Meczu nie ogladalem ale po statystykach wygladalo ze gol musi pasc no i padl. ????To teraz jesteś ..zły x2 ????
Meczu nie ogladalem ale po statystykach wygladalo ze gol musi pasc no i padl. ????To teraz jesteś ..zły x2 ????
Sądziłem że padnie po 80' (albo mają ogromnego pecha i wgl)Meczu nie ogladalem ale po statystykach wygladalo ze gol musi pasc no i padl. ????
Dlaczego nie grałeś do 80?? Te kilka stówek mogłeś spokojnie rozłożyć na wszystkie progi nawet do końca.myślę że x2 to znacznie za mało :razz:
noo żałuje ale nic nie poradzę, mogłem zagrać, nawet w 76' miałem ochote na kurs 10, no alee.. ????Dlaczego nie grałeś do 80?? Te kilka stówek mogłeś spokojnie rozłożyć na wszystkie progi nawet do końca.
Ja to czasem zaluje ze nie stawialem w 78 na over 0,5 przy kursie 2,37 - 2,75 a gol padal w 79 - 80 ????noo żałuje ale nic nie poradzę, mogłem zagrać, nawet w 76' miałem ochote na kurs 10, no alee.. ????
Z tym duzo się działo to bym polemizował, ale akurat ja też grałem go do końca.A tam, ja wczoraj w meczu Almeria- Vallecano, w którym działo się bardzo dużo w okolicach 79 minuty złapałem over 0,5 po kursie 3.
Zliczyłbyś setki to nie jeden mecz można by obdzielić :razz:Z tym duzo się działo to bym polemizował, ale akurat ja też grałem go do końca.
Widzę większość dziś duży plus... ja skromnie, ale zawsze coś
Uważaj na ta ligę. Ja już ją omijam z daleka.Pune City - Mumbai City
ja tez ale uzaleznienie zagrania jest wieksze dobrze ze tylko za grosze do polowy sie gra pozniej niech sobie robia co chca ???? tam duzo wynikow ze srodka tabeli to 0:0Uważaj na ta ligę. Ja już ją omijam z daleka.
Dziś atakują, ale teraz to słabo widze ????ja tez ale uzaleznienie zagrania jest wieksze dobrze ze tylko za grosze do polowy sie gra pozniej niech sobie robia co chca ???? tam duzo wynikow ze srodka tabeli to 0:0