>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Ekstraklasa / (9.02 / Niedziela) 13:00

17 # ⚽ Pogoń - Cracovia
Typ: Pogoń Win |1.90| ⛔ 0-0 śmieszna ta liga ????
▶ Betclic ! / Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN !

Nie ma czasu na analizę, rzadko kiedy stawiam Polską piłkę ale mam nadzieje, że nie będę tu żałować. Mecz za kilka minut.

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Koszykówka / (9.03 / Niedziela) 18:00
18 # ???? Chicago Bulls - Miami Heat
Typ: Joakim Noah over 12,5 |1.85| ✅ 20 pts&#39;
▶ Sportingbet ! / Stawka: 300 PLN / PW: 555 PLN !
Zaufam chłopakom z działu NBA.. :]

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Koszykówka / (10.03 / Poniedziałek) 00:00

19 # ???? Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves
Typ: DeMar DeRozan over 22,5 pkt |1.85| ✅ 25 pts&#39;
▶ Sportingbet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 277,5 PLN !

Spróbujemy znowu, poprzedni bet siadł to może spróbujemy jeszcze raz na innego zawodnika ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (11.03 / Wtorek) 00:05

20 # :hokej:
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins

Typ: Pittts OT |1.77| ✅ 2:3
▶ Bwin ! / Stawka: 300 PLN / PW: 531 PLN

Tak więc jak obiecałem, pod lupę biorę matchup, pomiędzy Crosbym a Ovieckhinem. Obie ekipy dzieli ogromna różnica klas. Pingwiny to bestie, nawet jak im nie idzie, potrafią odbić się od dna i jeszcze doprowadzić mecz po swojej myśli. Pamiętny mecz z Odrzutowcami jak przegrywali 2-0 i wcale autobusu pod bramką Jets nie ustawili, bo dalej atakowali. Mimo to Pingwiny się nie poddali. To są waleczne bestie, w tamtym sezonie, jedna z najlepszych ekip w delegacjach. Dziś wyjazd do Stolicy, do zespołu który gra bardzo w kratkę. Mają najlepszego zawodnika, bo Ovieckhin biję golami na głowę, ale on nie powinien stanowić ogromnej przeszkody, dla Pitts. Gra w przewadze, dla dzisiejszych gospodarzy wiadomo, że będzie grana pod Alexa, ale i on ma parcie na ekipę z Pensylwanii. Od trzech meczy nie ustrzelił bramki, a dziś ma ogromne szanse znowu strzelić Pingwinom bo po drugiej stronie miedzy słupkami zamiast Fleurego, zobaczymy Zatkoffa. Także będą się czaić Stołeczni na bramkę ale i oni nie mogą się czuć zbyt pewnie. Ubolewam nad brakiem Marca, ale zaufajmy tu trenerowi gości, który mam nadzieje wie co robi. Pingwiny, tak jak pisałem to bestie. Są drudzy w tabeli w konferencji wschodniej, ale zaraz zaraz! Bruins, są jeden mecz do przodu i wczoraj pokonali Pantery, które nawet nie potrafili oddać strzału podczas Powerplay. Widzę, dziś powrót lidera przez moje Bestie, które od samego początku będą grali swoje. Crosby wie jak strzelać w Stolicy, nawet w ostatnim meczu w delegacji zanotował pięć strzałów na bramkę, w tym jedną celną. Później umieszczę bramkę. Wracając jeszcze do meczu warto zaznaczyć, że defensywa Stołecznych nie co kuleje mimo że mają jakieś przebłyski bo potrafią zlekceważyć rywala jak to było z Flames (0-3) a mimo to wygrali 5-4, w poważnych wymianach i mimo, że jest tam groźny zawsze Alex to nie powinien on w mojej ocenie sam wygrać tego meczu. Oceniając zawodników, jakich posiada jeden i drugi zespół, to wiadomo że Pingwiny mają znacznie mocniejszy arsenał. Nie uważam, że to będzie łatwy mecz, ale na pewno będzie to starcie pomiędzy Crosbym, a Ovieckhinem. Obaj zawodnicy niezbyt siebie tolerują więc na lodzie możemy być świadkami groźnych między nimi &#39;&#39;wypraw&#39;&#39; Mimo, że mecz w delegacji nie robi to dla mnie żadnego znaczenia. Pingwiny po ostatnim meczu z Kaczorami, wygrywając po karnych będą głodni kolejnych zwycięstw, a tak jak pisałem na pewno ważne jest dla nich by wrócić na fotel lidera. Stawiam na moje bestie! ;)

A tu poniżej bramka Crosbiego, z Capitals, w Stolicy. Popatrzcie :]

http://www.youtube.com/watch?v=OK78vqntDwE

PS. Wszystko wcześniej zawsze jest w dziale NHL, tam też zaglądać ;).
I z góry przepraszam, że ten typ dopiero teraz daję, ale nie miałem internetu wczoraj późnym wieczorem więc nie mogłem napisać, ale sam typ zdążyłem napisać wcześniej w dziale NHL i w typach dnia.. Modteam powiadomione, wszystko ok ;). Każdemu się zdarzyć może.. ;]

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (12.03 / Środa) 00:05
21 # :hokej:
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings

Typ: Więcej strzałów na bramkę - Jackets |1.87| ⛔ 37-40 szkoda 1T bo by dali radę ;)
▶ Bwin ! / Stawka: 120 PLN / PW: 224,4 PLN !
Zwykle nie lubię grać przeciwko Skrzydeł, ale dziś muszę. Dziś widzę jasny kolektyw w tym aspekcie gry. Kurtki grający na swoich śmieciach grają bardzo ofensywny hokej. Sytuacja w tabeli też wygląda obiecująco. Bo są obie ekipy obok siebie, mają tyle samo punktów ale jednak tych zwycięstw więcej mają Kurtki. Johansen wykonuję tu kawał solidnej roboty, oddaję średnio co 5 strzałów na mecz, a że dzisiaj przed nimi wielkie wyzwanie, bo zawsze ekipom pokroju Wings gra się trudno więc będzie to dla nich ciężka przeprawa. W zespole gości zabraknie przez kontuzje dwóch kluczowych zawodników Zetterberga i Datsyuka. Ci dwaj rozumieją się znakomicie, genialny duet może być dzisiaj wyznacznikiem meczu, ale nie do końca. Detroit potrafi wspiąć się na wyżyny i grać swoje nawet tam gdzie nie ma właśnie najlepszych zawodników w teamie. Jak wiadomo jeszcze trochę i będą playoffy, więc determinacja dla obu ekip będzie niebezpiecznie groźna ale i napięta do samego końca. Mecz sam będzie naszpikowany na pewno wielu ciekawych akcji, ale jednak tutaj zaufam gospodarzom. Sami posiadają w drużynie killka pereł, którzy wiedzą co robić z krążkiem, o jednym już wspomniałem ale jest jeszcze chociażby Dubinsky, dobrze sprawuje się podczas powerplay, oddaje dużo strzałów. Spodziewam się wyrównanego meczu ale jednak z nawiązką strzelecką dla gospodarzy. Mecz już o północy.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (13.03 / Środa) 03:05

22 # :hokej:
Calgary Flames - Anaheim Ducks

Typ: Liczba obron Jonas Hiller powyżej 24. |1.85| ⛔ 2&#39; po wpuszczeniu trzech bramek, z szedł z tafli, brawo FLAMES ;).
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Szczerze, zaniemówiłem jak zobaczyłem taką linię na goalie Kaczek. Moje argumenty są tutaj jasne i przejrzyste dlaczego akurat zaufam zawodnikowi, które powierzam swoje pieniądze. Po pierwsze Płomienie, mimo bardzo słabego miejsca w tabeli, to nie są chłopcy do bicia. Już raz w tym sezonie wygrali na swoim terenie i to właśnie z Kaczkami, a Hiller wybronił 28 strzałów! Druga sprawa to taka, że Kaczki będą chcieli zmazać swoją ostatnią porażkę, a z Płomieniami zawsze gra im się nie wygodnie. Po trzecie, warto również zaznaczyć, że w tym meczu sam Hiller będzie odpowiednio zmotywowany. By pomóc swoim kolegom wygrać ten mecz po ostatnich niewypałach. Trzy porażki z rzędu, w tym trzy na swoich śmieciach. Kaczory to bardzo groźny przeciwnik, dla każdego który się z nim zmierzy, na pozór się wydaję &#39;pewniak&#39; Kaczory dziś wygrają gładko i te porażki ostatnie co miały miejsce to historia, ale tak nie można tego interpretować, tutaj nie zdziwię się jak Płomienie się postawią. Bo na prawdę potrafią, a co jest jeszcze kluczowe do wygrania tego betu jest również to, że sami Płomienie widzą jakiś spadek formy Kaczek i będą chcieli to udokumentować na lodzie. Stawiam na saves Hillera z obronami over.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (14.03 / Piątek) 00:00

23 # :hokej:
Carolina Hurricanes - Buffalo Sabres

Typ: Semin strzeli |3.20| ✅ Kapitalny Semin!
▶ Betsson ! / Stawka: 150 PLN / PW: 480 PLN !

Po wczorajszym niewypale przez Hillera, który obronił aż 2 strzały bo po trzech straconych musiał zejść z lodu dziś postanowiłem zaufać Aleksowi. Rosjanin, nie dość, że jest solidny to i regularny. W najważniejszych dla niego wiadomych sprawach jakie są rozgrywane na meczu przeważnie zawsze musi mieć jakiś udział. Oddaję minimum 3 strzały na mecz, a w tym znajduje gumę w sieci. Jest dynamiczny, oddaję solidne strzały i bramkarze mają problem z ich wyłapaniem. W najmniej oczekiwanym momencie wykonuje strzał. Podczas powerplay mimo innych &#39;&#39;pereł&#39;&#39; jak ja to nazywam i on oddaję z nawiązką swoje powershots. Podoba mi się w nim zawziętość i nieustępliwość, zwykle dostaję 20min do grania czyli jak najbardziej do zrealizowania w tym czasie do strzelenia. Dziś po drugiej stronie Szable, którzy grają zagadkowo ale problem ich znajduję się w delegacjach gdzie gubią ten swój styl. Który preferują w Buffalo. Dziś między słupkami Michal Neuvirth także, Semin będzie grał swoje 200% aby i jego na swoich śmieciach pokonać. Powinniśmy być świadkami wielu goli ale i Alex swoje w tym meczu też dołoży... tak myślę.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (15.03 / Sobota) 18:05
24 # :hokej:
Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

Typ: Pittsburgh Penguins OT |1.77|
▶ Betsson ! / Stawka: 120 PLN / PW: 212,4 PLN !
Dziś derby Pensylwanii! Trzeba koniecznie oglądać! Ale żeby były dodatkowe emocje, postawić. Tutaj chyba nikogo nie dziwi akurat dlaczego stawiam na Pingwiny. Niby nie powinno się grać meczy swojej ulubionej drużyny ze względu na &#39;uczucia&#39; ale w takim meczu po prostu muszę. Pingwiny, mający lekki okrojony skład przez kontuzje, nie pozostawiają złudzeń swoim rywalom. Te braki nie są odczuwalne, kiedy widzi się takiego Crosbiego, który w ostatnich dwóch meczach ze Stołecznych zaaplikował dwie bramki. On ma parcie na takie ekipy jak Flyers i dodatkowo się na te spotkania motywuje. Jest świadomy jaki prestiżowy jest to matchup, trzeba pokazać kto w derbach góruje. Ja jestem osobiście pewny, że Crosby w tym meczu również zagra swoje najlepsze zawody. Koledzy również mu jak i całej ekipie pomogą, bo również zobaczymy Neala, Malkina, a nawet Kunitza, który praktycznie dzięki Crosbiemu wyruszył na Igrzyska w Sochi. Mimo tego, że po drugiej stronie zobaczymy zapewne Giroux, zawodnika doświadczonego u &#39;gospodarzy&#39; który oddaję dużo shots nie powinien być zagrożeniem, dla Pitts. Sam mecz będzie bardzo agresywny, z wiadomych powodów. Pingwiny znani są z tego, że swoją grę opierają na solidnej ofensywie i dziś będzie to ich klucz do zwycięstwa. Pamiętam doskonale mecz jeszcze który odbył się w dzień kobiet rok temu.. gdzie Lotnicy u siebie wygrywali po 1T aż 4:1 ale że Pingwiny jak maja nóż na gardle maja dodatkową determinację, to już w 2 i 3T nie dali cienia szansy swoim rywalom aby oni to wyszli zwycięsko w tym meczu. Ostatecznym wynikiem był 4:5 dla Pitts. Być może i dziś zobaczymy dużo bramek, ale ja ufam Pingwinom, ekipie który jest lepszy pod każdym względem. Mecz już o 18 Polskiego czasu!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (16.03 / Niedziela) 20:05
25 # :hokej:
Carolina Hurricanes - Edmonton Oilers

Typ: Alexander Semin over 3 shots |1.75| ✅ 4&#39;
▶ Betsson ! / Stawka: 150 PLN / PW: 262,5 PLN !
26 # Alexander Semin to score |3.20| ⛔
▶ Betsson ! / Stawka: 150 PLN / PW: 480 PLN !
Zgodnie z planem, dział obsługi Betsson przyjął moją propozycje aby dodać do oferty strzały na Alexa. Serdecznie dziękuję pani Basiu . Bardzo ale to bardzo mnie cieszy. Nie dziwi pewnie nikogo ten fakt, że znowu powierzam swoje pieniądze Aleksowi. Niezawodny i skuteczny Alex jest w gazie i trzeba na niego stawiać. Potrafi oddać w jednej tercji oddać trzy strzały, a potem już idzie jak z płatka. Wczorajszy mecz z Bruins, również zainkasował na jego korzyść bramką a sam oddał łącznie 7 strzałów! Jest kompatybilny, udowadnia wielu osobom jaką wielką jest firmą i co dla niego znaczą mecze mimo że Huragany o nic już nie grają. Powerplay nieco zawodzi, ale nie Alex.. Semin zagra w linii która nabiera rozpędu - z Tlustym i młodszym Staalem. W PP będzie ciężko, bo Canes grają tragicznie w tym elemencie, ale może podczas 5 on 5. Także zaufam mu ponownie i liczę na dobry jego występ! Wczorajszy mecz jasno pokazał, że dla niego żaden mecz, to nie przelewki i daję z każdego meczu wszystko aby napsuć krwi rywalom. Nie ma się co zbytnio rozpisywać bo już pisałem o nim wcześniej, także mecz o 20ej i liczę że Alex znowu mnie nie zawiedzie! Mecz o 20ej!
/ Ediiiittt! Powiem tak, nie gniewam się na to że nie ukuł bramki dziś bo nawet nie mam do tego prawa i tak ładnie dał mi zarobić ostatnimi czasy.. ale to co wyprawia na lodzie, to jest po prostu mistrzostwo! Dzięki Alex ;) jeszcze nie raz Ci zaufam i wiem że się nie zawiodę!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season &amp; NBA / (18.03 / Wtorek) 1:00

27 #
:hokej:
Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes

Typ: Więcej strzałów na bramkę - Kings |1.40| 40-29

???? Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder
Typ: Joakim Noah over 13,5 |1.85| ⛔ 9 pts nie skomentuje..
▶ Bwin ! / @ko: 2.59 / Stawka: 190 PLN / PW: 492,1 PLN !

Dziś będzie bez analizy, z powodu braku czasu. Próbujemy...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Miami - Kwalifikacje / (18.03 / Wtorek) 15:00

28 #
???? Jimmy Wang - Daniel Evans |1.45| ⛔ co za badziew...
???? Victor Estrella Burgos - Jack Sock |1.38|
▶ Betsson ! / @ko: 2.00 / Stawka: 200 PLN / PW: 400 PLN !

Na wieczór wrzucę coś z NHL. . .

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (19.03 / Środa) 00:30

29 # :hokej:
Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs

Typ: Toronto Maple Leafs OT |2.12| ⛔ 3:2
▶ Unibet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 318 PLN !

Dziś spotkanie dwóch ekip, bardzo różniącym od siebie. Wykorzystuję fakt, w którym dzisiejsi gospodarze będą grali w okrojonym składzie. Panuję tam &#39;szpital&#39; znowu nie zobaczymy Zetterberga ani Datsyuka, ale prócz nich również 9-ciu zawodników którzy pauzują przez kontuzję, ale nie ma sensu ich wszystkich po kolei wymieniać. Jest Franzen, którego uważam za &#39;gadziora&#39; na lodzie, bo jest leniwy, ale oddaję przy tym sporą ilość strzałów. Jest Nyquist, który dobrze pogrywa podczas grze w przewadze. Mimo tych dwóch zawodników, którzy będą dziś grać w pierwszej linii, po drugiej stronie idzie im się zmierzyć, ze znacznie mocniejszą i silniejszą ekipą którą są Liście. Jest Van Riemsdyk, jest Kessel, duet nie do zdarcia moim zdaniem. Genialnie się rozumieją, a podczas gry w powerplay jeden z nich przeważnie trafia gumę w sieci. Mimo, że między słupkami gospodarzy będzie Howard, który miał obiecujące wyniki w tamtym sezonie, tak i w tym gra bardzo chimerycznie. Forma spadła, a mimo tego dziś Babcock wystawia go i liczy na jego dobry występ. Ja jednak tutaj widzę nie co inaczej, ten mecz z racji temu że również defensywa Wings, ma wiele do życzenia, patrząc na ofensywę Leafs. Kessel zagrał fenomenalne mecze podczas Igrzysk, w National Hockey League również spisuję się solidnie. Spodziewam się dziś wyższości nad gospodarzami, która jest bogata w tytuły ale z racji tego, że zabraknie kluczowych graczy, to Toronto to wykorzysta...

// Edit: Nie ma co.. sędziowie pomogli wygrać ten mecz Wings, z racji tego że Ci nie mają nóż na gardle, bo playoffy niedługo... więc inaczej nie sposób wygrać ;/ bez komentarza... jak ma to tak wyglądać to ja wysiadam... Jak można dawać kary, tak NIESŁUSZNIE... Liściom, kiedy Ci nie są niczemu winni.. no może dwie kary były słuszne, ale reszta? NOŁ KOMENT! ... ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Liga Europejska / (20.03 / Czwartek) 21:05

30 # ⚽ Betis - Sevilla
Typ: Więcej rzutów rożnych - Sevilla |1.75| ✅ 3-6 &#39;reg time ????
▶ Unibet ! / Stawka: 120 PLN / PW: 210 PLN !

Nie będzie rozpisywania zbędnego na ten typ. Całkiem ciekawą opcje znalazłem, na dzisiejsze derby. Wiadomo, że one rządzą się swoimi prawami ale zawodnicy z Sevilli na pewno czują niedosyt, po ostatnim meczu gdzie przegrali 0:2. Dziś z pewnością wyciągnęli odpowiednie wnioski, aby od samego początku atakować na ekipę z Betisu. Sevilla również w lidze dużo punktuje jeśli chodzi o rogi, a że dziś będą mieli dodatkowe parcie, na bramkę to i rogi też polecą do przodu. To Betis, będzie miał przed sobą również ciężką przeprawę, bo w meczach takiej rangi jak awans do kolejnej rundy z ekipą z tego samego miasta będzie dodatkowa presja. Nie wydaję mi się aby Sevilla dziś da sobą pomiatać na boisku, a wręcz przeciwnie, dlatego sobie wybieram rogi na dziś.

Otrzymane punkty reputacji: +13
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (22.02 / Sobota) 0:00

31 # :hokej:
Columbus Blue Jackets - New York Rangers

Typ: Więcej strzałów na bramkę - Jackets |2.05| ⛔ 26-32
▶ Bwin ! / Stawka: 100 PLN / PW: 205 PLN !

Dziś jeden z ciekawszych meczy nocnej pory, Polskiego czasu więc od razu trzeba wejść na bwina i popatrzeć jakie perełki na strzały i kursy oferuję nam ten bukmacher. I już na pierwszy ogień idą kurtki. Ekipa, wiodąca na swoich śmieciach swój styl, posiadający silnie zbudowaną ofensywę. Natomiast po drugiej stronie, są jeszcze bardziej utalentowani zawodnicy. Strażnicy mają genialny team zbudowany z takich Pereł jak St Louis, Stepan, a chociażby Nash, który swoją siłą i ambicją potrafi wygrać mecz. Nie co ostatnio forma opadła, ale raczej nie zapomina jak się strzela. Ale co to ma do rzeczy, stawiam na gospodarzy, którzy ukują więcej strzałów dziś na bramkę, ponieważ są jedną z najlepszych ekip w lidze jeśli chodzi o ten aspekt gry. U siebie są groźni, mimo że grają back to back, to nie powinno stanowić to dla nich problemu. Bardziej spodziewałbym się, że wynik otworzą goście, z racji tego, że niedługo playoffy a czas nagli więc i ataki gospodarzy będą nieuniknione na bramkę Lundqvista. Chyba nikt nie zapomniał, jak on bronił, w tamtym roku kiedy były finały i mecze z Capitals. Tego się nie da zapomnieć. Chłopak ma łeb na karku i dziś również Kurtki mają przed sobą lada wyzwanie, aby go pokonać, ale ze strzałami tak jak napisałem, nie będzie to raczej wielki problem. Sam mecz będzie naszpikowany szybkimi akcjami, z jednych i drugich stron lecz strzały będą po stronie gospodarzy. Ostatnio mam dobrego czuja jeśli o to, więc i liczę że tym razem będzie podobnie. Mecz o północy!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis ATP Debel Miami / (22.03 / Sobota) 16:00
33 #
???? L.Kubot / R.Lindstedt - F.Delbonis / J.Monaco |1.25| ✅ (6:2; 6:1)
???? K.Anderson / M.Bhupathi - A.Peya / B.Soares |1.44| ✅ (6:4; 4:6; 6:10)
▶ Unibet ! / @ko: 1.80 / Stawka: 110 PLN / PW: 198 PLN !
Dubel zabójca mam nadzieję...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (23.03 / Niedziela) 0:05

34 # :hokej:
Winnipeg Jets - Carolina Hurricanes

Typ: Więcej strzałów na bramkę - Jets |1.60| ✅ 35-32
▶ Bwin ! / Stawka: 120 PLN / PW: 192 PLN !

Dziś o północy, odrzutowce gościć będą na swoim lodzie huragany. Ekipie, zagadkowej, ale i chimerycznej. Zwykle nie lubię stawiać przeciwko Seminowi, bo daje dużo zarobić ale w tej sytuacji muszę, mimo że wczoraj zdobył dwa gole, z Hawks w delegacji. Gospodarze wypoczęci, także można się spodziewać większej świeżości i więcej energii, ale znając temperament samego Semina, na pewno będzie polował na bramkę Montoyi. Goście mają jeden z najgorszych powerplay, w lidze bo zaledwie 12,2% także z tej strony nie nakręcałbym się na ich fajerwerki. Odrzutowce, mimo swojej silnej ofensywy zdarzają im się zastoje w meczach i ta gra nie wygląda za kolorowo. Natomiast u siebie, potrafią i wyznaczają swój styl, preferowany przez szybkie gry z kontry, ale i te kontry nie zawsze wychodzą na plus. Ten mecz, nawet goście mogą wygrać, ale Odrzutowce tak łatwo się nie poddają. Sam Wheeler oddaję co mecz po 5 strzałów, jest Kane a nawet i Ladd. Stawiając na Odrzutowców pod ten bet, na strzały jeszcze mnie nie zawiedli i liczę, że dziś będzie podobnie. Mecz niedługo! za 30mn.

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Miami III runda / (23.03 / Niedziela) 17:35

35 # ???? Robredo T. - Benneteau J. |1.70|
Typ: Robredo T. ✅ (6:3; 6:4)
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 170 PLN !

Tak więc dziś pod lupę biorę spotkanie, w którym Hiszpan będzie mierzyć się z Francuzem. Jestem w szoku, co jeszcze w tym turnieju robi Benek, ale oglądajac mecz Gulbisa, nasuwa mi się tylko jedno stwierdzenie. Ten mecz przegrał Łotysz na własne życzenie, miał serwis po mecz a i tak go zlekceważył, gdzie Francuz to wykorzystał bezbłędnie. Dziś po drugiej stronie siatki czeka Francuza, doświadczony Hiszpan. Mimo swojego wieku, dalej jest rasowym &#39;gadem&#39; na korcie. Nieustępliwy, waleczny, potrafi szybko przełamać i trzymać swoje podanie. W wymianach jest solidny, dużo biega a najważniejsze, że się nie poddaję. Dziś spodziewam się podobnego meczu, co był w Australii, tylko tu już niech wygrana będzie wyglądała pewnie bez nerwówki to dwóch setów na korzyść Tomiego. Kluczem wygrania tego meczu przez Hiszpana, na pewno będzie doświadczenie i waleczność. Także, vamos Robredo!

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (23.03 / Niedziela) 18:05

36 # :hokej:
Pittsburgh Penguins - St. Louis Blues

Typ: Więcej strzałów na bramkę - Pitts |1.72| ✅ 33-27
▶ Bwin ! / Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !

No to dziś kolejna perełka, na wieczór! Do Pensylwanii udają się Nutki, po którym na pewno czują niedosyt ostatniego meczu z Lotnikami, gdzie zostali nie co zmiażdżeni w ostatniej tercji. Plasują dwie porażki w delegacji więc ich spotkania w domu, a w delegacji są zróżnicowane. Dziś kolejny rywal jacy będą mieli goście, to Pingwiny! Moje Bestie. Po przegranych derbach, grają jak z nut i u siebie nie pozwalają praktycznie nikomu na wyjazd do domu z kompletem punktów. Jak wiadomo siła Pingwinów to ofensywa i znakomity powerplay, którzy maja najlepszy w tym sezonie 24,6% I na pewno na tym nie poprzestaną. Osobiście fatygowałbym się wygraną Pittss, ale jednak rozum mi odmawia posłuszeństwa, bo Nutki potrafią wiele. Również mają ogromny potencjał, zbudowany ze sporym atutem broni zbudowanych z solidnych graczy. Steen, ostatnio obniżył loty, ale dziś czeka go kolejne podwójnie ciężkie zadanie. Backes, Oshie to również kapitalni zawodnicy, potrafią odpalić w najmniej oczekiwanym momencie, lecz ja sobie zaufam Pingwinom pod względem strzałów. U siebie ich mają sporo, co by nie powiedzieć, że średnio. U siebie wyznaczają swój rytm i prowadzą solidnie swoją grę. Forecheking na wysokim poziomie. Spodziewam się wyrównanego meczu, bo łatwy dla obu ekip nie będzie, lecz strzały po stronie Pingwinów. Duży atut jest taki, że grają u siebie, a pod tym aspektem strzeleckim czują się jak ryba w wodzie. Mecz o 18!

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis ATP / (24.03 / Poniedziałek) 22:35

37 # ???? Bautista-Agut R. - Fognini F. |1.82|
Typ: Bautista ⛔ (6:4; 3:6; 3:6)
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 182 PLN !

Zgodnie, z oczekiwaniem większego ciut kursu na Hiszpana pobieram go z miłą chęcią. Imponuję mi jego zawziętość i mimo, że wiele osób uważa, go za przebijaka na korcie, ja się z tym nie zgodzę. Ma niesamowicie trudny forehand do odbioru, niby nie jest do końca mocny, ale nadaję piłce takiego obrotu, gdzie ciężko go wyłapać na swoją korzyść. Po drugiej stronie Włoch, niezwykle ambitny, ale i humorzasty. Kluczem spotkania będzie na pewno utrzymanie podania, przez Hiszpana jeśli tylko to będzie szło po myśli, to i mecz cały również. Mecz z pewnością nie będzie nudny bo i Włoch jak i Hiszpan, mają kilka atutów. Pod sumując zaufam Bautiscie, który jest w gazie i grzechem byłoby go nie zagrać. A jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości niech sobie przypomni jego mecz z Delpotro.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (26.03 / Środa) 0:05
38 # :hokej:
Carolina Hurricanes - New York Islanders

Typ: Semin to score |2.70| ✅
▶ Unibet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 405 PLN !
Kursy większe nie będą, unfortunately.. Dziś chyba nikogo nie dziwi fakt, że swoje pieniądze powierzam Rosjaninowi. Dzisiaj zobaczymy go ponownie, w pierwszej linii ale tym razem tak jak to miało miejsce z Hawks i z Jets. Mianowicie z braćmi Staal, którzy w ostatnim meczu zaliczyli trafienia. Jeszcze przed meczem z Odrzutowcami, wylecieli Huragany do Chicago. A tam, mimo że mecz powinien być pod dyktando gospodarzy, w ostatecznym rozrachunku przegrali 2:3, ale jeśli Semin strzela w delegacji ekipie, broniąca Puchar Stanleya, to jest znak, że nie żaden rywal mu straszny. # 28 Wie kiedy w najmniej oczekiwanym momencie oddać shot, bramkarze, mają problemy z wyłapaniem jego strzałów, nie dość, że robi to precyzyjnie, albo technicznie. Snap shot, bekhend shot również stoją na wysokim poziomie. Oddaję dużo strzałów, z meczu na mecz jest aktywny nie spoczywa na laurach. Dziś mecz na swoich śmieciach, także znowu popis dla widzów, w jego wykonaniu na pewno zadowoli kibiców. Jestem pewny, że nie będzie stał w miejscu, bo nie byłby sobą. Mimo katastrofalnego powerplay przez ekipę Semina, mający 13% i tak Alex znajdują sposób, na goalies przeciwników. Dziś po drugiej stronie między słupkami Wyspiarzy Nilsson. Nie jest to jakiś wybitnie solidny goalie, także i spodziewam się że Alex wyczuje jego słabości i go dziś zapunktuje.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom