Nerw mnie bierze na takie teksty, podobne do tych "Czy jest jakiś inny buk poza Bet365 co oferuje...." bla bla, tematy wałkowane kilkanaście razy.Jak pokazuje chociażby przykład Sevilli w tym systemie porażka jest nieunikniona, co nie oznacza że nie może on byc dochodowy czego sam doświadczyłem robiąc sześciocyfrowy obrót w dwa miesiące. Jakiekolwiek emocje, chęć odegrania się, przeczucia trzeba odłożyć na bok, zostawiamy tylko matematykę. Kluczem jest bankroll- porazka ma Cię zaboleć ale nie zabić, niby nic odkrywczego ale przeczytajcie to zdanie 10 razy.
Jak ty piszesz o szczęściu ,to już wiadomo że nie zarabiasz.Musisz jeszcze dużo przegrać żeby zrozumieć..ale w sumie i tak to nie jest gwarantem że zrozumieszNerw mnie bierze na takie teksty, podobne do tych Matematyka to nie wszystko, szczęście też jest potrzebne.
Odezwał się ten co napewno zrabia i ma 100% wygranych typów. Widać że nie zrozumiałeś tego co napisałem. Możesz zrobić super analizę i przegrać, kogo wtedy obwinisz? Ilu wczoraj zagrało Sevillę? Bo była do grania.Jak ty piszesz o szczęściu ,to już wiadomo że nie zarabiasz.Musisz jeszcze dużo przegrać żeby zrozumieć..ale w sumie i tak to nie jest gwarantem że zrozumiesz
1.Pisałem o porażce w jednym spotkaniuPorażka jest nieunikniona?? Żaden system nie daje 100% gwarancji zysku
Matematyka po raz pierwszy! Obrót to nie zysk!inaczej z takim obrotem nie pisałbyś tu na forum tylko siedział na Hawajach i sączył Mojito
Matematyka po raz drugi! Mój bankroll jest przygotowany na serię porażek.Porażka ma Cię zaboleć ale nie zabić? Gorzej jak zaliczysz kilka pod rząd z niewiadomo jakim bankrollem
Matematyka po raz trzeci, nie ma czegoś takiego jak szczęście czy pewniak.Matematyka to nie wszystko, szczęście też jest potrzebne.
Wiedzialem ze podniesiesz kwestie obrotu ale myslalem ze z tego nie bede musial sie tlumaczyc. Sadzilem ze szesciocyfrowy obrot daje zysk ale widac powiniem wprost o tym napisac bo tak to za trudne. Jedna porazka? A co powiesz na 3 pod rzad? Zla analiza czy pech? Jak masz 100% gwarancji to gratulacje. I sorry ale nie wylewam pomyj. To jak ktos gra i ile przegra badz wygra to jego sprawa. Ty rozpoczales ten watek wymadrzajac sie. Tyle w temacie1.Pisałem o porażce w jednym spotkaniu
2. Ten system daje mi 100% gwarancji zysku.
Matematyka po raz pierwszy! Obrót to nie zysk!
Matematyka po raz drugi! Mój bankroll jest przygotowany na serię porażek.
Matematyka po raz trzeci, nie ma czegoś takiego jak szczęście czy pewniak.
Liczyć nie umiesz ale wiadro pomyj wylewasz świetnie, proponuje iść w stronę polityki ????
:wowsdf:tez irytują mnie mądrale, przyznaje mój post był w moralizatorskim tonie ale nie miałem takiego zamiaru. Serio czasami próbuje zebrać i podsumować myśli pisząc tutaj/na innym forum do innych a tak naprawde do siebie.Wiem dalem sie poniesc ???? ale ile razy mozna walowac to samo i o bukach i o sposobie grania. O jakis czas pojawiaja sie nowi madrale.
A typy ok, zobaczymy ???? tez cos wrzuce na weekend ????