>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

noijuz 3

noijuz

Użytkownik
W Danii dzisiaj prowadzący Midtjylland gra u siebie z przedostatnim w tabeli Vestsjaelland. Gospodarze u siebie na 8 meczy 8 wygranych, goście na 8 meczy na wyjezdzie 7 porażek. Midtjylland srzela ponad 2 bramki na mecz, goście srednio 2 bramki na mecz traca. Na over2.5 w tym spotkaniu bukmacherzy daja +/- 1.65 . To spotkanie wydaje się na pewno ciekawe. Grałem już pare razy lige duńska, wiec zakłady na minuty powinny być. Mecz o 19:00.
Drugi ciekawy mecz do pogrania Rijeka-Osijek, już to, że bukmacherzy dają srednio kurs 1.50 na over2.5 mówi samo za siebie.

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
Najwiekszy prezent od buka dzisiaj to że nie dał minutówek na sparte u21 bo ładnie byśmy wszyscy popłynęli ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
A co myślicie Panowie o graniu drużyn, które w swoim poprzednim meczu osiągnęły wynik 0-0? Bardzo rzadko zdarzają się sytuacje, w których dana drużyna 2x z rzędu osiąga wynik bezbramkowy. Oczywiście nie mam na myśli zespołów, których ulubionym wynikiem jest 0-0. Ale to oczywiście tylko taka luźna myśl.

S 440

straszaksam

Użytkownik
A co myślicie Panowie o graniu drużyn, które w swoim poprzednim meczu osiągnęły wynik 0-0? Bardzo rzadko zdarzają się sytuacje, w których dana drużyna 2x z rzędu osiąga wynik bezbramkowy. Oczywiście nie mam na myśli zespołów, których ulubionym wynikiem jest 0-0. Ale to oczywiście tylko taka luźna myśl.
To jest tylko Twoje mylne wrażenie z tym 0:0 i jest to błędne i nie polecam patrzeć na to w ten sposób, że 2x 0:0 pod rząd ma małą szansę &#39;wejścia&#39;.
Skoro było 0:0 to jakiś powód takiego wyniku musiał być.

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
To jest tylko Twoje mylne wrażenie z tym 0:0 i jest to błędne i nie polecam patrzeć na to w ten sposób, że 2x 0:0 pod rząd ma małą szansę &#39;wejścia&#39;.
Skoro było 0:0 to jakiś powód takiego wyniku musiał być.
Nie do końca. Z powietrza też tego nie wziąłem, tylko prześledziłem wyniki w tym sezonie w paru ligach. I np. w PL czy Bundeslidze, jeśli dana drużyna z szeroko pojętej czołówki remisowała 0-0 za każdym razem w jej kolejnym meczu padła przynajmniej jedna bramka. Oczywiście nie mówię o zespołach typu Sunderland czy Burnley, które nałogowo remisują.

emm 99

emm

Użytkownik
Z tym takze jest loteria, nie tak dawno Feyenoord 0:0 i w nastepnej kolejce dwa gole po 80 minucie.. Wracam do systemu byc moze juz dzis, jesli nie to w nastepny weekend na spokojnie.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Nie do końca. Z powietrza też tego nie wziąłem, tylko prześledziłem wyniki w tym sezonie w paru ligach. I np. w PL czy Bundeslidze, jeśli dana drużyna z szeroko pojętej czołówki remisowała 0-0 za każdym razem w jej kolejnym meczu padła przynajmniej jedna bramka. Oczywiście nie mówię o zespołach typu Sunderland czy Burnley, które nałogowo remisują.
Jak chcesz to graj w ten sposób, ale jak pytasz o zdanie, to musisz liczyć się z tym, że ktoś może nie popierać tego co napisałeś ;)
@edit
NIE grajcie Venlo z 2 holenderskiej. Ta drużyna to najgorsza z możliwych do gry tym systemem w tej lidze. Nijmegen jest ok, tak samo jak Emmen dziś.

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Z tym takze jest loteria, nie tak dawno Feyenoord 0:0 i w nastepnej kolejce dwa gole po 80 minucie.. Wracam do systemu byc moze juz dzis, jesli nie to w nastepny weekend na spokojnie.
Nie chcę nic mówić, ale właśnie podałeś przykład na potwierdzenie mojej tezy. Mecz nie trwa 80 minut ???? A w tej metodzie chodzi szczególnie o konsekwencję.

jakubeq93 261

jakubeq93

Użytkownik
Jak chcesz to graj w ten sposób, ale jak pytasz o zdanie, to musisz liczyć się z tym, że ktoś może nie popierać tego co napisałeś ;)
Rozumiem i dzięki za odpowiedź ;) Aczkolwiek napisałem to jako mały dodatek do tego systemu, a nie jako samodzielną strategię.

emm 99

emm

Użytkownik
jakubeq, ja mimo wszystko uwazam ze wszystko zalezy od stawki. Jesli moje stawkowanie bylo na poziomie:
2,3,5,8,13... to zapewne gralbym do konca, natomiast granie xxx po kursie 2 do konca meczu jest dla mnie dosc ryzykownym posunieciem, tym bardziej ze zdarzylo mi sie pograc mecze w ktorych po prostu bylo 0:0..

Straszak atakujesz cos dzis np.
Rijeka - Osijek ?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ja dziś spróbuję prawdopodobnie Legię zaraz (lekko), a do tego wieczorem Almerię z Rayo, no i zależy czy w Holenderskiej 2 będą minutówki. Jeśli tak to wyżej wymieniłem dwa spotkania które mnie interesują :razz:

S 440

straszaksam

Użytkownik
No udało się wam z tymi młodymi.
Ja natomiast uważam, że niepotrzebnie się wpieprzyłem w to Rayo. Almeria to jest przecież drużyna, która nieźle się broni, a atakuje tak sobie...
kij z tym, że to Rayo i grane małymi pieniędzmi - pieniądze to zawsze pieniądze i nie można ich inwestować w byle co :razz:
trzeba liczyć na to że strzelą i muszę znowu mieć się na baczności, bo zaczynam szaleć.

Jutro polecam (zawsze gol ogólny, mimo że piszę tylko nazwę 1 drużyny czasem, chyba że wyraźnie podkreślę inaczej):
Real Madryt (o ile będą zakłady. Jak będą to Real nawet 3 składem coś tam pyknie)
Manchester United
są niby jeszcze jakieś ciekawe mecze, ale głównie w jakichś rozgrywkach typu puchary, a tam zawsze trzeba ostrożnie.

dzenus 28

dzenus

Użytkownik
No udało się wam z tymi młodymi.
Ja natomiast uważam, że niepotrzebnie się wpieprzyłem w to Rayo. Almeria to jest przecież drużyna, która nieźle się broni, a atakuje tak sobie...
kij z tym, że to Rayo i grane małymi pieniędzmi - pieniądze to zawsze pieniądze i nie można ich inwestować w byle co :razz:
trzeba liczyć na to że strzelą
też mam taką nadzieje :p
Ale pare setek było :/

Do góry Bottom