>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Według mojej wyobraźni? Do przerwy 0-0, a po?
Może być jakieś wymęczone 1-0 i wcale nie powiedziane, że dla Barcelony.
Obym się mylił i padł grad goli. ????
Do przerwy trafiłem, na szczęście Messi uratował moje serducho :razz: Pare grosików wpadło, oby tak dalej.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Ładnie rozpykali Bawarczyków, szkoda, że grają bez Robbena i Riberego - byłby to o wiele równiejszy pojedynek ;) Zakładkę dało się złapać czy niezbyt?

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Ładnie rozpykali Bawarczyków, szkoda, że grają bez Robbena i Riberego - byłby to o wiele równiejszy pojedynek ;) Zakładkę dało się złapać czy niezbyt?
Destro, jeśli chodzi o mnie, to niestety - bez zakładki. Ze względu na niewielki stan konta - nie grałem już over 0.5, pogodziłem się prawie z wtopą, aż tu nagle Messi zrzucił ze mnie rozpacz ????
Daras - gratulacje, szczęściarzu, stawiasz browarka Neymarowi ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Wychodzi na to że jest prawie 15% ✅ w 4 progach przy stawce 2,5. Jak by nie patrzył jest to spora różnica w stosunku do 8 progów przy kursie 3. Tracimy ewentualnie na bonusie jeśli trafimy gola na dwóch progach przy statkowaniu na 8 progach. Wydaje mi się jednak że to będzie bardziej korzystny sposób gry. Co o tym myślicie ?

Tutaj masz stawkowanie na 5 progów (od 50 min) gdybyś bym zainteresowany stawianiem na gola w drugiej połowie meczu.

D 15

daras

Użytkownik
@voic3d to tak nie działa u mnie. Jak czuję że mogę wejść to wchodzę. Nieraz na 2 etapy, nieraz na trzy, nieraz więcej. To jest proste do wyliczenia bo są kalkulatory (podałem link na poprzednich stronach jakiego używam) i szybko się to oblicza do założonego na dane spotkanie budżetu + ilość progów. Ja się nie trzymam sztywnych zasad w tym systemie gry, więc mi takie tabelki nie są potrzebne. Jak widzę że miernota jest w meczu, nie topię kasy do końca, tylko idę w inne mecze. Są też takie co idę na 2-3 gole bo wchodzą jeden po drugim. Tak że system owszem ale nie w/g sztywnych zasad.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Wczoraj Barcelona dostarczyła emocji dodatkowo ostatnimi czasy idzie mi nadzwyczaj dobrze i szczęście dopisuje to bramka w 70 minucie z zakładką, albo tak jak wczoraj w 78, ale kiedyś się to na pewno skończy dlatego dzisiaj już stawką standardową:
Napoli-Dnipro✅
Sevilla-Fiorentina✅

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Myślę, że obydwa mecze spokojnie do grania - ze wskazaniem na Sevilla - Fiorentina.
Delikatnie postaram się go ukąsić stawką 2/5

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Myślę, że obydwa mecze spokojnie do grania -
Mimo wszystko przestrzegam miłych kolegów przez hurraoptymizmem.
Pragnę przypomnieć, że to (podobnie jak ostatnie dwa dni) tylko europejskie puchary.
W przypadku gdy grają takie tuzy jak Real, czy Barcelona - można się spodziewać, że coś wpadnie.
Tym razem naprawdę trudno doszukać się zdecydowanych faworytów, oraz grają kluby z tzw. drugiego sortu, w związku z tym jest spore prawdopodobieństwo, że pierwsze mecze mogą zakończyć się bez fajerwerków. Co innego rewanże, tam będzie już łatwiej przewidzieć cokolwiek.
Gdybym już miał się wybrać gdziekolwiek po bramki, to bardziej do Napoli, aniżeli do Sevilli.
Pewnie, że w obu spotkaniach może paść wiele bramek, z reguły jednak - takie jest przynajmniej moje skromne zdanie - w tej fazie rozgrywek mecze pucharowe lepiej omijać, nawet, gdy w terminarzu na dany dzień nie za bardzo jest co grać.
Podsumowując - dziś zostawię wspomniane spotkania i pozwolę się chłopakom wybiegać, aby na rewanże zostawili wiele wolnego miejsca na gole. Czy słusznie? To się okaże przed 23. ;)
p.s. Czy nie lepiej zostawić celowniki na jutrzejszy mecz w Paryżu? Z pewnością będzie łatwiej o trofea ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Pablovsky nie zgodzę się z Tobą podobnie jak Destro twierdzę, że opcja Sevila-Fiorentina jest pewniejsza od Napoli- Dnipro nie wiem czym Ty się sugerujesz chyba kursami wystawionymi prze bukmacherów. Po drugie nie wiem po co szukać w tych meczach faworytów do tego systemu, tutaj mają wpadać bramki i nie ważne kto je będzie strzelał. Po trzecie taka Sevilla czy Napoli będzie czekać na rewanż i u siebie zagrają na 0-0 i dopiero na wyjazdach wezmą się za grę.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Pablovsky nie zgodzę się z Tobą podobnie jak Destro twierdzę, że opcja Sevila-Fiorentina jest pewniejsza od Napoli- Dnipro nie wiem czym Ty się sugerujesz chyba kursami wystawionymi prze bukmacherów. Po drugie nie wiem po co szukać w tych meczach faworytów do tego systemu, tutaj mają wpadać bramki i nie ważne kto je będzie strzelał. Po trzecie taka Sevilla czy Napoli będzie czekać na rewanż i u siebie zagrają na 0-0 i dopiero na wyjazdach wezmą się za grę.
Masz pełne prawo się nie zgadzać. Co do bukmacherów, to nie zaglądałem do kursów, po prostu Dnipro wydaje się mieć mniejsze szanse, a co za tym idzie może paść więcej goli. Dlatego uznaję, że szukanie faworytów w tym systemie ma logiczne uzasadnienie.
I proszę czytać ze zrozumieniem, wyraźnie napisałem, że to tylko moje skromne zdanie, nic poza tym.

p.s. Ostatniego zdania nie rozumiem, które napisałeś? Wyraźnie przeczysz wcześniejszej wypowiedzi. No chyba, że powinien na końcu być znak zapytania ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ostatnie zdanie nie było pytaniem tylko stwierdzeniem, że ani Sevilla ani Napoli nie będą czekać na rewanż tylko będą starali się zdobyć jak najwięcej goli, żeby mieć zaliczkę przed meczami wyjazdowymi.
Moje zdanie jest takie, że trzeba szukać overowych drużyn grających otwartą piłkę.

D 15

daras

Użytkownik
Ale o czym Wy piszecie ? Oni nic nie muszą. To tylko się wydaje że będzie tak a nie tak. Trzeba to zrozumieć i traktować wszystkich jednakowo. Tak jak w każdym innym meczu może wpaść wiele bramek i może nie wpaść żadna. Mamy zawsze tylko 50% szans i na to trzeba brać poprawkę. Popatrzyć, poobserwować i wchodzić albo nie. Jak bym pokazał jakie mi dzisiaj kupony powchodziły na live to po prostu jakieś żarty ???? . Nawet nazw tych drużyn nie wymówię ???? . Najlepszy komiczny kupon wszedł na over 3,5 w pierwszej połowie na jakiejś czeskiej młodzieżówce. Nie ma na to wszystko reguły. Trzeba traktować każde spotkanie jak 50:50 szans i nic poza tym. Ja zaobserwuję te mecze. Czy wejdę nie wiem. Zależy ja będą się ruszali.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
taka Sevilla czy Napoli będzie czekać na rewanż i u siebie zagrają na 0-0 i dopiero na wyjazdach wezmą się za grę.
Widocznie wkradła Ci się literówka, ale już wiadomo o co chodzi.
Daras, pytasz o czym rozmawiamy? W zasadzie trudno powiedzieć, ot, po prostu - przedmeczowa wymiana zdań ;)
Ale masz rację 50 na 50, nie chce być inaczej ;)
Ja w każdym razie LE odpuszczam, zbyt często się na pucharach przekręcałem.
p.s. Napoli naciera ostro, dwie setki już mieli, powinni wygrać. Szkoda, że nie wszedł pierwszy próg na żadnym spotkaniu, jeśli ktoś zagrał. Ale Napoli było blisko na zakładkę, centymetrów zabrakło.
Sevilla na TVN Turbo, Napoli na Nsport - gdyby ktoś szukał ;)
Sevilla gol, kto się ucieszył? xxxx1234 - weszło z zakładką? ????

ms15 87

ms15

Użytkownik
Ale o czym Wy piszecie ? Oni nic nie muszą. To tylko się wydaje że będzie tak a nie tak. Trzeba to zrozumieć i traktować wszystkich jednakowo. Tak jak w każdym innym meczu może wpaść wiele bramek i może nie wpaść żadna. Mamy zawsze tylko 50% szans i na to trzeba brać poprawkę. Popatrzyć, poobserwować i wchodzić albo nie. Jak bym pokazał jakie mi dzisiaj kupony powchodziły na live to po prostu jakieś żarty ???? . Nawet nazw tych drużyn nie wymówię ???? . Najlepszy komiczny kupon wszedł na over 3,5 w pierwszej połowie na jakiejś czeskiej młodzieżówce. Nie ma na to wszystko reguły. Trzeba traktować każde spotkanie jak 50:50 szans i nic poza tym. Ja zaobserwuję te mecze. Czy wejdę nie wiem. Zależy ja będą się ruszali.
Ty tak serio z tym 50:50 w każdym meczu? ???? Wybacz, ale kojarzy mi się to tylko z jednym tekstem- &quot;Mam 50% szans na spotkanie dinozaura przed domem- albo spotkam albo nie spotkam.&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Szlak by to trafił oglądałem mecz w TV i grałem z ipada, a te cholerne urządzenia dotykowe działają jak by chciały i nie mogły i nie udało mi się postawić zakładki.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
ms15, nie do końca? Matematycznie czarno na białym jest pół na pół. Albo padnie gol w meczu, albo nastąpi odwrotna sytuacja i zawodnicy nie zdobędą bramki. 50 na 50 jak byk.
A jeżeli przed spotkaniem wyliczysz, że jest 62% szans na wynik bramkowy, to będzie oznaczać, że 38% przypada na brak gola, co &quot;z urzędu&quot; stanie się nieprawdą ????

D 15

daras

Użytkownik
Ty tak serio z tym 50:50 w każdym meczu? ????
Dokładnie tak. Traktuję wszystkie spotkania jednakowo bez znaczenia co to jest i kto tam gra. Dla mnie to tylko zakłady z 50% szansą na wygraną / przegraną i nic więcej.
Nie chce mi się klikać w 10 minutówki. Zrobiłem akumulator Over 0,5 w pierwszej połowie. Sevila siadła. Jak Napoli jeszcze siądzie będzie po grze ???? .

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Szlak by to trafił oglądałem mecz w TV i grałem z ipada, a te cholerne urządzenia dotykowe działają jak by chciały i nie mogły i nie udało mi się postawić zakładki.
Szkoda, masz nauczkę, aby nie ufać dotykowi ;)
Najważniejsze, że w ogóle weszło. I patrząc na mecz może jeszcze co nieco wpaść! Póki co szybki, niezły mecz.

Do góry Bottom