>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (28.03 / Piątek) 0:05

39 # :hokej:
Pittsburgh Penguins - Los Angeles Kings

Typ: Pitss OT |1.79| ⛔ 2:3
▶ Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 358 PLN !

Ja sobie dziś postanowiłem, że zaufam swojej ulubionej ekipie z Pensylwanii. Mecz nie będzie łatwy pod żadnym pozorem dla obu ekip, ale z pewnością ciężką przeprawą. Pingwiny jak wiemy, ostatnio przegrali z Kojotami to najwyższy czas wyciągnąć z tego lekcje i w być konsekwentnym. Pittss, w meczu z takimi ekipami jak Kings, podwójnie się motywują, a że grają na swoich śmieciach to i dodatkowy atut, aby na swojej tafli wyjść zwycięsko. Crosby, Neal i spółka będą zagrażać defensywie gości, aby tylko przechylić szale na swoją korzyść. Jestem pewny, że nie będzie to spacerek, ale jednak siłą rzeczy, podwójne wyzwanie dla jednej ekipy jak i drugiej. Mimo tego, że nie będzie grał Malkin, ani Fleury, bo coach Bylysma wystawia dziś Zatkoffa, to ten będzie miał nie lada wyzwanie, aby zatrzymać Kopitara, Cartera albo i innych Pereł w zespole Kings. Goście, genialnie się bronią podczas powerplay, ale i to Pingwiny mają dotychczas najlepszy ten aspekt gry, w sezonie 24,4%. Natomiast Kings, powerplay wynosi tylko 15,1%. Różnica jest kolosalna, ale na pewno nie będzie się to przejawiać na mecz, Królowie mają kim grać i będą ogromnym zagrożeniem. Dziś być może nie będzie między słupkami bronił Quick, ,który fenomenalne zawody zagrał z Panterami, ale nie kto inny jak Martin Jones. Także, to będzie mecz, goalies reserves będą mieli co udowodnić w tym meczu. Dzisiejsi gospodarze muszą tą sytuacje wykorzystać! Kluczem na pewno będzie determinacja, bramki będą murowane, lecz nawiązka w tym meczu należeć będzie do Pingwinów! Samo h2h mówi samo za siebie...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (29.03 / Sobota) 0:05

40 # :hokej:
Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs

Typ: J. Van Riemsdyk over 4 shots |1.83| ✅ 6 shots
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 183 PLN !

Dzisiaj sobie szczególnie biorę pod lupą spotkanie, Lotników z Liśćmi. Ci drudzy gdzieś zgubili formę, bo przegrywają z kim popadnie, a dziś mierzą się z teamem, który jest w gazie i nabiera rozpędu świadomi, że tuż tuż playoffs. Natomiast, buki faworyzują gospodarzy i nie dziwi mnie to za bardzo, ale Toronto, posiada znaczniej mocniejszy arsenał broni zbudowanych z takich zawodników, jak Kessel, Bozak, Lupul, Clarksson i przeze mnie wspomniany # 21 JVR. Gracz niezwykle utalentowany, pełen ambicji mający w sobie niesamowity skill. Podczas gry w przewadze, zdarzyło mu się wiele razy w tym sezonie oddać nawet 2strzały! A to jak wiadomo, bardzo dużo, bo nie tylko on potrafi tam strzelać. Razem z Kesselem, są duetem nie do zdarcia, ale ostatnio mimo tej słabszej dyspozycji, dziś w końcu czas przełamać lody. Amerykaniec komu zaufałem, oddaje średnio z meczu na mecz minimum 5 strzałów, ostatni raz kiedy linii nie pokrył było to 3 miesiące temu! Także jego wkład w mecz, jest również obiecujący. Dużo widzi, asystuje ale nie próżnuje. Dziś zagra w pierwszej linii, dostaje dużo minut, bo on po Kesselu jest drugim najmocniejszym ogniwem. Także, do roboty Riemsdyk!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (30.03 / Niedziela) 0:05

41 # :hokej:
Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings

Typ: J. Van Riemsdyk over 3,5 shots |1.85| ✅ 4 shots
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Stawiam już teraz, bo do wieczora linia urośnie o połowę, także wolę się już ubezpieczyć w mniejszą. Niezwykle ciekawy matchup, dzisiejszej nocy Polskiego czasu fundują nam organizatorzy NHL. Dla obu ekip, jest to typowy must win. Liście, grają ostatnio bardzo kiepsko, przegrywają jak tylko popadnie, Skrzydła ostatnio też nie co spadli z formy. Wszystko zweryfikuje lód i jak będzie wyglądał ten mecz, bo jak wiadomo niedługo playoffs dlatego trzeba się zdeterminować z całych sił. Wczoraj zagrałem #21 na strzały, z Lotnikami, ostatecznie miał ich 6! Dziś już powrót na swoje śmieci i to, że grają back to back nie zasłaniam się tym za bardzo, że mogą być strasznie zmęczeni. Motywacja obu ekip w tym spotkaniu wiedząc, że jest na ostrzu noża będzie z pewnością zażarta do samego końca meczu. Pozwolę sobie zacytować, z wczorajszego swojego tematu o moim zawodniku, któremu ponownie zaufam cytat.
Toronto, posiada solidny arsenał broni zbudowanych z takich zawodników, jak Kessel, Bozak, Lupul, Clarksson i przeze mnie wspomniany # 21 JVR. Gracz niezwykle utalentowany, pełen ambicji mający w sobie niesamowity skill. Podczas gry w przewadze, zdarza mu się wiele razy w tym sezonie oddać nawet 2strzały! Przy samym powerplay. A to jak wiadomo, bardzo dużo, bo nie tylko on potrafi tam strzelać. Razem z Kesselem, są duetem nie do zdarcia,
Liście, posiadają całkiem solidny powerplay, 20,6% i przy tym aspekcie i mój JVR również oddaje dużo od siebie.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki za Marzec.

Kupony podane: 41
Kupony trafione: 23
Kupony nietrafione: 18
Kupony zwrócone: 0

Suma stawek: 5280 PLN
Suma wygranych: 5499 PLN

Zysk/Strata: +219 PLN
Yield: +3,98 %

.. Dziś mija 2 lata na forum... były spadki formy były wzloty ale nie wolno wiecznie wygrywać, nawet jak się na jakiejś dziecinie zna... mogę obiecać, że w kwietniu zrobię i dołożę wszelkich starań aby było lepiej... ;)

Otrzymane punkty reputacji: +18
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (1.04 / Wtorek) 1:35

1 # ???? Miami Heat - Toronto Raptors
Typ: Lebron James over 26,5 pts |1.85| ✅ 32 pts
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Ok, zaczynamy tym razem bez analizy zaufam kumplowi i pogram Lebrona dziś... oby pierwszy dzień Kwietnia był jak najbardziej trafny.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (2.04 / Środa) 1:05
2 # :hokej:
Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes

Typ: Pittsss &#39;reg time! |1.80| ⛔ 1:4
▶ B365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !
Dzisiaj biorę pod lupę spotkanie, jakie rozgrywane są w Pensylwanii, swojej ulubionej ekipy Pitts, z Huraganami. (Mam nadzieje, że Semin się nie obrazi ;)) Ale dobra do rzeczy.. Za 15 dni playoffy, więc mimo zapewnionego awansu Pingwiny jak najbardziej będą chcieli wejść w nie w najlepiej możliwy wynik ostatnich meczy jeszcze w tym sezonie. U siebie wyznaczają swój najwyższy level nad przeciwnikiem a że Huragany nie są jakąś solidną silnie ekipą to nie powinno być tutaj problemów. Ich powerplay jest niemalże najgorszy w lidze, bo zaledwie 13,6% natomiast Pens są drugą ekipą najlepszą pod tym względem. Letang jeszcze pauzuje, wróci na playoffy ale jest Neal, jest Kunitz, bo Crosbiego nie muszę nikomu przedstawiać. Fleury dziś broni posterunku i szczerze spodziewam się, że i Semin coś tutaj może pomieszać, ale tylko on, bo cała ofensywa Pingwinów jest jedna z najlepszych w lidze, także to i to nie będzie stanowiło problemu. Sekretem nie od dziś Pingwinów jest solidna i na wysokich wynikach ofensywa, która dziś będzie dyktować warunki w meczu. Jako to, że grają u siebie, z Huraganami ekipą chimeryczną to zagram bez dogrywki bo że Pingwiny są faworytem to każdy wie, kwestia tylko ile wygra ;) Bo jakoś o wynik jestem spokojny. Crosby i spółka, po wygraną! Huragany nie grają już o nic, także ich mecz jest o pietruszkę ale jakieś gole z ich strony padną, ale nie spodziewam się żeby było ich masa. Stawiam na Pittts!
// Kolejny zwałowany mecz.. :;/:

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (4.04 / 1:35) Piątek)
4 # :hokej:
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins

Typ: Bruins OT |1.67| ⛔ 4:3 OT
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 167 PLN !
Liście mimo ostatniej, że tak powiem na styk wygranej z Płomieniami, dalej mają problemy z formą a największą ich bolączką jest dekoncentracja. Mimo grających na swoich śmieciach potrafią mieć przestoje. Mimo że playoffy tuż tuż, grają ospale i nie co chimerycznie. JVR, odwala kawał dobrej roboty, mimo że tych bramek na potęgę nie strzela, ale jego atutem jest nieustępliwość i walka. Natomiast Kessel, więcej popełnia kar niż to co pokazywał na Igrzyskach. Jakoś po ich grze wnioskuje, że nie dostaną się do PO. Zważając, że to są kluczowe już mecze, w ich obrębie i żeby tam być na prawdę muszą podnieść poprzeczkę bardzo wysoko. Ale dziś żeby tak się stało, to musieli by pokonać Niedźwiadki. Niezwykle utalentowany team, zbudowany z mocnych ogniw, którzy wiedzą co robić aby zatrzymać rywala. Być może zobaczymy Raska, a i on jak ma dzień konia wyłapuje wszystko. Mimo że to mecz w delegacji, to właśnie oni potrafili zatrzymać Lotników, przerywając ich kilku już razową wygraną z rzędu. Dziś ufam solidniejszej ekipie, mająca na sobie wiele tytułów, ale i wiele znacznie pożyteczniejszych aspektów gry, na lodzie jakim mogą się pochwalić Bruins. Goście, jak tak dalej będą grali do końca sezonu to zaliczą swój sezon na pierwszym miejscu, a na pewno na tym ile mają teraz punktów nie poprzestaną wiedząc, że zaraz po nim są Pitts. Iginla dawny gracz Penguins spisuje się w Bostonie solidnie, oddaję mnóstwo snap shot&#39;s a w tym jeszcze podczas powerplay koledzy z drużyny na niego liczą i dzięki temu wiele punktuje. Stawiam dziś na jego ekipę i liczę że Liście, znowu się pogubią, jak to pokazywali w ostatnich meczach mimo tej jednej wygranej z Flames.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (5.04 / Sobota) 1:35

5 # :hokej:
Detroit Red Wings - Buffalo Sabres

Typ: Wings reg time |1.63| ✅ 3:2
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 163 PLN !

Skrzydła bardzo poważnie wzięli się do roboty wiedząc, że playoffy są tuż tuż. Dziś na swoich śmieciach podejmują Szable, ekipę która gra już o pietruszkę w zasadzie i nie sądzę aby była w stanie dziś wygrać z tak dobrą nabierającą rozpędu drużynie jaką są Wings. Do składu wraca Daytsuk, także i on jest głodny wygranej i zapieczętowania swojej ekipy do finałów. Nie sekretem jest od dawna, jaką kluczową rolę odbywa Rosjanin i co potrafi zrobić aby uprzykrzyć życie rywalom, w meczu. Wings, od samego początku będą wyznaczać swój najwyższy level i to oni będą dyktować warunki w tym meczu. Jak dobrze pójdzie to dzisiejsi gospodarze, może zaklasyfikują się na 6 miejsce w tabeli, bo wyżej to chyba musiały się cuda stać, ale są na dobrej drodze i znając ich potencjał i temperament się nie poddadzą. Są ekipą znacznie lepszą solidniejszą i na pewno mocniejszą, stawiam na Wings, podczas reg time. Dopiero podczas playoff będzie niesamowita walka, z drużynami jak ja to mówię WOJNA! Dlatego dziś ten mecz ostatni stawiam, a później zacznę już typować na playoffy, bo wiadomo że przed finałami różne cyrki mogą się jeszcze wydarzyć.

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / 6.04 / Niedziela) 0:05

6 # :hokej:
Columbus Blue Jackets - New York Islanders

Typ: Więcej strzałów na bramkę - Jackets |1.90| ✅ 33-31
▶ Bwin ! / Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN !

Miałem nie grać nic do playoff, ale jednak zachęciła mnie oferta meczowa na dziś i znalazłem, mam nadzieję wisienkę na torcie. Kurtki u siebie pogrywają nie co ospale mimo tego, dużo punktują na bramki jeśli chodzi o strzały i co najważniejsze mają godnych zawodników do strzelania bramek. Dubinsky, Johansen jak dla mnie to najmocniejsze ogniwa w Columbus. Obaj gracze oddają średnio 3-4 strzały na mecz, a nawet i więcej ostatnio szaleje ze strzałami Dubinsky. Wiadomo, że nie tylko ten duet, tam rozgrywa swoje najlepsze zawody, ale musiałbym wymienić całą ekipę po kolei a to nie ma sensu. Kluczem, moim jest oczywiście to że Kurtki, muszą ten mecz wygrać, bo jeśli nie daj boże przegrają to mogą spaść na kolejne miejsce w tabeli i co za tym idzie? nie zakwalifikują się do playoff. Wiadomo, że są faworytami, ale czasem z presją się nie wygra.. ja mimo to jestem dobrej myśli i wierzę, że Kurtki odjadą trochę Diabłom z punktami i będą w finałach. Ich gra może się podobać. Wyspiarze na pewno nie są ogórkami jeśli chodzi o strzały w meczach, ale ich gra nie zawsze jest regularna i mimo że w zasadzie już o nic nie graja, to Kurtki muszą wykorzystać ten moment i zagrać swoje 200% w każdym aspekcie w meczu.. Zaufam gospodarzom i ufam, że się nie przejadę.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (8.04 / Wtorek) 2:05

7 # :hokej:
Winnipeg Jets - Minnesota Wild

Typ: Więcej strzałów na bramkę - Jets |1.60| ✅ 24-17
▶ Bwin ! / Stawka: 130 PLN / PW: 208 PLN !

Wczoraj kurtki siadły, pomimo lekkiego postoju w 2 tercji, dziś czas na Odrzutowce! Fakt, faktem że lekkim faworytem w tym meczu są Dzikusy, ale i oni mimo swoich w miarę dobrych wyników, nie są jeszcze zapewnieni do zagrania w playoff. Dziś muszą ten mecz wygrać żeby już sobie to zapewnić. Ale hola, hola... Odrzutowce mimo strasznie słabej pozycji w tabeli mimo słabych wyników, to oni są jedną z najmocniejszych ekip jeśli chodzi o mankament strzelecki. Wiadomo goście, mają kilka swoich pereł w składzie, ale i gospodarze też mają. Dzikusy z pewnością będą stawiać opór i będą atakować żeby przechylić szale na swoją korzyść, ale ja jednak im nie zaufam i pójdę znowu w kierunku strzałów. Odrzutowce u siebie, pod tym względem biją rywali na głowę, oczywiście nie mówię o Rekinach, Pingwinach, czy Hawks bo ta święta trójca również wiele w meczu oddaję shot&#39;s. Dziś mecz na swoich śmieciach i żeby jeszcze bardziej rozdrażnić Wild, na pewno nie pozostaną dłużni dla rywala i też swoje oddadzą. Wheeler, wykonuje kapitalne zawody. Jak nie asystuje, to ukuje gola, a jak nie ukuje to odda w tym powyżej 3 strzałów na mecz, a zdarza się że i odda 6 strzałów! Również nie zapominam o Kane, zawodniku niesamowicie dynamicznym, Little a nawet Byfuglien, mający 36 asyst w tym sezonie! Zwykle nie powinienem tego mówić, bo to jest zgubne ale kurs jaki oferuję mi Bwin pobieram z miłą chęcią bo większy nie będzie a spodziewałem się że będzie mniejszy, także idę po wygraną z Jets jeśli chodzi o strzały, a sam mecz niech się potoczy swoim torem.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (8.04 / Wtorek) 2:05

8 # :hokej:
Winnipeg Jets - Minnesota Wild

Typ: B. Wheeler over 2,5 shots |1.80| ✅ 3 shots
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !

Krótko, bo za bardzo czasu nie ma. Dzikusy, żeby awansować do fazy playoff, muszą ten mecz wygrać. Ale znając potencjał Bleak&#39;a jaki on posiada, to znacznie to będzie trudniejsze wyzwanie dla dzisiejszych gości. Widzę, że masówka idzie na Wild, ale to może być zgubne w skutkach, Wheeler, w ostatnich 5 meczy przeciwko Dzikusom, notował minimum 4 strzały, a zdarzyło mu się nawet w jednym meczu z tą samą dzisiejszą ekipą, która będzie rywalizować aż 8! Zna ich jak własną kieszeń, że tak powiem, zna ich słabości, skoro z ich defensywą robi co żywnie mu się podoba. Linia niska, bo po 23ej pewnie wzrośnie o 0,5 także atakuje jeszcze ta linię i spodziewam się dobrego występu # 26. Nie dość, że kapitalnie asystuje, to dużo bierze na własną rękę.

A tu jego bramka, w czystej postaci z Królami, a na bramce nie kto inny jak Quick, ale i tu miał problem z wyłapaniem krążka. Nie dziwi mnie to specjalnie... ale sami zobaczcie, co ten Wheeler tu odprawił, przeleciał jak szybowiec po całej tafli, na pełnym biegu i umieścił gumę w sieci.

http://www.youtube.com/watch?v=y49pJpsjJyQ

Otrzymane punkty reputacji: +18
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Champions League (8.04 / Wtorek) 20:45
9 # ⚽ Chelsea - PSG
Typ: Więcej posiadania piłki pierwsza połowa - CFC |1.60| ✅ 52%
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 160 PLN !
Dzisiaj chyba każdy fanatyk Chelsea, wybiera się będąc w Londynie na Stamford Bridge, na mecz. Bardzo ważny mecz dla ekipy Chelsea, która pierwszy mecz w Paryżu poległa 1-3 dziś już grają na swoim boisku gdzie będą od samego początku dyktować warunki w meczu. Będzie to ciężkie spotkanie, dla obu ekip bo Chelsea jest pod presją ale nie z takimi sytuacjami sobie radziła. Rok temu również z Napoli mieli taką samą sytuację a wyniku chyba nie muszę przypominać. Osłabieniem dla gości będzie to, że w meczu zabraknie Ibrakdabry, niewątpliwie cieszy mnie ten fakt bo to zawodnik o wielkim potencjale i z nim defensywa The Blues miała by problemy aby go powstrzymać. Londyńczycy od pierwszych minut będą atakować na bramkę rywali, ale będzie to długa przeprawa aby przechylić szale na swoją korzyść. Ja sobie idę dziś w innym kierunku ale posiadanie piłki w pierwszej połowie, dla Chelsea. W pierwszym meczu i tu Chelsea była lepsza, mająca 51% w pierwszej połowie, a że dziś grają u siebie to na pewno będzie to formalność. Misja bardzo ciężka, ale jak najbardziej wykonalna. Chelsea, po półfinał Ligi Mistrzów :!:
Edit:
PÓŁFINAŁ JEST!​

Tak jak mówił Mourinho, kto nie wierzy w zwycięstwo niech ogląda Borussie! ????​

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Puchar UEFA / (10.04 / Czwartek) 21:05

10 #
⚽ Benfica - Alkmaar / Więcej rożnych |1.33| ✅ 6-3
⚽ Juventus - Lyon / Więcej rożnych |1.40| ⛔ 2-5
▶ Unibet ! / @ko: 1.86 / Stawka: 120 PLN / PW: 223,44 PLN !

Krótko. Obie ekipy, na których dziś stawiam mają jednobramkową zaliczkę, także dziś będą od samego początku, naciskać na swoich rywali, gier z kontry ale i za wszelką cenę aby dopełnić formalności. Benfa, ma niesamowite statystyki jeśli chodzi o rożne, grając u siebie, Juve tak samo także nie ma sensu się za bardzo rozpisywać i liczę na ładny kupon numer 10, trafiony w dziesiątkę.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (12.04 / Sobota) 1:35
11 # :hokej:
Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

Typ: Nyquist Gustav to score |3.40| Myślami już w PO ????
▶ Doxxbet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 510 PLN !
Dziś na noc spróbujemy siły z nowym bukmacherem, który ma genialne kursy na zawodników z NHL. Od razu pierwsza myśl, jaką kieruję się w typach, wybieram się do Detroit, do Wings. Wiadomo, ekipa bogata w trofea i bardzo solidna. Dziś gościć będą Huragany, ekipę która nie gra już o nic, ale mnóstwo oddają strzałów. Mimo tego brakuję u nich precyzji i podania kropki nad i. Skrzydła, poprawili swoją grę od momentu kiedy ich sytuacja dotycząca playoff, stała pod znakiem zapytania. Dzisiaj aby dokonać formalności bo już raczej z miejsca jakie im daję awans do finałów, nie odpuszczą to dla swojej publiki na pewno nie będę spoczywać na laurach. Mój typ kieruję na zawodnika, niesamowicie utalentowanego, z ogromnymi ambicjami mający w sobie ogromny potencjał i co najważniejsze, krążek go szuka. W najmniej oczekiwanym momentach dla przeciwnika, odnajduje się i umieszcza swoim kapitalnym snapshotem gumę w sieci. W meczach z Huraganami ostatnio zdobył trafienie już w 16 sekundzie! Jest doskonały w tym co robi i można rzecz że bardzo solidnie zastępuję Kapitana Zetterberga, który już szykuję się na finały po Puchar Stanleya.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (13.04 / Niedziela) 1:00
12 # :hokej:
Florida Panthers - Columbus Blue Jackets

Typ: R. Johansen to score |3.00| ✅
▶ Betsson ! / Stawka: 50 PLN / PW: 150 PLN !

Dziś sobie zagram za drobniaki, na Johansena. Zawodnik o nieobliczalnym talencie, który w najmniej oczekiwanych momentach dla rywala potrafi zaskoczyć swoich przeciwników na ich niekorzyść, umieszczając gumę w sieci. Kanadyjczyk zagra w pierwszej linii z Comeau oraz Jennerem także za specjalnych zawodników obok siebie to on nie ma, więc i tu będzie pokazywał swoje lepsze zawody. Natomiast, jego podwójną motywacją na strzelenie gola, będzie z pewnością to, że jeśli dziś ukuję to będzie jego 33 trafienie w sezonie! Nie pamiętam żeby w tamtym roku tak się rozstrzelał, ale teraz można go podziwiać, za jego godne i solidne mecze. Bywa, że ma zastoje ale z takimi drużynami jak Pantery nie sądzę aby tutaj spoczywał na laurach. W delegacjach, Kurtki jak i w swoim domu oddają mnóstwo strzałów, w tym nawiązka dla Ryana, zawsze się należy. Ciężko mu odebrać krążek, a co dopiero go zatrzymać. Spodziewam się wyrównanej gry, bo Pantery poprawili się w ofensywie ale liczę na # 19 że mnie dziś nie zawiedzie.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (13.04 / Niedziela) 21:05
13 # :hokej:
Washington Capitals - Tampa Bay Lightning

Typ: Ovieckhin to score |1.85| ⛔
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !
Powoli sezon dobiega końca.. jak to szybko zleciało, jeszcze nie dawno pamiętam pierwszy mecz Pingwinów 1 kolejkę a tu boom, zleciało stanowczo za szybko. Ubolewam nad tym bardzo, ale cóż od 16ego finały playoff także i to mnie cieszy bo tam nie będzie już żadnych fuszerek, będzie WOJNA Ale do rzeczy... Dziś ostatni mecz Stołecznych w lidze, więc i lider drużyny jakim jest Owca, dziś za wszelką cenę będzie zmotywowany aby zapunktować w tym meczu bramką. Chyba nazwiska nie muszę nikomu przedstawiać jaki przeogromny ma ten zawodnik potencjał, z jakim charakterem uzyskuje bardzo ważne gole dla zespołu. Podczas powerplay, większość akcji, koledzy dają mu wykańczać aby ten umieścił swoją gumę w sieci. Oprócz tego że ma ogromny potencjał, jest niesamowicie dynamiczny, ma w sobie trudny strzał do odbioru i niemalże każdego goalie&#39;s w lidze już pokonał. Dziś po drugiej stronie być może zobaczymy Linbacka, w zespole gości. I ten również kapitulował w meczach, gdzie po drugiej stronie był snajper # 8. Posiada najwięcej goli i wiedząc, że to będzie ich ostatnie spotkanie, na swoich śmieciach zapewni swoim kibicom jeszcze jakieś trafienie. W meczach z błyskawicami, strzelał i w którymś tam meczu nawet zanotował dwa trafienia, także dziś trzeba uzupełnić formalności i mu zaufać że w ostatnim meczu sezonu znowu da zarobić.. Wczoraj była kolej na Johansena, dziś kolej na Ovce! Kursy niestety większe nie będą, ale trzeba się cieszyć z tym co jest.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Faza play-off / (18.04 / Piątek) 1:05

14 # :hokej:
New York Rangers - Philadelphia Flyers

Typ: Rangers OT |1.60| ✅ 4:1
▶ Unibet ! / Stawka: 130 PLN / PW: 208 PLN !

Wczorajsza noc była już początkiem finałów po puchar Stanleya, postanowiłem że wczorajsze mecze sobie odpuszczę i wcale nie żałuję że nic wczoraj nie postawiłem. Dzisiaj biorę pod lupę spotkanie w Nowym Jorku. Spotkanie Strażników z Lotnikami. Mój wybór, to team, Strażników który od niemalże zawsze, z Lotnikami gra bardzo poprawnie. Dziś niewątpliwie, będzie starcie, jednego z najlepszych goalies, który w tamtym roku o puchar Stanleya, grał kapitalne zawody! Na Igrzyskach również wielokrotnie ekipę Szwecji ratował, przed utratą bramki. Pamiętam do dziś jego poczynania, z Capitals w tamtym roku gdzie powstrzymywał każdego! Mowa oczywiście o Henriku. Lundgvist tego nazwiska nie muszę nikomu przedstawiać. Ten zawodnik nie dość że na takie finały motywuje się dwukrotnie i jego ambicja i cele o najwyższe trofea są ogromne, to dzisiaj z pewnością wykaże swój najlepszy kunszt bramkarski nad bramkarzem po drugiej stronie jakim nie będzie Mason, ale Emery. Goalie, nie co mniej doświadczony, ale z takim zawodnikiem jak Henrik, nie ma co go porównywać bo to jest o kilka klas wyżej. Nash i spółka mają dziś za zadanie, powstrzymać Lotników, którzy w regular season w ostatnich meczach znacznie poprawili swoje występy, czas ich nie co ostudzić bo rywal jest jaki mają Lotnicy, to już nie byle kto. A w finałach każdy świadomy jest swoich czynów i podejścia do meczu. Stawiam na Rangers!

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA ~~ Faza play-off / (21.04 / Poniedziałek) 3:35
# 15 ???? Houston Rockets - Portland Trail Blazers
Typ: LaMarcus Aldridge over 23,5 |1.70| ✅ 46 pts&#39;
▶ Betsson ! / Stawka: 280 PLN / PW: 476 PLN !
Zagramy dzisiaj bez analizy, zaufam Karmelowi który w NBA zna się jak mało kto... mam nadzieje, że kolejny plus będzie i więcej pieniążków na koncie.

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL ~~ Faza play-off / (22.04 / Piątek) 2:35

16 # :hokej:
Chicago Blackhawks OT - St Louis Blues
|1.60|
Typ: Chicago Blackhawks OT |1.60| ✅ 2:0
▶ Betsson ! / Stawka: 300 PLN / PW: 480 PLN !

Dzisiaj w Chicago, w stanie Illinois mecz trzeciej rundy!
Czarne Jastrzębie goszczą na swoich śmieciach The Blues, ekipę która dwukrotnie po dogrywkach wygrała pierwsze swoje mecze, na swojej tafli. Dziś czas najwyższy zapomnieć o tych meczach, bo to już historia i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Gospodarze, mają na swoim koncie już pięciokrotne zdobycie Pucharu Stanleya (1934, 1938, 1961, 2010, 2013) Ostatni raz w tamtym roku kiedy to Kane, zagrał jedne ze swoich najlepszych zawodów mecz w finale. Joel Quenneville raczej jest świadomy, tego że jeszcze jedna porażka w meczu między Nutkami może im bardzo pokrzyżować te finały. Także w jego głowie będzie bardzo ważna taktyka i to jak przygotują swoich graczy na ten mecz. Ja osobiście nie wierzę, na złożenie broni, Hawks bo to dalej silna i bardzo solidna ekipa, mająca wiele możliwości. Nie twierdzę, że goście dzisiejsi będą ustawiali &#39;autobus&#39; pod bramką Millera, bo i oni w tym meczu mogą czuć się zapewnię, a wiadomo że pewność każdego potrafi zgubić. Jastrzębie na swoim terenie będą wyznaczać rytm i tworzą taką presję, że przeciwnik gra pod ich dyktando. Kluczowym momentem będzie oczywiście chłodny umysł bo to że Chicago będzie przez cały mecz atakować, to jest jasne. Mają nóż na gardle, a więc trzeba zrobić wszystko, żeby być jeszcze w grze. Spodziewam się obrotu sprawy i najwyższy moment, żeby to Jastrzębie wzięli sprawy w swoje ręce i udowodnili nie tylko kibicom ale przede wszystkim sobie że potrafią wygrywać mając tak nieciekawą sytuację jaką mają teraz. Liczę na Patricka który swoją determinacją udowodni to co udowodnił w tamtym roku w finale. Także do roboty Hawks! Mecz o 2:30 ale myślę, że warto obejrzeć... mimo że rano trzeba wstawać do work.

A tu bramka Patricka, w ostatnim meczu z Blues.

Do góry Bottom