik dokładny 0-0 na samym początku gry ?
ps. czy znajdę gdzieś informacje o co chodzi w &quot;zakladkach&quot; nie mogę tego nigdzie doczytać z czym to sie je :p

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
W takim razie trzeba zmienić buka ????

Czy co dziennie zdarzają sie mecze do grania czy raczej bliżej weekendu ? Czy myśleliście żeby postawić wynik dokładny 0-0 na samym początku gry ?

ps. czy znajdę gdzieś informacje o co chodzi w &quot;zakladkach&quot; nie mogę tego nigdzie doczytać z czym to sie je :p
Do grania oczywiście najwięcej jest w weekend (sobota-niedziela), jakieś pojedyncze ligowe sztuki w piątki i poniedziałki. Do tego rzecz jasna Liga Mistrzów, Liga Europy, spotkania reprezentacyjne eliminacji do mistrzostw (akurat teraz już po eliminacjach, ale w listopadzie jeszcze baraże do ME).

Na temat obstawiania 0:0 na samym początku meczu była już dyskusja, nie ma to zbytniego sensu.

C 14

cassidybet

Użytkownik
zagram z wami
Frankfurt - Hertha Berlin mecz już trwa gram od 30 minuty
strzały celne 0 - 0 ht
za to w Mainz czerwona kartka wiec i łatwiej o bramke
Pierwsza akcja w drugiej połowie i GOL ✅ niestety nie dało rady zgarnąć zakładki chyba, że po 2.62
Pierwszy dzis mecz PP przyniósł nam wynik 0 - 0 2x 0 - 0 pod rząd ? raczej nie ????
chyba zagram za drobne bardzo dobre kursy na bramkę w meczu Cracowii ✅
a może lepiej Inter ?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Tak jak pisałem podanie samego typu nie jest zbyt pomocne. Trzeba dodać stawke i jak to grać. Olimpi, Ty podajesz stawki i bardzo dobrze ale co tzn x5 w takim meczu ? Jak kursy słabsze jak na Barcelone z Getafe. W tym meczu nawet nawet granie agresywne sie nie sprawdzi. Pytanie więc jak to grać i dlaczego ?
Bo skoro ja, jako twórca systemu, nie rozumiem to jak maja inni rozumieć ????
Edit: dahid84, przeczytaj oryginalny temat zanim zaczniesz grać czy pytać o wszystko ;)

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Hank, kursy w tym meczu faktycznie są fatalne, zaczeło sie nie najgorzej ale teraz buk jaja sobie robi, trudno łapie kurs powyżej 2.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Czyli przykladowo zaczęłaś od zarezerwowania 5j na gre po czym stwierdzasz ze to niech bedzie ~15 przy wygranych na poszczegołnych progach (bezzakładkowych ) mniejszych niż na tych 5j ?
Pamietajmy że system powstał żeby wycisnąć troche wiecej niż buk proponuje nam z overem. W tym meczu grajac tak jak opisujesz zarabiasz srednio zdecydowanie mniej

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Już wiem że na tym meczu kokosów nie zarobie, zysk byłby widoczniejszy przy zakładce.
Co za fart udało mi się złapać kurs 2 i jest karny. Ale o zysku mowy nie ma.
edit 2
mecz bez sensu grany, po roliczeniu mam delikatny minus, jesyne co tu ratowało to ewentualna zakładka. Wniosek na przyszłość rezygnować z meczów jeśli widzimy że kursy są za słabe.

Do góry Bottom