Dawno nie było 0:0 w hiszpani a zazwyczaj w każdej kolejce się trafia chociaż jedno ????zastanawiam się nad hiszpańską, bo w moim odczuciu można tam pograć pozostałe 3 mecze.
p.s. man utd - moja najlepsza druzyna od zawsze
aj szkoda, ale pewnie nie przegrałeś dużo, a to może być dobra nauczka, więc bądź co bądź inwestycja w pewnym sensie udana bo będziesz się wystrzegał takich spotkań :razz:Mi sie zdarzyła wtopa na interze ale to z własnej głupoty zagrałem inter który nic w tym sezonie nie gra ???? a empoli dominowało ale wiadomo to jeszcze słabszy zespół i na ich gola nie było co liczyć
Na chwile obecna lecimy:Obecnie całkiem ciekawy:
Empoli - Inter (w Empoli ostatnie trzy mecze jako gospodarz zakończyły się 0-0, wątpię, żeby dzisiaj był 4 z rzędu 0-0)
Edit : A jednak czwarte 0-0 z rzedu... KOSMOS...
19:00 Maccabi Tel Aviv - H. Akko (Akko traci sporo na wyjeździe, Maccabi ostatnio dużo nie strzela, składy dobre, czas na pogrom, więc... ten jeden wpaść powinien).
Edit : Brak zakladow
Tez chyba wchodze w Porto, z tym że od 20 minuty.
Zycze powodzenia bez minutówek ???? Chyba ze mnie bet oszukuje albo jestem slepy ????Na chwile obecna lecimy:
21:15 Penafiel - FC Porto - gol FC Porto
Porto gra efektownie na swoim podworku. W Pucharach przerwa, wiec moga lige przycisnac.
Statystyki (trafnione/anulowane/nietrafione):21:15 Penafiel - FC Porto - gol FC Porto
Porto gra efektownie na swoim podworku. W Pucharach przerwa, wiec moga lige przycisnac.
Edit: Ladnie, skladnie i dokladnie!
Powiedz mi co przemawia wg statystyk ze bedzie gol w tym meczu, bo nie wiem, a mnie to bardzo ciekawi, bo nie wiem co pomijam :razz:No, i Monaco też wymęczyło tego gola. Na 22.00 Espanyol - Celta Vigo. Statystyki przemawiają, że bramka będzie, ale jakie jest zdanie innych forumowiczów? Ktoś się bawi w to?
Na 13 ostatnich spotkań pomiędzy Espanyolem, a Celtą tylko raz padł remis bezbramkowy (w 2003 roku). Na 9 spotkań u siebie w tym sezonie Espanyolu u siebie over 0,5 pokryty był 8 razy. Z kolei Celta na wyjazdach uczesticzyła w meczach, gdzie over 0,5 pokryto 9 na 9. W ostatnich meczach gospodarze całkiem nieźle strzelają.Powiedz mi co przemawia wg statystyk ze bedzie gol w tym meczu, bo nie wiem, a mnie to bardzo ciekawi, bo nie wiem co pomijam :razz: