>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - CHALLENGER - SINGIEL: Aptos / (6.08 / Wtorek)
Dustov F - Rochus O (1.43)
Sugita Y - Reynolds B (1.32)
Ako: 1.89 / Stawka: 110 PLN / PW: 207,64 PLN ! / Buk: Unibet !
..Bez Analizy...

Otrzymane punkty reputacji: +16
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis - Live Montreal - ATP / (6.08 / Wtorek)
Vanek Pospisil - John Isner / live (2.50) ✅
Stawka 100 pln / PW: 250 PLN ! / Buk: Unibet !

Cóż, przed starciem, 3 seta, postawiłem na Kanadyjczyka i znowu na live się opłaciło, co ten młody gość wyprawia. Nie dość że Isner miał 3:0 w trzecim secie swoje podanie i jeszcze przegrał... Nie no miałem nosa.. :cool:
W razie niedowiarków dla niektórych godzina, jest napisana, przy kuponie, wiec każdy kto oglądał mecz, wie o której się zaczął 3 set.. i najważniejsze, że na plus..​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (7.06 / Środa)
:baseball: Cleveland Indians - Detroit Tigers / Run w 1 inningu - TAK (2.20)
Stawka: 70 PLN / PW: 154 PLN ! / Buk: B365 !
Dzisiaj sobie pójdę w tym kierunku, za niższą stawkę, według mnie jest to do ogarnięcia gdyż są tą bardzo mocne ekipy i z pewnością, Cleveland będzie gryzło po piętach dzisiaj Tygrysy, po wczorajszej porażce 2:4 od pierwszych zmian. Nie gram to grubiej, bo wiadomo może się nie udać, ale za jak ja to mówię `drobne.​

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (7.06 / Środa)
:baseball: Houston Astros - Boston Red Sox (1.56) ✅ (10:15)
Stawka: 120 PLN / PW: 187,2 ! / Buk: B365 !
No nic, dzisiaj znowu zaufam, mojej jednej z ulubionych ekip w MLB, którzy mają ogromny potencjał i mają duże szanse na Majstra, więc dzisiaj po wczorajszej niespodziewanej porażce, będą głodni zwycięstwa i z pewnością nie będą się oszczędzać i powinni dać radę. Miotacze w obu ekipach, formą nie zachwycają ale i tak, ofensywa jaką posiada Boston, biję na głowę. Kurs może nie jest duży, ale raczej łapczywy jak dla mnie, wiec stawiam na gości. I oby Ortiz, po meczu się cieszył jak na tym zdjęciu ;)
Co za mecz! Ortiz i spółka, przegrywali już 0:5, ale zdołali wygrać w pięknym stylu, dodatkowo zagrane na 2 bukach.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis - Toronto - Debel / (7.06 / Środa)
Kops-Jones R. / Spears A. - Chan H-C. / Hrdinova E. (1.38) ✅ (6:4; 6:2)
Kudryavtseva A. / Rodionova A. - Makarova E. / Vesnina E. (1.25) ✅ (6:4; 6:4)
Ako: 1.73 / Stawka: 110 PLN / PW: 189,75 PLN ! / Buk: Unibet !

Cóż, upatrzyłem sobie dwa najpewniejsze deble, które mają szanse powodzenia. Pierwszy Kops, z Spears, obie panie wiedzą jak się grywa takie mecze, na twardej nawierzchni, a nawet Spears, ostatnio dużo asuje i bardzo dobrze to oznacza, bo widać, że jest poprawa, w serwisie, a serwis w tym meczu, odegra kluczową rolę tak myślę. Natomiast, drugie spotkanie, to według mnie szybka przeprawa Vesnini, z Makarovą, którą parą jest niemalże najlepszą na świecie, deblistek i choć Vesnina, odpadła już w singlu, to z pewnością będzie szukała wygranej, z partnerką w meczu deblowym.​

Otrzymane punkty reputacji: +13
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - Debel - Cincinnati / (14.08 / Środa)
Kohlschreiber P. / Tipsarevic J. - Janowicz J. / Kubot Ł. (1.75) ✅ (1:6; 4:6)
Stawka: 120 PLN / PW: 210 PLN ! / Buk: Unibet !

Jeszcze zdążyłem złapać kursiwo, na Polaków dość solidne. Janowicz, nie zachwycił w meczu z Jamesem, ale w deblu, grający obok swojego przyjaciela, z pewnością będzie chciał zatrzeć ślady ostatniej porażki. Mecz, co prawda, jest późno, a jeszcze przed deblem, Tipsa gra singiel, z Kanadyjczykiem, w którym będzie na pewno oddawał z siebie jeszcze więcej niż w deblu. Kubot, pod siatką zachowuję się bardzo solidnie, regularnie dość i nie popełnia przy tym głupich błędów. Jurek, wiadomo, asy same się nie zrobią i w tym meczu będzie to bardzo ważne. Natomiast, Niemiec, który już w tym turnieju odpadł po meczu z Rogerem, jakimś specjalnie wygórowanym deblistą nie jest.. Stawiam na polaków.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - Cincinnati / (16-17.08 / Piątek-Sobota)

Bryan B. / Bryan M. - Blake J. / Johnson S. (1.13) ✅ (6:2; 6:4)
Federer, Roger - Nadal, Rafael (1.27) ✅ (7:5; 4:6; 3:6)
Wozniacki, C - Azarenka, V (1.24) ✅ (3:6; 6:7)

Ako: 1.78 / Stawka: 120 PLN / PW: 213,54 PLN ! / Buk: Unibet !

Krótko. Bracia w deblu, zważając na fakt, że grają ze swoimi rodakami, to powinni grać dla publiki, by mecz był jak najdłuższy, z nawiązką dla nich. W końcu nie na marne, są mistrzami debla. Gram przeciwko Rogerowi, widząc że Rafa, jest w gazie i te jego mocne bite forehandy powinny sprawić trochę kłopotów, dla &#39;&#39;króla&#39;&#39; Roger, niestety to już nie ta forma, co kiedyś, ale dalej mam do niego ogromny szacunek i mimo, że wczoraj, wygrał w pięknym stylu dzisiaj spodziewam się neutralizacji, dla Rafy. Wika, na hardzie, czy gdziekolwiek na innej nawierzchni, sprawuje się dość solidnie, choć potrafi być przełamywana, jak nigdy.. ale na Karo, powinna znaleźć sposób, w dwóch setach by nie stresować fanów, na wygranie jej meczu i awans, do kolejnej rundy.​

Mecz Rafy, z Rogerem, można było oglądać godzinami i żałować jedynie, że mecz się już skończył, to co grał Roger, można bić brawo na stojąco! Ale to jak zachował się w meczu Rafa, również ogromny szacun! Mecz do 4 nad ranem, ale warto było oglądać!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - Cincinnati / (17.08 / Sobota)
Rafael Nadal - Thomas Berdych (1.28) ✅ (7:5; 7:6)
Stawka: 250 PLN / PW: 320 PLN ! / Buk: Unibet !
Wczorajszy mecz, Rafy, z Królem, był wzorem, i najprawdziwszym przykładem, jaki to tenis może być piękny. Nawet go nagrałem ale oglądałem do końca, było co podziwiać. Jak oni kochają grać, i czynią ten sport jeszcze piękniejszym. Meczu nie chciało się wyłączać przez chwilę, bo co akcja, to czysta poezja, obu zawodników. Obu przyjaciół, którzy znakomicie siebie znają, którzy uważają się za przyjaciół, ale na korcie, o tym zapominają bo wiadomo jaka jest stawka. Roger, poprawił swój serwis, pierwszy set, w jego wykonaniu to powrót króla, do swoich poziomów, jakie grał latami! Natomiast Rafa, zagrał swój tenis, może jeszcze nie do końca ten co z ubiegłego roku, bo jest po kontuzji, ale są już lepsze zmiany. Dzisiaj walka, do finału, i już widzę w nim następce, Rafę! Po drugiej stronie siatki Czech, Berdych, który bardzo solidnie wykonuje serwis, na kortach twardych, ale Rafael, ma większy wachlarz umiejętności i chociażby jego ulubione passing shot, sprawią mnóstwo kłopotów, Czechowi. Rafa, uwielbia, gry na kortach, choć bardziej woli na cegle, ale w tym meczu spodziewam się neutralizacji, Rafaela. Również szybkiego przełamania na korzyść Hiszpana, w wymianach, oczywiście górować będzie Rafa. Stosunek, meczy między sobą jest 15 wygranych na korzyść Hiszpana, w tym tylko 3, dla Czecha. Progres, na rzecz Rafy jest obiecujący, a wygranie dzisiejszym meczu, będzie dla niego formalnością. Stawiam pewnie grubszą stawkę, na Rafe, po czym awansuję do finału w Cincinnati! Leć Rafa, po finał! ???? I believe in you Rafa!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - Debel - Winston-Salem / (21.08 / Środa)

Begemann A. / Emmrich M. - Gonzalez S. / Lipsky S. (1.57) ⛔ (6:4; 6:4)

Stawka: 120 PLN / PW: 188,4 PLN ! / Buk: Unibet !

To jak wczoraj zagrali Gonzalzez, z Lipskym przeciwko Flemingowi i Marrayowi, budzi ogromny podziw. Buki przechytrzyli ich bo kurs był co prawda ciutke mniejszy na nich.. A ja nie dowierzałem, że z taką precyzją ten mecz zagrają. Widać że są w formie, i chcą ten turniej wygrać, Lipsky przy siatce, i wszystko jasne. Gość bardzo solidnie pogrywa. Gonzalez, wczoraj wbił 4 asy.. i przy tym sam przełamał przeciwników, pięknym forehandem.. Dziś widzę u nich kolejną wygraną, bo widać, że ten turniej jednak traktują poważnie. Mimo że niedługo Wielki Szlem.​

W dziale ATP, tenisa, jest jeszcze jeden kupon który tu nie wpisałem, Brytyjczyków za 100 po kursie 1.8, w deblu którzy mi wygrali.. także nie jest tak dzisiaj źle, z tym deblem. ;) w razie czego Modzi mogą zerknąć temat w dziale tenisa ATP ;) Huey T. C. / Inglot D.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - Kwalifikacje US Open / (22.08 / Czwartek)
Devvarman S. - Ginepri R. (1.42) ✅ (7:6; 2:6; 6:2)
Kuznetsov A. - Mertl J. (1.33) ✅ (6;1; 5:7; 6:4)
Ako: 1.89 / Stawka: 130 PLN / PW: 245,52 PLN ! / Buk: Unibet !

Indianiec, znany jest z tego, że lubi pogrywać na szybkich kortach. I przy każdym swoim podaniu jest bardzo skupiony. Szybki, zwinny, powinien dzisiaj szybko odprawić Ginepriego, zwłaszcza, że Devvarman, w meczach kwalifikacyjnych przechodzi mecze jak burza. Szybko i bez problemowo.
Drugie spotkanie, które wydaje mi się również, ma szanse powodzenia jest to Kuznetsov, który również gra dość sprawnie, na tych kortach i choć to dopiero kwale, to z pewnością będzie chciał zagrać w Wielkim Szlemie, a przeciwnik jest w jego zasięgu.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - Kwalifikacje US Open / (23.08 / Piątek)

Devvarman S. - Ward J. (1.55) ✅ (6:3; 3:6; 6:4)

Stawka: 110 PLN / PW: 170,5 PLN ! / Buk: Unibet !

Devvarman, znany jest z tego, że dużo biega po korcie, walczy i kondycję również ma sprawną. Ma 28 lat, a już zdążył Jurkowi przysporzyć trochę kłopotów, pamiętacie panowie.. Dzisiaj po drugiej stronie siatki, również niedoceniany gracz, ale dla Hindusa w zasięgu. Zauważyłem, że Hindus może nie ma jakiegoś mocniejszego serwisu, ale techniką jaką zdobywa punkty, to może wróżyć dobrze na kolejny mecz. Wczoraj w 1 secie, w TB został przełamany, ale stanął na wysokości zadania i wygrał. Dziś warto iść w jego stronę, zwłaszcza że od poniedziałku już Wielki Szlem i obaj z panów są głodni na ten turniej, a zwycięzca może być tylko jeden - zaufam znowu Hindusowi. Zaznaczę również, że jest to jeszcze jeden zawodnik, z których bardzo rzadko popełnia DF. Koncentracja i determinacja, w tym meczu będzie dla niego kluczem do wygrania tego spotkania.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - Kwalifikacje US Open / (23.08 / Piątek)
Arnaboldi A. - Dutra Da Silva R. (1.50) ✅ (3:6; 4:6; 6:7)
Stawka: 100 PLN / PW: 150 PLN ! / Buk: Betclic !
Jeszcze na noc, znalazłem dość ciekawy mecz. Zaufam Brazylijczykowi, z racji tego, że lubi grywać na szybkich nawierzchniach, dobrze serwuje, i nie gra zbyt chaotycznie. Jeśli tylko pierwszy serwis w meczu będzie siedział, to mecz powinien wygrać gładko w dwóch setach. Natomiast Włoch, będzie robił wszystko aby uniemożliwić mu awans, do wielkiego Szlema, ale Brazylijczyk tanio skóry nie sprzeda. Chodź kurs, ciągle spada, ja ustrzeliłem największy. Silva, uwielbia grać na cegle, choć turniej jest na twardych kortach, to wiedząc jaki potencjał ma ten turniej, zrobi wszystko aby się do niego dostać. Spodziewam się jego wygranej, w najlepszym stopniu po 2 setach. Ale maksimum, po trzech. Dobrym pierwszym podaniem, może wygrać ten mecz, czego mu życzę.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - Winston Salem / (24.08 / Sobota)

Melzer J. - Monfils G / +1,5 Melzer (1.61) ✅

Stawka: 100 PLN / PW: 161 PLN ! / Buk: Unibet !

To co &#39;&#39;wyprawia&#39;&#39; Austriak w tym turnieju budzi ogromny podziw i wielki szacunek dla niego. Dziś zagra w finale, z Francuzem, który techniką momentami powala, ale jakich Jurgen, miał przeciwników, do przejścia do finału, to jest ogromne wyzwanie. Wreszcie poprawił serwis, lewa silna ręka, będzie dziś musiała troszkę się namęczyć, by pokonać doświadczonego Francuza, który choć po kontuzji, gra jak z nut, to zdarzają mu się wpadki. Jurgen, lubi grywać na szybkich kortach i dzisiaj, mimo buki go nie faworyzują, to seta powinien ogarnąć na spokojnie. Pomijam już fakt, że pokonał, od siebie znacznie lepszych rywali, w tym turnieju. Uderzam, na wygranie chociażby seta, dla Austriaka i wyrównany mecz.​

Zagrane również to na unibecie i rozliczone na plus, na pinnaclu, zwrot. także nie wyszło źle,z tym typem.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - US Open / (25.08 Poniedziałek)
Agnieszka Radwańska - Soler Espinosa, S (1.02) ✅ (6:1; 6:2)
Lisicki, S - Dushevina, V (1.21) ✅ (6:2; 7:6)
Evans, Daniel - Nishikori, K (1.11) ⛔ (6:4; 6:4; 6:2) / w takiej formie to ja bym japońca pokonał..
Davis, L - Suarez Navarro, C (1.34) ⛔ (0:6; 0:6)
Ako: 1.84 / Stawka: 130 PLN / PW: 238,65 PLN !

Bez szczególnego rozpisywania. Aga, musi w tym turnieju wiele udowodnić, jak chce być dalej w rankingu trzecia. Sabina, na hardzie, potrafi wbić nawet pare asów, jeśli będzie odpowiednio z mobilizowana i nie będzie popełniać niewymuszone błędy, to powinna wygrać dość gładko. Japoniec, wiadomo kurs na niego mały, bo powinien szybko wygrać. Hiszpanka, gra z gospodarzem turnieju, która jest mało doceniana, ale Hiszpanka ma to do siebie, że w meczach o takie wysokie cele, nie próżnuje i potrafi szybko przełamać rywalkę by potem móc mieć ogarnięcie pierwszego seta, dzisiaj choć rywalka, nie jest aż specjalnie słaba, ale w zasięgu dla Hiszpanki. Jeśli nie straci głowy, to mecz wygra.​
Japoniec, co za słabizna... a ja myślałem, że on tu spokojnie wygra, a tu nawet nie wygrał seta.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - US Open / (25.08 Poniedziałek)
Minella, M - Stehpens, S (1.08) ✅ (6:4; 3:6; 6:7) / Minella genialny mecz!
Makarova, E - Hercog, P (1.23) ✅ (6:2; 6:4)
Dushevina, V - Lisicki, S (1.24) ✅ (2;6; 6:7)
Hradecka, L - Kerber, A (1.08) ✅ (1:6; 1:6)
Ako: 1.78 / Stawka: 100 PLN / PW: 178 PLN ! / Buk: Unibet !

Bez analizy, kursy mizerne ale wydaje się to być bardziej pewne.. zobaczymy co z tego będzie.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - US Open / (26.08 Wtorek)
Haas T. - Mathieu P-H ✅ (3:0)
Haas T - 3:0 (1.57)
Stawka: 230 PLN / PW: 361,1 PLN !
Lub :
Haas T. - Mathieu P-H
Haas T. 3:1 (3.95)
Stawka: 100 PLN / PW: 395 PLN ! / Buk: Unibet !

Haas, w gazie, każdy kto go odrobinę zna i jego możliwości i jaki ma potencjał w grze, świadomy jest tego, że ten mecz, nie będzie należał do trudnych w jego wykonaniu. Tomy, mimo swojego wieku cały czas zachwyca, jego poezja i czysta gra na kortach, może budzić wciąż ogromny podziw. Z kolei Francuz, na hardzie, gra bardzo słabo, nie jest przyzwyczajony do takiej szybkiej nawierzchni, więc Haas, to również wykorzysta, co prawda, to jest ich pierwsza runda, ale spodziewam się ogromnej neutralizacji, na rzecz Niemca i szybką wygraną. Wygrać spokojnie wygra, z jakim efektem, to mam nadzieje, szybko znaczącym dla siebie samego. Niemiec posiada ogromne atuty z pewnością będzie tu łamał i szybko wygrywał, no nie widzę innej opcji, gdyż wiem, że w takich wielkich turniejach jak Wielki Szlem, Haas nie próżnuje po prostu.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - US Open / (29.08 Czwartek)
Dodig I. - Davydenko N (1.60) ✅ (6:1; 6:4; 6:4)
Stawka: 150 PLN / PW: 240 PLN ! / Buk: Unibet !

Dodig, jest w gazie i przedwczoraj mimo że wiele osób go skreślało, dał chłopaczyna radę. Jest pewny w swoich podaniach, kontroluje je, a co najważniejsze, potrafi szybko przełamać rywala. Po drugiej stronie siatki, Rusek, który rozprawił w decydującym secie, szybko Amerykańca, ale Chorwat nie należy do słabeuszy, wg mnie, to będzie rewanż z 2011 roku, gdzie Davydenko wygrał z Chorwatem 3:2 w setach. Teraz już Dodig, to inny zawodnik inna forma zawodnika, spodziewam się neutralizacji w tym meczu na rzecz Chorwata i wygrana pewna 3:0 lub 3:1 ale stawiam na czysty win.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis US Open - Debel / 29-30.08 Czwartek &amp; Piątek)
Paes L. / Stepanek R. - Nieminen J. / Tursunov D. (1.32) ✅ (6:4; 7:6)
Jenkins J. / Styslinger M. - Llodra M. / Mahut N. (1.05) ✅ (3:6; 2:6)
Daniilidou E. / Panova A. - Hsieh S-W. / Peng S. (1.20) ✅ (3:6; 4:6)
Ako: 1.66 / Stawka: 150 PLN / PW: 249,48 PLN ! / Buk: Unibet !

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - US Open / (30.08 Piątek)
Hampton J. - Stephens S. (1.53) ✅ (1:6; 3:6)
Stawka: 130 PLN / PW: 198,9 PLN ! / Buk: Unibet !
No nic, dzisiaj idę znowu w kierunku młodej Amerykanki, która z meczu na mecz się bardziej rozwija. Choć w pierwszej rundzie, mogła przegrać cały mecz z niedocenianą zawodniczką Minellą, to nie straciła głowy i mecz wygrała. Natomiast w drugiej rundzie, szybko odprawiła naszą Polską tenisistkę Urszulę (6:1; 6:1) Dziś po drugiej stronie siatki, jej koleżanka, z którą się dobrze znają. Hampton, mimo agresywnej grze dzisiaj nie powinna sprawić dużo kłopotów dla Sloane. Sloane to nie tylko mocny oburęczny bekhend ale ma również jak tylko ma dzień może trafić kilka asów. Spodziewam się dzisiaj równie dobrego meczu, ale wygranego najlepiej w dwóch setach dla &#39;młodej Syrenki&#39;​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis US Open - Debel / (31.08 Sobota)
Paes L. / Stepanek R. - Brands D. / Oswald P. (1.20) ✅ (4:6; 6:3; 6:4)
Stakhovsky S. / Youzhny M. - Levinsky J. / Vesely J. (1.28) ✅ (6:2; 6:4)
Pavlyuchenkova A. / Safarova L. - Craybas J. / Vandeweghe C (1.29) ✅ (7:6; 6:4)
Ako: 1.98 / Stawka: 80 PLN / PW: 158,52 PLN ! / Buk: Unibet !

Do góry Bottom