Ja zagrałem dzisiaj chorwacką ligę i troszkę się napociłem nad piastem, ale są plusy ????Jak dla mnie dziś nie ma nic godnego uwagi do gry. Jutro można celować w bundesligę i puchar króla.
Nie no ten argument mnie rozbroil "Obie drużyny mają o co walczyć".Moja propozycja na dziś to :
Troyes-Nimes 20:30
Obie drużyny mają o co walczyć i o ile będą minuty to wchodzę w ten mecz .
http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.htmlPanowie, na ktorej stronie tego tematu jest dokladny opis systemu. Kazdy pisze ile to wygr//przegr, ile stawia, ale gdzie co i jak to nie wiem. Kumam tylko, ze chodzi o typowania bramki do xx min ????
No bez przesady, ja bym proponował by wpisywać to, co się gra, a nie zadawać pytania co kto gra, np. moje dzisiejsze typy:Może po prostu niech ktoś przepisuje codziennie całe kolejki piłkarskie z dostępnymi minutówkami, a nie tak się wszyscy czają i wypisują po kolei... na to samo wyjdzie ????
Często pada w ich spotkaniach 0-017:30 Union Berlin - Karlsruher
Nie tym razem ???? i z zakladka w ciagu 2 minut ????Często pada w ich spotkaniach 0-0
Szybka bramka nie oznacza kolejnych ????Gratuluję zwróciłem na to uwagę i dałem się przekonać do zagrania, szkoda że tak mało, grasz dalej?
czyli nie graszSzybka bramka nie oznacza kolejnych ????
super ????No bez przesady, ja bym proponował by wpisywać to, co się gra, a nie zadawać pytania co kto gra, np. moje dzisiejsze typy:
-gol Bayernu
-gol Relu
-gol w meczu Hannover - Augsburg