28 dzenus Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3161 ja gram Swansea, Man Utd i Marsylie Kliknij aby rozwinąć... Jakie za, za graniem meczu Marsyli?
0 xacy Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3162 Marsylia strzela średnio na wyjazdach 2 gole, poza dwoma ostatnimi meczami z PSG i Lyon (2-0, 1-0). Myślę, że to idealny mecz do przełamania niemocy strzeleckiej na wyjazdach tej drużyny
Marsylia strzela średnio na wyjazdach 2 gole, poza dwoma ostatnimi meczami z PSG i Lyon (2-0, 1-0). Myślę, że to idealny mecz do przełamania niemocy strzeleckiej na wyjazdach tej drużyny
1,3K _hank_ Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3163 Real atakuje grubo, wygląda to dobrze Edit:2 stówki wpadły ale jak kursy nie najgorsze xD kursy jak na czeskiej młodzieżówce ^^
Real atakuje grubo, wygląda to dobrze Edit:2 stówki wpadły ale jak kursy nie najgorsze xD kursy jak na czeskiej młodzieżówce ^^
28 dzenus Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3167 No kuzwa spoznilem sie na Real a tu brama. Bedzie 2 ? Kliknij aby rozwinąć... atakują, ale co będzie to nie wiem też mnie kusi na 2 bramke
No kuzwa spoznilem sie na Real a tu brama. Bedzie 2 ? Kliknij aby rozwinąć... atakują, ale co będzie to nie wiem też mnie kusi na 2 bramke
261 jakubeq93 Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3169 Nawzajem. Ja jeszcze chyba uderzę w Swensea- QPR, bo to sztuka nie strzelić Queens u siebie
28 dzenus Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3171 próbujecie dalej United-Stoke? Kliknij aby rozwinąć... Ja nie, z reguły gram do 1 bramki, teraz Swansea
próbujecie dalej United-Stoke? Kliknij aby rozwinąć... Ja nie, z reguły gram do 1 bramki, teraz Swansea
3 noijuz Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3173 Ogladałem MU-Stoke do pierwszej bramki, i po za złym wybiciem bramkarza Stoke co sprokurowało dobra sytuacje, mecz nudny i nic sie nie działo.
Ogladałem MU-Stoke do pierwszej bramki, i po za złym wybiciem bramkarza Stoke co sprokurowało dobra sytuacje, mecz nudny i nic sie nie działo.
A 18 arko22 Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3175 Ktos ? Cos ? Monaco - Lens Troche sie tam dzieje. Kliknij aby rozwinąć... Jak nie padnie w pierwszej to ruszam druga
Ktos ? Cos ? Monaco - Lens Troche sie tam dzieje. Kliknij aby rozwinąć... Jak nie padnie w pierwszej to ruszam druga
1,3K _hank_ Użytkownik Grudzień 2, 2014 #3176 gralem monaco ale po czerwieni przenosze sie na swansea
28 dzenus Użytkownik Grudzień 3, 2014 #3177 ja swansea stopuje na 70', kilka stówek poszło.. e: szkoda że nie pograłem ????
47 baleronik Użytkownik Grudzień 3, 2014 #3179 ja swansea stopuje na 70', kilka stówek poszło.. Kliknij aby rozwinąć... To teraz jesteś ..zły x2 ????
ja swansea stopuje na 70', kilka stówek poszło.. Kliknij aby rozwinąć... To teraz jesteś ..zły x2 ????
28 dzenus Użytkownik Grudzień 3, 2014 #3180 To teraz jesteś ..zły x2 ???? Kliknij aby rozwinąć... myślę że x2 to znacznie za mało :razz: