Witam obserwowałem temat od samego początku i szkoda że tak mało zostało aktywnych osób podających typy. Od dziś zaczynam swoją przygodę z bukmacherką i spróbuję obrócić bonus w bet365 systemem Hanka. Będę tutaj od czasu do czasu pisał co gram.
Sam zamierzam zagrać dziś mecz Dynamo Kijów z Chelsea. W poprzednich 2 meczach Dynamo było 7 bramek i dokładnie tyle samo czyli 7 bramek było w 2 meczach Chelsea. Przedmeczowy kurs na gol przed 10 minutą to 5.5 więc kursy w trakcie meczy powinny być opłacalne do strategii. Czy zgodzicie się z tą propozycją? Może macie jakieś inne propozycje na dziś?
Do zaryzykowania zaproponowałbym granie na gola Porto, ale jeśli obracasz bonus, to nie polecam
Ja bym nie grał Chelsea na wyjeździe pod wodzą Mourinho. To już nie to samo co sezon temu, ale Mou zawsze na wyjeździe gra minimalistycznie i jest duża szansa, że nie stracą bramki, a ze strzeleniem mogą mieć problem.
Wydaje mi się, że można się zainteresować meczem Leverkusen z Romą. Leverkusen ostatnio tragedia w lidze, nie potrafili wygrać z przeciętniakami, z kolei Roma radzi sobie bardzo dobrze, ale tracą sporo bramek, jak i strzelają dużo. No to dlaczego grać taie spotkanie? Ano często liga krajowa a mistrzów, to dwie różne bajki i wydaje mi się, że Leverkusen może dziś stanąć na głowie u siebie, ażeby w końcu ugrać jakiś sensowny rezultat. Dodatkowo, Wojtek cały czas jest niepewny swoich interwencji w tej Romie. Kiedy grał w Arsenalu, jego interwencje były o wiele lepsze, częstsze - tutaj póki co nie może się chyba dogadać z kolegami z obrony i nie czuje się pewnie między słupkami.
Ja to gram. Kursy będą spokojnie dawały grać po 3,00, a wydaje mi się, że spokojnie zobaczymy tam bramkę.
@edit
heh, włączyłem sobie zakładkę, zwlekałem z napisaniem posta i mnie Arni ubiegł... no nieważne, w każdym razie, najlepszy mecz dziś chyba, jeśli wziąć pod uwagę kursy, a szansę wygranej.