over 2,5 chodził chyba po 1.36 ????Najwiekszy prezent od buka dzisiaj to że nie dał minutówek na sparte u21 bo ładnie byśmy wszyscy popłynęli ????
To jest tylko Twoje mylne wrażenie z tym 0:0 i jest to błędne i nie polecam patrzeć na to w ten sposób, że 2x 0:0 pod rząd ma małą szansę 'wejścia'.A co myślicie Panowie o graniu drużyn, które w swoim poprzednim meczu osiągnęły wynik 0-0? Bardzo rzadko zdarzają się sytuacje, w których dana drużyna 2x z rzędu osiąga wynik bezbramkowy. Oczywiście nie mam na myśli zespołów, których ulubionym wynikiem jest 0-0. Ale to oczywiście tylko taka luźna myśl.
Nie do końca. Z powietrza też tego nie wziąłem, tylko prześledziłem wyniki w tym sezonie w paru ligach. I np. w PL czy Bundeslidze, jeśli dana drużyna z szeroko pojętej czołówki remisowała 0-0 za każdym razem w jej kolejnym meczu padła przynajmniej jedna bramka. Oczywiście nie mówię o zespołach typu Sunderland czy Burnley, które nałogowo remisują.To jest tylko Twoje mylne wrażenie z tym 0:0 i jest to błędne i nie polecam patrzeć na to w ten sposób, że 2x 0:0 pod rząd ma małą szansę 'wejścia'.
Skoro było 0:0 to jakiś powód takiego wyniku musiał być.
Jak chcesz to graj w ten sposób, ale jak pytasz o zdanie, to musisz liczyć się z tym, że ktoś może nie popierać tego co napisałeśNie do końca. Z powietrza też tego nie wziąłem, tylko prześledziłem wyniki w tym sezonie w paru ligach. I np. w PL czy Bundeslidze, jeśli dana drużyna z szeroko pojętej czołówki remisowała 0-0 za każdym razem w jej kolejnym meczu padła przynajmniej jedna bramka. Oczywiście nie mówię o zespołach typu Sunderland czy Burnley, które nałogowo remisują.
Nie chcę nic mówić, ale właśnie podałeś przykład na potwierdzenie mojej tezy. Mecz nie trwa 80 minut ???? A w tej metodzie chodzi szczególnie o konsekwencję.Z tym takze jest loteria, nie tak dawno Feyenoord 0:0 i w nastepnej kolejce dwa gole po 80 minucie.. Wracam do systemu byc moze juz dzis, jesli nie to w nastepny weekend na spokojnie.
Rozumiem i dzięki za odpowiedź Aczkolwiek napisałem to jako mały dodatek do tego systemu, a nie jako samodzielną strategię.Jak chcesz to graj w ten sposób, ale jak pytasz o zdanie, to musisz liczyć się z tym, że ktoś może nie popierać tego co napisałeś
U21 jest dostepny everton - sanderland. Ma ktos statystyki bo livesport nie ma?
Dzieki. Wyglada ze mozna grac. Jak uwazasz?
też mam taką nadziejeNo udało się wam z tymi młodymi.
Ja natomiast uważam, że niepotrzebnie się wpieprzyłem w to Rayo. Almeria to jest przecież drużyna, która nieźle się broni, a atakuje tak sobie...
kij z tym, że to Rayo i grane małymi pieniędzmi - pieniądze to zawsze pieniądze i nie można ich inwestować w byle co :razz:
trzeba liczyć na to że strzelą