A
0
astralproject
Użytkownik
Andrzej wygra! Adamek ma szybkość, ale co z tego, jak Gołota porusza się na ringu jak czołg i bije jak czołg, wystarczy, że Adamek dostanie porządnie i może być koniec walki...
No w snookerze na pewno nie liczy się "odbita piłka" bo tam nie gra się piłkami to po pierwsze, a po drugie obejrzyj sobie jeden mecz snooka to może zrozumiesz, że nie liczy się tam tylko "odbijanie piłek".ja oczywiście nie chce przechylać wygranej na kogos korzyść, ale boks to nie tenis czy snooker gdzie liczy się odbita piłka.
Fakt, Andrzej dawał ciała w paru walkach, ale to były osoby z parą w łapach Adamek nie ma takiej mocy, a to nie film karate...jedyne co mnie zastanawia to nieszczęsna ręka Gołoty
Każdy kto się bił we że przewaga fizyczna to ogromny handicap, zresztą Gołota nie jest typowym drewniakiem ;P
Ja zauważyłem że w STS teraz kups na adamka jest 1,50 a na gołote 2,25 xD
Ja tak klasycznie bo dopiero wchodzę w tą zabawe bukmacherską i obstawiłem tylko 5 zł więc mam do wygrania 1,80 zł więcej, a tak to Mecz, Chociarz ja powiem że tutaj ta walka to tak do końca to nie jest pewna, bo jak widac adamek ma pasy, on to wali czy dadzą mu kase jak spiepszy dla niego ważna jest kariera i obstawiam że adamek to wygra, gołota poświęcił swoją kariere kasie i stał się milionerem, pewnie na koniec swojej kariery sprzyda się mu coś kasy, lub walka z honorem, więc możliwe że będzie wyrównana walka, lecz adamek to wygra. Pozdrawia.
Wstyd to kraść.Ja bym sie wstydzil isc odbierac taka wygrana...
hehe dobre,malo co z krzesla nie spadlemRemis za 100zł kurs 23 = 2300zł Polecam warto.
Nie, nie wolno ale jak ktoś nazywa snooker "odbijaniem piłki", albo śmieję się z początkującego typera to trudno wytrzymać nie odpisując.Assitalia troche offtopujesz ale rozumiem , że Tobie wolno