>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB / (15.05 / Czwartek) 19:05
12 # :baseball: Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates
Typ: Brewers |1.69| ✅ 4:3
▶ B365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 169 PLN !

Siła Brewers u siebie, to chyba daje się znaki każdemu zespołowi.. dziś musza udowodnić, że wczorajsza porażka była wypadkiem przy pracy.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA ~~ Faza play-off / (16.05 / Piątek) 4:35
13 # ???? LA Clippers - Oklahoma City Thunder
Typ: Chris Paul powyżej 21.5 |1.85| ✅ 25 pts
▶ Unibet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 277,5 !
Nie ma co za bardzo rozpisywać ani pisać dużo na temat tego betu. Dziś mecz o wszystko dla LA i kto jak kto ale Paul ma w tym meczu dużo do powiedzenia i wydaję mi się, że to on dzisiaj postawi kropkę nad i, w całym meczu pieczętując szansę na gry w finałach NBA i zrobi to celująco celebrując w tym duże zdobycze punktowe. Ma ogromny potencjał i wie jak go przekładać na parkiet, liczę na jego fenomenalny występ bo wiem, że stać go na to. Także mu zaufam i liczę na poranne pieniążki dzięki jego solidnej skuteczności. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +18
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Faza play-off / (17.05 / Sobota) 19:05

14 :hokej:
Montreal Canadiens - New York Rangers

Typ: Montreal OT |1.78| ⛔ 2:7 ????
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 178 PLN !

Ekipa z Montrealu gra w turnieju po puchar Stanleya jak z nut. Nie ma to znaczenia, czy jest to przeciwnik gdzie ma już prawie awans, miałem na myśli Bruins, gdzie w serii wygrywali 3-2 i brakowało im tylko jednego wina... ale ekipa Subbana, Paciorettiego postawiła tak wysoko poprzeczkę przeciwnikom, że nie dała im cienia szans kiedy u siebie rozgromili Niedźwiadków 4:0 Później już w Bostonie mimo że grali w delegacji to grali bardzo rozsądnie, mieli chłodny umysł i co najważniejsze nie stracili przy tym głowy. Dziś już kolejne starcie, tym razem po drugiej stronie Strażnicy, z niezwykle ambitnym goalie Lundgvistem, ale i jego ekipa ma też swoje postoje w grze. Natomiast Price, w całym turnieju gra bardzo solidnie i dziś będziemy mogli zobaczyć jego największy kunszt bramkarski, no może nie największy ale jeden z lepszych. Wiedząc jaka sytuacja w meczu, bo o finał po Puchar Stanleya, to Montreal u siebie zapewne będzie dyktować warunki w meczu i myślę że to zapieczętują wygraną. Dlatego gram też już teraz, bo potem mogą kursy spadać.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Finał Konferencji - Match 1 / (18.05 / Sobota) 21:05

15 # :hokej:
Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings

Typ: Powyżej 56,5 shots |1.85| ⛔ 46 shots
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Kolejna mała &#39;&#39;podpucha&#39;&#39; w wykonaniu Unibet. Linia najniższa, ze wszystkich buków, jaką nam oferują bukmacherzy. Biorę ją śmiało. Dziś już pierwszy mecz pierwszej rundy, pomiędzy Królami a Jastrzębiami. Obie bardzo silnie ofensywne drużyny, mające wielki potencjał strzelecki. Goście, mają tych strzałów statystycznie więcej, zdarza im się że w jednej tercji oddadzą nawet 22 strzały! Nie sugeruje się, że mogą to powtórzyć, ale nie ma to dla nich znaczenia czy grają w delegacji czy u siebie w domu. Broniące tytuły Jastrzębie, doskonale pamiętają jak rok temu grywali z Kings, żeby obronić swój tytuł musza dziś swój pierwszy mecz zaliczyć jako win. Mimo to, że kursy są jakie są to ja sobie jednak zaufam swojej intuicji i zagram ten over. Carter, w ostatnim meczu zaliczył w końcu trafienia, ale i on potrafi czasem oddać po 6 strzałów na mecz! Kopitar, w formie, prócz niego są jeszcze inne perełki co wiedzą jak się strzela. Nie miej jednak Hawks, nie pozostaną dłużni i również swoje w tym meczu zaznaczą a będą na pewno naparzać. Kane, Toews duet nie do zdarcia, dają się we znaki rywalom w najmniej oczekiwanym momencie. Oni również będą grali swoje najlepsze zawody w tym meczu. Ponieważ jest to pierwszy mecz, tej serii w tym finale konferencji to żadna z ekip nie będzie się oszczędzała w atakach, więc strzały są jak najbardziej do ogarnięcia. Mecz o 21!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB / (18.05 / Niedziela) 22:10

16 # :baseball: Colorado Rockies - San Diego Padres
Typ: Colorado |1.65| ✅ 8:6
▶ Betsson ! / Stawka: 155 PLN / PW: 255,75 PLN !

Bez analizy... kumaci wiedzą... ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Finał Konferencji - Match 2 / (20.05 / Sobota) 2:05

17 # :hokej:
Montreal Canadiens - New York Rangers

Typ: Rick Nash under 3,5 shots |1.86| ✅ 2 shots
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 186 PLN !

Po długim namyślę jednak postanowiłem sobie pograć w tym spotkaniu pewien kupon, zdecydowałem się na #61 zawodniku, o jak wiadomo bardzo dobrych warunkach do zdobycia bramek, ale dziś sobie gram jego under. W ostatnim meczu się nie co odblokował, bo strzelił bramkę w przewadze w Montrealu i mimo tego, że to była jego bramka od 12 meczy, dalej jest jakiś zgaszony. Jego zrywy są oczywiście na wysokich obrotach, ale jednak brakuje mu paliwa. Mimo, że gra w pierwszej linii, z Stepanem i Kreiderem to i tak Rick, gra jakoś w cieniu. Być może jeszcze ta kontuzja, którą się nabawił x czasu temu spoczywa, na jego barkach i nie może być do końca w pełni formy. Może się mylę ale każdy oglądający Strażników jest świadomy i wie, że to jest jeden z zawodników, który oddaję tych strzałów solidnie sporo. A ja jednak idę sobie w drugą stronę, bo mimo tego że po drugiej stronie zabraknie Price&#39;a tylko będzie Budaj, to dla Nasha, może być to kolejna szansa, na zdobycie punktu w meczu, ale jednak nie spodziewałbym się fajerwerków. Defensywa, Habs dziś w końcu musi stanąć na nogi i co najważniejsze, do Subbana będzie spoczywać ogromna odpowiedzialność aby zatrzymać Nasha, przed atakami, a wiadomo że to jeden z najlepszych defensorów na świecie i nie jednego zawodnika potrafi &#39;&#39;rozłożyć na łopatki&#39;&#39; Kluczem, do wygrania mojego betu będzie to, że zawodnicy Habs wyciągnęli odpowiednie wnioski i ich zadaniem będzie nie dopuszczenie, do bramki rywali, strzały z pewnością padną ale Nash będzie z pewnością odpowiednio kryty i obrona gospodarzy z pewnością mu nie ułatwi zadania w meczu. Stawiam na jego under.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA ~~ Faza play-off / (21.05 / Środa) 2:35

18 # ???? Indiana Pacers - Miami Heat
Typ: Lebron over 28.5 |1.85| ⛔ 22 pts

Walczysz, dzisiaj Lebron, walczysz dzisiaj James! ;)

// 6 pkt do połowy? hah.. ale król jest tylko jeden :grin:

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Finał Konferencji - Match 2 / (22.05 / Czwartek) 2:05

19 # :hokej:

Typ: Patrick Sharp under 3,5 shots |1.86| ✅ 3 shots

Dzisiaj już w nocy, Polskiego czasu bo o 2 drugie starcie, w finale konferencji, pomiędzy Królami z Hawks. Mój bet, dzisiaj znowu nie co inny i różni się od innych. Patrick jeszcze podczas RS, grał solidniej i bardziej poprawnie niż to jak gra w finałach tegorocznych po Puchar Stanleya. Dziś jego i jego kolegów z drużyny czeka rewanż na swoich śmieciach, z Królami. Ekipie, genialnie broniąca się podczas powerplay, ale również mająca swoje postoje w grze. W mojej opinii celuje dzisiaj w zawodnika, który mimo tego że ma ogromne doświadczenie i wielki potencjał, to ostatnimi czasy gra bardzo nierówno. Nie celuje tych strzałów bardzo wysoko, a co lepsze gra dopiero w trzeciej piątce. Ostatnimi czasy jakoś mniej minut dostaje od trenera, nie ukrywam to bardzo dobrze, dla mojego kuponu ale nie skreślam go. Wiem, że to ogromnej klasy zawodnik, potrafi w meczu ubić hattricka, ale i bardzo dobrze zaskoczyć rywali. Nie miej jednak uważam, że dziś to Królowie mimo ostatniej porażki się trochę postawią i mimo że to mecz w delegacji, muszą zapomnieć ostatnią porażkę, w której zagrali słabo mimo że górowali na tablicach strzeleckich. Sharp podczas playoff, tylko dwukrotnie przekraczał linie &#39;&#39;szotów&#39;&#39; z Dzikusami, kiedy była jeszcze dogrywka, oddał ich 7 i z Nutkami 4, również po dogrywce. Nie sądzę aby on dzisiaj się na tyle rozszalał, na lodzie. Nie jest powiedziane, że tych strzałów dziś nie będzie miał, bo będzie miał i tego jestem pewny, ale sądzę jednak że zagra na swoich nieco niższych obrotach, bo to że Jastrzębie mają inne perły w składzie to wiadomo. Liczę na dobry mecz, ale na under strzelecki w jego wykonaniu również.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB / (21.05 / Środa) 18:05
20 # :baseball: Cleveland Indians - Detroit Tigers
Typ: Tigers win |1.65| ⛔ 10:11
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 165 PLN !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Finał Konferencji - Match 3 / (23.05 / Sobota) 2:05

21 # :hokej:
New York Rangers - Montreal Canadiens

Typ: Rick Nash under 4 shots |1.86| ✅ 2 shots

Pozwolę sobie zacytować ostatni swój kupon na Nasha, który również wszedł obiecująco. Dziś znowu mam zamiar jego pograć.
Jego zrywy są oczywiście na wysokich obrotach, ale jednak brakuje mu paliwa. Mimo, że gra w pierwszej linii, z Stepanem i Kreiderem to i tak Rick, gra jakoś w cieniu. Być może jeszcze ta kontuzja, którą się nabawił x czasu temu spoczywa, na jego barkach i nie może być do końca w pełni formy. Może się mylę ale każdy oglądający Strażników jest świadomy i wie, że to jest jeden z zawodników, który oddaję tych strzałów solidnie sporo.
Czekałem, aż linia wzrośnie bo jeszcze pod wieczór była zaledwie 3.. teraz urosła, o jeden i bardzo mi się taka opcja podoba. Wiadomo, że Nash na swoich śmieciach będzie chciał znowu udokumentować mecz w której zaliczy gumę w sieci, ale.. uwaga, Strażnicy mogą dziś czuć się pewni i mogą dziś nie co zaprzepaścić 3 game mimo że są faworytem. Nash, to zawodnik na pewno o bardzo silnym potencjale ale mimo że tych strzałów oddaję na swoim terenie jeszcze więcej to ja jednak sobie zaryzykuje. Jego ekipa jest na prawdę gotowa aby dotrwać do finału Stanleya, ale już nie takie cyrki widziałem, gdzie drużyna wygrywa 3-0 w serii, wystarczy tylko jeden mecz, a tu jednak nie poszło po ich myśli. Nie neguje że Strażnicy tak samo postąpią ale jednak jakiś cień szansy dla ekipy z Montrealu też jest.. Moim kluczem, aby kupon był powodzeniem, będzie na pewno to, że prócz #61, są jeszcze inni zawodnicy którzy tych strzałów oddają więcej. Jest Stepan, jest Boyle, a nawet Pouliot. Także i oni potrafią wykonywać swoją robotę w postaci strzałów, ja zaufam ponownie intuicji i liczę na 3 &#39;&#39;szoty&#39;&#39; maks Ricka ;).

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Finał Konferencji - Match 4 / (27.05 / Wtorek) 3:05

22 # :hokej:
Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks

Typ: Powyżej 57,5 shots |1.85| ⛔ obie drużyny się nie popisały jeśli chodzi o strzały.
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Dziś już mecz numer 4, w Los Angeles, gdzie to gospodarze będą gościć przed swoją publicznością ekipę broniącą tytuł Stanleya. Jak wiemy, ostatni mecz przegrali dzisiejsi goście jedną bramką choć sam mecz, napawał w różnorodne akcje z dwóch stron. Hawks, na pewno podrażnieni i na pewno do tego meczu podejdą bardzo poważnie, jeśli dziś mieli by przegrać ich sytuacja wyglądałaby bardzo nie ciekawie. Królowie maja to do siebie, że tych strzałów mnożą na potęgę i robią to bardzo solidnie, bo są tercje, gdzie tych strzałów nawet momentami jest +15. Natomiast goście którzy mają niedosyt po ostatnim meczu już od pierwszych minut, będą nacierać na bramkę Quicka, który jak trzeba broni jak w transie. Mecz dla obu drużyn nie będzie spacerkiem, ale jedna i druga nie będzie spoczywać na laurach bo obie ekipy mają coś do udowodnienia. Ja celuje w over, linia nie co mniejsza, od innych buków, ale obie ekipy jak najbardziej na to stać. Spodziewam się otwartego meczu z obu stron napawające w obfite sytuacje strzeleckie bo tak samo jak i Króle jak i Jastrzębie mają perełki do strzelania.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA ~~ Faza play-off / (28.05 / Środa) 3:05

23 # ???? Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs
Typ: Spurs over 25,5 - Pierwsza Kwarta |1.84| ⛔ 20 pts
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 184 PLN !

Spróbujemy sobie taki wariant na nockę... mam nadzieje, że przed pracką jak wstanę zobaczę pieniąchy na koncie ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Roland Garros / (28.05 / Środa) 16:15

24 #
???? D.Nestor / N.Zimonjic - M.Ebden D.Tursunov |1.20| ✅ 6:2; 3:6; 6:3
???? Dominika Cibulková - Tamira Paszek |1.20| ✅ 6:3; 6:4
???? Agnieszka Radwanska - Karolina Pliskova |1.10| ✅ 6:3; 6:4
▶ Betsson ! / @ko: 1.58 / Stawka: 220 PLN / PW: 347,6 PLN !

Próbujemy tripelek... ;)

Otrzymane punkty reputacji: +14
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Finał Konferencji - Match 5 / (29.05 / Czwartek) 2:05
25 # :hokej:

Typ: Blackhawks OT |1.68| ✅ 5:4 II OT :jupi:
▶ Betsson ! / Stawka: 120 PLN / PW: 201,6 PLN !
Dzisiaj już na, United Center ostatni gwizdek dla Jastrzębi. Jako ekipa, która broni Puchar Stanelya nie co ostatnio przespała dwa mecze z rzędu, grając w delegacji. Ale pamiętam, już w tamtym roku jak Królowie, grali już nie pamiętam którą dogrywkę właśnie Chicago i Kane zanotował hattricka. Dzisiaj trzeba wyciągnąć odpowiednie wnioski, za te ostatnie mecze jakie nastąpiły i zagrać na miarę mistrzów! Kane, Toews w sytuacjach gdzie ich team ma nóż na gardle, potrafią poruszyć &#39;&#39;niebo i ziemie&#39;&#39; aby ich ekipa wyszła zwycięsko. Mecz na swoich śmieciach, zagorzali kibice którzy przychodzą na mecz, z nadzieją na to, że ich ekipa nie zawiedzie. Joel Quenneville ma bardzo trudne zadanie, jako trener ekipy bo muszą dzisiaj po prostu ten mecz wygrać aby przedłużyć swoją szanse na granie w playoff. Królowie poprawili się w swoich grach i już lepiej wyglądają ich akcje, ale jednak ich zapał i ta pewność jaką zdobyli w ostatnich meczach może okazać się zgubną. Nie będzie to łatwy mecz. Goście złapali wiatr w żagle ale tak jak mówiłem i oni mają to do siebie że nie da się wygrywać meczu za meczem, nie w playoff i nie w takich kluczowych meczach. Pięciokrotny zdobywca Stanleya, jeszcze pokażę na co ich stać i wierzę, że to dziś nastanie. Gospodarze to dalej bardzo silna i bardzo produktywna ekipa, na którą stać na prawdę na wszystko, mogą wygrać z każdym dzięki ciężkiej pracy i dziś to muszą potwierdzić. Ja w nich wierzę. Od samego początku będą kontrolować miejmy nadzieje spotkanie i z sekundy na sekundy, będą zbliżać się do kolejnego meczu... Do roboty Jastrzębie!
A tu bramka Kane, z zeszłego roku chyba każdy pamięta jak ważny to był dla nich mecz...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Roland Garros / (30.05 / Piątek) 11:05

26 #
???? A.Falla M.Matosevic - J.Benneteau / E.Roger-Vasselin |1.30| ✅ 6:1; 5:7; 0:6
???? A.Golubev S.Groth - D.Marrero / F.Verdasco |1.27| ⛔ 7:6; 6:4
▶ Betsson ! / @ko: 1.65 / Stawka: 100 PLN / PW: 165 PLN !

Post numer 2000 ???? . Dubel zabójca, mam nadzieje.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki za Maj.
Kupony podane: 26
Kupony trafione: 14
Kupony nietrafione: 12
Kupony zwrócone: 1
Suma stawek: 2795 PLN
Suma wygranych: 2874,45 PLN
Zysk/Strata: +79,45 PLN
Yield: +2,84%
Niski yield, może też dlatego że wszystkich typów nie podawałem z powodu braku czasu, ale ważne że nie na minusie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +12
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ MECZ O FINAŁ po PUCHAR STANLEYA :!: (2.06 / Poniedziałek) - 2:05

1 # :hokej:

Typ: over 55,5 shots |1.85| ✅ 73 z OT shots :!: w tym reg time = 65 ✅
▶ Unibet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 277,5 PLN !

WOJNA, jeszcze raz WOJNA i jeszcze raz WOJNA! Tak bym określił to dzisiejsze starcie, gdzie obie ekipy będą grali o finał po PUCHAR STANLEYA! Jastrzębie zagrali niebywale znakomicie, w LA w ostatnim meczu, a najlepsze widowisko jakie fundował kibicom był nie kto inny jak Patrick Kane. Zawsze wiedziałem, że jak on i spółka maja nóż na gardle, to wychodzi z niego bestia i nie dość, że konkretnie asystuje, to i konkretnie strzela! Dzisiaj już będziemy wiedzieli kto zagra w finale, ale nim to nastanie to zawodnicy nie co się napocą aby do tego finału trafić. Atut, swojej tafli Jastrzębie znają bardzo dobrze, ale Królowie jednak to nie chłopcy do bicia i również będą w tym meczu nie obojętni na ataki gospodarzy. Warto również zaznaczyć, że linia którą oferują bukmacherzy jest według mnie zaniżona, wiedząc o jakie cele jest ten mecz więc ja sobie to zagram. Na pewno będzie to pojedynek bramkarzy, którzy będą robić wszystko aby nie stracić bramki. Ale jak już jedna ekipa ukuje, to worek z bramkami powinien się rozwiązać. Ja jednak idę w stronę strzałów, bo to obie bardzo silnie produktywne ekipy, z ogromnym potencjałem. Nie potrafię wytypować zwycięzcy w tym meczu, która ekipa to wygra ale na pewno nie będziemy się nudzili oglądając ten matchup. Mecz raczej będzie naszpikowanymi szybkimi akcjami, więc o strzały nie sądzę aby ich zabrakło. Oba teamy mają zawodników potencjalnych do strzelania i każdy w tym meczu będzie ponosił swoim rywalom tak wysoko poprzeczkę, aby przejść do finału. Stawiam na over strzelecki, w meczu!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Roland Garros / (2.06 / Poniedziałek) 12:30

2 #
???? D.Nestor / N.Zimonjic - M.Draganja F.Mergea |1.20|
???? Guillermo Garcia-Lopez - Gael Monfils |1.61|
▶ Betsson ! / Stawka: 120 PLN / PW: 231,84 PLN !

Podane typy, z telefonu bez analizy, próbujemy.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL FINAŁ PUCHAR STANLEYA MATCH 1! / (5.06 / Czwartek) 2:00

3 # :hokej:
Los Angeles Kings - New York Rangers

Typ: Poniżej 58,5 shots |1.85| ⛔ miał być under, był gruby over.. :]

Miałem nic nie grać w tym meczu, aczkolwiek zmieniłem zdanie i jednak sobie idę w kierunku jak zwykle swoim ulubionym, bo &#39;&#39; polowanie na strzały &#39;&#39; Jako to, że obie ekipy preferują i grają bardzo urozmaicony hokej i tych strzałów oddają, na prawdę sporo to dziś jednak sobie zaryzykuje pieniądze i zagram under. Mecz pierwszej rundy jakże prestiżowego turnieju jakim jest Puchar Stanleya. Tu już nie ma czasu na przelewki i na pewno zwycięzca będzie jeden, ale który to ja do tej pory nie umiem odpowiedzieć mimo że buki faworyzują Króli to i Strażnicy w tym roku też nie co udowodnili. Królowie oddają tych strzałów ze Strażnikami na mecz jak tylko mają dzień konia +25, ale jednak uważam że dziś zagrają oba teamy zbyt zachowawczo i tych strzałów nie będzie jakoś specjalnie dużo. Mimo że zawodnicy jak u jednych tak i drugich mają zawodników do strzelania, tak i oni będą grali swoje ale jednak myślę że tej linii nie przekroczą. Jeśli zagrają zachowawczo i Strażnicy pograją tak jak to grywają momentami w PP, to szansa na powodzenia underu jest możliwa. Nie twierdzę, że powtórzą swoją katastrofę jak to mieli w Pensylwanii, w pierwszym meczu bo to historia ale jednak tak jak napisałem.. że czasem zawodnicy grają zbyt zachowawczo, aby uśpić rywala a potem dopiero zaatakować. Liczę że tym razem intuicja mnie nie zawiedzie i spróbujemy tym razem Under. Nash, ma obiecujące scores z Królami jeśli chodzi o shots, bo i w ostatnim meczu z nimi miał aż 6, ale czy dziś to powtórzy? Szczerze w to wątpię. Prócz niego jest także St Louis, który momentami oddaję więcej podań w meczu niż strzałów, może i dziś też tak będzie, kto wie... Po drugiej stronie groźni jak zawsze Brown, Carter, Kopitar ostatnio przystopował jeśli chodzi o strzały, także może to dobrze rokować bo on więcej asystuje, że tak powiem więc i dziś liczę że będzie podobnie. Na pewno kluczową rolę będą odgrywać bramkarze, Henrik broni jak w transie Quick, jak ma przebłyski to swoje też odwala kawał dobrej roboty. Jako że to jest pierwszy mecz, pierwszej rundy to fajerwerków strzeleckich.. nie będzie.. Tak sądzę ;).

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
4 # Zakłady długoterminowe.

⚽ Mistrzostwa Świata w Piłkę Nożną - Brazylia 2014 :!:

- Zwycięzca grupy A = Brazylia |1.22|
- Zwycięzca grupy G = Niemcy |1.55|

▶ @ko: 1.89 / Stawka: 400 PLN / PW: 756,4 PLN !
▶ Unibet !

Biorę ten zakład już teraz, z racji tego że już po meczu otwarcia nie będę mógł takowego postawić. Idę w kierunku gospodarzy, którzy są jasnym faworytem, do wygrania swojej grupy. Nie powinni mieć ku temu żadnych problemów, aby przeszli ją na swoich śmieciach równie imponująco, jak agresywnie i bardzo ambitnie. Natomiast, Niemcy to wiadomo kolejna wysoka półka mająca zespół o bardzo silnym potencjale, mająca w grupie groźną Portugalię i Cristiano ale i oni wielokrotnie próbowali zatrzymać &#39;&#39;Mur Niemiecki&#39;&#39; na czele z CR7, ale i oni nie mogli sobie z tym poradzić. Mimo że na MŚ, nie zobaczymy Reusa, to i znajdzie się innych wielu utalentowanych graczy, którzy wypełnią jego lukę w składzie Niemiec. Bo nie wierzę aby Ghana albo Amerykanie zrobili jakąś niespodziankę własnie Niemcom, ale bardziej Portugalii... kto wie.

Do góry Bottom