>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 9.12 Wtorek 1:00 __________________________________________________

:hokej: New York Rangers - Pittsburgh Penguins
{Over 5,0} @ 1,72 Betsson ! ✅ 4:3 OT
Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !

Takie kursiwo i na taką linię o_O miłe zaskoczenie, ja na pewno zamierzam z tego skorzystać. Ale że czasu mało, to przedstawię swoje argumenty. Strażnicy przeciwko Pingwinom podwójnie się motywują i choć rywal jest z górnej półki grają bardzo prawilne zawody. Nash, wyborowa forma na ten sezon, trochę już bramek strzelił. Choć z Pingwinami ma często pod górkę można liczyć na to, że sprawi wiele zawodu ekipie z Pittsburgha. Natomiast goście to ekipa o sile ofensywy mierząca w tym sezonie wysokie cele, choć w playoff to już bywa różnie. Crosby, Malkin bardzo dobrze się rozumieją i co najważniejsze nie tracą głowy przy najważniejszych momentach. Malkina również pojedynki z Nowojorską ekipą zwiastują dobre wyniki. Czasami w takich meczach już w pierwszej tercji padały trzy gole, a potem to już jest formalność. Mimo że Pingwiny coś ostatnio opadli z sił jeśli chodzi o gole, spodziewam się dziś jednak meczu w którym bramek nie zabraknie. Lundgvist przeciwko Fleury, kto wyjdzie dziś zwycięsko? Nie potrafię odpowiedzieć, ale na pewno Lundgvist to już nie ta forma co w tamtym roku więc i swoje też wpuści. Fleury również ma swoje za uszami i nie będzie to dla niego łatwe spotkanie. Mam nadzieje, ze mecz będzie widowiskowy i przede wszystkim bramkowy.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 10.12 Środa 4:35

:hokej: San Jose Sharks - Edmonton Oilers
{Over 5,5} @ 2,10 Betsson ! ✅ 5:2
Stawka: 100 PLN / PW: 210 PLN !

Na dzisiejszym zestawieniu gier, wybieram jedyne spotkanie jakie grane będzie prawie rano. Rekiny podejmują Oilers. Linia jak dla mnie w sam raz, na zabicie overka, a kurs jeszcze bardziej owocniejszy. Rekiny powoli odbijają się od dna gdzie przegrywali mecze za meczem i przegrywali również z ekipami znacznie niższymi w tabeli. Dziś grają na swoich śmieciach, a jeszcze w tamtym roku mówiłem na nich `bestie na wyjazdach. Jakoś nie do końca jestem przekonany temu, że dziś będą mieli łatwe spotkanie bo Oilers, to dla mnie ekipa bardzo chimeryczna ale w dodatku bardzo chaotyczna. Ostatnie trzy mecze Rekinów na swoich śmieciach w dwóch meczach sami przekroczyli tą linię jaką prezentuję wyżej. Mecz w Edmonton przegrali na własne życzenie, bo zlekceważyli Oilers i to bardzo. Tym faktem dzisiejsi goście wygrali skromnie bo tylko 2:1 Dziś już spodziewam się innego rezultatu. Na pewno rezultatu w którym padną bramki bo Rekiny mogą sami pokryć tą linię a na pewno mają ku temu silne argumenty jakim są zawodnicy. Jest Couture z jedenastoma bramkami na koncie, jest Pavelski z dwunastoma, jest Burns który jest dla mnie gigantem tej elity. Także ekipa na prawdę godna polecenia tylko muszą to wdrożyć w mecz. Natomiast Nafciarze to czasem broni ich sam fart a czasem odrobina szczęścia. Powinni też coś dołożyć. Także over bramkowy, w raz z dogrywką liczę że tym razem się powiedzie, tak jak wczoraj w Nowym Jorku.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Champions League 10.12 Środa 20:45

Barca - PSG
Both Team to Score @ 1,73 Unibet ! ✅ 3-1
Stawka: 100 PLN / PW: 173 PLN !

No to dziś czeka nas ciekawy pojedynek w Hiszpanii. Barca jako &#39;&#39;pokrzywdzona&#39;&#39; swój pierwszy mecz kolejki w Lidze Mistrzów przegrała w delegacji w Paryżu 2-3 ale można śmiało jednak powiedzieć, że nie była lepsza w tamtym meczu. PSG się dwoiło i troiło i akcje mieli zasłużone aby ukoronować na końcu zwycięstwo. Cavani po mistrzostwach gra jak natchniony i wygląda to znacznie lepiej niż to było w tamtym roku. Dziś będzie ogromna batalia o pierwsze miejsce. Nie wydaję mi się aby to był spacerek dla obu ekip mimo że Barca jest faworytem ale tylko na papierze. Fakt że u siebie będą grali i statycznie i bardzo usypiająco dla rywala (czego sam nie lubię) ale PSG i ich gry z kontry na pewno coś wniosą. Jest Ibra, który wrócił po kontuzji z pewnością kto czytał jego biografię dziś poruszy niebo i ziemie aby chociaż bramkę strzelić. Pomimo to że kurs na barcę jest dla mnie nie do grania, a BTS tak więc gram to z pocałowaniem ręki. Zwłaszcza, że tu może zdarzyć się wszystko a nikt nie będzie się oszczędzać.

TO JEST NAJWIĘKSZY KURS NA BTS W TYM MECZU !!!!! na innych bukach jest po @ 1,55

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Liga Francuska 12.12 Piątek 20:45 __________________________________________________

Lyon - Caen
Alexandre Lacazette strzeli @ 1,99 Betsson ! ✅ 2 gole! ????
Stawka: 100 PLN / PW: 199 PLN !

Fakt, że Lyon ostatnio gra jak natchniony i ich gra napawa optymizmem i są regularni. Choć są dziś faworytem to jednak kurs na ich win dla mnie jest za mały, bo takie kursy zwykle są zdradliwe. Ja jednak pójdę w stronę najlepszego &#39;snajpera&#39; w zespole Lyonu, Lazacette! Zawodnik o niebywałym potencjale, odblokował się na dobre, bramek strzela sporo a co najlepsze na swoich śmieciach zdarza mu się nawet hattrick. Ekipa po drugiej stronie słabiutka, ale z lekkimi przebłyskami. Mój zawodnik przeze mnie stawiany, zrobi robotę zwłaszcza że Caen ma kruchą defensywę. A kurs jest obiecujący. Warto zaznaczyć, że większość jego bramek strzela w drugiej połowie ale liczę że nie będzie dużo nerwów i dziś da zarobić żeby fajnie rozpocząć weekend. Cóż, doskonale się odnajduję ma ciąg na bramki i nie zdziwię się jak bramki dziś nawet będą dwie na jego koncie, ale na jedną jak najbardziej go stać, zwłaszcza, że jest liderem królów strzelców w lidze. Więc będzie dla niego kolejna podwójna motywacja na gola.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 13.12 Sobota 1:00

:hokej: Pittsburgh Penguins - Calgary Flames
Penguins &#39;60 @ 1,90 B365 ✅ 3:1
Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN !

Dziś oferta niestety nie rozpieszcza, ale ja zagram oczywiście z całego zestawienia jedno spotkanie, które mam nadzieje przyniesie owoce. Siłą Pingwinów jest ofensywa ich gra, w tym aspekcie gry jest bardzo groźna i na pewno nie jednej ekipie spędza sen z powiek. Dziś po drugiej stronie Płomienie. Ekipa która w tym sezonie zrobiła ogromne postępy, bo samo miejsce jakie mają w tabeli to już wielkie wyróżnienie. Ale trzeba przyznać, że ostro na to pracują aby być tak wysoko. Jeszcze w tamtym sezonie nawet nie można było pomyśleć że oni zajdą jak na swój team tak wysoko. Wczoraj pechowy mecz z Szablami przegrany, choć przez chwile wyszli na prowadzenie. Wiadomo to jest NHL, tam może w ciągu kilku sekund zmienić się przebieg spotkania. Poprawna gra bramkarza a jeszcze jakie mam słowa uznania to dla defensora jakim jest Giordano. Zawodnik który wpasowuje się i umiejscawia w bardzo dla siebie dogodnym miejscu. Jego strzały są silne, mocne i przede wszystkim zdradliwe. Dziś jego i kolegów z drużyny czeka niebywałe ciężkie spotkanie, bo kolejny mecz w delegacji. Tym razem już do znacznie silniejszej ekipy niż Buffalo. Pingwiny nie zachwycają i ich gra nie powala, ale uważam że w końcu zaczną grać swoje lepsze karty, tak jak mnie nauczyli w tamtym sezonie. Zabraknie niestety Crosbiego, jako &#39;&#39;mózga&#39;&#39; zespołu, ale często jest tak w meczach kiedy nie ma najlepszych to grają za nich inni i robią ot na prawdę obiecująco. Przykład podam jeden który jest bardzo adekwatny do tego co napisałem. Perry - &gt; nie grał kilku meczy , a Ducks wygrywa z poważnymi drużynami. Dziś spodziewam się tego samego ale u Pens! Pingwiny to cwana ekipa i u siebie jest stabilna, tylko muszą odpowiednio wejść w mecz, a wiem że dla kapitana zrobią robotę, bo wygrywać w końcu trzeba i być znowu regularnym. Dlatego stawiam już w reg time, na Pingwiny.

Oprócz tego, jeszcze jedno spotkanie ale już z innej dyscypliny tylko już bez analizy.

NBA Basketball 13.12 Sobota 1:00

???? Washington Wizards - Los Angeles Clippers
Clippers @ 1,74 Unibet !
Stawka: 100 PLN / PW: 174 PLN !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Bundesliga 13.12 Sobota 15:30
Dobraa! Takie kursiwo to ja nie przechodzą obojętnie. Kameruńczyj jest w obfitej formie, to jak z jaką łatwością wchodzi w pole karne i wykańcza swoich rywali golem budzi ogromny podziw! 8 bramek na koncie w lidze i na pewno na tym nie poprzestanie. Dziś rywal jest jak najbardziej do ogrania, zwłaszcza że Eric potrafi już księgować w pierwszej minucie gry! Nie zdziwie się jak dziś z dwa gole już ukuje, bo na jedną to jak najbardziej go stać, a kurs jest obiecujący. Nie muszę mówić chyba tego, że Schalke się rozkręca i ta maszynka szybko nie ustapi. Bramek dużo strzelają a na swoich śmieciach czują się jak ryba w wodzie. Stawiam na Kameruńca ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 14.12 Niedziela 1:00

:hokej: Buffalo Sabres - Floryda Panthers
Panthers OT @ 1,67 ⛔ 4:3 OT
Stawka: 100 PLN / PW: 167 PLN !
N. Bjugstad to score @ 3,20 ⛔ 2SOG.
Stawka: 100 PLN / PW: 320 PLN !
Betsson !

No w końcu jest już więcej meczy na dzisiejszą noc, więc trzeba coś upolować. Ja mam nadzieje, że upoluje dwie pieczenie na jednym ogniu. Szable nieco się rozbrykały i ich gra mimo że nie powala, to mecze wygrywają. z Flames jak to oni, oddali mało strzałów, ale byli skuteczniejsi i sprzyjało więcej szczęścia. Pomimo że nawet nie oddali strzału w grze w przewadze. (z tego co pamiętam) Być może zobaczymy Ernotha i Montoya. Ten drugi jest według mnie bardziej skuteczniejszym bramkarzem jeśli chodzi o obrony. Szabli okres wygranych na ten czas, jak dla mnie się skończy już dziś. Bo tak jak powiedziałem maja więcej szczęścia niż ku temu powodów do wygrywania. Ennis co prawda, odwala kupę roboty, mnóstwo asyst ale też jednak czegoś mu do końca brakuję. Pantery grają back to back, po wczorajszym boju w Detroit wygrali po karnych. Dziś ich rywal jak najbardziej do ogrania i ich miejsce w tabeli mówi jasno za siebie. Dziś trzeba też wygrać. Jeśli tylko będą grać takim torem jak teraz, to kto wie a może zobaczymy ich w playoff. Na pewno ich gra jest bardziej agresywniejsza niż ta jaka była rok temu. Są bardziej skuteczniejsi a co najważniejsze ich lider nie kto inny jak Bjugstad nie spoczywa na laurach. Amerykaniec z dwunastoma bramkami na koncie. Jest w tej chwili najbardziej skutecznych zawodników z Florydy. Jego potencjał ciągle drzemie. Strzałów oddaję mnóstwo a dziś znowu pokaże swoje prawdziwe obliczę. Już w Buffalo strzelał, a dziś czas na kolejne bramki na jego koncie. Prócz tego muszę stwierdzić, że ten mecz nie musi być wcale underowy. Bo i w meczu Szabli z Płomieniami pierwsza tercja była nudą opięta a w drugiej zaczęła się strzelanina. Jednakże mam nadzieje, że tu zobaczymy wygraną Panter i Bjugstad&#39;a score&#39;s . Również liczy się dogrywka, ale tu jej nie będzie... a mimo to się zabezpieczę OT.

A to taki strzał zamieniony na gola Nicka ; ) == &gt;

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Seria A 14.12 Sobota 15:00 __________________________________________________
Udinese - Verona
Antonio Di Natale strzeli @ 2,25 Betsson ! ✅
Stawka: 100 PLN / PW: 225 PLN !
Nie lubię Ligi włoskiej jak polskiej, ale jednak postanowiłem że pójdę coś w kierunku jednego meczu Serie A. Di Natale to lis pola karnego i mimo swojego wieku dalej pamięta jak się strzela gole. Co prawda ostatnio trochę ucichło, ale dziś zagra na szpicy i wszystko będzie grane pod niego. Jeśli tylko będzie podyktowana jedenastka, to Antonio jako pierwszy strzela, co może być trafne w kuponie, bo akurat jedenastki wykonuje dość pewnie. Udinese gra u siebie wiec nie mogą wypaść tu źle, aczkolwiek to Liga Włoska, tu nawet ostatni zespół z pierwszym potrafi wygrać ???? ale mam nadzieje, że Antonio nie zawiedzie, bo kurs jest obiecujący.

Otrzymane punkty reputacji: +27
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 16.12 Wtorek 1:00
Szable, ostatnimi czasy grają zanadto dobrze, co można powiedzieć że na swoich śmieciach, grają bardzo adekwatnie to sytuacji. Potrafią przegrywać skromnie jedną bramką ale nie tracą przy tym głowy i oddają ku temu dużo strzałów (nie to co tydzień temu) i są skuteczni w swoich wyborach. Muszę przyznać że nie spodziewałem się takiego obrotu spraw, żeby tak poprawić się w grze i to tak w krótkim odstępie czasu. Ale ja mimo wszystko im nie zaufam i nie zamierzam pograć na nich chociaż złotówki. Dziś po drugiej stronie goście ze stolicy Kanady, mają zamiar przysporzyć wiele zmartwień gospodarzom. Ja ogromnie wierzę, że tym bardziej się to uda. Bo ekipa Senatorów również gra w kratkę, ale to nie chłopcy do bicia. Grać potrafią i mają kilka perełek w swoim składzie. Komu jak komu ale zaufam sobie Szwedowi. Jeden z lepszych defensorów w lidze, który tych bramek ma już siedem. Strzałów ostatnio namnożył kapitalnie dużo, a linia jest 4,5 i nie zdziwię się jak ją też ogarnie. Ostatnio nawet powyżej 5 sięgał lekką ręką. Ja uważam, że i tym razem ukuję bramkę. Gra najwięcej minut ze wszystkich graczy. Podczas powerplay jest &#39;&#39;geniuszem&#39;&#39; który oddaję bardzo trudne do odbioru &#39;&#39;snapshoty&#39;&#39; Kurs jak najbardziej obiecujący, liczy się także dogrywka. Liczę na Szweda i w końcu zabicie pięknego kursu!

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 17.12 Środa 3:00
Krótko.. Mikki dziś obchodzi 25 urodziny więc i koledzy sprezentują mu prezent w postaci bramki i podłożą mu genialną akcję żeby ukoronował gola numer 10!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Basketball 17.12 Środa 2:00

???? Memphis Grizzlies - Golden State Warriors
Gasol M. powyżej 18,5 pts @ 1,85 Sportingbet ! ✅ 24
Stawka: 150 PLN / PW: 277,5 PLN !

Jeszcze coś z nocnej sesji.. cóż tak niektórzy zachwalają Gasola, mam nadzieje że i tym razem będzie podobnie w mojej opinii.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 19.12 Piątek 1:00
Dziś całkiem sporo meczy i trzeba przyznać że kilka ciekawych, ja jednak ze wszystkich wybrałem jedno i mam nadzieje, że tym razem upoluję na plus. Do Pensylwanii przylatuje ekipa z Florydy. Ekipa niezwykle chimeryczna, ale i niezwykle zagadkowa. Bo ich gra się poprawiła o 360 stopni patrząc na ubiegły sezon. Obie ekipy nie prezentują się regularnie ale jeśli tylko się spotykają to ich gra przypomina goliatów w klatce. Mimo, że h2h jest po stronie Flyers. Dlatego też zaufam też kapitanowi Lotników. Zawodnik o niesłychanym wachlarzu umiejętności, mający ogromny potencjał potrafiący odpalić w najmniej oczekiwanym momencie dla przeciwnika. Ma na razie osiem bramek więc trzeba go trochę obudzić, bo od 4 meczy jest cisza. Asyst jest sporo, ale trzeba też strzelać. Ekipa gości jest wystawiana na tacy i spodziewam się tym razem już lepszego meczu &#39;&#39;Klaudiusza&#39;&#39; Lotnicy słyną od agresywnej gry na bandach i na swoich śmieciach ich gra jest dla rywali ciężkim orzechem do zgryzienia. Kto jak kto, ale Claude wie kiedy podać i gdzie się ustawić aby umiejscowić konkretne podanie dla kolegi z teamu ale i też potrafi dobrze ulokować gumę w sieci. Strzałów oddaję mnóstwo co mecz, to lepsze jego wyniki. Liczę że dziś Panterom strzeli gola, bo jest jednym z najważniejszych zawodników Flyers. Luongo będzie miał przy nim dużo pracy dzisiaj, ale ja mam nadzieje że skapituluje.
Trafienie z Oilers
o słupek dziś może nie liczę na jakaś perełkę w postaci gola, byle by po prostu strzelił.

Otrzymane punkty reputacji: +17
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 20.12 Sobota 1:35

:hokej: Detroit Red Wings - New York Islanders
Red Wings OT @ 1,71 Betsson ! ⛔ 1:2
Stawka: 200 PLN / PW: 342 PLN !

:hokej: Ottawa Senators - Anaheim Ducks
{Under 5,5} @ 1,75 Betsson ! ⛔ 6:2
Stawka: 200 PLN / PW: 350 PLN !

NBA Basketball 20.12 Sobota 1:05

???? Philadelphia 76ers - Charlotte Hornets
A. Jefferson powyżej 19,5 pts @ 1,85 Unibet ! ✅ 20
Stawka: 400 PLN / PW: 740 PLN !

Dziś bez analizy - czasu nie ma...

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Bundesliga 20.12 Sobota 15:30
Mam nadzieje, że ten typ okaże się wisienką na torcie. Dlaczego? To raczej proste. Gospodarze dzisiejszego meczu są w ewentualnym gazie i ich gra jest solidna. Mimo, że jeszcze jakiś czas temu polegli u siebie, to i tak ku temu mieli duże szanse aby chociaż remisować. Kameruńczyk w formie, ostatnio strzelił dzisiaj też ma chrapkę na bramkę gości. Ekipa Schalke, w tym sezonie gra znacznie lepiej niż w tamtym sezonie i h2h mówi samo za siebie, choć statystyki nie grają to liczę że dziś będzie strzelanina w tym meczu. Bo i tak było zawsze kiedy rywalizowały ze sobą te ekipy. Goście strzelają mało ale postawić się potrafią i liczę że też coś ukatrupią.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 21.12 Niedziela 1:05

:hokej: New York Islanders - Tampa Bay Lightning
{Over 5,5} @ 1,82 Betsson ! ⛔ 3:1
Stawka: 200 PLN / PW: 364 PLN !

Prawdziwa jadka z dzisiejszymi meczami, więc wypadałoby coś obejrzeć dla lepszych emocji i dla lepszego oglądania puścić jakiś kupon. Od razu jak tylko zobaczyłem na zestawieniu meczy to spotkanie od razu pierwsza myśl pojawiła się &#39;&#39;grad goli&#39;&#39; Dlatego też mam nadzieje taką, że tak tu będzie. Wyspiarze jeszcze w tamtym roku nie kasowali tak rywali jak robią to w tym sezonie i są na dobrej drodze aby zagrać w playoff, mimo że do tego jeszcze kawał czasu. Ale wykonuję kapitalną robotę. Są agresywni ich gra jest regularniejsza i co najważniejsze kiedy przegrywają nie poddają i nie spuszczają głowy. Wręcz przeciwnie walczą do końca. Pomimo, że wczoraj grali w delegacji wygrywając ze słabą prezentującą się póki co ekipą Wings, bo nie wiadomo kiedy i oni swoje race odpalą. Błyskawice to ekipa również wielkiego i potężnego formatu mająca w swoim składzie zawodników wręcz urodzonych do strzelania i zabijania, gum w sieci. Ich gra również przynosi owoce a kluczową postacią jest nie kto inny jak Stamkos. W tamtym sezonie bolesna kontuzja wykluczyła go z gry w finałach, ale kiedy tylko wrócił zanotował już dwa gole, po kontuzji! Dziś czeka jego i kolegów z teamu delegacja. Już grali w tym sezonie ze sobą i też pokonywał goalie&#39; gospodarzy. Tavares nie co spuścił z tonu, musi dziś w końcu zagrać pierwsze skrzypce, bo w końcu na swoich śmieciach przystało. Okposo, coś tam uderza, ale jest w małym cieniu. Więcej zawodników Wyspiarzy strzela z drugiej piątki, ale liczę że dziś się to odmieni. Liczę na minimum sześć bramek, a wiadomo że takie ofensywne ekipy mają to do siebie, że nie próżnują. Błyskawice wczoraj przegrali z Diabłami, więc podrażnieni porażką będą dziś podwójnie zmotywowani. Mecz nie będzie spacerkiem ale z nadzieją na bramki także zaufam obu ekipom że zrobią dziś sajgon w meczu i tych bramek padnie więcej.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Skoki Narciarskie 21.12 Niedziela 14:15

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 23.12 Wtorek 1:05

:hokej: Washington Capitals - Ottawa Senators
Senators OT @ 2,50 Unibet ! ⛔ 2:1
Stawka: 1000 PLN / PW: 2500 PLN !

No dobra, dziś ostatni typ, bo jutro przygotowanie do świąt i raczej do końca roku może mnie nie być, ale jednak sobie zagram jeszcze jeden typ. Tutaj w postaci doga, widzę jednak spore value dla gości. Kurs jak najbardziej do ogarnięcia, już tłumacze dlaczego. Senatorzy, powolutku odbijają się od dna, jaką grali ostatnimi czasy mizerne mecze, gdzie przegrywali mecz za meczem choć mecze nie wyglądały wcale tragicznie. Tutaj w delegacji do Stolicy wylatują w niemal całym składzie. Można powiedzieć, że to są takie małe derby. Stolica USA przeciwko Stolica z Kanady. Ekipa gości ma patent na Stołecznych i już wiele razy ich ogrywali na ich śmieciach. Przyznać trzeba że Capitals, oddają mnóstwo strzałów, ale ich gra nie zawsze powala. Z całym szacunkiem do Ovieckhina tamten sezon zabijał rywali jak tylko chciał, teraz trochę więcej występuję w broni &#39;&#39;defensora&#39;&#39; bo wiele razy ratował tyłek swoim kolegom gdzie mogli już mecz przegrać. Backstrom odwala ostatnio kawał solidnej roboty i nawet hattricka ustrzelił czego mu bardzo gratuluję. Ja jednak uważam że mecz będzie wyrównany ale z lekką nawiązką dla gości. Skoro patent mają to pamiętają słabości Capitals i mam nadzieje, że je wykorzystają. Goście to na pewno ekipa nieco statyczna ale mająca w swoim rosterze też dobre perełki. Ryan podczas powerplay zaczyna więcej punktować niż z początku sezonu jest tak samo Turris, który ostatnimi czasy daje się we znaki. Stawiam na gości.

Raz w roku mogę sobie pozwolić na taką stawkę... ;) jak nie wejdzie trudno, raz można. :cool:

Ottawa cały mecz lepsza, ale zabrakło precyzji, cóż nic się nie stało ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Myślę, że nie ma sensu za bardzo liczyć Grudnia mimo że jest na minusie, gdyż napiszę tutaj sprostowanie. Z pewnością nie był to do końca udany miesiąc, bo nie wszystkie mecze wchodziły tak jakbym tego chciał. Nie miej jednak wielu zawodnikom z NHL dało zarobić i co mnie bardzo cieszy. Ubolewam jednak nad tym, że nie wszystkich zawodników tutaj opisywałem, bo nie zawsze był czas i też nie zawsze była wena, do opisywania. Po nowym roku postaram się więcej opisywać, bo zawodnicy dają zarobić i to wcale nie grosze. Stawiając wszystkich zawodników w Grudniu na 29 zawodników 21 były na plus. Po nowym roku będzie lepiej, może czas spróbować z Vipami.. kto wie. ;)

Do zobaczenia po nowym ROKU! :cool:

Większość na pewno moich analiz, których w temacie nie będzie znajdziecie tu w dziale NHL

Otrzymane punkty reputacji: +22
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Puchar Króla 7.01 Środa 21:00
W końcu upragnione derby, na które chyba każdy kto uwielbia ligę Hiszpańską czeka. Czekałem do składów i mój wybór jest taki a nie inny. Ronaldo, zacznie mecz na ławce więc trener musi go trochę oszczędzać, a że CR jest w niesamowitej formie to bez niego ten mecz nie będzie za bardzo po myśli Królewskich. Na pewno go zobaczymy w drugiej, ale ja jednak tu spodziewam się lekkiej dominacji Atletico. U siebie grają bardzo pasywnie i potrafią uśpić rywala. Na pewno zobaczymy kilka kartek, bo derby rządzą się swoimi prawami. Zobaczymy Torresa, który przeszedł z Milanu (kiedy był jeszcze wypożyczony z Chelsea) Kto wie, może wróci stary &#39;&#39;Dzieciak&#39;&#39; który w lidze Hiszpańskiej był niszczycielem rywali. W pierwszej jedenastce, zamiast Mandżukicia, zobaczymy Griezmanna, który ostatnio bije rywali o klasę. Na pewno mecz nie będzie spacerkiem, ale jednak przeczuwam że Atletico tutaj będzie stawało na głowie, aby coś ugrać. Stawiam, na 1x na gospodarzy. Mecz o 21!

Otrzymane punkty reputacji: +16
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 8.01 Czwartek 1:05
Jak na moje to jeden z najciekawszych meczy dzisiejszej nocki, polskiego czasu. Mój wzrok kieruję do ekipy z Toronto, a bardziej do zawodnika niemalże kompatybilnego. Zawodnika doskonale widzącego i zdradliwie do końca wiedzącego kiedy zagrać z grubej rury. Dziś ekipa po drugiej stronie również nie słaba, nie chłopcy do bicia. Stołeczni grają też przyjemny hokej dla oka. Bäckström w końcu się przebudził, zdarzają mu się nawet dwa gole w meczu, a już z tego co pamiętam miał nawet hattricka. Dziś James będzie miał nie lada wyzwanie, z ekipą gości. Po tym jak trener Liści został zwolniony do końca nie potrafię przewidzieć jak oni ten mecz zagrają, ale jedno jest pewne że tanio skóry nie sprzedadzą. Podczas power play, James gra najdłużej i albo jest kreatorem gola, albo zalicza asystę. Razem z Kesselem, czują się jak ryba w wodzie, duet niemal nie do zdarcia. Ale i JVR ma swoje humorki i zdarzają mu się niesportowe zachowania, albo zbyt ostra gra. Często skutkują to kary. Jest nieobliczany i tych punktów z meczu na mecz nabija sporo. Liczę na podtrzymanie passy i że nie wpłynie na niego jakoś za specjalnie decyzja, o stracie trenera. Wręcz przeciwnie zmotywuję to jego i LEAFS!
A tu jak poniżył bramkarza Lotników, czysta kwintesencja ;) = &gt;

Do góry Bottom