>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
No, i niestety to magiczne 0:0 przyjść musiało. Nie ma co się martwić, jutro też jest dzień. Ważne, że i tak &quot;minutówki&quot; są na plus.

M 8

mintek14

Użytkownik
Gdyby Baines strzelał karnego tak jak miało być zamiast tego cwela Miralasa to byłoby zupełnie inaczej, a tak to niestety pewnie większość płynie na evertonie w tym ja

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Staram się pocieszać i wyciągać pozytywne strony, bo i tak jest lepiej niż myślałem. Ale fakt, straciło się sporo. Już wolałbym, żeby tego karnego nie było.

M 8

mgawo

Użytkownik
dobra, było i nieprawda.
co na jutro ;) ?
pytanie poboczne: macie jakiś cel, powiedzmy &quot;X zł miesięcznie&quot;, po osiągnięciu którego nie gracie w tym miesiącu, jakieś inne tego typu cele, czy po prostu na pałe w zależności od meczy?

S 440

straszaksam

Użytkownik
10 rano są dwa mecze do zagrania gdzie teoretycznie gole być powinny Irak-Palestyna i Japonia-Jordania.
Irak Palestyna to mecz w którym może być dużo goli jak i żadnego, no bez jaj... jak drużyny prezentują poziom zbliżony do amatorskiego to jak można mówić o jakichś wysokich szansach na bramkę? :razz:
awczorajszy everton to była pierwsza przestroga i przystanek dla pazernych. Co bardziej ogarnięci się opamiętają i wrócą na właściwe tory, a inni pewnie się pogrążą :razz:

Powodzenia przy Japonii, bo ja sam pograc mogl niestety nie bede.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Dla mnie nie ma meczy pewnych, można minimalizować szansę porażki grając mniej i wybierać typowe overove spotkania ale to też nie jest gwarantem sukcesu. Taki już urok sportu. Ja oczywiście zaryzykuję i pogram oba spotkania. Chociaż dla mnie to właśnie Japonia jest mniej pewna, wiadomo ona wygrać nie musi więc festiwalu strzeleckiego się nie spodziewam.

Do góry Bottom