obstawiasz tak na styk w 39 minucie i 40 sekundziepytanie do autora
Jak typujesz do 20min, następny próg w której minucie obstawiasz?(do 30 minuty)? 27,28,29min?
Wszystko zalezy od kursu. Skoro jest przyjete ze min. 3 kurs to wyczekujesz tego kursu. Wiadomo mecze sa rozne i kursy takze. Nie raz osiagniesz ten kurs w 32 min a czasem w 39:30. Ja gdy gram to i kurs wchodzi w okolicy np 35 min czekam tak z minute lub 2 (kurs podnosi sie o okolo 0,50) i gram. Wtedy mam 3-4 minuty szansy na podwojne trafienie a kurs 3,5 ( przy zalozeniu kursu 3) jest bardzo dobry.pytanie do autora
Jak typujesz do 20min, następny próg w której minucie obstawiasz?(do 30 minuty)? 27,28,29min?
Po 1 to jest temat z opracowanym systemem. Dział z wklejonymi kuponami masz wyżej. Ciesz się, że ktoś w ogóle temat założył i się nim zajmuje, bo podejrzewam, że bez niego nie korzystałbyś z tego systemu (zakładam że korzystasz, albo że ewentuanie chcesz korzystać)a może zacząłbyś podawać mecze przed meczami? dopatrzyłem sie tylko planów gry na leverkusen...
a później wyskakujesz z czterema meczami i bilansem.. po meczach to każdy może sobie same + wystawić i bilans w tysiącach pisać...
ogarnij jakoś temat! Bo nie ma tu ładu i składu, zero systematyki. Nawet jesli live- powiienes podać mecz który zamierzasz stawkować przed meczem!
Widać kolega nie przeczytał całego tematu a to raptem 7 stron, a poza tym w swoim poście napisałem jakie jest ryzyko i jak je można zminimalizować.@pgrom
Niekoniecznie musi być, tak jak mówisz. Ten system jest dobry, ale do czasu. Wystarczy, że wytypujesz sobie spotkanie w którym musi paść gol, dajesz stawkowanie np. x5, a później okazuje się, że klapa, no i mamy kłopot, bo żeby to odrobić, trochę będzie się trzeba namęczyć
Oczywiście wiadomo, że dobry typer wybiera takie spotkania, żeby minimalizować to ryzyko, ale nie sądzę, żeby to był taki problem, żeby buki się musiały tym zająć.
A co do zmniejszenia kursów - nic to nie da, bo zmniejszenie kursów będzie poprostu oznaczało bardziej agresywną progresjęstawek (no chyba, że mówimy o jakimś absurdalnym obniżeniu kursów, do jakichś wartości przekraczających jakąkolwiek opłacalność, ale to prędzej się po prostu zrezygnują z tego typu zakładów...)