yamakasi
Użytkownik
Zastanawiam sie nad tym meczem. Jakies za ?14:30 Southampton - Man City
gra ktoś?
Zastanawiam sie nad tym meczem. Jakies za ?14:30 Southampton - Man City
gra ktoś?
AgueroZastanawiam sie nad tym meczem. Jakies za ?
Trochę zbyt małe zróżnicowanie moim zdaniem.jestem ciekawy jakimi stawkami gracie. Ja zazwyczaj obstawiam tak, żeby łączny wkład wyniósł 1/4 - połowę majątku (zależnie od meczu), a u Was jak to jest? ????
na Tottenhamie były świetne kursy nawet do 3. golaa ja chyba niepotrzebnie się wkopalem w
Al-Jazira - Al-Wahda
No cóż... oby to nie była droga nauczka, ale grać będę do końca
Po cholere piszesz jak juz po wszystkim? Co to portal chwalipiet? Mysle ze powinno sie pisac typ przed meczem jak to robia inniJuventus - Torino na gola juve ???? zakładka![]()
Napisałem o 18:05 posta a gol wpadł 10min później. Strasznie nerwowy jesteś pewnie ci nie weszło cośPo cholere piszesz jak juz po wszystkim? Co to portal chwalipiet?
A juz mnie to meczy. Totalna klapa w ten łikend. Sory nie zobaczylem kiedy gol padlNapisałem o 18:05 posta a gol wpadł 10min później. Strasznie nerwowy jesteś pewnie ci nie weszło cośdużo osób tu podaje mecze na live to też podałem bo wcześniej miałem tego nie grać
Moze bede sie wymadrzal ale wwarto grac do konca. MIalem juz kilka meczy ktore wchodza po 80. Tak jak teraz Barca. Ta ostatnia stawke zawsze daje na over 0,5. Zawsze jest szansa ze te ostatnie 10 minut wpadnie gol.Kto pogral Valencia - Barcelona to zostal wydymany przez liniowego bo nie bylo spalonego ???????????? ????????????