>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (23.10 / Środa) - Start 1:30
Florida Panthers - Chicago Blackhawks OT ✅ 2:3 SO
(1.50) Betsson ! / Stawka: 300 PLN / PW: 450 PLN !

Dzisiaj znów przenoszę się do Florydy. Mecz znowu w którym, biorę pod lupę jak najbardziej zespół gości. Ekipę silną, dobrze zmobilizowaną i utytułowaną w ostatni Puchar Stanleya. Po drugiej stronie Pantery, którzy ostatnimi czasy wygrali z Dzikusami. Oglądałem tamten mecz i gdyby nie powerplay, to gospodarzy nie było by stać na walkę. Widać było, że mają już mecz w kościach, ale jednak się postawili. Dzikusy ich zlekceważyli po całości, a to słupek Parise&#39;a a to przewagi zawodników. Byli lepszą ekipą w tamtym meczu a i tak przegrali. Nie zawsze silniejsza ekipa potrafi wygrać mecz, ze słabszym rywalem. Ale dzisiaj rywal dla Florydy już z górnej półki. Posiadający mocny arsenał broni, z ambitnymi zawodnikami, którzy mają mnóstwo strzałów na bramkę i dużo strzelają. Kane, Toews te nazwiska mówią same za siebie. Obaj gracze sami powinni &#39;&#39;całkowicie zmniejszyć&#39;&#39; szansę na jakąkolwiek wygraną dla Panter. Nie od dziś wiadomo jak gracze z Chicago sobie pogrywają. I jaką silną są ekipą. Dziś bramkarz, u Panter znowu Thomas i nie wierzę, że dzisiaj będzie miał aż tak dobry dzień jak ostatnio, gdzie po prostu wiele bronił. Tu już inni zawodnicy i inna marka.. Jeszcze jaka jest ważna rzecz.. Powerplay w wykonaniu Panter, jest strasznie nieskuteczny. Z Dzikusami dostali szansę grania przeciwko trzem zawodnikom i oddali tylko 2 strzały! To raczej nie jest jakiś zespół, po którym można się spodziewać jakichś dobrych wyników na ich koncie, a to że wygrali z Pingwinami, to tak jak pisałem winowajcą był Zatkoff. Bramkarz, który grał od x czasu.. i nie był przygotowany. A dziś Corey Crawford na pewno znajdzie wiele sposobów aby powstrzymać ataki gospodarzy. Bo Chicago z pewnością nie odda inicjatywy w tym meczu. To oni będą w tym meczu prawą ręką i będą &#39;upokarzać&#39; rywala.. swoją techniką i skutecznymi akcjami. Stawiam pewnie na Hawks!​

Otrzymane punkty reputacji: +20
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (24.10 / Czwartek) - Start 1:30

Detroit Red Wings OT - Ottawa Senators ⛔ 1:6

(1.68) Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 336 PLN !

Dziś pod lupę biorę jedynie spotkanie, które mnie najbardziej interesuje. Detroit Red Wings, w tym meczu są z pewnością mocniejszą ekipą, która ostatni mecz nie miała po swojej myśli. Lecz cały mecz był zacięty i niewątpliwie największym bohaterem był bramkarz Rekinów. Niesamowita postawa, genialna walka. Dzisiaj po drugiej stronie nie co słabszy rywal, na pewno od poprzedniej ekipy z którą grali gracze Detroit i w ich zasięgu. Na pewno muszą poprawić powerplay, bo w ostatnim meczu nawet nie zdołali strzelić bramki, a to jest mały klucz do sukcesu, aby zdobyć bramkę. Ottawa, w ostatnim meczu przegrała z Oilers, zlekceważyła po całości rywala, ale Oilers się postawili i wyłapali poważne punkty w tym meczu. Ośmiornice na pewno czują niedosyt po ostatnim meczu i dziś będą to oni wyznaczać tempo tego spotkania i to oni będą neutralizować rywala, bo nie wierzę, żeby na swoich śmieciach z taką zgraną ekipą jaką są mogli ten mecz po prostu przegrać. Kurs, do wieczora może spaść także biorę go póki co. Statystyki mówią same za siebie, kto w tym meczu jest faworytem i kto ma większe szanse na wygraną ale tym się do końca też nie wolno sugerować. Mimo wszystko idę w stronę Wings, bo są lepszą ekipą i kluczem do wygrania meczu będzie na pewno skuteczniejszy powerplay i wejście w odpowiedni rytm w meczu.​

// Edit: Największa wtopa, Detroit na swoich śmieciach.. zagrać taką miernotę.. Nie spodziewałbym się nigdy. Howard, skończ karierę lepiej ;) Brawo dla Ottawy, która się spięła i zagrała najwyżej swoich możliwości. I oczywiście Spezza, gość który potrafi wygrać sam mecze, z taka &#39;&#39;świetną&#39;&#39; grą ekipy Detroit która najwyraźniej wczoraj miała gdzieś wygranie meczu.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (25.10 / Piątek) - Start 1:05
New Jersey Devils - Vancouver Canucks OT ✅ 2:3 SO
(1.78) / Unibet ! / Stawka: 140 PLN / PW: 249,2 PLN !

Dosyć konkretna lista na dzisiaj, ale ja idę w kierunku ekipie przyjezdnej. Ciężko oszacować mi w danym momencie, który team ma lepszą pakę w tym meczu, ale wydaje mi się, że każdy mecz na własnej tafli będzie na wagę złota dla danego zespołu, wobec tego w I meczu pójdę w kierunku gości, tym bardziej biorąc pod uwagę słabszą dyspozycje Diabłów. Dzisiaj ogromne nadzieje widzę w zawodniku Sedin&#39;a który nie dość, że z meczu na mecz oddaje swoje 200% to posiada niesamowity skill, który z pewnością da się dziś we znaki gospodarzom. Co do gości to powiem jeszcze, że znacznie lepiej radzą sobie z powerplay i penaltykill, dodatkowo należy na pewno przypisać im ostrożną grę, ponieważ ilość popełnianych kar zmniejszyli do minimum. I to również może cieszyć. Nucks potrafią grać z Diabłami i, myślę że na dobre odwrócą swoją złą passę i zacznie się układać po ich myśli, a jak widać potencjał drzemie tam spory. Bo jeśli mam patrzeć po kolei na zawodników, to najważniejszą i dość kluczową podporą dla mojej ekipy którą stawiam będzie niewątpliwie bramkarz Nucks Luongo. Bramkarz, o niesamowitym wyczuciu, bo patrząc na rezerwowego bramkarza Diabłów, który dziś dostaję szanse na gre nie wróży to raczej nic dobrego dla jego ekipy. Stawiam na gości.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (25.10 / Piątek) - Start 1:05

Boston Bruins - San Jose Sharks OT ⛔ 2:1 / A było tak blisko.. ehh

(1.97) Unibet ! / Stawka: 150 PLN / PW: 295,5 PLN !

Jeden z najciekawszych meczów do którego nie wolno przejść obojętnie. Rekiny grają bardzo regularnie, solidnie i bardzo imponująco. Ich powerplay, znowu jest na wysokim poziomie, (najskuteczniejszy w lidze) co tylko nadarzy się ku temu okazja, zamieniają tą faze w meczu na bramkę. Bramkarz Rekinów zrobił na mnie poważne wrażenie, to jak wybronił shootout, w meczu z Wings. Cieszył wynik końcowy, bo to Rekiny świętowali i ja tym faktem wygrałem jakieś plny, ale dzisiaj rywal również z górnej półki. Niedźwiadki będą back to back, na pewno odczują lekkie zmęczenie, ale z takimi ekipami jak Rekiny to motywacja u nich będzie podwójna. Ważną role w tym meczu będzie właśnie wspomniany przeze mnie powerplay. Rekiny są ekipy bardziej doświadczoną, zbudowaną z poważnych grajków i choć najlepiej czują się na swoich śmieciach to i w Bostonie mają wyniki imponujące. Mecz dla obu ekip nie będzie spacerkiem, ale tu siłą doświadczenia jaką w ostatnim meczu pokazał własnie bramkarz Niemi nie wierzę, że może być gorzej. Czasem w meczach wysokiej rangi, warto zauważyć jaki jest bramkarz, a tu mimo że po drugiej stronie jest Rask, to ekipa z San Jose znajdzie na niego sposób. H2h, również stabilna i wierzę na podtrzymanie formy dla ekipy przyjezdnej. Również nie wolno zapomnieć o zawodniku wysokiej klasy Burns, zawodnikowi który kiedy gra jego ekipa nie przegrywa a dziś również zobaczymy go w podstawowej piątce.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (26.10 / Sobota) - Start 1:05
Pittsburgh Penguins OT - New York Islanders ⛔ 3:4
nie ma to jak znowu rezerwowego bramkarza wystawić, i wpuścić 2 gole w minute ;). brawo Bylysma.
(1.48) Unibet ! / Stawka: 250 PLN / PW: 370 PLN !

Dziś nocą Polskiego czasu o pierwsze, zagra moja ulubiona ekipa. Ekipa w którą każdy wie, że największą ich siłą jest ofensywa. Jednak bolączką ostatnimi czasy jest powerplay, który bardzo rzadko funkcjonuje. Czas w końcu zmienić swoje nastawienie i zawodnicy również wiedzą, że ten mecz będzie również na wysokim poziomie, ale na pewno zrobią wszystko żeby przechylić szale na swoją korzyść. Dobra wiadomość dla Pingwinów jest taka, że wraca Kris Letang.. silny defensor, dobrze sprawujący linie obrony będąc dzisiaj blokadą dla ekipy Isles. Sam fakt, że Pingwiny u siebie strzelają bardzo dużo, to właśnie on był bardzo silną podporą w fazach powerplay. Crosby po ostatnim meczu wypowiedział się jasno.. &#39; Trzeba wiele pracować aby wygrać i dużo trenować aby być precyzyjnym.. &#39; Podpisuje się pod tym, bo sam Sid jest w gazie i dziś będzie robił znowu wszystko aby zdobyć bramkę. Jeden w końcu z najlepszych w lidze Hokeistów na pewno ma niedosyt po ostatnim meczu i zawodnicy z pewnością wyciągnęli odpowiednie wnioski i dzisiaj w nocy to oni będą dyktować warunki. Mimo, że Islanders mają swojego Tavaresa, to i on sam nie zdoła pokonać ekipy z Pensylwanii. Wierzę w swój zespół i mimo że ostatnio przegrali, nie gryzie mnie to, że dziś przeciwnik jest mocniejszy. Liczę na dobry powrót Letanga i wygranie tego meczu. Zatem, po wygrana Penguins! Mecz o 1 w nocy!​

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (29.10 / Wtorek) - Start 0:00
Carolina Hurricanes - Pittsburgh Penguins OT ✅ 1:3
(1.60) Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 320 PLN !

Jak nie teraz, to kiedy zaczną Pingwiny wygrywać, w dodatku mając do tego Crosbiego gracza jednego z lepszych w lidze, defensywa zawodzi dość często, ale trzeba w końcu przełamać złą passę. I dzisiaj już trzeba wziąć sprawy w swoje ręce. Mimo, że rywal również ma swoje perły w składzie, ale i oni dziś powinni być zmieceni przez groźne ataki Pens. Najważniejsze jest to, by w kluczowych momentach jak powerplay, albo nawet penaltyshot jeśli nadarzy się w regulaminowym czasie, również był wykorzystany. Bo ostatnimi czasy niestety i to szwankuje. Mam na myśli Sutter&#39;a jak nie strzelił karnego, a potem wygrali po karnych z Canucks. Dziś wyjazd w delegacji, do ekipy która potrafi grać również groźnie, ale i również niestabilnie. Nie od dziś sekretem jest to, że Pingwiny właśnie w delegacjach w tamtym sezonie wygrywali więcej meczy niż u siebie w domu. I dzisiaj uważam, że to oni wrócą z kompletem punktów. Mają przed sobą ciężkie zadanie, bo zawsze trudniej jest grać pod pewną presją, przez ostatnie mecze, ale dziś trzeba wyciągnąć wnioski i wygrać ten ważny mecz. Wierzę w dobry występ Fleurego, bo dzisiaj na bramce Huraganów będzie Justin Peters i będzie to wielka szansa na Pingwinów na wywiezienie z tej &#39;&#39;rezydencji&#39;&#39; komplet. Stawiam na moją ekipę!​

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (30.10 / Środa) - Start 1:05
Chicago Blackhawks OT - Ottawa Senators ✅ 6:5
(1.59) Unibet ! / Stawka: 140 PLN / PW: 222,6 PLN !

Wczorajszy mecz Hawks w końcu się przebudzili, zagrali z pasją, zagrali skutecznie, z nutką desperacji. Quenneville umieścił na jednej lini Toews’a , Sharpa oraz Kane i jak się okazało, był to strzał w dziesiątkę, który zaowocował m.in. świetną postawą w stałych fragmentach gry. I przypuszczam, że dziś zobaczymy podobne ustawienie. Niewątpliwie Hawks, którzy przeważają nad Sens właściwie pod każdym względem a dodatkowo porażka po niezwykle zaciętym meczu jaką zainkasowali przedwczoraj u siebie z Wild doprawi tutaj dodatkowego zapału i motywacji. Hawks są słusznym faworytem, w dodatku pomimo zaciętych rywalizacji między sobą, przeważnie wychodzili zwycięsko w starciach z Ottawą. Natomiast Senatorzy, w ostatnim meczu przegrali mimo że w każdym mankamencie przeważali z rekinami, ale i to im nie pomogło. Blackhawks pomimo porażki z Dzikusami a wygranym meczu wczoraj, wciąż prezentują wysoki poziom i liczę przede wszystkim na kontynuowanie wysokiej dyspozycji ze strony Toewsa oraz Kane, którzy powinni dziś zadbać o cały interes w ofensywie i dodatkowo zrehabilitować się za pechową porażkę. Liczę na ich dzisiaj i po wczorajszym meczu kiedy rozgromili WILD w rewanżu widać ogromny postęp. Stawiam na gospodarzy!​

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki za Październik.
Kupony podane: 25
Kupony trafione: 19
Kupony nietrafione: 6
Kupony zwrócone: 0
Suma stawek: 5170,00 PLN
Suma wygranych: 6229,1 PLN

Zysk/Strata: 1029,1 PLN !
Yield: 20,49 %

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (3.11 / Niedziela) - Start 3:35
San José Sharks OT - Phoenix Coyotes ⛔ 2:3 SO
(1.49) / Betsson ! / Stawka: 320 PLN / PW: 476,8 PLN !

Dzisiaj w końcu mecz na swoich śmieciach Rekinów. Na Sap Center ekipa Todda McLellan&#39;a będzie gościła Kojoty, która ostatnio zadziwiająco dobrze sobie radzi. Ale trzeba w końcu zbić ich z tropu, a jestem pewny, że na tak trudnym terenie to właśnie Rekiny będą dziś dyktować warunki. Prawdopodobnie zobaczymy między słupkami Niemiego, z obiecującymi statystykami co mecz. Na pewno zobaczymy w składzie Couture&#39;a, który ma już 8 goli na koncie. Rekiny mają silną defensywę, składający się z bardzo imponującą obroną w meczach kiedy jest na prawdę groźnie i wychodzą z tego wszystkiego bez szwanku. Czeka niewątpliwe trudne zadanie Kojotów dzisiaj, aby wygrać na tak trudnym terenie, ale ja mimo że w ostatnim meczu na swoich śmieciach przegrywali 0:3 i wygrali ostatecznie.. mimo że rywal jaki był był znacznie słabszy od tego jaki będzie dzisiaj. Powerplay, Rekinów jest jeden z najlepszych w lidze, dużo punktują przy rozpoczęciu meczu, nawet młody Hertl, coraz to solidniej sobie pogrywa. Na pewno będzie trzeba uważać na Ribeiro, zawodnika który odszedł ze Stołecznych, dużo strzela, ale w tym meczu również dużo do powiedzenia mieć nie będzie, bo znając Rekinów po ostatnim meczu czują niedosyt i to oni dziś będą prawą ręką w tym meczu. Kluczem do wygrania będzie na pewno chłodny umysł i determinacja, a Rekinom na pewno tego nie brakuję. Stawiam na silniejszy bardziej ambitniejszy zespół, który z pewnością dzisiaj zrobi wszystko aby komplet punktów pozostał na swoich śmieciach.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (3.11 / Niedziela) - Start 3:35
Edmonton Oilers - Detroit Red Wings OT 0:5
(1.91) / Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 382 PLN !

Chyba mogę śmiało teraz powiedzieć, że gracze Wings, wchodzą w odpowiedni tor, do kompletowania punktów. Poprawili się w defensywie i co najlepsze Datysuk jest w gazie. Udowadnia mi co mecz, że to on powinien startować w najlepszych graczy NHL. A jego strzały z bekhendu, sprawiają wiele kłopotów dla bramkarzy po drugiej stronie. Dziś w delegacji wylatują do Edmonton, to ekipy chimerycznej, okrojoną w kontuzję i nie spodziewam się tu sensacji. Ale jedyny mankament to taki, gdzie w Detroit zagra bramkarz, który nie grał od X czasu i dzisiaj zobaczymy jego debiut. Ale jeśli miałbym analizować zawodników to oczywiście, wszystko przemawia na korzyść Wings. Sporo pisałem ostatnio na temat Skrzydeł i nie zamierzam się tutaj powtarzać, a dodać mogę jedynie , że brakuje im ostatnio pewności siebie i przyznać trzeba - szczęscia, które na pewno jest potrzebne. Mimo wszystko sądzę, że doświadczenie po stronie Wings weźmie tutaj górę, ponadto ich świetna ostatnio dyspozycja, jaką prezentują na lodzie przez całe 60 minut meczu. Wings zgodnie z przewidywaniami postawili na ofensywę i spore zaangażowanie siłowe, co zaowocowało pewnym przebiegiem meczu przez większość spotkania w ostatnim meczu, a że rywal dzisiaj mimo grający u siebie, prezentuje również słabą formę, to gracze z Detroit na pewno to wykorzystają. Stawiam na gości.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (5.11 / Wtorek) - Start 2:00
Winnipeg Jets - Detroit Red Wings OT ⛔ 4:2
(1.69) / Unibet ! / Stawka: 140 PLN / PW: 236,6 PLN !

Bez konkretnych rozpisek, na dzisiejszy mecz z powodu braku czasu. Skrzydła, udowodnili w delegacjach, że potrafią wygrywa wysoko i że potrafią kontrolować mecz. Najgorszym mankamentem jest to, że powodują dużo fauli i mają stratę zawodnika, ale i w tych aspektach dobrze sobie radzą. Odrzutowce, mimo swoich śmieci nie grają jakoś zadowalająco. Przegrywają dużo, ale i też nie wolno ich do końca lekceważyć. Wings, dzisiaj wystąpi w najmocniejszym składzie, znając ich temperament i charyzmę będą walczyć do końca, aby przechylić szale na swoją korzyść. Jedno jest pewne.. Datsyuk dzisiaj da się we znaki Alexa Montoya, a nawet Montoya zapamięta go na bardzo długo ;). Mówię tutaj o rezerwowym bramkarzu Odrzutowców, co potyczki miał z Wings to właśnie Datsyuk notował najlepsze wyniki i nie zdziwię się jak dziś będzie podobnie. Liczę na dobry występ Howarda, który ostatnio gra jak by był w jakiejś próżni.. w końcu musi zagrać lepiej. Stawiam na gości.​

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (5.11 / Środa) - Start 4:30

San José Sharks OT - Buffalo Sabres ⛔ 4:5 SO

Unibet ! / (1.25) / Stawka: 800 PLN / PW: 1000 PLN !

Dobra, czas wziąć się do roboty! Tak powiedział trener Rekinów przed dzisiejszym meczem z Buffalo. Ja dzisiaj im zaufam, choć kurs jest mizerny to atakuje ten bet grubo. Rekiny po ostatnich słabych występach tylko przez pryzmat WYNIKU, a nie spotkania w meczach, wyglądali na prawdę bardzo dobrze. Nie co zawiódł forechecking, ale dziś rywal na przełamanie tej złej passy. Bo już Colorado powoli ucieka w tabeli a Rekiny przez te porażki ostatnio inkasują 3 miejsce! A przecież byli liderami. Wiadomo, Sharks to bestie u siebie i nie pozwolą sobą pomiatać!
Niemi na bramce, w podstawowym składzie i od niego również dzisiaj będzie wiele zależało, bo już pomijam fakt, że jest najlepszy w lidze, ale i na takiego zawodnika ciąży jakaś presja.. Nie jestem pewny, czy zobaczymy Burns&#39;a - czekam na jego powrót. Na oficjalnej stronie NHL, napisane jest że być może już dziś go zobaczymy, ale ostatnimi czasy też było tak napisane, ale i go nie było.. Natomiast Rekiny, mają za sobą silny arsenał, zbudowany z bardzo silnej defensywy jak i ofensywy! Joe Thornton również wypowiedział się na ostatniej konferencji.. &#39;&#39; Ten mecz na pewno pokażę nam jaką silną mentalnie drużyną jesteśmy, nie jesteśmy w stanie przewidzieć meczu, ale na pewno go nie zaniedbamy &#39;&#39; Podpisuję się pod tym. Lubię jego styl, a jeszcze bardziej polubiłem jak potraktował Ciarrę w meczu z Bruins ;) Wracając jeszcze do dzisiejszego późną porą meczu, na pewno zobaczymy Hertl&#39;a który czasem błyśnie formą ale jeszcze mu dużo brakuję. Na pewno zobaczymy Logana Couture&#39;a, niezwykle ambitnego zawodnika o solidnej technice uwarunkowaną przez pasywne granie, co dużo dzięki temu punktuje. Pavelski również jest widziany w składzie, dobry silny ofensor. Po drugiej stronie zabraknie przez wypożyczenie do Isles, Vanka co bardzo, mnie to cieszy bo mimo że Szable to ekipa &#39;słabiaków&#39; to on trzymał tam jedyny ton. Jeśli dzisiaj nawet zabraknie Burns&#39;a to ekipa Rekinów wyjdzie dziś zwycięsko. Nie widzę innej opcji, jak znowu dobre zgranie w powerplay, a d&#39;zone swoje też będą mieli za sobą. Na swoich śmieciach, najważniejsze jest jedno.. nie zawieźć kibiców i zagrać swoje 200% a ja wiem, że oni potrafią.​

Cała analiza psu na budę, jak sędziowie nie widzą takiego gola, w DOGRYWCE.. to ja chyba jestem ŚLEPY! ... :;/:​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL &amp; NBA Night (7.11 / Czwartek)
Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks (1.33) ✅ 107-93
Chicago Blackhawks OT - Winnipeg Jets (1.36) ✅ 4:1
Buk: Unibet ! / Ako: 1.81 / Stawka: 180 PLN / PW: 325,58 PLN !
Brak czasu na analizę.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (8.11 / Piątek) - Start 2:00
St. Louis Blues OT - Calgary Flames ✅ 3:2
(1.38) Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 276 PLN !

No nic, dzisiaj kolejne dobre spotkanie które niestety przegapię ale wyłożę trochę złotówek jednak na Nutki. Płomienie po ostatnim zwycięstwie z Hawks, po karnych ale i tak całe spotkanie pokazywali jak słabą posiadają jednak wiedzę na temat grania w takich spotkaniach. Fakt, jest że Chicago zaniedbali się w karnych w tym meczu, ale mimo że wynik był inny, a statystyki nie grają, to nie sądzę aby Płomienie byli na tyle zdeterminowani aby dzisiaj pokonali zgrane Nutki. Sam najlepszy strzelec, Aleksander Steen w Blues który ma już 13 oczek na koncie, na pewno dzisiaj znajdzie sposób na rezerwowego bramkarza Calgary. Mimo, że miał &#39;&#39;dosyć udane&#39;&#39; występy z silnymi ekipami. Warto również zaznaczyć, że teren gdzie rozgrywają nutki, dla gości jest klątwą.. jeśli chodzi o powerplay. Nie było meczu, w którym nie padały bramki po przewadze, dla Blues! I myślę, że dziś będzie podobnie, bo to oni będą kontrolować całe spotkanie i dyktować warunki w meczu. Nie wierzę w trzeci pod rząd, z silną ekipą Płomieni, które wygrywają w delegacji. Solidna defensywa Nutek, jedna z najlepszych w lidze też w tym meczu zrobią z nawiązką. Nie od dziś sekretem jest to, że tak samo jak i defensywa jak i ofensywa Nutek jest znacznie regularniejsza niż ekipa gości. Nutki grając u siebie pokazują nie tylko swój temperament w grze i silną ekipę jaka w sobie mają ale i konsekwencje w dążeniu do celu. Oni potrafią przegrać w 1 tercji 2:0, ale potem odwrócić tak los meczu, na swoją korzyść, że i po tych dwóch pierwszych straconych bramkach nie widać śladu. Stawiam na Nutki, choć kurs jest &#39;&#39;mizerny&#39;&#39; ale nie szaleję za stawką jak ostatnio z Rekinami...​

Otrzymane punkty reputacji: +19
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (8.11 / Piątek) - Start 2:00
St. Louis Blues - Calgary Flames
Alexander Steen strzeli (2.20) Unibet ! ✅ ✅ ✅
Stawka: 100 PLN / PW: 220 PLN !
http://www.youtube.com/watch?v=mkUN5-Ud0YM&amp;cmpid=nhl-fb
Krótko i na temat. Steen, to wzorowy strzelec, znajduje się jak na razie na 3 pozycji w klasyfikacji strzeleckiej w NHL. I mając 13 goli na na trzynaście meczy na pewno na tym nie zaprzestanie. A rywal dziś w jego zasięgu. Sam on licząc się z każdym zawodnikiem Flames, to właśnie on biję o głowę rywali. Mając powerplay, potrafi się znaleźć w odpowiednim momencie i gumę umieścić w bramce. A jego bekhend shot należy chyba do jednych najbardziej trudnych do odbioru na całym świecie i nie zdziwię się jak dzisiaj znowu się popiszę swoim kunsztem, nad którym pracuje ciężko na treningach i co najważniejsze, koledzy z drużyny mu ufają. W ostatnim meczu już w 3&#39;minucie zaliczył bramkę, dzisiaj grają na swoich śmieciach i dlaczego miałoby to się nie powtórzyć? Spodziewam się całego dobrego występu Nutek jak i Aleksa.. Umieszczam jego bramkę która była również jakoś nie dawno, a myślę że warto na niego postawić jakieś &#39;&#39;grosze&#39;&#39; bo widać jakie ma cele w tym sezonie i na pewno tego dokona jeśli będzie regularny, bo ambicje i determinacje do on ma wielką.​

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football / (9.11 / Sobota)

Chelsea - West Brom (1.30) ⛔ 2:2
Real Madryt - Real Sociedad / Obie strzelą / (1.55) ✅ 5:1

Buk: Unibet ! Ako: 2.02 / 130 PLN / PW: 262,6 PLN !

Ja powiem krótko na temat The Blues, to że Chelsea tydzień temu przegrała nie zraża mnie od tego, że i dziś przegrają. Zabrakło w tamtym meczu pewności siebie i regularności, w której zabrakło i precyzji jak i sensowniejszego wyniku na ich koncie. Dzisiaj grają na swoich śmieciach, z ekipą która dużo potrafi zaskoczyć, ale właśnie tu w Londynie gra bardzo przeciętnie. Warto również zaznaczyć, że Chelsea jest jeszcze druga w pozycji, a żeby utrzymać to miejsce, Liczę na The Blues i skromne zwycięstwo jedną bramką, albo może być i tak, że się rozstrzelają. Bo przegrać nie przegrają. Nie sekretem jest od dziś, że sam Oscar w tym meczu udowodni jak wiele znaczy dla Blues. Bo w gazie, że jest to nie trzeba powtarzać.
Natomiast drugie spotkanie to Królewskich z Sociedad. Na papierze oczywiście faworyt jeden, gracze również bardziej utalentowani, ale i po drugiej stronie nie ma nikogo kto by próżnował podczas gry. Solidna ofensywa gości dzisiaj na pewno porobi wiele kłopotów gospodarzom. Na 12 meczy, osiemnaście goli nie jest wcale tak źle.. a że Real &#39;&#39;lubi&#39;&#39; tracić gole to chyba każdy wie.​

// Genialna obrona Cecha.. wręcz kuriozalna! ;/// ...
&#39;&#39; schylał się jakby zbierał grzyby albo jagody Petr Cech&quot;
Mourinho, lepiej idź już na emeryturę.. Skład również fenomenalny Hiddink wracaj! ..

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (10.11 / Sobota) - Start 2:00
St Louis Blues - Pittsburgh Penguins
Alexander Steen strzeli
(2.40) Betsson ! / Stawka: 130 PLN / PW: 312 PLN !

Dobra jednak &#39;&#39;poruszę ten mecz&#39;&#39; Jeden z najciekawszych meczów dzisiejszej nocy Polskiego czasu, w którym zmierzą się obie bardzo silne teamy. Jedna ekipa może się pochwalić tym, że posiadają znakomitego zawodnika, który notuje gole za golami i jego precyzja w wykonaniu ich skuteczności powala bramkarzy na ziemie. Mam tu na myśli Aleksa, któremu znowu zaufam. Ostatnio znowu zanotował trafienie, co prawda dopiero w drugiej tercji, ale to nic. Dzisiaj po drugiej stronie nie co już lepszy zespół, od poprzedniego meczu z Calgary. Pingwiny, w tamtym sezonie notowali lepsze wyniki w delegacjach niż u siebie w domu, ale i dziś nie wolno ich lekceważyć. Bo wiadomo, jak się rozkręcą, potrafią przeciwnicy zbierać żniwa. Ale w tym meczu nie powinno być nieścisłości jeśli chodzi o obie drużyny. Pingwiny mają swojego Crosbiego, &#39;&#39;mózga&#39;&#39; drużyny, który dużo widzi i jak tylko jest w formie, to i strzeli. Dzisiaj czeka na pewno go ciężkie spotkanie, bo ostatnio jego drużynie nie idzie najlepiej, ale i w tym meczu powinniśmy być świadkami dużej wymiany akcji jak i po jednej jak i po drugiej stronie. Ja zatem postanowiłem zagrać znowu na Aleksa, w ostatnim meczu miał 6 strzałów na bramkę, w tym jeden bramkowy, ale to i tak jest wielka robota. Z meczu na mecz jest bardziej groźniejszy i dzisiaj i jakikolwiek będzie dziś bramkarz wystawiony w Pittsburghu to i on znajdzie na niego sposób.. Tak myślę bo w takich meczach z takim przeciwnikiem najlepsi zawodnicy motywują się o 200% więcej.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (11.11 / Poniedziałek) - Start 19:00

Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Steve Stamkos strzeli ZWROT - KONTUZJA i to jaka.. (szkoda chłopaka...)

(2.20) Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 220 PLN !

Kolejny mój typ, to znowu na strzelca. Tym razem zaufam Kanadyjczykowi, który jest w obfitej formie, posiadający już 14 goli, na 16 meczy! W ostatnim meczu z Wings, znowu udowodnił, że warto na niego grać, zwłaszcza, jak gracze są w osłabieniu! Jego najsilniejszą mocą w meczu jest to, że się nie poddaję i robi wszystko, aby i najlepsi bramkarze świata, wyjmowali gumę z sieci. Mimo, że dziś kolejny rywal, z górnej półki to i dla niego nie powinno być do przeszkodą. A w ostatnim meczu, w 2 tercji, zszedł na chwilkę na ławkę by wrócić i od razu strzelić Howardowi. Dzisiaj po drugiej stronie Rusk, ale i na niego powinien mieć sposób. Błyskawice, grają w tym sezonie jak na razie bardzo solidnie, choć rok temu było podobnie, ale mając takiego gracza jakim jest Stamkos, powinni wygrywać wiele. Bo potencjał ten gracz ma spory. Ciężko go powstrzymać jak i zarazem zatrzymać, ma niebanalną finezję podczas strzału i byłoby dla mnie grzechem dzisiaj ten bet odpuścić. Mimo, że mecz na pewno będzie zacięty z obu stron.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (11.11 / Poniedziałek)
Boston Bruins OT - Tampa Bay Lightning ✅ 3:0
(1.61) / Unibet ! / Stawka: 180 PLN / PW: 289,8 PLN !

W miarę szybko zdążyłem, patrząc kto na bramce u błyskawic dziś będzie bronił bramki, nie widzę nic innego jak wygrana Niedźwiadków, analiza krótka bo za chwilę mecz.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Night Regular Season / (12.11 / Wtorek)
???? Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers (1.27) ✅ 96-81
???? Portland Trailblazers - Detroit Pistons (1.50) ✅ 109-103
Buk: Unibet ! / Ako: 1.91 / Stawka: 180 PLN / PW: 342,9 PLN !
Bez analizy, brak czasu.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom