>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX minuty- progresja

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
5 liga ? nie będzie tego zakładu.

Następnych 10minutówek nie ma, nie było i pewnie nie będzie. Kolejne stawki są zależne od przebiegu spotkania

Otrzymane punkty reputacji: +1
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Błagam was, czytajcie poprzednie posty.........
Pisane nieraz, ze te pewniejsze mecze stawkuje 5,10, 20 itd czyli tak jak pytasz. Przy 0:0 ten uklad generuje ogromne straty wiec tylko dla najpewniejszych meczy

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dobra dzisiaj było grubo, zakładki na 4 LE, na Bułgarskiej i pucharze Danii. Wiedziałem że po cięzkich chwilach przyjdzie dobry dzień ;)

Bilans dnia

✅771,50 :cool::cool::cool::cool::cool:

Bilans Progresji ✅ 5078j

całkiem ok zważywszy że miałem tylko 300j na granie niecały miesiąc temu ;)

S 1

slovinho

Użytkownik
Hank napisz lepiej jak opanować chęć grania z nudów w egzotyczne mecze bez analizy kiedy idzie tak dobrze? Czy tylko ja mam taki problem z kliknięciem na przycisk &quot;Wyloguj&quot; po udanej serii? I tak jestem już mądrzejszy bo nie gram 3 gola (nigdy, przenigdy) tak jak na początku robiłem.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
dokładnie, porażka to część systemu. Trzeba wziąć na klatę i grać dalej od nowa.
Jednak Copa nie takie złe, Atletico +26 teraz czekam na Nacional z Independiente, ale z tego co oglądam to wygląda to bardzo dobrze.
Dla ciekawych o limity mimo ze pękło 800 j dzisiaj to pojedynczy zakład był słany za kwote max 52 zl. Limit w tym momencie mam 14850 więc jeszcze jest czas ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
i na dobranoc + 24 za Nacional, po ładnym początku spotkania zmieniłem z x2 na x3
pierwszy mecz bez zakładki dzisiaj więc idę spać ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
ajjj ale na Benficę piękna zakładka weszła ;) aż żal, że na Valencię nie grałem, bo analogiczna sytuacja...
co do grania spotkań, których się nie powinno: ja nie mam z tym problemu, tzn. zawsze ale to zawsze wychodzę po 1 golu, to rzecz święta. A co do grania lig &#39;egzotycznych&#39;, to zależy... jak mam klarowną sytuację i jestem dość pewny spotkania, to wchodzę, jak nie, to pas. Myślę, że tego można się nauczyć (tak jak ja), po dwóch wtopach prawie z rzędu ;)
zachłanność to wielki błąd, jaki można popełnić w tym systemie i szczerze przed tym przestrzegam.
Tak informacyjnie jeszcze... co prawda nie dorobiłem się jak autor tematu jeszcze, aczkolwiek też ładnie mi już idzie, ale o limitach ani widu, ani słychu ;)
Wydaje mi się, że grając &#39;normalne&#39; ligi nie jest tak łatwo o limit jak np. grając turnieje ITF w tenisie, czy jakieś sporty mało popularne... ale to tylko moje gdybanie, aczkolwiek obym miał rację ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Panowie czas sobie zdać sprawę że od kilku stron nie padło pytanie, na które nie byłoby już odpowiedzi w temacie. Skoro interesujecie się danym tematem to trzeba przeczytać od deski do deski a potem ewentualnie dopytywać ;)

Jak pisałem stawkowanie na 1 stronie gram z mnożnikiem, np. wczoraj Benfica szła x6 każda stawka. czyli 18, 30 , 48 itd.
Czasem stawkuje tez 5,10,20,40 itd. jeśli mecz jest mocno overowy z założenia.

Co do zakładki to również pisałem że kolejny zakład puszczam gdy osiągnie kurs 3 .
Czyli przykładowo w 26 min puszczam że bramka będzie do 40. Oczywiście do 30 mam już puszczone 10 min wcześniej więc jak gol pada w 29min np. to wchodzi zakład do 30 i do 40 czyli &quot;zakładka&quot;.

Ostatni raz odpowiadam na pytanie, na które już była odpowiedz :p

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Weekend w robocie więc nie będzie kiedy pisać dlatego podaje od razu Typ Dnia

Schalke - Eintracht Frankfurt

Stawkowanie 5,10,20.... albo nawet zacznę 10,20,40...
poczekam i poczytam o sytuacji bezpośrednio przed meczem
zakładka przy kursie 2.5

btw, wczoraj milyjony wam wygrałem a aż 3 reputy poszlo xD

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom