>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL FINAŁ PUCHAR STANLEYA MATCH 3! / (10.06 / Wtorek) 2:00

5 # :hokej:
New York Rangers - Los Angeles Kings

Typ: Rangers OT |1.72| ⛔ 0:3 ????
▶ Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 344 PLN !

No nic, jak nie teraz to kiedy wezmą się w garść Strażnicy? Ja czuję że to już dziś nastąpi. Ostatni mecz mimo że wygrywali dwoma bramkami, to zlekceważyli Kings i mając wynik już na prawdę solidny przed powrotem do domu stracili bardzo ważne dwie bramki. Królowie złapali wiatr w żagle i ich ataki były coraz bardziej pewniejsze i bardziej agresywniejsze. Pomimo wielkiego potencjału i ambicji jaką ma goalie Lundgvist to i on nie poradził sobie z tą maszyną do strzelania jaką mają Królowie. Dzisiaj już niemalże ostatni gwizdek dla dzisiejszych gospodarzy i jeśli oni nie postawią się na miare swoich najwyższych możliwości to mogą sie pożegnać z Pucharem Stanleya. Kings grają swoje i na pewno nie będą dzisiaj się bronić, ale wyczuwam że Królowie jednak dzisiaj mimo dobrej gonitwy dziś ten mecz przegrają. Nie da się wygrywać meczu za meczem, wiedząc że ranga o Puchar Stanleya, jest bardzo prestiżowa. Strażnicy mają atut własnej tafli, publiczność również będzie ich zagorzale dopingować. Mecz nie będzie spacerkiem, Nash w końcu w ostatnim meczu zanotował najwięcej trafień od wszystkich zawodników. Miał ich osiem, ale żadnej nie umieścił gumy w sieci. Czas najwyższy wziąć się do roboty i poprowadzić swój team do zwycięstwa. Bo szanse, powoli maleją ale ich nie skreślam dlatego im zaufam w dzisiejszym meczu. Strażnicy wręcz muszą mieć łeb na karku i być skoncentrowani do końca, bo to że maja nóż na gardle to wiadomo ale trzeba w końcu włączyć szósty bieg! I ten mecz wygrać, nie tylko dla kibiców... ale dla siebie!

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
7 # Zakłady długoterminowe part 3.
⚽ Mistrzostwa Świata w Piłkę Nożną - Brazylia 2014 :!:
- 1-3 Miejsce = Brazylia |1.75|
▶ Unibet ! / Stawka: 500 PLN / PW: 875 PLN !
Brazylia, na swoich śmieciach, to nie może sobie pozwolić na żadne fuszerki i liczę, że najdalej 3 miejsce będzie miała. Nie ma sensu się bardziej rozpisywać, bo wiadomo jakich mają zawodników, do wygrywania i co oni z piłką potrafią.
/ To jest ostatni bet, na MŚ, z długoterminowych.

Otrzymane punkty reputacji: +22
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
8 # Mistrzostwa Świata :!:

Hiszpania - Holandia 1X |1.18| ⛔ 1-5 Brawo Robben! ;)
Chile - Australia 1 |1.45| ✅ 3-1
▶ Unibet ! / @ako: 1.71 / Stawka: 300 PLN / PW: 513,3 PLN !

Myślę, że w miarę pewny kupon aby dziś się cieszyć z wygranej.. Stawka, gruba bo postanowiłem że MŚ będą większe sumy i mam nadzieje wysokie wygrane, także liczę na dubel dzisiaj również trafny.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
9 # Mistrzostwa Świata :!:
⚽ Belgia - Algeria
Man of the Match Hazard |3.20| / Stawka: 100 PLN / PW: 320 PLN !
Man of the Match Lukaku |3.50| / Stawka: 100 PLN / PW: 350 PLN !
▶ Betsson !
Lukaku nie wiadomo czy zagra w pierwszym meczu, ale mimo wszystko zabezpieczam sobie ten kupon jeszcze drugim zawodnikiem. Eden Hazard, chyba nazwiska nie trzeba nikomu przedstawiać, rywal w zasięgu więc i Eden swoje w meczu dołoży.
⛔ ;]

Otrzymane punkty reputacji: +14
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
10 # Mistrzostwa Świata :!:

⚽ Szwajcaria - Francja |1.93|
Typ: Francja ✅ 5-2
▶ Betsson ! / Stawka: 300 PLN / PW: 579 PLN !

Z racji że jeden kupon długoterminowy uległ w gruzach, to trzeba odrabiać, więc dziś zaufam Żabojadom. Na dłuższe rozpisanie nie mam czasu więc spodziewam się kompletu oczek ekipie z Francji.

Otrzymane punkty reputacji: +20
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
11 # Mistrzostwa Świata :!:
⚽ Niemcy - Ghana
Typ: Niemcy win + 1,5 over gola w meczu |1.40|
▶ Betsson ! / Stawka: 400 PLN / PW: 560 PLN !
Dzisiaj o 21, Polskiego czasu, kolejny raz Niemcy dopinają formalności i nie sądzę aby w tym meczu była jakakolwiek mowa o niespodziance. Niemcy nie dość, że celują na tych Mistrzostwach po złoto, ale i w grupie chcą jasno pokazać każdemu rywalowi w grupie, że z nim mecz to nie są żadne przelewki. Od samego początku w ostatnim meczu z Portugalią, dzisiejsi &#39;&#39;gospodarze&#39;&#39; w swoich akcjach podczas strzelonych dwóch goli, nie cofali się z atakami. Było im zdecydowanie mało i z kolejnymi sekundami coraz to intensywniej zagrażali pod bramka Portugalczyków. Niemcy jest bardzo silnym i bardzo efektywnym zespołem i mając tak ogromny potencjał potrafią zajechać rywala, że tak powiem na śmierć. Dzisiaj po drugiej stronie zespół z Afryki, chyba nawet najlepszy z tego kontynentu ale i oni pierwszy mecz z USA przegrali mimo że ich mecz nie wyglądał tak źle. Mają przed sobą najtrudniejszy mecz w grupie bo z ekipą Niemiec zawsze się trudno gra, ale czy stać ich na wygraną? Szczerze wątpię i atakuję taki manewr over meczu + win Niemiec. Może dla niektórych kurs nie będzie za wysoki ale mi odpowiada.
/ Mecz na wypasie. Tylko szkoda że Niemcy nie potrafili wygrać, ale brawo GHANA!

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
12 # Mistrzostwa Świata !
⚽ Nigeria - Bośnia i Hercegowina
Typ: BiG |1.89|
▶ Betsson ! / Stawka: 1000 PLN / PW: 1890 PLN !
Dobra, ostatnia próba... kto nie wierzy że taka stawka, mogę zapodać screena. Bośnia dziś po win!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Śledzę Twój temat wonderkido nie od dziś, nie od wczoraj, a od kilku dobrych miesięcy jak nie lat. Nie wiem co Ci strzeliło do głowy by tak poszaleć ze stawką na Bośnię, na mundialu? Drużyny teoretycznie wyrównane, kurs też nie za specjalny, a tu proszę na forum zrobił się mały mass-pick. Ten mundial da niektórym ostro w kość z tego co widzę.
Pozdrawiam i powodzenia ???? !

Otrzymane punkty reputacji: +16
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Śledzę Twój temat wonderkido nie od dziś, nie od wczoraj, a od kilku dobrych miesięcy jak nie lat. Nie wiem co Ci strzeliło do głowy by tak poszaleć ze stawką na Bośnię, na mundialu? Drużyny teoretycznie wyrównane, kurs też nie za specjalny, a tu proszę na forum zrobił się mały mass-pick. Ten mundial da niektórym ostro w kość z tego co widzę.

Pozdrawiam i powodzenia ???? !
Widzisz stary.. poniosło mnie, bo nie byłem sobą... zagrałem taki manewr, choć na samym początku chciałem grać Nigerie 1X. No ale cóż bywa. Nie płaczę, z tego powodu ale niedosyt jest, bo Bośnia grała cały mecz piach. Ale nie zbankrutowałem... całe szczęście, także zamykam ten temat, będzie nowy. ;)

5!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Temat zamykam, będzie nowy.. cóż nie tak miało to wszystko wyglądać, z niektórymi meczami ale tak to czasem bywa, nie da się wygrać cały czas, czasem stawka poniesie, czasem emocje sięgają zenitu, ale nie jestem typem, który od razu składa broń... ale postanowiłem że będzie nowy temat, nowa optyka stawiania i zobaczymy jak to wszystko się potoczy.... pozdro! :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Wznawiam stary temat, słyszałem że mogę także czas powrócić do &#39;starych czasów&#39; gdzie w całej karierze miałem 4 miesiące na minusie. Również staty będą prowadzone raz w miesiącu końcem każdego miesiąca.
Jedziemy.​

NHL Hokej 2.12 Wtorek 1:00
No to zaczynamy, z kolejnym strzelcem, który już dał zarobić. Dziś ponownie mu zaufam, nie komu innemu jak Nickiemu, solidnemu graczowi Jackets. Od dobrych czterech meczy Nick nie zainkasował gumy w sieci, co trzeba jednak dobrze zaznaczyć że teraz już może być tylko lepiej. Jeden z nielicznych zawodników po Johansenie, która reszta leczy &#39;&#39;szpital&#39;&#39; jest nieobliczalny w swoich wyborach na lodzie. Umiejscawia się w do gonnym miejscu aby ten chociaż tylko musnął krążek. Taka sytuacja była z Niedźwiadkami, gdzie tylko łut szczęścia zaliczył jego trafienie i przy okazji mój kupon. Nick na pewno jest zawodnikiem klasy wyżej niż kilka zawodników gości i dziś to on będzie głodny zdobycia bramki, po tym jak ich team ostatnio zawodzi na całej linii. Luongo dzisiaj między słupkami Panter ale i on nie ma swoich ostatnio najlepszych notowań ale mimo tego Pantery grają jak na swój team całkiem pozytywnie, nie mówiąc że jakoś solidnie. Są jedną z worst team a mimo to starają się za wszelką cenę dobić rywala. Nie miej jednak Foligno jest takim typem zawodnika, kiedy dostaje już szanse a jego zespół gra mizernie stawia wszystko na szale. Tak było również z Lotnikami, gdzie w delegacji zanotował dwa piękne gole. Uważam, że jest dobrym partnerem w jednej linii z Johansenem i razem dziś zrobią robotę, w końcu złapią komplet punktów dla Kurtek. Liczy się dogrywka ale mam nadzieje, że zaksięguję już w reg time.
A tutaj jeden z &#39;skilsów&#39; Nicka i jego trafienie, z Błyskawicami.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 3.12 Środa 1:00

:hokej: Washington Capitals - Vancouver Canucks
Canucks OT @ 1,94 Unibet ! ✅ 3-4
stawka: 100 PLN / PW: 194 PLN !

Stawiam na nocny trip hockey na który mam chętkę, od wczoraj. Od razu przenosimy się to Stolicy &#39;&#39;juesej&#39;&#39; gdzie Stołeczni, będą gościć na swojej tafli Orki. Capitals od początku sezonu gra bardzo charyzmatycznie i choć lider jaką w tamtym sezonie emanował Ovieckhin, gra teraz nie co z niższymi obrotami. Ogólnie gra dzisiejszych gospodarzy nie ma tego blasku, która przypominała mi grę z tamtego sezonu. Raz wygrywają, raz przegrywają, a raz popełniają bardzo śmieszne błędy w defensywie, bo i bramkarzowi zdarzają się potworne wpadki. Mój cel na dziś to Orki win, chociażby w dogrywce! Canucks, od tego sezonu bardzo wzmocnili swój skład w ofensywę. Ich gra jest o niebo lepsza niż ta jaka była sezon temu i zawodnicy będąc w formie grają bardzo dobre zawody. Vrbata również wrócił jakiś czas temu po kontuzji i nie zapomniał jak się strzela, nie zdziwię się jak dziś coś ukuję. Prócz niego jest również innych kilka pereł w składzie takich jak - bracia Sedin, mający bardzo dużo asyst, Bonino który przeszedł z Anaheim również daje się we znaki i spisuje się bardzo poprawnie, a nawet taki Burrows. Nie miej jednak uważam, że dzięki takiej elicie jaką są Orki dziś w delegacji, znowu wrócą na odpowiedni tor i policzą się ze Stołecznymi, zdobywając wina w tym meczu. Skład na moje lepszy i to będzie kluczowe, bo zawodnicy głodni wygranej po ostatniej porażce z Ośmiornicami w Detroit. Stawiam na gości.

Otrzymane punkty reputacji: +25
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 5.12 Piątek 1:00

:hokej: Pittsburgh Penguins - Vancouver Canucks
{Over 5,5} @ 2,20 Betsson ! ⛔ 0:3 {Pens leszczyki}
Stawka: 100 PLN / PW: 220 PLN !

Dzisiaj nocą wisienka na torcie. Obie genialne formacje na lodzie, występują w Pensylwanii, a ja już mam na to chrapkę. Orki, wzmocnili się w swoim rosterze bardzo obiecująco i co najlepsze ich mecze obfitują w wyniki. Mają takie perełki jak Vrbatę, bracia Sedin, Bonino z Kaczek, a także kilka innych którzy wiedzą jak zagrać aby ukrócić męki rywalom. Nucks, to ekipa przede wszystkim bardzo dobrze zestawiona w swoich liniach. W każdej piątce, jest chociaż dwóch zawodników którzy się wyróżniają i mają za sobą bagaż doświadczeń. Natomiast, kolejnym wzmocnieniem jest Miller. Dawny bramkarz Szabli, jeśli tylko ma dzień konia, to wyłapuje wszystko. Gospodarzem są Pingwiny a wiadomo że ich siłą jest ofensywa. Punktują dużo, często zdarza im się już ustrzelić dwa gole w pierwszej odsłonie gry. Crosby i spółka na pewno są lekko podrażnieni niedosytem ostatniego meczu gdzie skromnie wygrali 1-0 ale nie grali jakoś specjalnie dobrze. Dziś już mecz gigantów i na pewno będziemy świadkami wielu bramek. Bo nie wierze że Orki przyjadą się tylko bronić wiedząc że ten mecz to podwójna motywacja o umocnienie się w tabeli. Stawiam over bramkowy gdzie również liczy się dogrywka. Obie drużyny mają zawodników stworzonych do strzelania, więc i dziś nocą będzie strzelanina.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 6.12 Sobota 2:00 __________________________________________________

:hokej: Winnipeg Jets - Colorado Avalanche
Blake Wheeler to score @ 3,10 Betsson ! ⛔ {Było bardzo blisko, ale 3 asysty są na koncie}
Stawka: 50 PLN / PW: 155 PLN !

Na dziś noc, niestety nie mamy dużo meczy w zestawieniu ale ja już mam jedno polowanko i mam nadzieje, że się uda. Odrzutowce są ekipą która, na swoich śmieciach oddają strzałów, aż zanadto. Mają ciąg na bramkę i tych strzałów zwykle co mecz oddają powyżej 28. Potrafią czasem w pierwszej tercji oddać aż 20 strzałów, gdzie w tym padnie jedna lub dwie gole. Natomiast w swoim lodowisku jednak trzeba przyznać, że umieją dyktować warunki w meczu i są ekipą bardzo zachowawczą. Blake, od ośmiu meczów nie strzelił bramki, a dziś czas na bramkę numer 9 w sezonie, a nawet numer 9 asystę. Kompatybilny zawodnik, dobrze przedzierający się przez defensywę (pamiętna bramka z Kings) jest zawodnikiem o bardzo dobrych atrybutach. Zwinny, niebezpieczny a co najważniejsze konsekwentny. Lawiny natomiast nie są chłopcami do bicia, mają swoje przebłyski ale Wheeler już nie raz notował im trafienia ,a nawet był mecz gdzie tych bramek ustrzelił dwie, w pierwszej tercji. Spodziewam się małej przemiany mojego zawodnika i w końcu jakąś bramkę na jego koncie. Dogrywka również wliczana.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Premier League 6.12 Sobota 13:45

Newcastle - Chelsea
Chelsea + 1,5 bramek @ 1,74 Unibet ! ⛔ 2-1
Stawka: 100 PLN / PW: 174 PLN !

Całkiem apetyczny kurs, na Chelsea powyżej 1,5 gola w meczu. Ja więc próbuję sobie to zdarzenie. Dlaczego? To chyba proste. The Blues liderują w tabeli i są w potężnym gazie, nie zamierzają przestać bo ich cel jest jasny. Być Mistrzem Premier League. Dziś czeka ich mecz w delegacji ze Srokami i może nie będzie to łatwe do końca spotkanie, ale z pewnością do przejścia. Solidne wyniki dostaję Costa, dużo bramek. Transfer się już z pewnością spłacił bo i jego mecze nabierają kolorytu, jako rasowy napastnik wie kiedy zaszkodzić rywalom wie w jakim miejscu się znaleźć i co najważniejsze koledzy z drużyny mu ufają. Natomiast sroki w tamtym roku jeszcze pamiętam będąc na meczu, wygrali z Chelsea na Stamford Bridge i była to niespodzianka, ale dziś nie przewiduję takiego scenariuszu. Dziś to Chelsea będzie rozdawała karty w meczu i dwa gole minimum strzeli. Costa, Hazard i spółka zrobią robotę.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Bundesliga &amp; Premier League 6.12 Sobota
Liga Holenderska Eredivisie 6.12 Sobota 20:45
Takie dwa kupony na popołudnie i na wieczór, a na noc późny oczywiście :hokej: Powodzenia! ; )​

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Hockey Saturday Night 7.12 Niedziela 1:00
Dziś uczta, bo meczy masa i trzeba upolować jakąś zwierzynę. Ja na dziś wybieram dwa spotkanie. Pierwsze to spotkanie w Detroit, gdzie Skrzydła będą gościć Strażników. A drugie opiszę zaraz po tym. Dzisiaj do Detroit przylatuje ekipa z Nowego Jorku. Goście grają ostatnio w kratkę, nie są regularni i mają problem ze zdobywaniem kompletu punktów i to nie ma znaczenia czy grają u siebie, czy w domu. Natomiast spotkania wyższej rangi, traktują bardziej poważnie, choć i wtedy widać jakby w ich zespole brakuję paliwa. Skrzydła to jednak bardzo doświadczony zespół, mający w swojej historii wiele pięknych zwycięstw i pucharów. Jednak ja sobie zagram, na zawodnika który jest &#39;&#39;zadziorem lisa pola karnego&#39;&#39; Podoba mi się to określenie, bo to taki drugi Datsyuk, który się pięknie wkomponował w skład Wings. Jest młody waleczny i gra bardzo poprawnie podczas power play. Dużo wykańcza i dziś będzie celował na bramkę Strażników. W ostatnim meczu nie strzelił, ale dziś? Liczę że tak..
:hokej: Toronto Maple Leafs - Vancouver Canucks
R. Vrbata to score @ 2,85 Betsson ! ⛔
Stawka: 100 PLN / PW: 285 PLN !
Drugi kupon to również polowanie na strzelca, tym razem na Czecha. Jest chyba zaraz po Voracku jednym z najbardziej skutecznych Czechów w swoim &#39;&#39;kraju&#39;&#39; który się najbardziej wyróżnia. Chytry i bardzo niewygodny rywal dla każdego, bo jego smykałka poruszania się na lodzie, wprawia w zakłopotanie nie jednego kluczowego defensora. Z Pingwinami też czyhał ale mimo nie strzelonej bramki to tych strzałów oddał najwięcej z zawodników Orek. Podczas gry w przewadze ustawia się tak jak &#39;&#39;Ovca&#39;&#39; i czeka tylko na dogodne podanie aby ten mógł ulokować gumę w sieci. Dostaję dużo minut. Liście, maja problemy z defensywą więc Radim tu będzie robił robotę. Orki się umocniły i będą wysoko, samo to że grają w delegacji gram ich jeszcze wygraną chociażby w dogrywce.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Primera Division &amp; Serie A 7.12 Niedziela 12:00 &amp; 12:30

Rayo Vallecano - Sevilla
{Over 2,5} @ 1,72 Unibet ! ⛔ 0-1
Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !

Napoli - Empoli
Higuain strzeli @ 1,75 Unibet !
Stawka: 100 PLN / PW: 175 PLN ! &lt;== Nie gam jednak tego pana, nie jest wystawiony w pierwszym składzie, czekałem na składy także sobie odpuszczam, Higuain zacznie mecz na ławce.

Coś dla emocji, dla lepszego oglądania.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 7.12 Niedziela 21:00

:hokej: Winnipeg Jets - Anaheim Ducks
Ducks OT @ 1,95 Betsson ! ✅ 3:4 OT
Stawka: 200 PLN / PW: 390 PLN !

No nic widzę że dziś większość bukmacherów wystawiły podobne kursy na to spotkanie, bo szczerze powiedziawszy nie ma tutaj faworyta. Ja jednak zaufam swojemu przeczuciu i pogram na kaczki. Odrzutowce na pewno trzeba im przyznać, że poprawili się w swojej grze i są na dobrej drodze by wspiąć się wyżej w tabeli, ale dziś już czeka ich arcy trudne zadanie. Wheeler ostatni mecz zagrał kapitalnie, dwoił się i troił aby tylko ulokować gumę w sieci jednakże oddał aż trzy asysty, co go czyni bardzo konsekwentnym zawodnikiem i na pewno bardzo niebezpiecznym. Nie chwaliłbym za bardzo Little, ani zawodnika o nazwisku Ladd. Mimo że Little ostatnio zainkasował hattricka. Drugiego spotkania takiego nie zagra, bo ekipa z Anaheim, to nie Colorado i na pewno nie byle kto. Kaczki to ekipa na pewno zbudowana z silnych ogniw mająca na celu jak największe cele w lidze, choć ich gra przypomina czasem ospałą nudę to dziś raczej wyjdą odpowiednio zmotywowani. Perry po kontuzji strzelił tylko dwa gole i to w jednym meczu dziś już liczę że się poprawi i razem z Getzlafem zrobią robotę. Beleskey też nieźle sobie radzi ma już na koncie 13 bramek, goni swojego kolegę ale wiedząc że to nie będzie łatwe spotkanie to koledzy będą siebie wspierać. Stawiam na Ducks.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom