>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Premier League / (28.09 / Sobota)
Tottenham - Chelsea / Obie ekipy strzelą gole (1.82) ✅ [1-1]
Stawka: 140 PLN / PW: 254,8 PLN ! / Buk: Unibet !

Na White Hart Lane jutro o 12:45 oczywiście Angielskiego czasu wyjdą obie najsilniejsze jedenastki swoich ekip, które wiedzą jaką stawka jest ten mecz. Wygrana! Już w samym Londynie robi się głośno od tego spotkania i co prawda, stadion Tottenhamu nie jest jakoś specjalnie daleko od Stamford Bridge to sam mecz będzie na pewno interesujący. Mam nadzieje, że nie będziemy narzekać na bramek choć często w takich szlagierach i zazwyczaj na WHL nie widzimy dużo bramek jak graja te obie ekipy ale jutro mam nadzieje, że to się zmieni. Niewątpliwie to spotkanie będzie ważne dla obu ekip, z racji tego że mają na razie po jednej porażce w sezonie. I najsprawiedliwszy byłby tu remis najlepiej bramkowy lecz ja wierzę w swoją ekipę The Blues i w końcu zaczną powoli wychodzić z tego dołka.. w który sam &#39;&#39;wpadli&#39;&#39; Spodziewam się wyrównanego meczu ale z nawiązką dla Chelsea. Chciałbym zobaczyć w przodzie Hazarda po lewej, Matę po prawej i Dembe Ba w podstawowym, ale wiadomo Jose coś pewnie innego wymyśli. Także stawiam na BTS!​

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Serie A / (29.09 / Niedziela)
AS Roma - Bologna / 0.5 over Bologna (1.83)
Stawka: 70 PLN / PW: 128,1 PLN ! / Buk: Unibet !

Kurs na wygrana gości jest ponad 9 aż dziwię się, że bukmacherzy nie doceniają siły defensywy zespołu z Bologny. Nie jednej ekipie z górnej półki potrafiła przysparzać figla i dzisiaj bramkę w Rzymie powinni strzelić przynajmniej jedną. Pamiętam do dziś jak wygrali w przeszłym sezonie z Napoli, a to z Interem, a nawet z Milanem. Mają osiemnaste miejsce w tabeli ale im potrzeba się rozkręcić a mecz z Romą będzie bardzo dobrym by sprawdzić swoje umiejętności. Mimo, że Roma posiada dużo Perełek w składzie to mecz powinni jako tako wygrać ale nie mogą lekceważyć siły Bologny bo na pewno nie będzie to spacerek. Laxalt na lewym skrzydle bardzo mądry i ambitny zawodnik, przeważający szybkościowo będzie dziś utrudniał życie Romy. Buki wystawiają bardzo przyjemny kurs na chociaż jednego gola tego zespołu a przypomnijmy, że ostatnio z Milanem zremisowali 3:3 i właśnie ten zawodnik o którym napisałem dał się we znaki strzelając dwa gole.​

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki za Wrzesień.

Kupony podane: 21
Kupony trafione: 13
Kupony nietrafione: 8
Kupony zwrócone: 0

Suma stawek: 3,300 PLN
Suma wygranych: 4007,5 PLN

Zysk/Strata: 705,5 PLN !
Yield: 21,42 %

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Liga Mistrzów / (1.10 / Wtorek)
Steaua Bucharest - Chelsea (1.67) ✅ [0-4]
Arsenal - Napoli / over 1.5 (1.20) ✅ [2-0]
Ako: 2.00 / Stawka: 140 PLN / PW: 280 PLN ! / Buk: Unibet !

Druga kolejka Ligi mistrzów zacząć czas. Chelsea po niespodziewanej porażce z Bazyleą, wyjeżdżają do Rumuni aby poskromić ostatni słaby występ w Lidze Mistrzów. Niestety kadra Chelsea bez Hazarda - kompletnie nie rozumiem polityki Mourinho i zaczyna mnie drażnić jego stanowisko w Chelsea ale chyba wie co robi.. Będzie to bardzo trudny teren do zdobycia powiedział Lampard, mimo że są faworytem bo maja lepszych zawodników, muszą w tym meczu oddać z siebie więcej niż tylko 100% i zacząć wygrywać, bo nie chcę myśleć co będzie jak ten mecz przegrają, nawet remis będzie dla mnie porażką. Spodziewam się neutralizacji The Blues i pierwsze trzy punkty w Champions League na ich koncie.
Natomiast drugi typ jaki wybrałem to mecz w Londynie. W grupie śmierci Arsenal podejmuje na własnym stadionie Napoli. Kanonierzy z nowo nabytym Ozilem i pierwszej rundzie przywieźli cenne trzy punkty z Marsylii, a Napoli będące w wyśmienitej ostatnio formie pokonali ubiegłorocznych finalistów z Dortmundu. Wygrana którejkolwiek drużyny w tym pojedynku uczyni z nich poważnych faworytów do wyjścia z tej arcytrudnej grupy. Lecz ja jednak idę w innym kierunku i dwa gole to w tym meczu paść powinny bez problemu.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (2.10 / Wtorek) - Start 1:00
Montreal Canadiens OT - Toronto Maple Leafs ⛔ 3:4
(1.77) Unibet ! / Stawka: 120 PLN / PW: 212,4 PLN !

No to zaczynamy! Najlepsza liga światowa Hokeja zacząć czas. Od razu na pierwszy rzut oka, zobaczyłem spotkanie, dla którego nie mogę przejść obojętnie. Mimo, że miałem pierwsze kolejki nie ruszać. Mianowicie Liście, przylatują do bardzo trudnego terenu do zdobycia jakim jest Bell Centre, gdzie będą próbowali za wszelką cenę wygryźć zwycięstwo gospodarzom. Lecz ja tu jednak idę w inną stronę i zaufam gospodarzom. W bramce prawdopodobnie zobaczymy Careya Price&#39;a który jak tylko jest w formie łapie wszystko. Można rzecz, że może powstrzymać każdego. Z powodu kontuzji nie zobaczymy prawdopodobnie Briana Gionta ale myślę, że bez niego sobie chłopaki z Montrealu Kanady poradzą. P.K. Subban w samej defensywie jest bardzo solidnym graczem i będzie dziś powstrzymywał z pewnością ataki Liści. Mimo, że to będzie Kanadyjski klasyk i będzie wielka bitwa o punkty liczę jednak na zespół w którym gra zawodnik PACIORETTY! Ten zawodnik bardzo dużo strzelał w tamtejszym sezonie i spodziewam się również jego dobrego występu dzisiaj jak i całej ekipy. Stawiam na gospodarzy.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (3.10 / Czwartek) - Start 2:00
Detroit Red Wings OT - Buffalo Sabres ! ✅ 2:1
(1.52) Unibet ! / Stawka: 390 PLN ! / PW: 592,8 PLN !

No to dzisiaj już nie powinno być &#39;&#39;falstartu&#39; z kuponem, który zaliczyłem wczoraj. W końcu zobaczę Detroit w akcji. Spodziewam się jednak pełni neutralizacji gospodarzy, którzy wiedzą o co walczą w tym sezonie i jak są ważne dla nich punkty. Howard, na bramce, przeciwko Millerowi, jednak tu widzę większy potencjał po stronie Howarda. Pewny mocny punkt, drużyny. Zetterberg kluczowy kapitan zespołu będzie musiał poprowadzić dziś w pierwszej kolejce sezonu swoja ekipę po komplet punktów.. nie mysląc o tym że może być jakakolwiek dogrywka aczkolwiek szable maja swojego Millera, który do słabych goalie nie należy.. Kolejne silne ogniwo w zespole gospodarzy to oczywiście Abdelkader młody utalentowany skrzydłowy, który da się we znaki w dzisiejszym meczu. Umocniła się ekipa z Detroit, mianowicie Alffredson z Senatorow zdobył swój pierwszy start preseason. Grając w Ottawie 17 lat! Został sprowadzony z rocznym kontraktem opierającym o 5,5 miliona, z nadziejami na Stanleya i dziś wiadomo, że pierwszy mecz sezonu będzie chciał udowodnić SOBIE i kibicom, że nie jest tu na marne. O gości zbytnio rozpisywać się nie będę, ale Detroit nie powinien mieć z nimi problemu. I choć kurs nie jest wysoki, ja jednak gram z zabezpieczeniem i liczę, że się NIE PRZELICZĘ..​

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (4.10 / Piątek) - Start 1:00

Washington Capitals OT - Calgary Flames ✅ 5:4 SO

(1.43) Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 286 PLN !

Po nieudanej wizycie w Chicago, Stołeczni wracają na swoje śmieci aby zmierzyć się z Flames. Wiadomo, jak ciężko jest wygrać z Chicago Blakhawks i nawet jak wygrywając dwoma bramkami, z tak silną drużyną jaką są Jastrzębie nie wolno lekceważyć ich na krok, ale jednak poczuli się zbyt pewnie i mecz przegrali na własne życzenie. Ale dziś role się odwrócą. Nie co luźniejszy rywal jakim jest Flames i całkiem w zasięgu dla gospodarzy. To jest pierwszy raz, gdy Calgary Flames i Washington Capitals nie spotkali się od 03 stycznia 2012, co było 3-1 zwycięstwo Waszyngtonu w Verizon Center. Istnieje tylko pięciu graczy na obecnym spisie Calgary, który grał w tym meczu dla Flames. Ale myślę, że i to nie powinno stanowić problemu dla Stołecznych. Wiadomo, że na bramce gospodarzy zobaczymy Braden&#39;a Holtby, który podczas playoff grał fenomenalnie, oczywiście trzeba chwalić go za konkretne parady, w którym jednak bramkarz gości Karri Ramo, nie dorównuje mu na krok. Niewątpliwym aspektem w tym zdarzeniu będzie ofensywa, Owca w ostatnim meczu zaliczył już trafienie, ale nie tylko on w tym meczu będzie grał. Na pewno kiedy się pojawią powerplay game wszyscy będą grać na niego bo wiadomo, że wykańcza takie sytuacje znakomicie. Liczę na dużą inicjatywę w meczu dla gospodarzy i w końcu komplet punktów.​

Dominating the shootout! great game! good comeback! deff deserved that one..

Słusznie trener zmienił bramkarza, bo ten Holtby którego tak chwaliłem grał jak by pierwszy raz bronił mecz w swoim życiu. Choć gra minimalnie się nie poprawiła, pod zmianą bramkarza, to i tak się spięli. W karnych wiadomo Capitals mają do tego ludzi adekwatnych i wykonali tę robotę.. a było 1:4 w plecy ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (5.10 / Sobota) - Start 1:00
Carolina Hurricanes - Detroit Red Wings OT ✅ 2:3 OT
(1.82) Unibet ! / Stawka: 130 PLN / PW: 236,6 PLN !

Chyba jeden z najciekawszych meczy, jakie dziś rozpatrzyłem do stawiania. Już w ostatnim meczu Wings, z Sabres wykazywali więcej inicjatywy w spotkaniu i mimo, dużo fauli po ich stronie kontrolowali mecz. Dzisiaj gracze z Detroit wylatują do Karolajny. Z nadzieją na kolejny mecz na ich konto z kompletem punktów. Mecz na pewno dla gości nie będzie spacerkiem, bo i Huragany mają dużo znakomitych graczy.. Tlustý, Staal dziś na pewno będą atakować bramkę Howarda. Dlatego, że to jest pierwszy mecz sezonu dla gospodarzy nie oczekuje jakichś specjalnych fajerwerek z ich strony. Raczej widzę w tym meczu dużo ciekawych z akcji ale z nawiązką dla Detroit, która w tym roku znowu będzie polować na Stanleya. Datsyuk P, od tego zawodnika również wiele wymagam, po dobrym występie z Szablami dziś znów wyznacza sobie cele. Pokonać Cama Warda, a wydaję się nawet, że może spokojnie ten swój cel osiągnąć zwłaszcza wtedy kiedy obok niego będzie Zetterberg, który jak każdy wie co ten zawodnik pogrywa na meczach. To pierwsze spotkanie od 24 marca 2012, pomiędzy drużynami, które stanęło w 2002 Stanley Cup Finał. Detroit Red Wings wygrał tę serię i zabrali najnowsze matchup z Karoliną Hurricanes 5-4, strzelając cztery bramki bez odpowiedzi. Henrik Zetterberg strzelił dwa gole. Dziś również widzę w nim ogromny potencjał i liczę że dziś zdobędzie jakąś bramkę a zarazem poprowadzi swój team zwycięstwo. Warto jeszcze zaznaczyć, jak Skrzydła zagrali w ostatnim meczu na swoich śmieciach gdzie podejmowali dużo fauli, ale i nawet grając w trzech na tafli sumiennie z tego wybrnęli. To kolejny argument jaki mnie przemawia dziś za Wings. Siła jaką prezentują powinna być nie do przebicia. Nie od dziś wiemy, że ta ekipa grubo celuje w tym sezonie. Howard wiadomo, jeden z lepszych goalie na świecie jak tylko złapie odpowiedni rytm, to żaden zawodnik mu strasznym mimo, że po drugiej stronie będzie nie jedno wyzwanie przed nim.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (6.10 / Niedziela) - Start 2:00
St.Louis Blues OT - Florida Panthers ✅ 7:0
(1.45) Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 290 PLN !
Nie od dziś wiadome, jest że Nutki mają silny potencjał, aby spokojnie przejść do finałów mimo, że to dopiero 2 kolejka sezonu. Ale żeby to osiągnąć muszą wygrywać. Natomiast Blues, trzeba przypisać na prawdę solidną postawę, regularną grę, konsekwencje i przede wszystkim świetną pracę w defensywie i oraz zdolności fizyczne, którą potrafią bić o głowę swoich rywali. Nie sądzę, by w tym meczu Blues oddali inicjatywę Panterom i wobec tego nastawiam się, że po raz kolejny będziemy świadkami pełnej dominacji pod wieloma względami nad gośćmi. Pantery również grali swój mecz i ukąsili komplet być może w bardziej efektownym stylu, jednak są w znacznie gorszej sytuacji niż Blues, ponieważ czeka ich podróż do St.Louis i może im po prostu braknąć paliwa, by w jakiś sposób narzucić tutaj tempo, a z tak dobrze grającym fizycznie zespołem Blues, będzie to bardzo trudne. Na bramce, nutek będzie rezerwowy goalie, ale i on ma lepsze wyniki od podstawowego bramkarza Panter i myślę, że i nie będzie to problem dla niego stawić czoła atakom, zawodnikom z Florydy. Stawiam na Blues.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (9.10 / Środa) - Start 1:00
Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes ✅ 5:2
&#39;Reg time (1.75) / Stawka: 120 PLN / PW: 210 PLN !
OT Penguins (1.45) / Stawka: 250 PLN / PW: 362,5 PLN !
/ Unibet !

No to dzisiaj pod pełną śmiałością stawiam spokojnie na moją ulubioną ekipę z Pensylwanii, którą będą gościć ekipę z Karoliny. Pens pokazali kawał dobrego hokeja i przyznam że wszystko od A do Z funkcjonowało dobrze, z resztą skład mają odpowiednio ułożony i gotowy jak słusznie ktoś tu już zauważył - do pełnej dominacji od początku. Mimo, że dzisiaj znowu nie będzie grał Kris Letang (wielka podpora w obronie) i zawodnik, nad którym strasznie ubolewam James Neal. Ale myślę, że i to nie będzie problemem nad pokonaniem ekipy Kirka Muller&#39;a. Z koleji Pingwiny radzą sobie nieźle i zdecydowanie na pełnych obrotach funkcjonuje ofensywa, wiadomo o kim mówię, Crosby w gazie, na pewno dzisiaj będą mieli defensorzy gości z nim wielkie problemy by to powstrzymać. Oczywiście jest jeszcze Malkin, Sutter a nawet Jonkinen który w preseason mimo że nie grał w podstawowych, to co wchodził wiele zamieniał strzałów na gola. Dziś go też zobaczymy. Tak więc W tym meczu na pewno większość czynników przypada z korzyścią wobec Pingwinów. I mimo, że to początki sezonu jestem przekonany, że na swoich śmieciach odniosą komplet punktów. Eric Staal na konferencji prasowej powiedział: Pens to zdecydowanie ostatnia ekipa na zachodzie, przy której można śmiało podkręcać swój poziom i przedewszystkim ostatnia która na to pozwala. Lecz ja do końca się tu nie zgodzę, ze względu na to, że znowu będą walczyć o pierwsze miejsce na zachodzie, nie mówiąc już na którym miejscu skończyła gości w ubiegłym sezonie. Ward bramkarz gości, w meczu z Wings mi bardzo zaimponował 38 saves. Sama liczba robi piorunujące wrażenie, ale tak jak pisałem. Pens to nie byle kto, aby mógł sobie pozwolić na dzisiejszą porażkę na swoich śmieciach.​

Otrzymane punkty reputacji: +20
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (10.10 / Czwartek) - Start 4:35
Los Angeles Kings OT - Ottawa Senators ✅ 4:3 OT
(1.67) Unibet ! / Stawka 200 PLN / PW: 334 PLN !

Po wczorajszym nieudolnym meczu Królów a dokładnie przez &#39;&#39;fuszerkę&#39;&#39; jaką wykonał Quick dziś mecz w końcu na swoich śmieciach. Co jak co, ale na bramkarza najlepszego sezonu roku 2011/2012 trzeba więcej wymagać, ale kiksy się zdarzają, ale nie do końca i takie.. jakie ze strażnikami. No ale dobra, do sedna. Królowie grając na swojej tafli czują się pewnie i grają bardzo agresywnie. Defensywnie nie wyglądają źle, ale wszystko jest grane pod Cartera, zawodnika bardzo doświadczonego, lecz nie do końca najlepszego. Lecz bardzo umiejętnego i dużo akcji wykańcza golem. Kyle Turris z Ottawy, prowadzi zespół z czterech punktów (jeden gol, trzy asysty) w dwóch meczach. Natomiast Jeff Carter prowadzi Królów z dwóch bramek i 12 strzałów na bramkę w trzech meczach. Tu niewątpliwie będzie starcie właśnie tych dwóch zawodników. Ale liczę na poprawę w grze defensywnej i w końcu zagranie na pełnych obrotach zdobywając dziś wina gospodarzy. Patrząc również na statystyki i wyniki jakie rozgrywały dwie ekipy ze sobą widać jasno jak górują w każdej fazie Królowie i dziś nie widzę innej opcji jak wygranie ich na Staples Center.​

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (11.10 / Piątek) - Start 1:35

Detroit Red Wings OT - Phoenix Coyotes ⛔ 2:4 ????

(1.55) Unibet ! / Stawka: 300 PLN / PW: 465 PLN !

Nie od dziś znane jest tym którzy się znają na NHL, że Detroit to znacznie lepszy i bardziej mocniejszy zespół od kojotów. NHL, ma w swoim zespole niesamowitego dowodzącego, wielkiego gracza kapitana, jakim jest oczywiście Zetterberg. Oglądając jego mecz przeciwko Huraganom widać jak w nim ogromny potencjał drzemie, zawodnik całkowicie kompetentny do wygrywania. A sam jasno na konferencji powiedział. &#39;&#39; Będziemy wygrywać, żeby dobić do Puchary Stanleya a tam, zrobimy wszystko aby nie był to tylko półfinał jak ostatnio &#39;&#39; Podpisuję się pod tym jak najbardziej. Praca Skrzydeł w penaltykill, jest porażająca. To jak oni potrafią się wybronić jak mają nóż na gardle, to wydaję mi się, że mało która drużyna w NHL tak sobie radzi jak właśnie Detroit. że dla Red Wings jest to mecz kolejny ale i ważny, a są tym bardziej w komfortowej sytuacji, ponieważ grają u siebie, a ostatnie mecze dokładnie ukazały jak potrafią załatwiać sprawy we własnej hali mając nóż na gardle. O którym wspomniałem wyżej. Agresywny styl, dominacja ofensywna i wywieranie presji przy kontrolowaniu krążka w środkowej strefie, w &quot;d-zone&quot; Nie trzeba tutaj również podkreślać , że tacy klasowi gracze jak Datsyuk, Zetterberg czy nawet Franzen kiedy tylko czują swoją formę, grają na największych obrotach, to każdy na przeciw musi się liczyć z najtrudniejszym wyzwaniem w tego typu &quot;zawodach&quot;,a Ci geniusze hokejowi są w stanie poprowadzić swój zespół do największych sukcesów i jeszcze teraz wspomagani młodym, wystrzelonym pokoleniem nie bez powodu są po prostu zespołem lepszym, dlatego stawiam na WINGS!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (11.10 / Sobota) - Start 2:00
Chicago Blackhawks OT - New York Islanders ✅ 3:2
(1.61) Pinnacle / Stawka: 140 PLN / PW: 225,4 PLN !

Hawks potrzebują zmian, potrzebują odpowiedniej taktyki by móc w pełni wykorzystać ogromny potencjał oraz swój team spirit i w końcu złamać ostatnie dwie porażki, czy chociażby ich perfekcyjny penaltykill. Moim zdaniem można się już dziś spodziewać pewnych alternatyw, którymi niewątpliwie będzie musiał się pokierować Quenneville, by powrócić z kompletem punktów na swoich śmieciach.
Coach Hawks zamierza ustawić w jednym szeregu Kane i Toewsa – a wszyscy siedzący w temacie wiedzą czym to skutkuje. Po raz pierwszy od czterech lat, Nikolai Khabibulin będzie między słupkami dla Chicago. Jeśli trener mu ufa, w takim ważnym kolejnym meczu to i ja zaufam jemu doświadczeniu i stawiam na Hawks!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (13.10 / Niedziela) - Start 1:00
Detroit Red Wings OT - Philadelphia Flyers ✅ 5:2
(1.55) Unibet ! / Stawka: 280 PLN / PW: 434 PLN !

Po długim zastanowieniu, jednak dam znowu szanse Ośmiorniczek. Zespół zgrany, uporządkowany, posiadający mocny arsenał broni, z bardzo ambitnych zawodników. Lecz ostatnio jednak coś nie było po ich myśli. W ostatnim meczu z Kojotami, polegli na swoich śmieciach choć wydawać się mogło, że mogą ten mecz spokojnie wygrać. Przeważali, mieli mnóstwo dogodnych sytuacji ale Smith (bramkarz Kojotów) był na posterunku. W zeszłym sezonie, wizyta w Detroit w kwietniu zmiotły Kojoty z nadziei play-off. Lecz tym razem to Kojoty się postawili i wygrali mecz nie doprowadzając nawet do DOGRYWKI! Ale dziś nieco słabszy rywal, od Kojotów, ale za wszelką cenę nie wolno ich lekceważyć! Henrik Zetterberg w ostatnim meczu mógł zaliczyć trafienie, lecz to się nie stało ale dziś spodziewam się nieco więcej efektywności i więcej precyzji w jego grze. Howard między słupkami i znacznie lepiej to wygląda przeciwko lotnikom. Mimo, że w ostatni meczu zanotował 30 saves! Wynik również porażający bo i dzięki niemu też wiele bramek nie padało. Kojoty w tamtym meczu byli lepiej przygotowani i fizycznie i mentalnie, ale dziś nie wydaję mi się, aby tak silna Ekipa z takim wachlarzem umiejętności jaką posiadają zawodnicy Zetterberg, Weiss, Datsyuk a nawet Franzen dziś pokażą się z najlepszej strony i oddadzą w meczu swoje 200% aby zanotować wygrana swojego zespołu. Kluczem do wygrania tego spotkania na pewno będzie chłodny umysł i efektywny powerplay! Bo to, że grają na swoich śmieciach to nie wszystko, potencjał mają silniejszy i dziś nocą Polskiego czasu powinni zanotować komplet punktów. Stawiam na Wings!​

Otrzymane punkty reputacji: +21
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (13.10 / Niedziela) - Start 21:00
Florida Panthers - Los Angeles Kings OT ✅ 0:3
(1.67) Unibet ! / Stawka: 250 PLN / PW: 417,5 PLN !

Królowie wyruszają na Florydę, do meczu w którym z pewnością będą chcieli wygrać. A ja im na pewno zaufam. To, że ostatnio Pantery wygrały z Pingwinami nie oznacza to, że byli ekipą słabszą.. niestety między słupkami w tamtym meczu był bramkarz Rezerw z Pens, który od lat nie bronił.. i skutki było widać w meczu, bo sam Crosby mimo, że z Malkinem dawali sobie radę sami defensywie Panter, to jednak gwoździem do trumny był tu bramkarz rezerw Zatkoff. Dzisiaj na pewno nie co inny mecz, dla Panter, bo Królowie w najsilniejszym zestawieniu. Na bramce zobaczymy Quicka, który w ostatnim meczu zanotował man of the match! i trzy gwiazdki na koncie. Wyciągnął odpowiednie wnioski po meczu z poprzedniego meczu i teraz może być tylko lepiej. Pantery według mnie nie mają powera, do gry ani nie mają do tego produktywnych zawodników, defensywa kuleje a w ofensywie zdarzają się solidne wpadki. Na pewno zobaczymy u Kings fenomenalny forechecking, którzy Kings potrafią to w każdym aspekcie. Na pewno będą umiejętnie utrzymywać krążek w strefie defensywnej przeciwnika. A nawet powerplay, wiadomo Królowie, wykonują ten rodzaj gry w 100% Dziś nie widzę nic innego jak tylko wygraną gości i komplet 2 punktów, w delegacji!​

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (15.10 / Wtorek) - Start 1:00
Washington Capitals OT - Edmonton Oilers ✅ 4:2
(1.55) Unibet ! / Stawka: 160 PLN / PW: 248 PLN !

Na dziś pod lupę biorę jedyne spotkanie, które mnie ciekawi bo niestety za szerokiej oferty my tu nie mamy. Stołeczni sezon zaczęli bardzo &#39;&#39;humorzasto&#39;&#39; z racji tego, że najpierw trudzili się z Flames na swoich śmieciach i widać u nich było jednak ten fakt, brakiem paliwa.. i szybkości w meczu. Holtby, wtedy zagrał chyba swój najgorszy mecz w sezonie, po czym został zmieniony - później, kilka innych meczy, w których większość właśnie Stołeczni polegiwali. Ale dzisiaj w Stolicy przyjeżdża młoda dość silniejsza drużyna niż rok temu. W Toronto ostatnio potrafiła wbić 5 bramek! chyba nikt się nie spodziewał takiego scenariuszu. Widać, że nie przyjeżdżają po to by się bronić ale by urywać punkty przeciwnikom. Czy dziś to samo zrobią Stołecznym? Holtby na posterunku dzisiaj i mam wielką nadzieję, że już powoli będzie wchodził w swoje najlepsze obroty. Pamiętamy dobrze, jak bronił w PO, ze Strażnikami. Dziś rywal nieco słabszy od Rangersów, ale powoli muszą zacząć wygrywać, nawet jeśli jest to przeciwnik z dolnej półki. Owca, w formie co powerplay, to zamienia gumę na bramke dziś również, w podstawowym go zobaczymy. Stołeczni mają to do siebie, że dosyć &#39;&#39;długo&#39;&#39; wchodzą w mecz.. ale rywal jest w całkiem ich zasięgu i liczę na pewne ich zwycięstwo! Mecz o 1 polskiego czasu, nie obejrzę niestety ale rano mam nadzieje że wynik będzie po myśli.​

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (16.10 / Środa) - Start 1:00
Pittsburgh Penguins - Edmonton Oilers ✅ 3:2
&#39;reg time Pens
(1.65) Unibet ! / Stawka: 210 PLN / PW: 346,5 PLN !

Tutaj sprawa, z wytypowaniem meczu nie powinna być trudna. Już w ostatnim meczu pokazali kawał dobrej roboty, na Florydzie ogrywając Tampę 5-4 nie dając jej szans na dogrywkę. Wiadomo nie od dziś, że najlepszą bronią Pingwinów jest offense + offense + offense! Sid po raz kolejny udowodnił mi jak wielkim jest graczem. Jemu krążek odebrać to już sukces.. Szybkość, niebanalna technika na dziś zawodników z Oilers, na pewno da im się we znaki. Choć czasem defensywa ekipie z Pittsburgha zawodzi, to nie powinno to nic przeszkodzić graczom z Pensylwanii na komplet oczek dziś. Oilers, będą back to back. I teren na którym będą grać na pewno będzie to wielkim dla nich wyzwaniem.. lecz ja się tu niespodzianki nie oczekuje. Niestety dalej w meczu nie zobaczymy Neala, Letanga których nie ukrywam trochę brakuję mi ich gry. Spodziewam się pełnej neutralizacji Pingwinów i już wyznaczanie na początku meczu kto będzie dyktował warunki. Mimo, że Oilers w Toronto zagrali mecz na wysokim poziomie, ale Pens mając taka silną ekipę nie pozwoli sobie na fuszerki. Crosby, Malkin, czy Jonkinen dziś sprawią wiele kłopotów ekipie gości. Stawiam pewnie na mój ulubiony team!​

Otrzymane punkty reputacji: +24
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (18.10 / Piątek) - Start 1:30
Florida Panthers - Boston Bruins OT ✅ 2:3
(1.52) Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 304 PLN !

Niedźwiadki po ostatnim zaciętym meczu z Wings zainkasowali porażkę na swoich śmieciach. Dziś wyruszają na Florydę, żeby zmierzyć się z ekipą, strasznie chimeryczną, którą bolączką drużyny jest defensywa. Już nawet z Królami widać te słabe ich strony, gdzie na środku pola, nie potrafili trzymać długo krążka. Kolejną dobrą opcją jaką jest, którą właśnie widzę to jest to, że w drużynie gospodarzy zagra już nieco starszy gracz Thomas. Goalie, z punktu widzenia oczywiście słabo broniący, dziś ma przed sobą wielkie wyzwanie, aby zatrzymać naszpikowane szybkimi akcjami zespół gości. Boston, po ostatniej porażce, na pewno wyciągnął odpowiednie wnioski, a że rywal jest w jego zasięgu to może pokusić się tu o komplet punktów. Lucic i spółka na pewno swoje zrobią. Pantery z Królami, nawet nie potrafili wbić bramki mimo że w Los Angeles bronił REZERWOWY! Nie co odmienne ekipy dziś będą grali przeciw sobie, ale Niedźwiadki to klasa sama w sobie.. nie widzę tu żadnej sensacji, ale spokojną wygraną gości i neutralizację ekipę gości, a mają solidną ekipę aby tego dokonać.​

Otrzymane punkty reputacji: +23
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (20.10 / Niedziela) - Start 1:00
Florida Panthers - Minnesota Wild OT ⛔ 2:1 SO
(1.70) Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 340 PLN !

W końcu jakaś bogatsza oferta, na nockę. I można już sobie przygotowywać kolejne cele, do meczy który wybrać, aby być nie tylko bogatszy z pieniędzy ale i w doświadczenie! Od razu na pierwszy rzut oka, znowu pójdę przeciwko Panterom. Ekipie chimerycznej bez superlatyw, która posiada słabych bramkarzy, o defensywie już nie wspomnę. Powerplay, również zawodzi tak jak w poprzednim sezonie. Grają katastrofalnie i nie wierzę by to się szybko poprawiło. Natomiast Dzikusy dopiero się rozkręcają, nie weszli dobrze w sezon.. ale dziś rywal na przełamanie lodów. Takie ekipy jak Pantery powinni wciągać nosem. W ofensywie maja Pominvilla sprowadzonego z Sabres, dobrego ambitnego gracza który i dziś da we znaki się gospodarzom. Oczywiście jest jeszcze Parise!, kluczowa postać Wild, sprawdził się. Warto też zaznaczyć, że na 9 meczy, na Florydzie, Dzikusy zanotowali 7 wygranych! I myślę, że dziś dobiją formalności wygrywając ze słabą grającą ekipą z Florydy. Liczę dziś na Wild.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Regular Season / (20.10 / Niedziela) - Start 4:00
San Jose Sharks OT - Calgary Flames ✅ 6:3
(1.40) Unibet ! / Stawka: 300 PLN / PW: 420 PLN !

Tutaj wytypować zwycięzce chyba nie muszę za bardzo przestawiać. Nie od dziś wiadomo, jaką silną firmą są Rekiny i jak grają na swoich śmieciach. Skuteczny powerplay, zamienia większość akcji bramką. Jeszcze nie było takiego meczu w którym gospodarze nie strzelili by właśnie w tej fazie meczu bramki. Są drużyną regularną i mocną psychicznie. Mają do tego doświadczonych zawodników i młodziutkiego Hertl&#39;a który biję formą pierwszą klasą. To co ten młody zawodnik wyczynia to niedługo będę go porównywać do większych gwiazd, w NHL i wcale mnie to nie zdziwi. W ostatnim meczu szybko po już w 9&#39; sekundzie meczu Rekiny w Dallas zanotowali gola, ale ostatecznie przegrali po karnych. Dallas to stara niedoceniana ekipa, która mimo swoich już doświadczeń, dalej stwarza wiele problemom. Dziś Płomienie, wylatują do San Jose.. do bardzo, ale to bardzo trudnego rywala i trudnej tafli do zdobycia. Nie sądzę aby tutaj Rekiny oddali inicjatywę, wiedząc że ostatni mecz był w plecy. Oni sami ich powinni zniszczyć w reg time, ale że biorę opcję bezpieczniejszą to myślę że i tak to wejdzie. Rekiny mają na swoim koncie już 33 gole.. a goście 20 w tym stracone również tyle. Płomienie nie mają czym zaszkodzić, ani kim dziś gospodarzom i twierdzę, że to właśnie Rekiny będą dyktować dziś warunki. Mecz co prawda późno.. ale wygrana bardziej ucieszy. Stawiam na Sharks.​

Otrzymane punkty reputacji: +13
Do góry Bottom