>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Champions League / (11.12 / Środa) - Start 20:45
Atletico Madryt - Porto
Diego Costa strzeli (2.40) ▶ Unibet ! ✅
/ Stawka: 100 PLN / PW: 240 PLN !
Costa, jest w gazie więc trzeba go stawiać bo w Primera Division potrafi rozstrzelać każdego bramkarza, a dziś mecz u siebie w domu a po drugiej stronie Porto, grające o pietruszkę. Mimo, że to jest Liga Mistrzów wierzę w dobry występ Brazylijczyka i kolejne trafienia na jego koncie.
// Wiem, trochę późno ten typ wpisuję tu, ale w dziale Ligi Mistrzów, analiza odnośnie zawodnika jest przed meczem, a powód dlaczego tu nie pisałem, forum strasznie zamulało ale dla niedowiarków proszę zajrzeć w razie czego do działu Liga mistrzów, mogę dać jeszcze screena ale to tylko dla modów ????

Otrzymane punkty reputacji: +18
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (18.12 / Środa) - Start 3:00
Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
Westbrook R. over 22 (1.85) ▶ Unibet ! ⛔ &#39;21pkt.
/ Stawka: 115 PLN / PW: 212,75 PLN !
// Oprócz tego bet, nocą zagrałem na Kevina Love&#39;a, na jego over punktowy która linia była 25,5 do przekroczenia.
Także, stawka troszkę była większa, ale po śmierci Babci, jak to Kevin na konferencji prasowej powiedział, że będzie grał teraz jak z nut i każdą linię jaką będzie miał wystawioną będzie ją przekraczał dla swojej Świętej Pamięci Babuni.. i co widać jest bardzo słowny, szósty jego mecz z rzędu i linia przekroczona. ✅

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Night Regular Season / (20.12 / Piątek)
:hokej: Tampa Bay Lightning OT - Nashville Predators (1.70) ✅ 4:2
Stawka: 130 PLN / PW: 221 PLN !
St Louis strzeli (3.20) ✅
/ Stawka: 110 PLN / PW: 352 PLN !
- ▶ Unibet !

Pierwszy mecz jakim widzę zwycięzce jest ekipa z Florydy, Błyskawice. Mianowicie, ekipa gospodarzy od momentu kiedy stracili najlepszego snajpera w teamie Stamkos&#39;a grają na prawdę bardzo solidnie. Niezawodną role odgrywa zawodnik z numerem # 26 St. Louis, który dużo widzi i do tego precyzyjnie gra podczas powerplay. Myślę, że można im zaufać, zważywszy na fakt że mecz graja również u siebie to i przed kibicami będą chcieli wyjść jak najlepiej, a że ekipa przyjezdnych to czasem trudny orzech do zgryzienia to całkowicie w ich zasięgu. Być może zobaczymy Bishop&#39;a na bramce, który jak tylko ma dzień to łapie wszystko. Tak było w Anaheim, gdzie został powstrzymany na 5 sekund przed końcem przez Getzlaf&#39;a, który Ben zagrał i tak niesamowite zawody. Jemu na prawdę trzeba się &#39;&#39;napocić&#39;&#39; aby wyciągał gumę z sieci. Również stosunek meczy między tymi dwoma ekipami na korzyść gospodarzy i dzisiaj nie widzę nic innego jak tylko przetrzymanie tej passy, na topie zwycięskiej. Możemy zobaczyć tu również dużo goli, ale z nawiązką dla Błyskawic. Grają ostatnio pewnie i do tego asekuracyjnie, bo mało tracą a więcej zimnej głowy przykładają na koncentracje i skupienie w meczu, co idzie na plus dla tej ekipy. Prócz tego można śmiało pograć na zawodnika St Louisa, który dzisiejszej nocy może zaliczyć bardzo ważne trafienie w swojej karierze. Dział NHL, zaprasza tam zawsze wcześniej będą moje analizy oczywiście przed meczowe.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Premier League / (26.12 / Czwartek)
West Ham - Arsenal Londyn (1.62) / ▶ Betsson ! ✅ 1:3
Stawka: 115 PLN / PW: 186,3 PLN !

Tutaj sprawa wydaje się być prosta, bo faworyt jest tylko jeden, ale kwestia też jest taka, jak tu Kanonierzy podejdą do tego spotkania. W ostatnich derbach Londynu jakoś specjalnie się nie pokazali, a dzisiaj kolejne derby choć rywal z niższej półki. Dzisiaj 18kolejka, &#39;&#39;poświąteczna&#39;&#39; więc nikt nie będzie się tu oszczędzał. Wenger z pewnością już ułożył taktykę by umiejętnie dzisiaj wrócić na swoje &#39;&#39;osiedle&#39;&#39; z kompletem punktów. Rywal jak najbardziej w ich zasięgu, Arsenal nie może tego przegrać! A nawet i zremisować, bo to prawie to samo co przegrana. Powinniśmy dziś zobaczyć mecz, w którym to właśnie Arsenal będzie dyktował warunki. Są ekipą lepszą, zbudowaną z bardziej utalentowanymi zawodnikami i to oni będą dziś kluczem do zwycięstwa. Ostatnio dużo wnosi Walcott, a nawet Giroud, bo Ozilu nie ma co dużo pisać każdy wie ile ten zawodnik od siebie daję podczas każdego meczu. Stawiam na Arsenal.​

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (28.12 / Sobota)
Minnesota Timberwolves - Washington Wizards ✅ (120-98)
(1.40) / Stawka: 240 PLN / PW: 336 PLN ! / ▶ Unibet !

Krótko i na temat, bo czasu nie ma. Wolves muszą nadrobić bilans, bo póki co słabo. 10 miejsce na zachodzie, po tak obiecującym starcie. W tym sezonie potrafią niewyobrażalnie przyśpieszyć tempo co jest widoczne gdy zdobywają 40+ punktów w kwarcie. Gortat i Nene będą mieli problem z Pekoviciem i Lovem. Wizards minimalnie pokonowywali słabych Celtów, NYK i Nets, kiedy Wolves - ostatni mecz u siebie to wygrana nad Portland. Stawiam na gospodarzy.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (29.12 / Niedziela) Start 1:00
:hokej: Florida Panthers - Detroit Red Wings OT {1.92} ▶ Betsson ! ✅ 3:4
Stawka: 160 PLN / PW: 307,2 PLN !

No i dzisiaj dawka kolejnych meczy, a ja pod lupę biorę mecz który odbędzie się na Florydzie, o w miarę klarownej godzinie, bo już o 1ej więc będzie można obejrzeć. Skrzydła, na szóstej pozycji, w konferencji wschodniej przylatują do Panter aby urwać punkty gospodarzom, którzy ostatnio grają nadzwyczajnie &#39;&#39;dobrze&#39;&#39; Nie potrafię jednak zdefiniować ich formy bo ostatnio nawet czasu nie miałem na Highlights. Natomiast, moim kluczem to wytypowania zwycięzcy w tym meczu, będzie siła doświadczenia jaką prezentują Skrzydła. Potrafią rozbić każdego rywala, mając na swoich barkach, mecz z &#39;góry przegrany&#39; kiedy muszą nadrabiać zaległości, w postaci bramek kiedy ich zespół wcześniej zlekceważył, rywala. Dzisiaj do składu wraca, &#39;Wojownik&#39; Zetterberg, który ma w sobie mnóstwo sił, aby udowodnić nie tylko kibicom, ale swojej drużynie, że podczas jego absencji, dalej jest bardzo doświadczonym zawodnikiem. Dużo widzi, jest kompatybilny, można mu zaufać. Na pewno jest głodny wygranej, a rywal jest w ich zasięgu. Pantery, mimo że grają na swoich śmieciach to dalej mają więcej szczęścia w meczach niż ukazanie, jaką są silną &#39;&#39;paką&#39;&#39; Wydaję mi się, że dziś nie będą mieli za dużo do powiedzenia, bo Wings przylatują tutaj po wygraną, gospodarze mają ten sam cel ale kluczem zwycięstwa będzie doświadczenie. Już w playoff, Skrzydła potrafili zagrać swoje najlepsze widowiska, ale takie mecze na Florydzie powinni gromić, bo Pantery nawet nie mają silnego powerplay. Spodziewam się dobrego występu Detroit i w końcu o jakieś łatwe zwycięstwo z ich strony, bo dogrywka i karne to nerwówka, lecz ja im zaufam... obym tego nie żałował.​

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (30.12 / Poniedziałek) Start: 1:05
Oklahoma City Thunder - Houston Rockets
Kevin Durant over 28,5 {1.72} ▶ Betcity ! ✅ &#39;33 pts.
Stawka: 180 PLN / PW: 309,6 PLN !

Udało mi się jeszcze ukuć po południu typ, na Durant&#39;a, zawodnika kompatybilnego który, formą nie oszczędza swoich rywali, a więc dzisiaj kolejny dobry mecz w jego wykonaniu. Na swoich śmieciach czuje się bardzo pewnie, a że mecz praktycznie będzie na jego barkach, bo wypadł ze składu Westbrook, to i on będzie utrudniał życie rywalom. Linie na bukach są większe, ale podłapałem ten, który jest wg mnie jak najbardziej do grania. Zobaczymy mecz, z obu ekip który na pewno nie będzie spacerkiem ale widzę tutaj ogromny potencjał u Kevina, jak chyba każdy który ogląda jego mecze, także liczę na jego dobry występ. Na innych bukach jest już 32,5 gdzie również może ja pokryć.. bo kto w tym meczu dla Oklahomy, jak Durant nie będzie stanowił problemu dla Rakiet? Stawiam jego over.​

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki za Grudzień.

Kupony podane: 15
Kupony trafione: 10
Kupony nietrafione: 5
Kupony zwrócone: 0

Suma stawek: 2400 PLN
Suma wygranych: 2901,4 PLN

Zysk/Strata: 501,4 PLN !
Yield: +20,89 %

Trochę się zmieni po nowym roku, nieco będzie inaczej, jeśli chodzi o moje konto i trochę zmieni się system stawiania, jak również trochę inna będzie &#39;grafika&#39; Dzięki serdeczne za ciepłe słowa i punkty reputacji, od nowego roku startujemy z kolejnymi zyskami, i kolejnymi trafnymi analizami. 3mać kciuki! Pozdr.

// Dosiego Roku :!: Merengue, Lutek, Odi, Karmel, Romek, Hardison, Scotratez, Challenger \\

Otrzymane punkty reputacji: +44
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (3.01 / Piątek) - 1:00

# 1 :hokej:
Boston Bruins - Nashville Predators

Typ: Bruins over 2.5 ▶ |1.60| ✅ 3:2
▶ Buk: Betsson ! / Stawka: 130 PLN / PW: 208 PLN !

Niedźwiadki, po ostatnich dwóch porażkach dziś będą podejmować na swoim terenie &#39;TD Garden, zespół jak najbardziej niespodziewany, ale i bardzo chimeryczny w swoich poczynaniach, z drużynami wyższej rangi. Dziś mają gospodarze wiele do udowodnienia, z racji tego, że kolejne stracone punkty mogą ważyć się o stracenie pozycji wice-lidera, w konferencji wschodniej, a tam Błyskawice, drepczą po piętach i są na dobrej drodze aby być na pozycji drugiej. Niedźwiadki słyną na pewno od bardzo solidnego powerplay, mający w sobie dużo trafień bramkowych w tym sezonie, a po drugiej stronie zespół, który właśnie w delegacjach nie spisuję się zbytnio solidnie, bo i dużo bramek traci przez takie właśnie fazy spotkania. Solidny forechecking, może być kluczem do zwycięstwa gospodarzy, oraz sprawienie wiele zawodu, goalie Preds który również do najlepszych nie należy. Stawiam na over gospodarzy, którzy z pewnością są ekipą solidniejszą i godną finałów playoff którzy w tamtejszym sezonie byli bardzo blisko zgarnięcia pucharu Stanleya.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night / (4.01 / Sobota) - 2:30

# 2 ???? Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers
Typ: Chris Paul over 20 ▶ |1.85| ⛔ &#39;19pts, kontuzja ramienia, nie pozwoliła na grę w drugiej połowie..
▶ Buk: Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Dziś przeczucie mi mówi, że to właśnie Chris, będzie górował pod koszem, w Dallas. Mający świetne predyspozycje, doskonałą formę, można na niego stawiać jakieś pieniądze, zwłaszcza, że w Marcu w Dallas, również tą linie przekroczył. 33 oczka. Natomiast, od dwóch ostatnich meczy, mój player nie przekroczył linii więc czas najwyższy troszkę odskoczyć. Wiem, że to nie jest wyznacznik, jeśli zawodnik nie rzucił ostatnio, to teraz musi, ale myślę że rywal, jest drużyną ofensywną i ten mecz będzie na pewno naszpikowany w duże zdobycze punktowe, przy okazji Chris, swoje odda z nawiązką.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (4.01 / Sobota) - 19:05
# 3 :hokej:
Boston Bruins - Winnipeg Jets

Typ: Bruins over 2.5 ▶ |1.60| ✅ 4:1
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 160 PLN !
Na dziś wieczór, poluje na spotkanie Niedźwiadków, z Odrzutowcami. Od razu pierwsza myśl jaka mi się pojawiła, to ostatni mecz Bruins, z Preds. Gdzie gospodarze, w pierwszej tercji, grali na prawdę solidnie, mnóstwo podbramkowych sytuacji, można było rzecz, mecz pod kontrolą. W drugiej tercji, grali trochę ospale i nie było tej pewności.. lecz zauważyłem, najważniejszy kunszt, gospodarzy. Kiedy stracą bramkę, to ich gra diametralnie się zmienia, zdobywają się na grę bardziej odważną, co owocują dzięki temu gole. Dziś znowu, rywal może nie najmocniejszy ale czasem ma przebłyski, choć nie spodziewam się tutaj specjalnych fajerwerków. Wiadomo, że faworytem jest tutaj zespół gospodarzy, ale oni póki będą grać swoje najlepsze &#39;loty&#39; to może być dobrze. Bo wiadomo, że nie można zawsze wygrywać, gdzie jeszcze przed meczem z Preds, zanotowali dwie porażki pod rząd. W ostatnim meczu dobrze spisał się gracz Bostonu, Lucic, notujący cztery shot&#39;s na bramkę rywala. Waleczny agresywny player, który wie po co wychodzi na lód, kiedy tylko gra. Liczę dziś również na jego dobry występ i pokrycie tej linii już po dwóch tercjach.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (5.01 / Niedziela) - 19:05

# 4 :hokej:
Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets

Typ: How many points will the player have in the game? - Crosby over 1.5 ▶ |2.45| ⛔ 1pkt.. było bardzo blisko ale nic się nie stało ????
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 245 PLN !

Chyba nikogo nie dziwi to zdarzenie, na które zdecydowałem się pograć. Sid, jest w gazie i to ile pracy wkłada w mecz, można budzić szacunek i ogromny podziw. Z meczu na mecz jest groźniejszy i trudno mu odebrać gumę. Posiadający niesamowity &#39;&#39;skil&#39;&#39; genialną szybkość sprawia wiele zawodu rywalom. W ostatnim meczu również pokrył tą linię.. # 87 Dużo widzi i jest kompletny w tym co robi. Wiadomo, kapitan ma swoją role ale to jak Sid to przekłada na lód, jest co podziwiać. Ciężko pracuje na treningach by osiągać z meczu na mecz takie obiecujące wyniki. Dziś rywal jak najbardziej, do &#39;&#39;wyrzucenia za burtę&#39;&#39; ale Odrzutowce, mają to do siebie, że dużo oddają strzałów na bramkę, a Sid uwielbia rywalizować. Z pewnością nie będzie to mecz łatwy dla Jets, przeciwko Crosbiemu, bo jak wiemy kiedy on gra, oddaje swoje 200%. Po kontuzji, w tamtym sezonie od razu wchodząc w mecz, zanotował trafienie, a później dwie asysty! Jak widać, nie było mu straszne, trochę &#39;&#39;pocierpieć&#39;&#39; w szpitalu choć nie powiem zmartwiło mnie to zdarzenie, ale wrócił silniejszy. Teraz wystarczy, że zdobędzie dwie asysty minimum i mi bet wchodzi, a chyba każdy kto śledzi poczynania Penguins wie co się tam dzieje. Dziś zaufam Crosbiemu, za niewysoką stawkę i liczę na dobry mecz, z nawiązką dla Pingwinów i ciekawe bramki. Crosby, zwykle gra najdłużej na lodzie i to jest również kolejny dobry &#39;&#39;manewr&#39;&#39; aby ta linia była przekroczona, bo linia jest niska, aby z tego nie z korzystać. Determinacja w dążeniu do celu jest jedną z jego zalet także o 19, dziś wszyscy skupiamy się na meczu!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Ski-Jumping / (6.01 / Poniedziałek) - 16:00

# 5 Peter Prevc - Anders Jacobsen ▶ |1.70| ✅ 2nd&#39; place!
▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 170 PLN !

Dziś krótko. Jacobsen, wcale nie wygląda źle podczas skoków, ale lepiej wychodzi mu podczas treningach i kwalach. Prevc, jest w lepszej i stabilniejszej formie i już podczas serii próbnej ma obiecujący wynik. Nie trudne mu ciężkie warunki i powinien tutaj wygrać gładko, Norwegiem. Więc mam tu ogromną nadzieje, że wyżej klasyfikacji końcowej będzie własnie Peter.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis qualifications / (8.01 / Środa) - 1:15
# 6
???? Denis Kudla - Daniel Cox |1.22| ✅ [6:4; 6:1]
???? Peter Gojowczyk - Albano Olivetti |1.26| ✅ [6:4; 6:2]
???? David Goffin - Lorenzo Giustino |1.26| Zwrot
▶ Betsson ! / Ako: |1.94| / Stawka: 120 PLN / PW: 232,42 PLN ! / Ako zmniejszone: |1.54| / PW: 184,8 PLN !
W końcu ruszają kwalifikacje, do Wielkiego Szlema, w Australii. Nie ukrywam, że czekam na ten turniej z utęsknieniem, choć szkoda że mecze będą nocą, ale na pewno jakieś mecze będę oglądał. Jeden z moich ulubionych turniejów, gdzie zawodnicy wylewają swoje siódme poty. Zaczynamy od kwalifikacji i już widzę mnóstwo ciekawych spotkań, gdzie nie mogę być obojętny. Zacznę od Denisa, który ma genialny serwis i dużo biega, powinien zabiegać rywala i nie odpuszczać mu żadnej piłki. Gojowczyk natomiast wspaniale spisał się w Doga, awansując do półfinału, gdzie Nadalowi urwał seta, nie powinno być tu problemu z jego optymalną formą. Belg, David, to niczym Lew, nieustępliwy, waleczny, agresywny i pewny w swoich wymianach zawodnik który też dostał do kwalifikacji zawodnika jak najbardziej do ogrania. Taki tripelek, z nadzieją na spokojne i łatwe pieniądze.

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis qualifications AO &amp; Semifinal Sydney / (9.01 / Czwartek)

# 7
???? Peter Gojowczyk - Mischa Zverev |1.30| ✅ [6:3; 6:1]
???? Madison Keys - Angelique Kerber |1.30| ✅ [4:6; 2:6]
▶ Betsson ! |1.69| / Stawka 130 PLN / PW: 219,7 PLN !

A więc taki dubelek, na dziś noc przygotowałem, choć długo nie musiałem się zastanawiać. Wiele o &#39;skilach&#39; zawodników napisałem w poszczególnych działach na forum. Ale mogę jeszcze coś wskrzesić. Gojowczyk napisał na twiterze, że ma zamiar zajść tu na prawdę daleko, codziennie pracuję na treningach aby osiągnąć to coraz lepsze wyniki. Na moje oko, to może zajść tu nawet do 4 rundy, rywal kolega po &#39;&#39;fachu&#39;&#39; jak najbardziej do zdarcia, już raz go pokonał w Austrii, ale pamiętam ten mecz i tam było więcej śmiechu niż rywalizacji. Friendly match. Natomiast, Kerberówna jasno wyznaczyła swój cel, w Sydney i tutaj jeśli pokona Amerykankę, będzie miała zapewniony awans, a wiadomo że &#39;głodna&#39; wygranej jest tego turnieju i liczę na jej dobry scenariusz, i awans do finału. Gdzie może spotkać się prawdopodobnie z Czeszką. Ale już nie takie cyrki widziałem, w WTA więc wszystko jest możliwe, lecz zaufam Niemce. Wie czego chcę i nie spocznie, dopóki tego nie osiągnie.

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (11.01 / Sobota) - 1:05
# 8 :hokej:
Washington Capitals - Toronto Maple Leafs

Typ: Ovieckhin strzeli |1.90| ✅
▶ Betsson ! / Stawka: 120 PLN / PW: 228 PLN !
Najlepszy zawodnik, któremu dziś stanowię jakieś swoje pieniądze to wiadomo, że musi być Alex! Ostatnio dwa mecze bez bramek, ale dalej ma najwięcej goli na koncie. Dziś idzie się zmierzyć, z Liściami ekipie w której Owca zawsze notował trafienia na swoich śmieciach. Jego dyspozycja i jego fenomenalna forma, sieje pustoszenie rywalom. Zwłaszcza bramkarzom, bo nie mogą go zatrzymać. &#39;&#39;Magik&#39;&#39; na lodzie, od pierwszych minut już będzie celował na bramkę gości, a dziś między słupkami Jonathan Bernier, goaltender który już wiele razy był pokonywany przez Owce. Dziś to nie powinno stanowić problemu dla Rosjanina gdyż On z meczu na mecz oddaję po 8 strzałów! na bramkę a w tym celuje bardzo celnie i notuje przy tym trafienia. Wie jak się zachować z gumą, a podczas powerplay, jego gole w tym sezonie są na bardzo wysokim pułapie. Stawiam na jego bramkę w dzisiejszym meczu, który z pewnością będę oglądał. Akurat kupon numer osiem, taki jaki ma na koszulce Owca, może przyniesie jakiś profit ;).

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis qualifications AO &amp; Final Auckland / (11.01 / Sobota) - 2:30

# 9
???? Thomaz Bellucci - Taro Daniel |1.40| ✅ [7:5; 6:2]
???? Yen-Hsun Lu - John Isner |1.44| ✅ [ 6:7; 6:7]
▶ Betsson ! / Ako: |2.02| / Stawka: 120 PLN / PW: 241,92 PLN !

No to jeszcze dubelek na noc. Pozwolę sobie skopiować z działów gdzie opisywałem zawodników, tutaj. Pierwszy mecz wybieram pomiędzy Brazylijczykiem a Japońcem. Tutaj sprawa wydaję się prosta. I na pozór łatwa, Brazylijczyk tutaj ma przeciwnika położonego, że tak się wyrażę &#39;&#39;jak na tacy&#39;&#39; Gdyby Thomas był bardziej regularniejszy i oczywiście solidniejszy w swoich meczach mógłby być znacznie wyżej notowanym zawodnikiem, niż to jak jest teraz. Kolejny mecz kwalifikacji, po drugiej stronie Japończyk, mający w sobie chłodny umysł, ale i często zdarza mu się popełnić głupie błędy. Natomiast mój zawodnik, któremu postanowiłem zaufać, to silna lewa ręka, która często sprawia wiele kłopotów rywalom, aby nadążyć za jego silnym forehandem. Dobry kondycyjnie, sprawujący dużo zamieszania na korcie, nie powinien mieć problemu z wygraniem tego meczu. Drugie spotkanie, to finał w Nowej Zelandii. Tutaj nie powinniśmy zobaczyć &#39;niespodzianki&#39; mimo że Tajwańczyk, już w tym turnieju zaszedł na prawdę daleko. Tylko jednego seta stracił, w tym turnieju więc można powiedzieć, że gra jak z nut. Ale po drugiej stronie, &#39;Monster&#39; który biję atomowe asy serwisowe i one często są kluczem do wygrania meczu. Jeśli tylko tak jak mówię, będzie Amerykaniec utrzymywał swoje podanie to ten mecz jest w jego zasięgu. Natomiast Lu, często w swoich podaniach dużo traci punktów, a zdarzają mu się bronić swoich podań. Możemy być świadkami jednostronnego meczu, pod dyktando jednego zawodnika, ale może i być wyrównane spotkanie. Dla obu panów nie będzie to spacerek, ale ja jednak zaufam Isnerowi, który wiele razy pokonywał swoich rywali dzięki efektownego swojego serwisu.

Otrzymane punkty reputacji: +12
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Primera Division / (11.01 / Sobota) - 20:00

10 # ⚽ Aletico Madryt - Barcelona
Typ: Obie strzelą |1.53| ⛔ żenua mecz.
▶ Betsson ! / Stawka: 200 PLN / PW: 306 PLN !

Na Estadio Vicente Calderón, dzisiaj mecz na szczycie w Primera Division. Pod wodzą Diego Simeone, Atletico wnosi się na wyżyny swoich możliwości i co lepsze, robią to z ogromną gracją. Nie tylko zmienili siłę w defensywie, ale ich ofensywa jest już znacznie lepsza od tej co była rok temu. Napastnik Diego Costa jasno się wypowiedział na konferencji prasowej.. &#39;&#39; Nie będziemy się bronić, będziemy atakować tak, aby Barcelonę wyrzucić do domu bez punktu! &#39;&#39; Wszystko fajnie, tylko że do dumy Katalonii po kontuzji wraca Messi, który w ostatnim meczu, wszedł z ławki i wciągu 5 minut zanotował dwa gole. Więc jego głód wygrania tego meczu jest na pewno przeogromny. Ale ja jednak wybieram trochę pewniejszą wersję, bo mimo tego że mecz sam będzie zacięty, faworyta jednak nie wskaże mimo że buki faworyzuję Barce. Mecz nie będzie łatwy dla nikogo z zawodników, którzy będą grali w tym meczu ale jedno jest pewne nikt nie będzie się tutaj oszczędzał. W ostatnich 8 meczy, w Madrycie BTS był celny bo zawodnicy strzelali, więc dlaczego by to nie powtórzyć, zwłaszcza jak grają najlepsze ekipy w Hiszpanii. Nie zdziwię się nawet jak ten bet wejdzie mi już w pierwszej połowie.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (12.01 / Niedziela) - 4:05

11 # :hokej:
Calgary Flames - Pittsburgh Penguins

Typ: Pittsburgh Penguins OT |1.50| ✅ 1:2
▶ Betsson ! / Stawka: 200 PLN / PW: 300 PLN !

Dziś również nikogo nie będzie dziwiło, dlaczego gram na swoje Pingwiny. Wiem, że nie powinno się stawiać, na kogoś ze względu na &#39;&#39;uczucia&#39;&#39; ale jednak zagram, bo mam tutaj po prostu czuja. ;) Pingwiny po wczorajszej porażce, w delegacji w Edmonton nie wyglądali źle, nieco pokwapili sprawę w defensywie i skutki były widoczne na talerzu, przez stracenie zawodnika w OT. Ale według mnie to był wypadek przy pracy i można im wybaczyć takie zaniedbanie tego meczu. Pingwiny to Bestie na wyjazdach i nawet jeśli ekipa jest gorsza to w delegacjach ich mecze wyglądają solidnie. Głównym reżyserem akcji i dużych asyst jest nie kto inny jak Crosby. W nim dzisiaj na pewno będzie poczuwać wielka odpowiedzialność, aby swój team poprowadzi do zwycięstwa, a ja jestem pewny że zrobi wszystko aby Płomienie dziś tego meczu nie wygrali. Wiadomo, siła ofensywy gości, miażdży rywali o parę klas wyżej i tutaj to będzie kluczem do wygrania Pingwinów. Już Crosby i Neal o to zadbają, nie ma innej opcji.

Otrzymane punkty reputacji: +17
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (12.01 / Niedziela) - 21:05
12 # :hokej:
Washington Capitals - Buffalo Sabres

Typ: Ovieckhin strzeli |1.85| ⛔ Ovca - Miller 0:1
▶ Betsson / Stawka: 130 PLN / PW: 240,5 PLN !
Wypadałoby jakoś mile zakończyć Niedzielny wieczór, dobrym betem dzięki któremu można wygrać parę groszy. W mojej opinii uważam, że dziś Owca znowu zanotuje trafienie. Już tłumaczę, dlaczego mimo że niedawno znowu grałem i mnie nie zawiódł. Dziś bardzo ważny mecz, dla Rosjanina z resztą jak każdy w jego wykonaniu, ale w tym meczu musi udowodnić swoją jakość nad prezentującym goaltenderem Millerem, który w Buffalo obronił jego 12 shot&#39;s na bramkę! Piorunujące wywarł na mnie wrażenie, w tym meczu bramkarz dzisiejszych gości. Miał dzień konia i bronił jak w transie. Ale dziś Owca już uprzedził swoich kolegów, by zapomnieć swój ostatni mecz w Buffalo. I zapieczętować to trafieniem w sieć. Owca potrafi wszystko, widać że to jest jego sezon i gra jak z nut. Nie wydaję mi się aby Miller dziś w delegacji również zagrał takie obiecujące zawody. Owca, powinien tutaj jasno wykazać się z jak najlepszej strony, bo to że jest w formie i w gazie każdy wie, patrząc na jego osiągnięcia. Jego dotychczasowy level, to 32 gole. Dziś pora zmienić tą cyferkę. Wiadomo, że w Stolicy gra się trudniej ale i Szable od momentu straty Vanka, nie grają już tak aby móc się komuś postawić. Mają przebłyski, ale rzadko, a Owca całą defensywę rozrzuci dziś w pył i tak samo Millera. Stawiam na Owce. Mecz o 21!

Do góry Bottom