>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

ms15 87

ms15

Użytkownik
No dobrze Panowie, to wytlumaczcie mi jeszcze jedną rzecz. Idąc tym tokiem myślenia dlaczego nie stawiacie wyłącznie typów po kursie powiedzmy 10, czy nawet 25? Przecież macie 50% szans na wygrana- albo wejdzie albo nie. Przecież innej opcji nie ma. Kontynuując- 50% szans na wygranie po kursie 25 to nie ma innej opcji jak bycie na gigantycznym plusie ;)
Gdyby było tak jak mówicie to bukmacherka by nie istniała, bo na każde zdarzenie powinien być taki sam kurs- albo wejdzie albo nie.
Dziwi mnie mocno, że potrzebna jest dyskusja o czymś takim na forum bukmacherskim.

E: Wracając do spotkań, ogląda ktoś Napoli? Bo ja sie skupiłeb na Sevilli i nie wiem co się dzieje w Neapolu.

D 15

daras

Użytkownik
Ja akurat nie gram na wygrane to mnie jakby nie dotyczy jakaś selekcja. nie ważne kto strzela. Ważne żeby bramki wpadały ???? O overach jest też ten temat. A w tej zabawie masz 50/50 strzeli nie strzeli. Jak w ruletce ????

Napoli nie wszedł więc kupon do kosza ⛔

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
No dobrze Panowie, to wytlumaczcie mi jeszcze jedną rzecz. Idąc tym tokiem myślenia dlaczego nie stawiacie wyłącznie typów po kursie powiedzmy 10, czy nawet 25? Przecież macie 50% szans na wygrana- albo wejdzie albo nie. Przecież innej opcji nie ma. Kontynuując- 50% szans na wygranie po kursie 25 to nie ma innej opcji jak bycie na gigantycznym plusie ;)
Gdyby było tak jak mówicie to bukmacherka by nie istniała, bo na każde zdarzenie powinien być taki sam kurs- albo wejdzie albo nie.
.
Owszem, teoretyczne szanse na trafienie zdarzenia o kursie 1,20 są większe, niż np. 12, ale - czy to aby faktycznie nie teoria? Jak to często wygląda w praktyce? Moim zdaniem - Ci, którzy żyją z bukmacherki to ludzie, którzy nie patrzą na kursy.
A spoglądając na zdarzenie czysto matematycznie? Podział procentowy jest niczym innym, jak proporcją. W typowaniu 1X2 jest to 33,33%, w over/under 50% i moja wcześniejsza wypowiedź dotyczyła tej kwestii, nic więcej.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Jasny gwint, tym razem mnie ominęła zakładka bo się rodzince przypomniała jakąś sprawa, oczywiście nie cierpiący zwłoki ???? Trudno, ważne że weszlo.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Widzę że odkrywana jest tutaj matematyka na nowo w temacie. Pewnie nie jednego profesora matematyki byście zagięli stwierdzeniami o prawdopodobieństwie ????

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Odnośnie matematyki, to moje &quot;oko seniora&quot; coś wypatrzyło, a konkretnie myślę o tabeli do progresji kolegi voic3d - strona 282.
Według mnie, poprawcie, jeśli się mylę - kolumna z zakładkami przedstawia mylne liczby.
Np. przy ostatnim progu - &quot;over&quot; w kolumnie &quot;zakładka&quot; tkwi cyfra 25,00.
Nie sądzicie, że powinna być kwota 9,00? Do 80 minuty - na czysto 4,00 oraz over - na czysto 5,00.
Łącznie mamy 9j czystego zysku, nie 25. Dobrze myślę?
Zmieniając temat, jakie mecze do systemu Hanka proponują koledzy na dzisiaj? Podpowiedźcie staruszkowi! ???? PSG raczej na pewno, ale co jeszcze można ugryźć według Was, panowie?

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Zmieniając temat, jakie mecze do systemu Hanka proponują koledzy na dzisiaj? Podpowiedźcie staruszkowi! ???? PSG raczej na pewno, ale co jeszcze można ugryźć według Was, panowie?
Liefering, Espanyol i wyżej wspomniane PSG

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jeszcze nie robiłem analiz więc nie traktuj tego jako propozycje to mi tylko wpadło w oko:
FSV Frankfurt-1860 Monachium
ST Pollten- FC Liefering
Lask Linz-Mattersburg

Ostatniego meczu na pewno nie będę analizował bo nie będę miał czasu żeby go grać.

W przypadku PSG będziesz musiał stawkować agresywnie ten mecz, a może nawet grać tylko na gola PSG.

Ostatecznie wybrałem na dzisiaj 3 mecze:
FSV Frankfurt-1860 Monachium ⛔
ST Pollten- Liefering ✅
Rubin Kazań-Kubań Krasnodar ✅ delikatną stawką

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Dzięki za typy. Zwłaszcza jeden przykuł moją uwagę.

FSV Frankfurt-1860 Monachium

Frankfurt od 27 kolejek nie zanotował meczu, w którym wynik brzmiałby 0-0.
Myślę, że warto się pokusić. Znalazłem jeszcze na dzisiaj mecz Galaty. Statystyki ostatnich spotkań z udziałem tej drużyny - również robią wrażenie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Też patrzyłem na ten ale tak jak pisałem wieczorem muszę wyjść z domu i zaczyna się trochę za późno, a ostatnimi czasy odpuściłem Turcje bo tam się jakieś dziwne rzeczy działy. Także uważaj na ten mecz nie szalej, ze stawką.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
FSV Frankfurt - Monachium - bieda z nędzą! Po obejrzeniu 1.połowy z niewielką stratą uciekłem z rynku. Gra wygląda, jakby dwie ekipy zadowalały się podziałem punktów.
W tym układzie opuściłem w przerwie Frankfurt i poleciałem zarobić do Stambułu ???? Chociaż do przerwy również 0-0, ale tu przynajmniej sporo emocji i mam nadzieję, że po przerwie coś wpadnie.

W 80 min meczu Galatasaray-Konyaspor przy stanie 0-0, zakończyłem grę z bardzo dużą stratą (jak na moją kieszeń)
Cztery minuty później Galata zdobyła gola, więc wszystko w temacie. Z moim pechem nawet ten system się nie sprawdzi.
Oczywiście zaraz pojawią się różne głosy o złym stawkowaniu, zbyt wczesnym wyjściu itp. Ale ja już to wszystko przerabiałem i wiem, że jak ktoś ma pecha, to nie jest w stanie COKOLWIEK ugrać ;)

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
To nie graj - proste ;)
Wrzucaj do świnki skarbonki i będziesz bogaty ;)
Espanyol 29&#39; Zakładeczka ✅
PSG 2&#39; ✅
Liefering 65&#39; ✅

P 13

pusty

Użytkownik
W 80 min meczu Galatasaray-Konyaspor przy stanie 0-0, zakończyłem grę z bardzo dużą stratą (jak na moją kieszeń)
Cztery minuty później Galata zdobyła gola, więc wszystko w temacie. Z moim pechem nawet ten system się nie sprawdzi.
Oczywiście zaraz pojawią się różne głosy o złym stawkowaniu, zbyt wczesnym wyjściu itp. Ale ja już to wszystko przerabiałem i wiem, że jak ktoś ma pecha, to nie jest w stanie COKOLWIEK ugrać ;)
akurat ligę turecko trzeba grac o końca, bo tam często padają gole po 80 minucie.

cock 756

cock

Użytkownik
Pablo, nie powinieneś mówić o pechu. Obserwuję temat i odnoszę wrażenie, że lubisz być &quot;w grze&quot;, a pech to tylko wymówka. Galatę dyskwalifikował kurs...

Metoda gry jest bliźniaczo podobna do o0,5 i zamyka ją gol podobnie jak LTD... Tutaj masz jednak maksymalizację zysku ograniczaną dostępnością zdarzenia do gry.

Jakim kluczem posługujesz się w wyborze meczów?

Wg mnie na dziś były tylko mecze: Viborgu, Livorno

S 440

straszaksam

Użytkownik
Cock, już rozmawialiśmy nt. techniki LTD i że gol czasem wcale nie zamyka gry, a Ty dalej robisz ten sam błąd pisząc, że kurs na remis zawsze się zwiększy po golu ;)

cock 756

cock

Użytkownik
Straszak się czepiłeś, przeczytaj wszystko, nie zrozumiałeś mnie.
W obu metodach zależy nam na golu. Tak? Tak.
Kursy na minutówki macie chyba większe, gdy kursy na 1x2 są wyrównane.
Gdy gra drużyna na którą kurs jest 1,20 jakie masz kursy na gola w minutówkach, a jakie jak jest 2,60?
Prawdopodobnie nie będzie do gry, ale na jutro (padną gole):
Kanazawa - Okayama
Tochigi - Avispa
Colorado Rapids - San Jose Earthquakes
Można grać Galatasaray, Barcelonę, Real Madryt z kursami 1,20 ale stawki szybko rosną bo kursy do xx minuty marne.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dzisiaj niestety, kończę dzień lekkim ⛔ Załatwiło mnie TSV Monachium w 70 minucie przerwałem progresje i postanowiłem, że jeśli nie padnie gol to ostatni próg zagram over 0,5 w 80 minucie jak przyszła 80 minuta to stwierdziłem, że odpuszczam ten mecz dokumentnie, a w 83 myślałem, że z nerwów zjem klawiaturę ;)
Pablovsky ostrzegałem, żebyś nie szalał ze stawką na Galatasaray kilka stron temu była dyskusja o lidze tureckiej.
Panowie wydaje mi się, że Liefering odpuszcza awans i nie warto już grać nic w ich stronę.

Do góry Bottom