>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

janaspl 561

janaspl

Użytkownik
Zdarzyła mi się pierwsza wtopka od 14 meczy ale odpuściłem Zenit już w 70 minucie więc mimo to i tak jestem na plus.
Zagram następne mecze +dodatkowo Salzburg x2, może się uda odrobić ;)

C 14

cassidybet

Użytkownik
Torino - Juventus tak mysle ????
✅ zakładka ????
Preston - Bolton z ciekawosci ⛔ jakbym bilard ogladal...
Jeszcze Lyon i chyba wystarczy na dziś ⛔ Minus ponieważ po czerwonej kartce kursy kompletnie sie posypaly..

P 0

pineczek

Użytkownik
To jeszcze raz @Caranthir ????
1. Na jakiej podstawie wybierasz mecze?
2. Faktycznie obstawiasz na gola do xx minuty dla obu drużyn jednocześnie (tych wyboldowanych)?

janaspl 561

janaspl

Użytkownik
Postawiłem do tej pory 468,5 jednostek, Wygrałem 57,64 jednostek, Yield 12%
Pomimo pomnożenia początkowego kapitału 2-krotnie uważam, że miałem do tej pory dużo szczęścia. Wczoraj gdyby nie bramka w meczu Salzburgu w 65 minucie byłbym sporo na minus.
Zmieniam założenia:
~Gram od teraz maksymalnie za 20% bank rolla na jeden mecz. (Będzie to bezpieczniejsze dla mojego bankrolla oraz psychiki) Wraz ze wzrostem kapitału będę chciał jeszcze zmiejszyć te 20% na 10%.
~Nie gram na gola konkretnej drużyny tylko na gola ogólnego. (Często w grach gdzie jest faworyt, underdog cofa się do defensywy i robi autobus w bramce, dla wielu słabych drużyn wynik 0:0 jest bardzo korzystny, ponadto w meczach ze zdecydowanym faworytem kurs na gola jest zaniżany i ciężko o zakładki, które są kluczowe w tym systemie)
~Po trzecie gram mecze w których jestem absolutnie pewien over 2,5 przy czym kurs na gola przed 10 minutą musi być &gt; 5.0. Dłuższe zakładki wtedy są. (Przy kursach na przed 10 minutą w granicach 4,33-4,5 zakładki są zbyt krótkie 1-2 minutowe i przy zawieszonym rynku możemy nie zdążyć obstawić.
~Gram maksymalnie 2 mecze na raz. (Ostatnio grałem 4-5 meczy w jednym momencie i po przekroczeniu kursu 3 traciłem kilkanaście sekund zanim obstawiłem wszędzie zakład. w 2 meczach te kilkanaście sekund zadecydowało że nie trafiłem zakładki)
To by było na tyle gram dziś tylko jeden mecz: 20:45 Lazio - AC Milan

C 14

cassidybet

Użytkownik
Wchodzicie czasem w mecze w XX minucie?
JANASPL dodałbym do tego granie tylko do 1 bramki, chociaż z tym bywa różnie
Fiorentina - Frosinone ✅ dla mnie koniec meczu ale myślę, że Fiorentina pójdzie za ciosem i strzeli jeszcze jedną bramkę 3 - 0 ???? )
Sandhausen - RB Liepzig gol do 10 minuty kurs:6 :eek: tak jako ciekawostka

janaspl 561

janaspl

Użytkownik
Caranthir &quot;Stuttgart - Darmstadt ✅✅ (2.75)&quot;
Zwiększyłeś stawkę i zagrałeś po 2.75 czy jak?
Wg mnie lepiej czekać na to 3.0..

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dobra zwiesiłem się, napisałeś że suma stawek więc mimo małego błędu to dobrze zrobiłeś.
Moja kupa czy jak to się mówi ????
Ana marginesie to pisałem już wielokrotnie że Yield w tym systemie jest niezbyt istotny z racji tego że na każdy mecz trzeba rezerwować sobie pule nawet jeśli w całości z niej nie korzystamy. Yield nie będzie tu żadnym wyznacznikiem.

S 69

s1916

Użytkownik
Oto moje wizje na dzisiaj ;)
13:30 Montana-Levski Sofia brak minutówek
15:00 Amkar-Terek Grozny ✅
20:30 Cagliari-Vicenza ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
6 29

6damiano

Użytkownik
Przede wszystkim witam wszystkich.