>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Gracie Barce za większe stawki? Skład taki sobie, w prawdzie praktycznie wszyscy z pierwszego zespołu, aczkolwiek połowa to ławka rezerwowych. Coś czuję, że wynik może być w okolicach 2-0.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Gracie Barce za większe stawki? Skład taki sobie, w prawdzie praktycznie wszyscy z pierwszego zespołu, aczkolwiek połowa to ławka rezerwowych. Coś czuję, że wynik może być w okolicach 2-0.
Tym bardziej ze w razie czego maja u siebie rewanz a tam ich rozjada na 100%. Wiec tutaj nie musza sie wysilac.
Edit: Ten wolny dla Barcy byl nie zly ???? ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Trochę miałeś szczęście z tą kontuzję Alderweirelda (święci już zmian nie mieli). Ja jeszcze nie wiem czy losu nie pokusić z Barcą, bo łatwość w dochodzeniu do sytuacji w tym meczu obie drużyny mają dużą.
edit: Dobrze, że nie gram tej trzeciej bramki, bo Barca stanęła, a kursy żałosne. Aczkolwiek Huesca nieźle sobie pogrywa, strzałów to już sporą ilość oddała w drugiej połowie

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Na dzisiaj proponuję mecz w pucharze króla Vallecano- Valencia. Obie drużyny grające ofensywną piłkę, mecz w pucharze także można liczyć na otwartą grę.

jako47 130

jako47

Użytkownik
SARIYER - besiktas 12:45 ✅ 3 min nie gram wiecej na paczke orzeszkow jest

stawki male ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 440

straszaksam

Użytkownik
Na dziś ode mnie:
M. Saransk - Dyn. Moskwa (!)
Sp. Moscow - FK Rostov (!)
Cagliari - Modena (puchar)
Cadiz - Villarreal (puchar)
Lyon - Reims
Vallecano - Valencia (puchar)

dziś wiele zależy od wyjściowych składów.

noijuz 3

noijuz

Użytkownik
Dzisiaj widze jeden fajny meczy Niki Volos-Asteras i granie na gola tych drugich,ale pewnie zakladow nie bedzie.. Poza tym bieda dzisiaj, tez odpuszczam gre.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Nawet mecz Cagliari do was nie przemawia? :razz:
Oni tam przecież wyjdą dość mocnym składem, a sam ich trener mówił już nie raz, że dla niego każde oficjalne rozgrywki są istotne.

noijuz 3

noijuz

Użytkownik
Cagliari z Zemanem to gwarancja ciaglych atakow..ale Modena umie sie bronic, myslalem o tym meczu wlasnie..zobacze jakim skladem wyjda gospodarze.
Asteras są zakłady ;] Asteras gol ✅

S 440

straszaksam

Użytkownik
uff, ruscy gol, a miałem małego cykora po pierwszym &#39;niby golu&#39; wg bet365 :razz:
Modena umie się bronić, to prawda, ale oni umieją się bronić na poziomie serie B. Na Cagliari to może być mało, ale jeszcze zobaczymy składy.

S 440

straszaksam

Użytkownik
ale beka z tej bramki Modeny... ????
ciesze się, że jednak zdecydowałem się na to Cagliari, bo zacząłem wątpić po waszych postach w swój optymizm w stosunku do nich

@edit
ale jak to gracie? Tzn. ja wiem że czasem się gra do więcej niż do pierwszego gola, ale z założenia to nie powinno się tego robić. Nie rozumiem po co ryzykować :razz:

Do góry Bottom