Wszystko zalezy od tego jakie beda sklady ????Plan na wieczór:
20.00 Real Madryt - Athletico Madryt
Zastanawiam się nad graniem w tym meczu stawki x2. Dlaczego? Po pierwsze: Real musi coś ukłuć i to wmiarę szybko. Oni tego pucharu nie odpuszczają i będą dążyć do awansu. Obrona sąsiadów zza miedzy jest też czasami dziurawa, sporo bramek tracą. Ofensywa Realu wiadomo, że potrafi zmasakrować większość drużyn. Wydaje mi się też, że podopieczni Simeone będą chcieli z początku trafić i generalnie jednym golem wybić z głowy marzenia o awansie "Królewskim". Gole raczej nieuniknione. Wiadomo, plus do plusa daje minus, ale bramki powinny paść.
21.00 Juventus - Verona
Tutaj właściwie moja obserwacja jest taka, że Juve u siebie z Veroną wygrywa jedną bramką. Różnica rywali jes duża, "Stara Dama" coś trafi. Zwłaszcza, że to jeden mecz, rewanżu nie będzie.
Jakie są Wasze spostrzeżenia?
Real najsilniejszym składem z tego co widzę, co prawda w bramce Navas. Ale ofensywna siła rażenia mocna ???? Atletico też silny skład.Wszystko zalezy od tego jakie beda sklady ????
Jak Ciebie nie cieszą wygrane pieniadze to współczuję, dla mnie każda wygrana jest istotna :razz:Brak zakładki, więc w sumie nie ma się z czego cieszyć ????
Zgadzam się z kolegą wyżej. Każda wygrana cieszy, nawet złotówka. Ja zacząłem od 6 zł, więc nawet jest nieźle. Wiadomo, każdy by chciał zakładkę - najlepiej w 79 minucie :grin:Jak Ciebie nie cieszą wygrane pieniadze to współczuję, dla mnie każda wygrana jest istotna :razz:
no i trudno, jak dla mnie to na dziś raczej wystarczy. Ten Juventus kusi, ale wątpię żebym pograł jednak.
@edit
bo Barcelona to pewnie dziś będzie bułę męczyć z takim zapasem jaki mają z 1 meczu... no chyba że wyjdą rezerwy i będą się chcieli chłopaki pokazać, ale tak czy inaczej dla mnie to nie do gry
Dlatego mam postawionego zwykłego beta na Veronę po kursie 17.00Sklad Juve okrojony a ze to puchar to strach to ruszac
Olimpi jak zawsze jestes szalona z graniem, lubisz ryzyko ????Pogram Juventus i Barcelone też.