>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL, Regular Season / (31.01 / Piątek) - 1:05
33 # :hokej:
Toronto Maple Leafs - Florida Panthers

Typ: Kessel strzeli |2.20| ⛔
▶ Unibet ! / Stawka: 140 PLN / PW: 308 PLN !
Trochę krócej, bo dużo czasu nie ma.. Powoli zbliża się weekend, ale że jeszcze dzisiaj multum meczy ja jednak sobie pójdę w kierunku zawodnika liści, który już wielokrotnie strzelał bramki Panterom.
Szybki, ale przede wszystkim bardzo zwrotny zawodnik. Umie ściągnąć na siebie obrońców i tworzyć tym samym miejsce dla kolegów. Bardzo mocny i precyzyjny strzał. Nie umie odnaleźć się w obronie, bardzo słaby na bandach, ale wszystko nadrabia wyżej wymienionymi atutami. Zwłaszcza ten strzał wyróżnia go spośród tłumu. 3 poziomy wyżej od przeciętnego strzelca. Dużo strzela podczas powerplay, znakomicie rozumie się z Riemsdykiem. Pantery grają ostatnio zadziwiająco dobrze, ale Liście też mają swoje Perły w składzie, o tych dwóch nie co napisałem, więc możemy być świadkami, dużej wymiany ciosów na bramkę rywali, ale Kessel powinien oddać swoje strzały z nawiązką.

Otrzymane punkty reputacji: +19
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki za Styczeń.
Kupony podane: 33
Kupony trafione: 16
Kupony nietrafione: 17
Kupony zwrócone: 0
Suma stawek: 4385 PLN
Suma wygranych: 3595,9 PLN
Zysk/Strata: 781,1 PLN
Yield: -17,99 %
Odkąd się tutaj udzielam, od samego początku kiedy założone mam konto, jest to dopiero... drugi miesiąc na minusie... dopiero drugi! :cool: nie można wiecznie wygrywać, ale w lutym będzie lepiej ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Premier League / (1.02 / Sobota) 16:00

1 # ⚽ Everton - Aston Villa
Typ: Goście strzelą |1.72| ✅ 2-1
▶ Bwin ! / Stawka: 120 PLN / PW: 206,4 PLN !

Nowy miesiąc, to i nowe kupony. Dobra, luty trzeba przygotować jakąś perełkę na sobotę. Spośród, całej oferty jaką dziś fundują nam bukmacherzy, ja sobie wybiorę najlepszą ligę na świecie w piłce. Mimo, że nie jest to mecz na szczycie wybieram jednak tu wariant B. Goście ostatnio grają solidnie, po triumfalnym meczu na swoich śmieciach wygrywają z WBA 4:3, kiedy mogli wygrać znacznie wyżej. Ale na pewno są teraz mocniej zmotywowani, na ekipę z Evertonu. Gospodarze w nieco okrojonym składzie na dziś, ale mimo to są faworytem. Lecz nie do końca bym skreślał tu jednak przyjezdnych, potrafią strzelać w delegacjach takim ekipom jak Arsenal, jak Liverpool nawet Czerwone Diabły! Ma kto tam strzelać, Benteke w kapitalnej formie, a defensywa gospodarzy nie jest nie do przejścia. Spodziewam się tutaj gry z kontry gości, bo oni od tego po prostu słyną. Potrafią szybko rozbić rywala, jak to zrobili Liverpoolowi, mimo że wynik był remisowy 2:2 to mimo iż nie byli faworytem, grali najlepsze zawody, bo mogli ten mecz wygrać lecz za brakło precyzji w ostatnich minut Kozak&#39;a. Stawiam na jedną bramkę, The Villans i nie zdziwię się jak to będzie już w pierwszej połowie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (2.02 / Niedziela) - 2:05

2 # :hokej:
St Louis Blues - Nashville Predators

Typ: Over 2,5 Blues |1.55| ✅ 4:3 SO
▶ Unibet ! / Stawka: 120 PLN / PW: 186 PLN !

Po długim zastanowieniu, pójdę w stronę Nutek. Ekipie grającą na swoich śmieciach bardzo pewnie i regularnie. Jako to, że są faworytem i teamem znacznie lepszym, nie powinni mieć problemów, z pokonaniem Drapieżców. Pomimo braku Sobotki, w ekipie gospodarzy jest kilka innych Pereł, którzy potrafią strzelać. Steen, po kontuzji znowu głodny zdobycia kolejnych bramek dla zespołu, po powrocie już ulepił dwa trafienia a dziś po drugiej stronie ekipa z &#39;dolnej półki&#39; ale za żadną cenę nie mogą ich zlekceważyć. Nutki posiadają jeden z najlepszych powerplay w sezonie, mimo że grają mecz dzień po dniu i po wczorajszej porażce, wypada wyciągnąć wnioski i znowu wrócić na passę wygranych. Backes, również genialnie się rozumie, z Aleksem. Tworzą bardzo zgrany duet i kiedy jest powerplay a oni akurat grają, to jeden z nich praktycznie strzela. A Drapieżcy słyną od agresywnej gry więc i tu powinniśmy troszkę kar zobaczyć po stronie gości. Z pewnością Nutki będą dyktować warunki w tym meczu i na pewno będą ekipą w tym meczu stanowiącą swój najwyższy level nad rywalem, który będą dawać się we znaki przyjezdnym. Drapieżcy mimo swojej słabej postawy w meczach, zawsze niewygodnie się z nimi gra, a że mecz jest w Saint Louis to i kibice pomogą zmotywować gospodarzy, aby wynik był po ich myśli. Stawiam na over.

Otrzymane punkty reputacji: +21
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (5.02 / Środa) - 1:05
3 # :hokej:
Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets

Typ: Hurricanes OT |1.69| ⛔ 1:2
▶ Unibet ! / Stawka: 130 PLN / PW: 219,7 PLN !
Dobra jeszcze jeden typ zdążyłem postawić. Z racji tego że mnie nie będzie tu do poniedziałku, aż bo jutro wylatuje na narcioszki, postanowiłem jeszcze się podzielić małą refleksją odnośnie tego meczu jaki obrałem. Odrzutowce pod wodzą nowego trenera, poprawili się w ofensywie ich gra jest bardziej składna i regularna, pokonują w delegacji zawsze groźne Jastrzębie, mimo że w całym meczu oddali tylko 12 strzałów! Mecz wydawał się jednak kontrolowany przez Hawks, ale oni jednak ich zlekceważyli, tracąc gole, jeden po drugim. Nawet potrafili wygrywać tercje, z Pingwinami, ale na końcu i tak przegrać całe spotkanie. Brakuję w tym zespole koncentracji i do końca determinacji jaką wykładają gracze. Wheeler też nie co się obudził, Kane dużo notuje strzałów, ale to już też nie ta forma. Dziś wyjazd do Karolajny, do ekipy chimerycznej ale i groźnej. Mając w swoim składzie gospodarze, takie perły jak Semin, Staal, a nawet Skinner, można pokusić się o zwycięstwo w tym meczu właśnie ich drużynie. Semin, od momentu jak opuścił Capitals, wykonuję tu kawał dobrej roboty, potrafi zmienić szybko obroty meczu na swoją korzyść. Oddaję średnio po 4-5 strzałów, na bramkę i w tym potrafi dużo namieszać. Erik Staal, również potrafi w swoim arsenale który ma swój atrybut szybkościowy, nie powinien mieć problemów z dzisiejszą defensywą gości. Natomiast Jets, mimo poprawy gry, dalej nie mogą się wbić, w powerplay, forecheking nieco zawodzi. Mimo że nie będzie ten mecz dla obu ekip spacerkiem, jednak w mojej opinii nawiązka będzie leżała po stronie gospodarzy.
&#39;&#39; Do zobaczyska w Poniedziałek :!: &#39;&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +24
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Hokej Igrzyska Olimpijskie / (12.02 / Środa) 18:00

4 # :hokej: Czechy - Szwecja
Typ: Szwecja &#39;reg time |1.90| ✅ 2:4
▶ Unibet ! / Stawka: 130 PLN / PW: 247 PLN !

Widzę kurs, na Szwedów i oczom nie wierzę, jak buki nie za bardzo doceniają Szwecję którzy w tym meczu wiadomym są faworytem, spodziewałem się coś w okolicach 1.60 a nawet ciut mniejszy, ale i dobrze bo korzystam. Do rzeczy. Czesi, nie powinni zagrozić, Szwedom bo za bardzo nie mają kim, defensywa blada, ofensywa nie lepsza, natomiast po drugiej stronie jak widzę takie dwie perły jak Steen, albo Zetterberg, nasuwa się jedna myśl. Bo raczej nie muszę nikomu tych nazwisk przedstawiać. Ten mecz muszą wygrać, gładko i wysoko, mimo że to pierwszy mecz w grupie, wiadomo pierwszy mecz w tabeli, więc i tu nikt nie może nikogo lekceważyć. Spodziewam się również Lundqvista, od pierwszych minut a on w meczach wysokiej rangi, w tym przypadku Igrzyska, będzie oddawał swoje 200% tak jak to przyzwyczaił mnie, w playoff tamtego roku. Pamiętny mecz z Capitals.. gdzie podczas wyniku 1-0 dla Stołecznych wybronił 62shot&#39;s! Po drugiej stronie nie będzie to to Pavelec, ale i on ma swoje dni słabości, broniący w Odrzutowcach którzy również ostatnio spisują się solidnie, ale tu inny turniej i inny prestiż. Tylko Kovar, goaltender, nie grający w najlepszej lidze świata, tylko w KHL. Mimo, że tam został wybrany bramkarzem miesiąca. Ale tu już inny turniej i inna bajka. I dlatego, że to nie jest Pavelec, tylko Kovar, to powinno być kluczem do wygrania Szwedów. Nie jest według mnie do końca doświadczony na takie turnieje i trener oszczędza Pavelca, na drugi mecz. Raczej obie ekipy będą przygotowane do regularnego ataku na bramkę przeciwników. Lecz ja jednak tu upatruję większe szansę Szwedom, posiadają lepszy i bardziej mocniejszy team. Liczę na pierwsze punkty Szwecji. Powerplay, Szwedów mając w zespole takich osobników jak Steen, Zetterberg, a nawet bracia Sedin. Oni również przyczynią się do jutrzejszego zwycięstwa. Stawiam już teraz.

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Hokej Igrzyska Olimpijskie / (13.02 / Czwartek) 18:00

5 # :hokej: Kanada - Norwegia
Typ: Zdobędzie więcej punktów w meczu, nie licząc rzutów karnych.
Crosby - Tavares |2.25| Remisowo, z Tavaresem, ale nie gniewam się na Sida ????
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 225 PLN !

Przeglądam ofertę meczu dzisiejszego mężczyzn, gdzie Kanadyjczycy powinni przejechać się gładko Norwegom, czując się jak ryba w wodzie, na tafli dziś sobie wymyśliłem jednak inną optykę do stawiania. Doszedłem do wniosku, że jednak nie będę stawiał overa bramkowego faworytów, ale jednak który z graczy zdobędzie więcej punktów w tym meczu. Dlaczego? Chyba nie muszę tłumaczyć kim jest Crosby i ile w nim drzemie potencjału. Mózg Kanady widzący wszystko, a kiedy trzeba potrafi w ostatnich sekundach meczu przeważyć losy meczu na swoją korzyść i drużyny jak to przyzwyczaił mnie w NHL. Mimo, że Tavares również nie należy do słabych graczy bo i on potrafi dużo strzelać ale i również ma do tego duże predyspozycje aby dziś coś ukuć, lecz jeśli chodzi o punkty to tutaj przewyższać będzie Sid. Jego niebanalna technika, jego koncentracja i w pełni determinacja będzie kluczem, do wygrania tego betu. Podczas powerplay, w meczach swojej drużyny nie może odbyć się bez jego udziału. Jak nie gol, to asysta. Nie wykluczam, że Tavares dzisiaj będzie punktować bo to gracz takiej klasy, gdzie potrafi umieścić gumę w sieci, lecz z punktami.. tak jak mówię Crosby przewyższa wszystkich jak to robi w NHL i dziś to potwierdzi.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Hokej Igrzyska Olimpijskie / (15.02 / Sobota) 13:30

7 # :hokej: Stany Zjednoczone - Rosja
Typ: Ovieckhin strzeli |2.25| ⛔
▶ Unibet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 337,5 PLN !

O w mordę! taki kurs, na Alexa, że strzeli bramę? to nawet więcej nie dają podczas National League Hockej! pobieram to bez wahania i już tłumaczę dlaczego. Owca, grający w Stołecznych chwyta byka za rogi i robi z przeciwnikami co żywnie mu się podoba. Posiadający 40 bramek w NHL, jest głodny zdobycia jeszcze więcej. Genialna szybkość, zwinność, solidne układanie kija do strzału, profesjonalne zachowanie podczas powerplay. Koledzy mu ufają liczą na niego i że Olimpiada jest akurat w Rosji to typowy &#39;gadzior&#39; Owca, będzie tu polował bez ustanku! Jak nie do zdobycia króla strzelców, to będzie robić wszystko aby swój kraj doprowadzić do finałów! Ma intuicję i wie kiedy oddać strzał, tak aby gumę umieścić w sieci. W pierwszym meczu już zanotował trafienie w 1&#39;minucie meczu! a potem jeszcze oddał asystę. Alex oddaję z meczu na mecz minimum 5 strzałów, w tym by nie był sobą by nie umieścił w bramce. Zbytnio go zachwalam, ale nie wydaję mi się, aby akurat z USA, z taką zgraną paką, to właśnie Owca nie był bohaterem. On ma parcie, na takie drużyny i będzie grał swoje 200%. Z pewnością zagra najwięcej minut, a jeszcze jak jest w Rosji Semin to i on wspomoże Alexa na bramkę. Genialny duet. Mimo Alexa, są również innych zawodników którzy będą atakować na bramkę Amerykanom, ale i oni mają się kim bronić i kim strzelać wiec się spodziewam tak jak napisałem, że tu Alex będzie stanowić wyższość nad swoimi rywalami. Alex zna doskonale, Amerykanów i wie jak im strzelać, co udowadnia to z meczu na mecz w lidze a że teraz jest turniej jeszcze bardziej prestiżowy to znowu to potwierdzi. Stawiam już teraz, bo potem kursy spadną! ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
AHL Regular Season / (15.02 / Sobota) 23:05

# 8 :hokej: Charlotte Checkers - Abbotsford Heat
Typ: Over 5,5 goli |1.80| ✅ 1:5
▶ Betsson ! / Stawka: 110 PLN / PW: 198 PLN !

Gospodarze, po ostatnich 4 meczach, aż cztery porażki, ale w tych meczach ustrzelili dwanaście bramek, więc średnia pod tym względem nie jest wcale słaba. Natomiast u siebie grając, ze znacznie mocniejszym teamem, jakim są Heat, będą dziś raczej stanowić wyższość nad swoim przeciwnikiem i będą wyznaczać swój najwyższy level na lodzie. A, ze grają mecz w delegacji to będą na tyle wzmocnieni, aby zbliżyć się w konferencji zachodniej na pierwsze miejsce. Również goście mają genialny bilans bramkowy, bo mają siedemnaście bramek, na 4 ostatnie mecze! W zespole gospodarzy nie wolno zapominać o Boychuku, który ma już dwadzieścia bramek, a na pewno na tym nie poprzestanie. Mimo że mecz będzie zacięty, ja pójdę w stronę overa bramkowego.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Primera Division / (16.02 / Niedziela) 21:00

# 9 ⚽ Sevilla - Valencia
Typ: Over 2,5 goli |1.61| ⛔ 0-0
▶ Betsson ! / Stawka: 200 PLN / PW: 322 PLN !

Tutaj nie ma się co rozpisywać o 21 w stolicy Andaluzji mecz na &#39;szczycie&#39; Nietoperze grający w tym sezonie dość solidnie dużo punktują i nie ma to znaczenia czy grają u siebie czy w delegacji. Poprawnie grają w ofensywie i bardzo dużo grają z kontry. Natomiast gospodarze dzisiejsi, na swojej murawce będą utrudniali życie, zawodnikom przyjezdnym aby przechylić szale na swoją korzyść. Buki faworyzują Sevillistas ale i oni nie do końca są tu jak dla mnie faworytem, bo i Valencia swoje potrafi oddać w meczu o taką stawkę. Nic innego mi nie przychodzi jak over bramkowy, który możliwe będzie pokryty nawet w pierwsze połowie.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Puchar Fa Anglia / (17.02 / Poniedziałek) 20:45

# 11 ⚽ Swindon - Peterborough
Typ: Obie ekipy strzelą |1.65| ✅ 1-1
▶ Unibet ! / Stawka: 120 PLN / PW: 198 PLN !

Tutaj mecz w którym obie ekipy będą grali swoje największe obroty, aby awansować do kolejnej rundy. Goście po spadnięciu do kolejnej ligi, na wyjazdach grają całkiem solidnie, dużo strzelają, mają silną ofensywę jak na miejsce które plasują nie wygląda ich gra źle. W pierwszym meczu było 2-2 a Swindon stawiało opór i też swoje oddało. Dziś grają już u siebie gdzie z kolei grają słabiej niż w delegacjach. Mimo bardzo ważnego meczu obie ekipy stać na bramki, a myślę że żadna nie poprzestanie wiedząc, jakiej rangi jest ten mecz. Stawiam na BTS.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Champions League / (18.02 / Wtorek) 20:45
# 12 ⚽ Bayer Leverkusen - PSG
Typ: Ibrakadabra strzeli |2.06| ✅ &#39;2 gole już w pierwszej połowie ;)
▶ Unibet ! / Stawka: 50 PLN / PW: 103 PLN !
No w końcu rusza najlepsza impreza klubów piłkarskich, kolejna dawka meczy, a dziś już poluję na bramkę Zlatana. Wiadomo nie od dziś w jakiej fenomenalnej jest formie i jaką kluczową rolę odbywa w swoim klubie. Znakomite wolne, ciężko odebrać mu piłkę, jeszcze lepsze wykonanie karnych. Nie dziwi mnie wcale, że jest królem strzelców no # 1 w lidze Francuskiej. Dziś mecz w Niemczech, z ekipą nie co gorszą, ale ich defensywa wcale nie jest jakoś specjalnie słaba, ale Ibra nie z takimi sobie radził. Stawiam na jego gola, za &#39;drobne&#39;
/ Jego druga brama w meczu poniżej.. klasa sama w sobie!

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis ATP &amp; Snooker / (20.02 / Czwartek) 15:00

13 #
Fognini, F - Cuevas Pablo |1.20| ✅ (7:6; 4:6; 3:6)
Dale, D - Parsons, A |1.20| ✅ 4:3
Selby, M - Swail, J |1.15| ✅ 4:0
▶ Unibet ! / @ko: 1.66 / Stawka: 125 PLN / PW: 207 PLN !

Typy pisane z fona, bez analizy - zobaczymy czy kupon numer 13&#39; w tym miesiącu przyniesie jakiś profit. ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Hokej Igrzyska Olimpijskie / (21.02 / Piątek) 18:00

14 # :hokej: USA - Kanada
Typ: Over 5,5 goli |2.15| ⛔ 0:1
▶ Unibet ! / Stawka: 210 PLN / PW: 451,5 PLN !

No to w końcu doczekamy szlagieru, na który czekam i czekam i w końcu się doczekam. Mecz gigantów, najlepszych z najlepszymi! Sercem jestem za Kanadą, ale tutaj pójdę w innym kierunku. Kanada w ostatnim meczu spodziewała się, w mojej opinii, że będzie grała z USA i nie forsowała tempa, czekając na mecz na szczycie. Posiadają genialny team, zbudowany z zawodników którzy potrafią wszystko! Dziś nikt tutaj nie będzie się oszczędzał, bo i USA również mają swoje perły w składzie i mają kim strzelać jak i kim bronić. Mecz będzie z pewnością naszpikowany szybkimi akcjami, jak i bramkami. W takim nie ma mowy, aby nie było gradu bramek. Po prostu to jest niemożliwe. Wiadomo, że nie będzie to łatwe spotkanie dla obu ekip, ale i obie ekipy będą grali swoje najlepsze zawody, krzyżując plany przeciwnikom. Kessel, kapitalna forma, wspaniale wszedł w ten turniej, mnóstwo strzałów, do tego kilka bramek już na koncie, dzisiaj będą Kanadyjczycy mieli z nim ciężką przeprawę, aby go zatrzymać. Niski, ale zwinny i szybki player, który zrobi wszystko aby to jego ekipa, awansowała do finału. Nie tylko on, jest tam zawodnikiem który wiele potrafi, mógłbym wymieniać po kolei, ale nie ma to sensu.. jednak sądzę, że i USA jak i Kanada ich szanse są 50 na 50. Crosby nie co słabo zagrał z Łotwą, teraz mecz wysokiej rangi, a kiedy są takie mecze, to Sid na nie koncentruje się jeszcze bardziej i z pewnością będzie dziś znaczna poprawa w jego grze, bo i jemu też zależy na złocie. Spodziewam się gradu bramek i kurs, który jest na unibecie, pobieram z ogromną chęcią. Liczę na szalone widowisko, idealne zgranie obu ekip. Mimo tego jak pisałem wyżej, jestem za Kanadą, ale stawiać niestety ich nie postawię, bo się po prostu tego obawiam... ale bramki jak najbardziej są warte grania...

Mecz o 18!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis, Football, NBA / (21-22.02 / Piątek-Sobota Noc)

15 #
???? Robredo, T - Andujar, P |1.32| ⛔ (1:6; 1:6) Brawo robredo, nie ma to jak się podkładać koledze ;) .. piłki na zdobycie punktu, to ten trafia w siatę... ostatni raz gram typa ;)
⚽ Audax Italiano - U. De Chile / over 1.5 |1.18| ✅ 3:3
???? Toronto - Cleveland |1.24| ✅ 98-91
▶ Unibet ! / @ko: 1.93 / Stawka: 110 PLN / PW: 212,46 PLN !

Taki tripelos, na wieczór i noc... zobaczymy ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Npower Championship / (22.02 / Sobota) 16:00

16 # ⚽ Leicester - Ipswich |1.60| ✅ 3-0
▶ Unibet ! / Stawka: 110 PLN / PW: 176 PLN !

Biorę pod lupę spotkanie Leicesteru z Ipswich. Gospodarze na swoim terenie, są bardzo groźni, nieobliczalni i solidnie, dobrze pogrywają a co najważniejsze, nie poddają się przy stracie gola. Ostatnie dwa meczy Liderów, to dwa remisy ale dziś czas wyciągnąć wnioski i wygrać spotkanie, gdzie po drugiej stronie goście przyjadą w okrojonym składzie. Bo zabraknie podstawowego bramkarza u strony gości Gerkana i najlepszego napastnika drużyny gości McGoldrick&#39;a. Zawsze trudno się grało na tym terenie, ale i tu gospodarze nie mogą zlekceważyć Ipswich. Mimo przewagi w tabeli Leicester, musi dalej udowadniać swoją siłą i jaką to silną i solidną są ekipą, żeby żadnych rywali nie oszczędzać. A rywal tak jak pisałem jak najbardziej w ich zasięgu, aby zasilić 3 punkty na King Power.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night (23.02 / Niedziela) 1:00

17 # ???? Washington Wizards - New Orleans Pelicans
Typ: Over 193,5 punktów |1.67| ⛔ 94-93
▶ Unibet ! / Stawka: 130 PLN / PW: 217,1 PLN !

Zdecydowałem się na over w mecz Washington Wizards - New Orleans Pelicans. Goście to drużyna, która traci sporo punktów i są daleko jeśli chodzi o efektywność w tym aspekcie gry. Już przed kontuzjami Holidaya i Andersona było wiadomo, że obrona nie będzie należeć do ich najsilniejszych stron. Od dłuższego czasu jednak nie ma również tych dwóch graczy w zespole Pelikanów i ich gra w obronie kuleje jeszcze bardziej. Za to w ataku robią co mogą by tych zwycięstw przybywało na ich koncie. Idzie to mozolnie, ale jak na ich problemy kadrowe nie jest źle. Davis i Gordon potrafią solidnie zapunktować. Do tego dochodzi Evans i jakoś to wszystko w ataku funkcjonuje na niezłym poziomie co potwierdzają statystyki, w których Pelikany znajdują się w górnej części stawki, jeśli chodzi o atak. Jednak tych braków w obronie nie da się ukryć i taka drużyna jak Wizards powinna to wykorzystać bo mają kilku solidnych strzelców z których każdy może okazać się zagrożeniem dla przyjezdnych. Beal, Ariza, Wall to gwarancja solidnych zdobyczy punktowych tym bardziej mając na uwadzę słabą obronę Pelikanów. To wszystko skłania mnie do zagrania overu w tym meczu.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football &amp; Tenis / (23.02 / Niedziela) 18:00 - 21:00

18 #
⚽ Juventus - Torino |1.28| ✅ 1-0
???? Cilić - Anderson |1.43| ✅ (7:6; 6:7; 6:4)
▶ Unibet ! / @ko: 1.83 / Stawka: 130 PLN / PW: 237,95 PLN !

Juve, wiadomo że poluje na majstra, w tym roku i takie mecze jak z Torino muszą wygrywać, nieważne czy to będzie skromnie, czy wysoko. Mają zdolniejszy team i to oni dziś będą dyktować warunki w meczu i nie wydaję mi się aby Torino, cokolwiek tu wskórało. Drugi mecz, to finał w tenisa. Biorę pod lupę oczywiście Cilicia, który gra tutaj bardzo pewnie i ma głowę na karku. Posiada bardzo silny i techniczny serwis, trudny do odbioru, w wymianach również groźny forehand. Natomiast Kevin, ma również kilka atutów, atomowy serwis ale i ten momentami zawodzi bo zdarzają mu się faule. Anderson przegrał w turnieju jednego seta, ale dziś po drugiej stronie Chorwat, z którym z pewnością będzie musiał się dużo napocić, aby cokolwiek tu ugrać. Cilić, nie dość że jest regularny, to i ma chłodny umysł, kiedy potrafi wygrywać swoje podania do zera, dużo kontruje i nie traci przy tym głowy. Kurs, może nie jest jakiś wybitnie duży, ale warto grać. Stawiam na Chorwata. Dubel na wieczór, oby trafny ;)

Do góry Bottom