M
13
maniek1906
Użytkownik
Cześć,trochę śledzę już ten temat i bardzo spodobał mi się ten system. Mam pytanko,czy masz jakiś programik,który liczy jak dobierać stawki ,czy grasz cały czas tą jedną stałą stawką?
Progresja na stały zyskCześć,trochę śledzę już ten temat i bardzo spodobał mi się ten system. Mam pytanko,czy masz jakiś programik,który liczy jak dobierać stawki ,czy grasz cały czas tą jedną stałą stawką?
To o czym tu piszesz to są wyjątki od reguły i one będą występować i nic na to to nie poradzicieBardzo możliwe, ale według mnie główną rolę odrywają tu szczęście i los. Przykład? Dzisiejszy mecz Salzburga (bilans bramek 98-26) u siebie z ostatnim w tabeli Innsbruckiem (33-61). Do tej pory na 29 spotkań Salzburga nie było wyniku 0-0, a w meczach Innsbrucku padł jedynie raz. Pomimo ostatnio lekkiej zadyszki Salzburga czy ktokolwiek lub intuicja kogokolwiek by powiedziała, że nie strzelą choc jednej bramki takim outsiderom? Kurs w 5min meczu na over 0,5 wynosił, uwaga:1.005
Wynik? 0-0.
Jeżeli autor wątku uzna powyższe posty za zbędne i jedynie zaśmiecające to czym prędzej je wywalic : )
witamhej Hank
fajny system, kiedyś też podobnie tak grałem progresją na rynkach 10 i 15 minutowych z dużym powodzeniem do momentu aż kiedyś trafiłem na dwie wtopy 0:0 podrząd w overowych ligach szkockiej i holenderskiej, czego tobie nie życzę!
od tamtej pory gram przeciw remisowi na betfairu do pierwszej strzelonej bramki w/g mnie to lepszy sposób:
po 1. nie absorbuje tyle uwagi - obstawiam mecz, ustawiam sobie głośno sygnał dźwiękowy gola i zajmuje się czymś innym
po 2. nie gram progresją - dzięki czemu jeśli zaliczę wtopę to straty są nie znaczne i do odrobienia
minus jest taki że zyski nie rosą może gwałtownie ale spokojnie cały czas jestem na plusie już od kilku lat grając tą metodą
czasami ją mieszam z twoim systemem np. wykupuje bramkę na bet365 do 20 minuty jeśli nie padnie to tanio kupuje laya przeciw remisowi na betfairu itp sztuczki
pozdrawiam i życzę powodzenia
Witam ponowniewitam
moglbys przyblizyc sens gry
grasz ze nie bedzie remisu czy obstawiasz ze nie bedzie 0-0?
Witam ponownierównież podbijam kolegę wyżej ???? mógłbyś jaśniej ? ????
Jakiego oscylatora?Panowie a nie lepiej np grac over 1.5 do przerwy albo over 2.5 do przerwy stosujac tutaj metode oscylatora.po kilku tygodniach testow osiagnalem ladne zyski niewielkm nakladem bo stawki mam nie duze a oscylator jest o wiele lepszy jak zwykla progresja czy plaska stawka.duzo takich meczow jest.mozna nawet over 1.5 do ht zagrac dwa mecze na kuponie wtedy ako mamy ladniutkie.