W trakcie meczu też można obstawić over 0,5 w pierwszych 10 minutach, zamiast gola przed 10 minutą, a kurs na ten over jest taki sam jak przed meczem. Wiem, bo parokrotnie to sprawdzałemDla grajacych ta metoda...bo moze nie wszyscy to wiedza.
Zaklad;pierwsze 10min-gole mozna postawic na Bet365 jeszcze przed meczem zanim pokaza sie kursy live.I wazne ze ten zaklad ma zawsze sporo wyzszy kurs(0.5-1.0)niz to samo zdarzenie potem live tuz przed rozpoczeciem meczu.
Np.na dzis.mecz Dortmund-Real over 0.5 w pierwszych 10min to w tej chwili 4.33.I pewnie wzrosnie.
Dokładnie gdybym mógł to podpisał bym się pod tymi słowami.Osobiście się z Toba nie zgodzę co do przebiegu ww spotkań, ale to zweryfikuje wieczorem boisko.
Atletico najprawdopodobniej się nie otworzy w dzisiejszym spotkaniu ale autobusu to oni nie będą stawiać. Prawdopodobnie zagrają mocno pressingiem i gra z kontry. Nie zdziwie się jak do przerwy będzie 0:0 ale bramka padnie bo im dłużej będzie 0:0 tym mocniej będzie cisła Barcelona i tym groźniejsze kontry Atletico.
Z Bayernem nie zgodzę się jeszcze bardziej, Bayern będzie w tym meczu atakował. To nie jest ta mentalność że będą liczyć na 0:0. Co do wyniku nie przesądzam, ale posiadanie piłki i sytuacje bramkowe będą wyraźnie po stronie Bawarczyków.
A przynajmniej takie jest moje zdanie
Noo, ja się jednak zdecydowałem pograć bayern właśnie i niestety, ale czekałem, czekałem i tak się wyczekałem, że tylko 1 próg mi wszedł...ale i tak ważne, że zyskA wracając do wczorajszych meczów to kto przytulił ładną kasę na Bayernie ? ????