>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Faktycznie mogłem ugryźć się w język :grin:
Nieprawda, wymienianie się swoimi spostrzeżeniami bądź wątpliwościami jest w porządku i jak najbardziej na miejscu, aczkolwiek wystarczyło na podstawie kilku spotkań sprawdzić, że niestety to o czym mówisz nie ma szans na powodzenie ;)

Ja dziś na pewno nic nie gram. Jutro nie będę miał czasu z rana na pewno, ale jakbym miał to:
Japonię można spokojnie
a poza tym później:
Roda - PSV (tylko jeśli w PSV wyjdzie porządny skład, ale i tak do spokojnego grania)
Leeds - Bournemouth (bez szaleństw)
Liverpool - Chelsea (sprawdzić składy i jw.)

a dla samobójców polecam:
AS Roma - Empoli

A 18

arko22

Użytkownik
Nieprawda, wymienianie się swoimi spostrzeżeniami bądź wątpliwościami jest w porządku i jak najbardziej na miejscu, aczkolwiek wystarczyło na podstawie kilku spotkań sprawdzić, że niestety to o czym mówisz nie ma szans na powodzenie ;)

Ja dziś na pewno nic nie gram. Jutro nie będę miał czasu z rana na pewno, ale jakbym miał to:
Japonię można spokojnie
a poza tym później:
Roda - PSV (tylko jeśli w PSV wyjdzie porządny skład, ale i tak do spokojnego grania)
Leeds - Bournemouth (bez szaleństw)
Liverpool - Chelsea (sprawdzić składy i jw.)

a dla samobójców polecam:
AS Roma - Empoli
Jestem ciekaw meczu wlasnie Roma - Empoli. Czy bedzie kolejny bezbramkowy remis ? Oto jest pytanie. Chyba juz 4 z rzedu. Czy jest to mozliwe ? :razz:

S 440

straszaksam

Użytkownik
Jestem ciekaw meczu wlasnie Roma - Empoli. Czy bedzie kolejny bezbramkowy remis ? Oto jest pytanie. Chyba juz 4 z rzedu. Czy jest to mozliwe ? :razz:
Tzn. Empoli nie ma żadnej serii remisów, bo oni to 0:0 przeplatali jakimiś tam bramkowymi wynikami, co nie zmienia faktu że u nich to dość częsty wynik. Z tym że liga to liga, a puchar to puchar, trzeba to pamiętać ;)
mogą wyjść zmiennicy głównego składu i gra może wyglądać zgoła inaczej.

Do góry Bottom