>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Australian Open / (13.01 / Poniedziałek) - 1:05

13 #
???? Mikhail Youzhny - Jan-Lennard Struff |1.25| ✅ [6:1; 6:4; 6:2]
???? Samuel Groth - Vasek Pospisil |1.47| ✅ [4:6; 3:6; 4:6]
▶ Betsson ! / Ako: |1.84| / Stawka: 130 PLN / PW: 238,88 PLN !

Rosjanin, na hardzie może nie błyszczy swoją formą, jaką prezentuję na trawie, ale rywal jak najbardziej w jego zasięgu. Patrząc na umiejętności dwóch zawodników to jednak Mikhail wygląda znacznie solidniej. Jednoręczny bekhend, może dziś dużo sprawić kłopotów rywalowi, który do najlepszych nie należy. Drugi natomiast to Vasek, który bije mocno asów, a co z lepsza wzrost mu pomaga, jeśli chodzi o utrzymanie serwisu. Mecz pierwszej rundy, a Vasek już nie raz udowadniał mi, że wygrywa z tymi z górnej półki, mam tu na myśli w tamtym roku jak pokonał również w Wielkim Szlemie, samego Isnera. Dziś rywal nieco słabszy, ale również potrafi swoje odegrać rywalowi, ale jeśli mamy patrzeć na wymiany i serwis, to jednak Kanadyjczyk jest regularniejszy. Dubel mam nadzieje, morderca.... ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Australian Open / (14.01 / Wtorek) - 1:05

14 #
???? Peter Gojowczyk - Victor Hanescu |1.47| ⛔ [6:7; 6:7; 3:6]
???? Michał Przysiężny - Horacio Zeballos |1.55| ✅ [6:3; 7:6; 7:5]
▶ Betsson / Ako: |2.28| / Stawka: 120 PLN / PW: 273,42 PLN !

Drugi dzień zmagań, wielkiego Szlema, a ja znowu poluje na najlepsze mecze, aby wygrać. Tak wiec, pierwsza myśl, to Niemiec, Peter Gojowczyk. Będąc w gazie, już w Doha, zabrał seta Nadalowi, a jeśli zawodnik takiego pokroju jak Peter, urywa sety najlepszym to świadczy o jednym. Każdy turniej traktuje priorytetowo. I co najważniejsze się nie oszczędza. Posiada, silny serwis, ale i w wymianach potrafi dużo namieszać. Kondycyjnie jest o klasę lepszy od Victora i może dziś go rzucać na lewo i prawo kortu, a Hanescu takiej gry nie toleruje. Co jeszcze mnie przekonuje do Niemca, to również to, że na ostatnie 10 meczy jego rywal wygrał tylko trzykrotnie na kortach twardy! Także jest mizerny. I kluczem tego wygrania będzie za pewne skupienie i granie na 200% Bo że jest lepszy to chyba każdy wie... Drugie spotkanie jakie biorę pod lupę, to zaufam Polakowi, Michałowi. Robi furorę, w swoich ostatnich meczach, choć nie jest regularny w każdym meczu, to jednak kluczową rolę jaką odgrywa jest nieustępliwość. Choć już dwa razy przegrał z Argentyńczykiem, to nie zraża mnie to. Tutaj jest bardziej prestiżowy turniej i głód wygrania meczu Polaka jest na pewno przeogromny. Zeballos, jednak woli korty ceglaste więc może tutaj nie wytrzymać tempa tego spotkania, jaką zaoferuję mu Polak. Oby dzisiejszy dubel znowu okazał się trafny.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Ręczna - Mistrzostwa Europy / (14.01 / Wtorek) - 18:00

15 #
Węgry - Islandia
Typ: Islandia Win ! |1.70| ⛔ 27-27
▶ Unibet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 255 PLN !

Krótko, bo szczerze powiedziawszy do tego typu przekonał mnie kumpel, Pestka7 Islandia jako to, że ostatnio na ME mieli 3 miejsce, muszą udowadniać w takich meczach swoją jakość i że nie na marne zajęli te miejsce. Kapitalne zawody rozgrywa Gustavsson więc liczę na podtrzymanie solidnej formy. Jestem dobrej myśli.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Australian Open / (15.01 / Środa) - 1:05
16 #
???? Damir Dzumhur - Ivan Dodig |1.16| krecz zawodnika
???? Pablo Andujar - Jerzy Janowicz |1.31| ✅ [6:4; 6:7; 6:7; 3:6]
???? Matthew Ebden - Vasek Pospisil |1.37| ✅ [6:3; 6:7; 6:7; 1:6]
▶ Betsson ! / Ako: |2.08| / Stawka: 130 PLN / PW: 270,64 PLN !
No nic, po wczorajszej nie udanej nocy, gdzie Gojowczyk jedyny mi wtopił kupon, grając tak mizernie, dziś trzeba wyciągnąć odpowiednie wnioski i postawić na tych, co w turniejach wielkiego Szlema nie zawodzą. Pierwszy mój ruch, to oczywiście Chorwat - Dodig. Zawodnik, o niesamowitym wachlarzu umiejętności, mający w sobie najważniejszy cel, w meczu szybko przełamać rywala i kontrolować swoje podanie. Przeciwnik zadziwiająco pokonał kwale, a później gra już coraz lepiej, ale teraz już rywal z górnej półki i nie sądzę aby Dodig tutaj oddał mu nawet seta. Drugi cel jaki sobie obrałem to Jerzyk, pierwszy mecz, pierwszej rundy nie zagrał meczu obiecująco, ale spiął się w sobie i najważniejsze, że nie przegrał, choć rywal również nie chciał tego meczu za wszelką cenę oddać. Był waleczny, ale Jurek pokazał swoją jakość. Trzeci cel, to znowu Kanadyjczyk który nie zawiódł mnie w pierwszej rundzie, jego serwis daje się we znaki swoim rywalom, potrafi swoje podanie wygrać samymi asami, a jak nie asami, to nie oddając żadnego punktu. Rywal może nie jakiś super klasy, ale jednak to nie byle kto, bo czasem potrafi podciąć skrzydła, tym którzy są jasno faworytami. Mam tu na myśli Karlovicia, kiedy przegrał z Ebdenem, choć w meczu nie wydawało się, że to się tak potoczy. Jednak młody Vasek, swoją determinacją powinien tu sobie uporać i awansować do kolejnej rundy.
/ Jedna taka osoba o nicku Merengue, wytknęła mi &#39;wtopę&#39; z tego kuponu i ma rację, a pośpieszyłem się bo miałem akurat dwa inne kupony, gdzie po jednym oddanym secie mam zwrot, pośpieszyłem się więc ustawiłem na wygraną szybko wypisywałem edycje z telefonu, lecz jednak to nie ten kupon, więc i tutaj zapodałem poprawkę. ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (15.01 / Środa) - 1:05

17 # :hokej:
Washington Capitals - San Jose Sharks

Typ: Anti Niemi - Liczba obron - over 26,5 |1.80| ✅ &#39;34 Saves
▶ Betsson ! / Stawka: 120 PLN / PW: 216 PLN !

WOw.... :!: przeglądam oferty na dzisiejszą nockę i trafiłem chyba w dziestiątkę! Betsson, coraz to bogatsze ma oferty do Naszego NHL i bardzo ale to bardzo mnie cieszy. Dziś mecz w której na pewno nie będzie szczędził goaltendera Niemego, sam Owca bo ostatnio gra jakoś zgaszony, ale i on w tym meczu na pewno będzie chciał wyjść jak najlepiej. Choć rekiny mają w sobie niesamowity arsenał broni i tu oni są jasnym faworytem, ale Stołeczni u siebie również dużo oddają strzałów, a taki typ jaki wybrałem, ma jak najbardziej szansę powodzenia. Backstrom, też jakieś strzały odda, ale wydaję mi się, że nie będę się tutaj martwić o rezultat.. bo jakoś dziwnie pewny jestem... ale jeszcze co ważne, przejrzałem wszystkie staty Stołecznych grających z Rekinami, albo z ekipami tej górnej półki, to oddawali po 30 strzałów! a nawet i więcej. A, że tu rywal jest ciężki, więc nikt z ekipy ze Stolicy nie będzie próżnował. Oferta promocja...

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Australian Open / (16.01 / Czwartek) - 1:05

18 #
???? Andreas Seppi - Donald Young |1.40| ⛔ [4:6; 6:2; 3:6; 6:4; 5:7]
???? Stephane Robert - Michał Przysiężny |1.52| ⛔ [7:6; 6:1; 6:7; 6:1]
▶ Betsson ! / Ako: |2.13| / Stawka: 120 PLN / PW: 255,36 PLN !

Seppi, wygrywając z Australijczykiem udowodnił mi jedno, tutaj nawet nie będąc faworytem, będzie podcinać skrzydła swoim rywalom, mimo że grając z gospodarzem, dwa sety zagrał jak z nut. Później nie co spuścił z tonu, ale jednak zagrał tak jak on to gra najlepiej. Czyli, spokój na korcie i powolnie wykańczanie rywala, by podejmował coraz więcej błędów. I to mu się opłaciło. Teraz, po drugiej stronie Donald, zawodnik nie co chimeryczny jeśli mamy patrzeć na obu zawodników. Posiadający mnóstwo chaosu w swojej grze, nie okazującej nic dobrego. Widziałem wiele meczy z jego udziałem i jednak muszę stwierdzić, że Włoch tutaj ze swoim spokojem może sobie pozwolić jedynie na przegranie jednego seta, bo Amerykanin nie równa mu poziomem, ani trochę. Mimo, że jego wyniki na hardzie, ma dodatnie to trzeba też zaznaczyć, że Ci zawodnicy z którymi konkurował to nikt z poza 20! Natomiast Włoch, dziś powinien jasno wyznaczyć Amerykańcowi rytm spotkania i poradzić sobie awansując do trzeciej rundy. Drugie spotkanie, jakie wziąłem pod lupę jest spotkanie Polaka, z Francuzem. Już w pierwszym meczu zaimponowała mi Michała nieustępliwość.. Waleczny &#39;&#39;gadzior&#39;&#39; do końca, który wie po co wychodzi na kort. Już w trzecim secie, nie dał po swoim przeciwniku złudzeń, kiedy ten miał podanie, na wygranie trzeciego seta! Ale nic z tego, Przysiężny nie tylko posiada swój bystry serwis, który nie należy do najszybszych ale i on sprawia dużo kłopotów, to jego wymiana podczas grania jest fenomenalna. Dziś rywal jak najbardziej w zasięgu i liczę że Polak będzie w next round.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Australian Open / (18.01 / Sobota) - 4:05

# 19
???? Paire B. - Bautista R. |1.58| ✅ [2:6; 1:6; 4:6]
▶ Unibet ! / Stawka: 230 PLN / PW: 363,4 PLN !

Stawiam już teraz. Długo się zastanawiałem, co by z tego meczu postawić, ale jednak pójdę w kierunku Hiszpana. W ostatnim meczu zafundował nam piękny tenis i grację swoich możliwości, rozrzucając na prawo i lewo JMD. Podobała mi się nieustępliwość Hiszpana i te jego silne forehandy, które wprawiały w zakłopotanie Argentyńczyka. Mnóstwo asów na koncie, chłodny umysł, kontrola podania, co najlepsze kiedy miał Delpo BP, miał drugie podanie Hiszpan i wykonał to celująco! Natomiast Francuz w ostatnim secie, miał trochę szczęścia, gdzie to Kyrigos&#39;a łapały skurcze, ale po pierwszych dwóch setach można było stwierdzić że wyrzuci Francuza za burtę. Mimo tego, że Paire, na kortach twardych nie zachwyca nadal to wysoki gracz, ale po drugiej stronie siatki jeszcze silniejsza marka. Śmiało mogę stwierdzić, że po ostatnim meczu tutaj formę jaką pokazuję nam Hiszpan jest nie co lepsza od Francuza wiec idę w ten bet śmiało. Kluczem na pewno będzie podanie, bo Paire często w swoich wymianach musi bronić przełamania rywala, ale czy zdoła wybronić je wszystkie, wiedząc jaką formę ma Hiszpan? Stawiam na Bautiste.
UWAGA :!:, kursy będą spadać diametralnie..

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (19.01 / Niedziela) - 2:30

# 20 ???? Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers
Typ: Damian Lillard over 21,5 |1.85| ⛔ 14 pts&#39;
▶ Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 370 PLN !

Wczoraj w nocy był tenis, dzisiaj pójdziemy sobie w stronę Kosza. Mimo że pięknie Darantula overek pokrył którego tu nie pisałem, bo zwyczajnie nie miałem czasu, no ale do rzeczy ;) Lillard to obok Aldridge&#39;a najważniejsza opcja strzelecka w ataku Portland, a dzisiaj powinien czuć się jak ryba w wodzie bo mecz będzie najprawdopodobniej toczony w szybkim tempie, a takie uwielbiają Blazers. Portland rzuca statystycznie najwięcej punktów na mecz, a skoro dzisiaj szykuję się ofensywne widowisko bo przecież grają z Dallas, które też lubi pograć na wysokich obrotach to pewnym dostarczycielem punktów powinien być własnie rozgrywający gospodarzy. Facet, który będzie odpowiadał za obronę Lillarda, ale raczej nie jest tytanem defensywy więc over wielce prawdopodobny, dla mojego zawodnika.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (19.01 / Niedziela) - 1:05

21 # :hokej:
Detroit Red Wings - Los Angeles Kings

Typ: Wings OT |2.10| ✅ 2:1 SO
▶ Unibet ! / Stawka: 130 PLN / PW: 273 PLN !

Chyba niektórych zaskoczy, moje dzisiejsze stawianie ale po dłuższym namyślę postanowiłem pójść w stronę Skrzydeł. Mają dzisiaj ciężki orzech do zgryzienia, bo po drugiej stronie Królowie. Niewątpliwie silna i mocna drużyna, posiadająca bardzo dużo superlatyw w swojej ekipie. Doskonale się broniąca podczas powerplay, grająca dobry hokej nie tylko dla widza, ale dla fanatyka, bo oni walczą do końca, pamiętam mecz kiedy w playoff, Kings ukuli bramkę w ostatnich 4 sekundach z Hawks! Wiadomo, że Carter, Kopitar i spółka mają w sobie ogromny potencjał jednak, dziś spotykają się z teamem, który budzi ostatnimi czasy niestety słabe wyniki, aczkolwiek nie wolno ich skreślać. Wielokrotnie w tym sezonie ich nie stawiałem, bo kiedy wpadli w dołek, ciężko było im się wykopać, ale dzisiaj jednak moje przeczucie mówi mi że to oni będą górować, bo nie dość że sam Zetterberg na pewno nie jest zachwycony z poczynań jego ekipy, mimo że jest wielkim postawionym i doświadczonym graczem, to myślę że on i jego team nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. A dziś w końcu wziąć odpowiednie wnioski i najwyższy czas wygrywać, bo mecz na pewno do łatwych nie będzie należał, ja jednak liczę że Wings się przeciwstawią Królom i będą grali swój najlepszy NHL, tego czego przyzwyczaił nas podczas playoff. Stawiam ten mecz za drobne mimo że wiem, z jakimi kontuzjami boryka się ekipa gospodarzy więc nie oczekuję wysokiej wygranej, ale jednak tak jak pisałem, zaufam Wings i mam nadzieje, że to będzie dobry znak. Wcześniej podawany typ w dziale NHL, zapraszam również też tam do zaglądania.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football - Premier League / (19.01 / Niedziela) - 17:00
BATTLE AT THE BRIDGE!
22 # ⚽ Chelsea Londyn - Manchester United
Typ: Obie strzelą |1.90| ✅ 3-1 :jupisdfgdfg:
▶ Unibet ! / Stawka: 110 PLN / PW: 209 PLN !
Chyba nie ma się tutaj co rozpisywać. Przeglądając dział Premier League tak czytam i czytam, nie widzę aby ktokolwiek stawiał na obie ekipy żeby strzeliły. No to ja jednak spróbuję. United bez Rooneya i bez Robina, ale to nie oznacza, że nie ma tam kto strzelać. Na pewno grają gorzej niż w tamtejszym sezonie, od kiedy pod wodzą jest Moyes, grają jakoś ospale i bez pomysłu na grę ale to dalej silna marka i nie wolno ich skreślać. Dziś wylatują do Londynu, aby zatrzeć ślady z ostatnich meczy, ale to może nie być takie proste. Po drugiej stronie The Blues, ekipa która u siebie solidniej pogrywa sobie z &#39;&#39;najlepszymi&#39;&#39; ale również ma swoje przestoje, w obronie. Prawdopodobnie zobaczymy Welbecka, w podstawowej &#39;&#39;11 United i on będzie polował na bramkę Cecha, kurs jest jak najbardziej warty grania. Kurs na Chelsea, to już 1,70 i pewnie będzie spadał dlatego nie będę tego grał, ale pójdę w stronę bramek

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (22.01 / Środa) - 1:05

23 # :hokej:
New Jersey Devils - St Louis Blues

Typ: St Louis Blues OT |1.72| ⛔ 7:1 Szok..
▶ Unibet ! / Stawka: 140 PLN / PW: 240,8 PLN !

Dziś zamierzam, śmiało wejść w Nutki, po wczorajszym genialnym meczu ze Skrzydłami. Zawsze wychodzę z założenia, jeśli gra Steen, to nie gram przeciwko jego ekipie nawet jak graja z ekipami wyższej rangi i z teamami, którzy są bardzo mocni w swoich wynikach. Natomiast Steen wczoraj nic nie strzelił, wrócił po kontuzji, ale oddał siedem strzałów w samym meczu więc głód, aby powrócić na ścieżkę bramek jest na pewno syty. Nutki są znakomicie w ofensywie, solidny powerplay, dobrze sprawują się podczas gry forecheking, mający na sobie mnóstwo plusów, kiedy to oni rozdają karty w meczu. Dziś po drugiej stronie Diabły, ekipa która spuściła z tonu, która nie gra już tak dobrze, jak to nas przyzwyczajała w tamtym sezonie, a nawet 2 lata temu. Brakuję im pewności siebie i regularności przede wszystkim, podczas powerplay nie zawsze punktują a nawet jak mają groszy dzień, to nawet podczas tej fazie gry, ciężko im się przebić aby oddać chociaż strzał. Dziś mają rywala bardzo ciężkiego, aby móc z nim rywalizować jak równy z równym, to by musieli mieć kilka &#39;&#39;perełek&#39;&#39; w składzie, ale nawet taki Jagr, który przeszedł z Bruins nie gra najlepszych zawodów, mimo wieku.. Nie spodziewam się dzisiaj raczej jakiejś sensacji i dyktowania warunków Diabłów Nad Nutkami, wręcz przeciwnie. Gdyby to był mecz w St Louis, zagrałbym nawet regulaminowo na Nutki, ale dziś kurs i mnie rozpieszcza, pobieram go śmiało. Między słupkami gospodarzy będzie bronić Cory Schneider, który nie posiada zbyt obiecujących wyników więc kluczem do wygrania tego meczu Nutek, będzie zneutralizowanie goaltendera gospodarzy jak i samych zawodników Devils. Spodziewam się ciekawego meczu, z nawiązką dla gości, którzy są z pewnością lepszą ekipą i znacznie trudniejszą, aby goście mogli z nimi wygrać.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (23.01 / Czwartek) - 1:05
24 # :hokej:
Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens

Typ: Over 5,5 goli |2.12| ✅ 5:1
▶ Unibet ! / Stawka: 120 PLN / PW: 254,4 PLN !
Po wczorajszym nieudanym moim becie, gdzie Nutki zagrali najgorszy mecz w sezonie, dziś pora spojrzeć nie co obiektywniej i bardziej realniej, by tylko wygrać. Siłą Pingwinów jest ofensywa, która zbija z tropu rywali i sieje pustoszenie, ale po drugiej stronie Habs. Ekipa, która gra solidnie w defensywie, ale i posiadają znakomity powerplay. Pacioretty w formie, dzisiaj może jakąś bramkę strzelić, a po drugiej stronie Fleury który też nie zawsze broni wszystkiego. W Bramce Canadiens Price, który jak ma dzień konia wyłapie wszystko. Ale po ostatnim meczu, dość niespodziewanym dla Pingwinów, dzisiaj w końcu wyciągnąć odpowiednie wnioski i od pierwszych minut atakować. Bo mecz powinien być naszpikowany szybkimi akcjami i gradami goli. Dla obu ekip to nie będzie do końca spacerek, ale tak jak pisałem Pingwiny mają po ostatnim meczu uraz, więc i dziś trzeba o zapomnieć o tamtym meczu, bo jest już historią a dziś podejść do tego tak jak najlepiej potrafią, a bramki się posypią. Nie wierzę by Montreal w tym meczu nic nie strzelił, Pingwiny u siebie mają genialną średnią bramek, także over jak najbardziej prawdopodobny.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (23.01 / Czwartek) - 1:00

25 # ???? Toronto Raptors - Dallas Mavericks
Typ: Kyle Lowry, punkty + asysty powyżej 25,5 |1.80| 8pts.. ????
▶ Betsson ! / Stawka: 130 PLN / PW: 234 PLN !

Lowry będzie miał zapewne okazji do asyst bo szykuję się dość ofensywny mecz jako, że Dallas dość szybkie tempo i ich silną stroną jest gra ofensywna, gorzej z obroną co powinien wykorzystać Lowry samemu punktując lub rozdając passy do swoich lepiej ustawionych kolegów z drużyny. Dla Lowry&#39;ego przekroczenie te linii nie powinno być dużym problemem bo szykuję sie wyrównane spotkanie i dużo minut dla niego. Skuteczność u PG Raptors też stoi na niezłym poziomie, praktycznie w każdym meczu kilka celnych rzutów za 3 punkty i co kilkanaście oddanych rzutów ogółem. Dzisiaj jest duża szansa na jego over, także go pobieram śmiało. Choć mówiąc szczerze, do tego typu przekonał mnie Karmol ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (24.01 / Piątek) - 1:35
26 #
Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators

Typ: St Louis strzeli |2.65| ⛔
▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 265 PLN !
Kursy na Kanadyjczyka nieco spadły, w porównaniu do tego co jeszcze były pare dni temu, ale specjalnie mnie to nie dziwi, bo &#39;&#39;gadzior&#39; jest w gazie i dziś po drugiej stronie Senatorzy, których już dwukrotnie strzelał gole w tym sezonie na swoich śmieciach. W ostatnim meczu jego kluczową rolą było dogrywanie do kolegów z drużyny, nie co więcej asystował niż jakiekolwiek oddawał strzały, ale dziś mecz u siebie z ekipą, dla której sam Louis nie jest próżny. Posiadający solidny skill i dobre zachowanie na lodzie podczas akcji powerplay można dziś jemu zaufać, zwłaszcza grając u siebie jego średnia bramek jest imponująca. Na konferencji prasowej przed meczem trener błyskawic powiedział. &#39;Dziś mecz niezwykle ciężki, bo po drugiej stronie Spezza, który zawsze lubi rywalizować ze Stamerem, ale ten jeszcze leczy kontuzję więc zastępuję go St Louis i dziś to będzie jego wieczór. Nie ma się co rozpisywać, dziś powinna być księgarnia już w pierwszej, max w drugiej tercji. Zaufam trenerowi Błyskawic i Louisowi, który pod nieobecność Stamkosa biję wszystkich jak chce... kwitując gole na swoim koncie.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (24.01 / Sobota) - 1:30

27 # ???? Atlanta Hawks - San Antonio Spurs
Typ: P. Milsap powyżej 19 pts |1.85| ⛔ 15 pts
▶ Unibet ! / Stawka: 130 PLN / PW: 240,5 PLN !

Jeśli Atlanta dzisiaj chce powalczyć, a szansa zapewne na to jest to Millsap musi pokazać pełnie swoich możliwości. Okazuje się że w zespole Hawks oprócz Pero Antica zabraknie dziś również DeMarre Carrolla co sprawia niewątpliwie ograniczone możliwości strzeleckie gospodarzy. Paul granice 20pkt potrafi przekroczyć spokojnie i nie raz w ostatnim czasie to udowadniał. Rzuca raczej na stabilnej skuteczności i jeśli dzisiaj odda tek kilkanaście rzutów linię powinien przekroczyć. Myślę, że nawet Duncan nie będzie w stanie przeszkodzić Paulowi w osiągnięciu sporej ilości punktów. Hawks dzisiaj nie są bez szans, tym bardziej z równie osłabionym zespołem Ostróg.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (25.01 / Sobota) - 19:05

28 # :hokej:
New York Islanders - St. Louis Blues

Typ: Liczba obron: Jaroslav Halak powyżej 25.5 |1.85| ✅ &#39;32 saves
▶ Betsson ! / Stawka: 60 PLN / PW: 111 PLN !

Chyba jeden z najciekawszych meczy, wieczornej soboty a ja szukam tutaj opcji do której będzie można sięgnąć jakieś profity. Wyspiarze ostatnimi czasy oddają mnóstwo strzałów! Nawet w regulaminowym czasie ich wyniki są obiecujące bo ostatnie pięć meczy NowoJorczyków, to pokrycie tej linii bazujące na dużej ilością strzałów. Dziś między słupkami Halak, goaltender niesamowicie utalentowany, kiedy ma swój dzień potrafi naprawdę wiele, ale po drugiej stronie również dwie perły, które ostatnio są w gazie. Vanek, Tavares swoje strzały również oddadzą a żeby pokonać Halak&#39;a to trzeba się nieco napocić, dlatego jednak myślę że tutaj będzie bezpieczniejsze jak postawię na liczbę jego obron. Islanders mają to do siebie, że lubią na swoich śmieciach dyktować warunki, ale że ekipa jest bardzo trudna to wyzwanie przed nimi jest jeszcze bardziej emocjonujące. Nie sądzę aby tutaj gospodarze, spoczywali na laurach, wręcz przeciwnie postawią się i będą bombardować Jaroslava, od pierwszych minut! Bardziej nazwałbym to spotkaniem pomiędzy Tavaresem, a Steenem który ostatnio ten pierwszy zaczął dużo punktować. Rywalizacja między nimi będzie na pewno ciekawa. Stawiam na over jednak na goaltednera gości, który dziś będzie miał z pewnością dużo pracy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (26.01 / Niedziela) - 19:05

29 # :hokej:
Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche

Typ: Over 5,5 goli |1.98| ✅ 5:2
▶ Unibet ! / Stawka: 110 PLN / PW: 217,8 PLN !

Jon Cooper pokładał wielkie nadzieje, w zawodniku Louis&#39;a w ostatnim meczu, ale rzeczywistość zweryfikowała jego oczekiwania, może to tylko chwilowy kryzys Kanadyjczyka, w końcu to tylko NHL, najlepsza liga na świecie, gdzie dynamika akcji zmienia się w każdej sekundzie. Dziś na Florydę przylatują Lawiny, ekipa strasznie solidna w delegacjach, jak sama wskazuje ten zespól na wyjeździe zmiata przeciwników jak Lawina. Choć nie są najlepszą ekipą w konferencji zachodniej to plasują się na piątej lokacie, natomiast Błyskawice na trzeciej w konferencji wschodniej. Żadna z ekip nie będzie tu próżnować i nie będzie to spacerek dla obu ekip. Over jak najbardziej prawdopodobny, z racji tego, że gospodarze u siebie mnóstwo punktują i na pewno znajdą sposób na Aittokallio, bo to że Bishop będzie miał czyste konto jakoś nie wierzę.

Otrzymane punkty reputacji: +14
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (27.01 / Poniedziałek) - 1:05
30 # :hokej:
Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets

Typ: Hawks &#39;reg time |1.65| ⛔ 1:3
▶ Unibet ! / Stawka: 125 PLN / PW: 206,25 PLN !
Dziś mecz, gdzie z pewnością zobaczymy grad goli, w której to właśnie Jastrzębie, będą dyktować warunki meczu, z Odrzutowcami. Po ostatnich dwóch porażkach gospodarzy, wypadałoby wyciągnąć wnioski i zacząć kolejno znowu swoją passę zwycięstw. Kane nie co ucichł, mimo ostatniej strzelonej bramki. To dalej jego forma jest poniżej wszelkich oczekiwań, ale coś przeczucie mi mówi, że to on dzisiaj upoluję gola. A po drugiej stronie być może zobaczymy Pavelca, który Patrick już nie jeden raz pokonywał. Natomiast, cała ekipa Hawks, to równie wielkie mocne ofensywy, Hossa ostatnio solidnie się poprawił w grze, Sharp też dziś powinien coś od siebie oddać, a nawet Toews. Z Dzikusami, mecz przegrali na własne życzenie, ale to jaki był mecz z Wings, budzi jednak ogromny podziw, dla obu ekip gdzie bramki sypały się na zawołanie i tu można rzecz że ten mecz był mianowany jak na finał playoff. Nie w zwyczaju jest przegrywać mecze za meczem, gospodarzy tutejszych dlatego celuję w nich podczas regulaminowego czasu. Mają dużo do udowodnienia, potrafią się rozstrzelać, dyktować warunki a co najważniejsze jak tylko złapią rywala, w obrębie pola bramkowego to bombardują strzałami, by tylko złapać gumę w sieci. Dziś najwyższy czas na wygraną Chicago, ze względu choćby na to, że Nutki drepczą ich po piętach i rywalizacja w tabeli nie co się zagęszcza. Po drugiej stronie również kilka ofensywnych graczy, którzy nie przylecą się bronić ale stawiać opór i również coś na swoją korzyść przechylić, ale jednak siłą doświadczenia jaką posiada Hawks, to jednak przewyższa rywala o kilka klas wyżej. Stawiam na HAWKS!
// Powiem tak... tak beznadziejnego meczu to ja dawno nie widziałem, na 40minut, oddane TYLKO 6 strzałów, Odrzutowców w tym 3 bramki!, Hawks ponad 35 strzałów, 4 powerplay, żadnej bramki.... PARANOJA! \\

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (29.01 / Środa) - 2:05

31 # :hokej:
St. Louis Blues - New Jersey Devils

Typ: over 5,0 goli |1.80| ⛔ 3:0
▶ Betsson ! / Stawka: 120 PLN / PW: 216 PLN !

Dziś celuję w over jak i gospodarzy jak i gości. Nutki po ostatnim pogromie w Jersey dzisiaj będą na pewno mocno zmotywowani by podjąć walkę w dzisiejszym meczu, a że Diabły ostatnio nie grają źle, więc mecz będzie z obu stron ciekawy. W ostatnim meczu dopisało trochę szczęścia dla Blues, gdzie nie uznano bramki dla Isles w dogrywce i dzięki temu w karnych pokazali swoją lepszą klasę i wygrali mecz. Dziś mecz już na swoich śmieciach gdzie czują się bardzo dobrze, gdzie grają solidną grę a nawet mając z powrotem Steena, który jest głodny bramki można czaić się na ten over. Nie tylko Steen, tam strzela ale również są i inne Perły w składzie bo i Backes też swoje potrafi oddać. Dziś mimo że między słupkami ma zasilić konto Halak u gospodarzy to i on potrafi też mieć gorszy dzień, mimo że dalej jest bardzo utalentowanym goaltenderem. Nie potrafię przewidzieć do końca wyniku mimo że Blues są faworytem, mecz u siebie, znacznie lepsza gra, podczas ważnych aspektach gry ale jednak czuję ten over. Na pewno Diabły nie przylecą po to by się bronić więc i swoje też w tym meczu oddają, pamiętając ostatni mecz z Nutkami gdzie podczas powerplay, zanotowali trzy gole. Progres jest i można dziś widzieć podobny scenariusz lecz Nutki nie pozwolą sobą pomiatać tak jak to było ostatnio. Stawiam na over.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (30.01 / Czwartek) - 1:00

32 # ???? Miami Heat - Oklahoma City
Typ: Kevin Durant powyżej 34,5 |1.72| ⛔ 33 pts&#39;
▶ Betsson ! / Stawka: 220 PLN / PW: 378,4 PLN !

Nie ma co się oszukiwać, jeśli Oklahoma chce dzisiaj powalczyć o zwycięstwo z Heat to Durant musi ciągnąć tą ekipę za ręce i nogi. A że jest w stanie to zrobić nie mam do tego żadnych wątpliwości. Odkąd Westbrook odniósł kontuzję KD notuje imponujące statystyki i chyba jest głównym kandydatem do zdobycia MVP Regular Season. Linię 34,5 pkt Durant w tych kilkunastu meczach pod nieobecność Russella przekraczał dość regularnie, a nawet jeśli nie to kręcił cyferki w powyżej 30 pkt. Istotnym faktem jest to, że im lepszy przeciwnik tym Durant rzucał częsciej i lepiej. Świadczą o tym rezultaty osiągnięte z takimi zespołami jak: Portland (2 razy) Minnesota, Houston, Memphis, GSW czy Spurs. We wszystkich tych meczach Durant notował wyniki powyżej 34 pkt. Dzisiaj Heat to najwyższa z możliwych półek, Durant powinien czuć się jak ryba w wodzie i dać szansę OKC na zwycięstwo na parkiecie Mistrzów. Myślę, że jeśli bariera 40 pkt zostanie przekroczona to nie będzie to nic zaskakującego.

Do góry Bottom