>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

emm 99

emm

Użytkownik
marcim222 - ja Twojego dzis nic nie zagralem, Gafle za szybko, Sturm czesto blokowany, jak zaczynala Istra nie bylo mnie.
Dokladnie tez wydaje mi sie, ze niektore mecze sa raczej kiepskie, a tak ladnie wchodza.. Liverpool pewnie dzis ????

emm 99

emm

Użytkownik
Po glebszych przemysleniach i wkur.... sie na siebie stwierdzilem, ze pogram miesiac i po prostu zobacze jaki bedzie stan konta i wyplace pieniadze ok 20go listopada.
Stawkowal bede jednakowo ciagiem Fibonnaciego tj. 20,30,50,80,130...
Odpuszczam granie po 80`. Zakladki tylko w przypadku mozliwosci zlapania kursu 3 w x7`

Więc na dziś:
12:30
Cambuur - Fayenoord ✅

14:30
Tottenham - Newcastle ✅

15:30
Wolfsburg - Mainz ✅✅✅

15:30
Rosenborg - Sandnes ✅✅✅
16:30
Grodig - Salzburg ✅✅✅

18:00
Napoli - Verona ✅

18:00
Lillestrom - Start ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
marcim222 65

marcim222

Użytkownik
11.00 Kashima - Urawa ✅ zakładka
11.00 Tokushima - Nagoya brak zakładów
13.30 Munich 1860 - Braunschweig✅ zakładka
15.00 Juventus - Palermo✅
15.30 Lech Poznań - Górnik Łęczna⛔ wykrakałem
18.00 Cesena - Inter✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 18

arko22

Użytkownik
11:00 G-Osaka - Tokyo gol 52&#39; ✅
Będę podawał od dziś swoje typy .Dziś grałem też trochę chińskiej myślę że warto grać. Życzę Wam i sobie powodzenia i wysokich wygranych.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Galaxy i jeden tenisik z glupia pozbawily mnie zarobku z tygodnia :dfdrgdf: i znowu trzeba odrabiac... ;)
Ja na szczęście wczoraj odpuściłem Liverpool i Romę. Choć trochę krwi Borussia napsuła. Ale dzień na ✅. Ogólnie to póki co poznaję system i gram za mniejsze stawki, ale już 3 razy zaliczyłem miny, w tym tydzień temu w piątek, na dwa wybrane mecze oba ⛔, a w niedzielę jeszcze zachciało mi się na wieczór brazylijskiej ligi i to samo. Co ciekawe, wszystkie te spotkania do 80 minuty były 0:0, ale bramki padały w końcu i zawsze kończyło się 1:0 ????

Dziś zastanowię się nad szlagierem ligi angielskiej Man U - Chelsea, może do tego wcześniej Everton. Z innych lig Salzburg, Bayern, może Atletico, coś się jeszcze znajdzie.

thestig 71

thestig

Użytkownik
Sogndal - Molde ode mnie. g. 18:00
edit: Malaga już dwie setki zmarnowała, obrona Rayo chyba niewyspana dziś. Tu będą gole
pisząc to padł gol.

A 18

arko22

Użytkownik
Na dziś jeszcze będę grał:
Norwegia
18:00 Viking - Aalesund gol 20&#39; ✅
Holandia
14:30 Utrecht - PSV Eindhoven gol 12&#39; ✅
Turcja Super Lig
15:00 Trabzonspor - Gaziantepspor gol 7&#39; z zakładką ✅
Hiszpania
19:00 Tenerife - Barcelona B gol 26&#39; ✅
Belgia
18:00 Anderlecht - Standard de Liège gol 79&#39; ✅
T-mobile Ekstraklapa
18:00 Zawisza Bydgoszcz - Legia Warszawa gol 31&#39; ✅
Szkocja
14:00 Celtic - Kilmarnock Brak zakładów

S 440

straszaksam

Użytkownik
11.00 Kashima - Urawa ✅ zakładka
11.00 Tokushima - Nagoya brak zakładów
13.30 Munich 1860 - Braunschweig✅ zakładka
15.00 Juventus - Palermo✅
15.30 Lech Poznań - Górnik Łęczna
18.00 Cesena - Inter
hehe, pomyślałem: kurde, niby gra takie spotkania, których a bym nie grał raczej nigdy, ale mu wchodzi... podebrałem sobie Lecha... no i przegrana :razz:
to tylko potwierdza, że jednak najlepiej samemu dobierać spotkania i ufać swoim wyborom ;)
@Edit
żeby byłą jasność, ja grałem do 80&#39;

emm 99

emm

Użytkownik
Dokladnie czesto tak wlasnie jest, niestety - wczoraj ktos podal Galaxy, poplynalem :p i dzis caly dzien tzn od 15ej, musialem odrabiac straty. Szkoda, ze z Salzburgiem nie pogralem dalej.. choc czulem to.
Ja skorzystalem z Juve i weszlo ladnie, choc moglo byc jeszcze ladniej, bo kursy byly bardzo wysokie, nie udalo sie jednak zlapac zakladki.

o 18 niezle wyglada Napoli + Legia.. z naciskiem na Napoli, ale to juz do indywidualnej analizy, a mnie najprawdopodobniej nie bedzie takze nie pogram.

Do góry Bottom