bukmachertsw
Użytkownik
Trzeba byc niezdrowym na umyśle , żeby taka kwote na Adamka stawiac , no chyba , że sie spi na kasie.na początku się przywitam ponieważ jestem nowy!
witam wszystkich bardzo serdecznie!
ufff.. postawilem u naziemnego bukmachera na Tomka - 1900 zł... to są wszystkie pieniądze jakie mam, uważam ze to pewniak i nie ma mowy o innym wyniku walki.
Jeśli Adamek by przegrał to by dla niego sie skonczyła kariera, przegrana z takim frajerem starym jak Gołota by go całkowicie osmieszyła, gołota miał powazną kontuzje ręki, jest juz b. stary jak na boksera i ma kiepską kondycje, Adamek nie moze przegrać ponieważ to jedyny jego sposób utrzymania na życie i jedyny bilet do kolejnych walk, w wadze ciężkiej.
postawiłem 1900 na Tomka. Juz nie moge sie doczekać soboty ???? pozdrawiam M
Druga sprawa to szanuj słowa i nie obrażaj polskiej legendy boksu bo widze już po 1 poście , że nie masz pojecia na temat.
Bardzo stary? Wiekowy jest ale znasz takich zawodnikow jak Holyfield,Mercer czy Hopkins jesli nie odsyłam do lektury i w metryke zawodników jaka prezentuja forme przy swoim wieku.
Inna sprawa , że coraz częsciej sie mowi , że wygrany z tej walki dostanie byc moze szanse z Kliczko w co niechce mi sie weirzyc ale jedno jestpewne - niby walka nie potrzebna ale emocje wzbudza ogromne. Moim zdaniem jeśli zacznie dobrze to 7-9 runda zwyciestwo Andrrew