>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (14.07 / Niedziela)
:baseball: KC Royals - CLE Indians / Indians over 2.5 (1.30) ✅ (3:5)
:baseball: TEX Rangers - DET Tigers / Tigers over 2 (1.20) ⛔ (7:1) &lt; wiedziałem, że to jest VALUE!
:baseball: ST Cardinals - CHI Cubs / Cardinals over 2 (1.30) ✅ (4:6)
Ako: 2.03 / Stawka: 50 EURO / PW: 101,4 EURO ! / Buk: WilliamHill
Ostatnio te overy, są dobrą lokatą, próbuję znów. Tigers, wczoraj rozgromili Texas, po meczu, w którym mogło dojść do bójki. Są na maksa zdeterminowani, aby dziś znowu Texas pokonać, choć łatwo nie będzie dlatego myślę, że 3 iningi zdobędą murowanie. Cleveland, na swoich śmieciach dobrze się czują i choć rywal, jest trudny, bo mają swojego Gordona to linie powinni pokryć. Cubs, u siebie, również spodziewam się, że mogą zrobić niespodziankę, ale mimo tego atakuje over dla gości z St Louis.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:baseball: Chicago Cubs - St. Louis Cardinals (1.95) ✅ (6:4)
Stawka: 100 PLN / PW: 195 PLN ! / Buk: Unibet !
Spodziewam się tu niespodzianki, w której to własnie gospodarze zaskoczą.. liderów tabeli.​

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik

:baseball: Oakland Athletics - Boston Red Sox (1.62) ✅ (3:2)

Stawka: 100 PLN / PW: 162 PLN ! / Buk: Unibet !

Mecz na szczycie, Oakland u siebie nie ma równych, ale miotacz gości jest wybitnie mocnym rywalem, który może pokrzyżować szyki, ale wierzę, że to właśnie Atleci, dzisiaj zainkasują zwycięstwo na swoich śmieciach, spodziewam się wyrównanego spotkania z nawiązką dla Oakland!​

Wyżerka przed meczem, nabrać sił i wygrać to panowie!

,, Good Match ! Run batted in &#39;&#39;​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis - ATP Hamburg / (17.07 / Środa)

Ramos, A - Fognini, F (1.52) ✅ (1:6; 2:6)
Janowicz, J - Haase, R (1.30) ✅ (6:4; 3:6; 7:6)

Ako: 1.98 / Stawka: 60 PLN / PW: 118,56 PLN ! / Buk: Unibet !

Fognini, na mączce czuje się jak ryba w wodzie szybko łamie i nie traci przy tym głowy, a siedemnasty w rankingu Jurek, znalazł już sposób w poprzednim turnieju na Holendra, łamiąc go dwukrotnie, wygrywając mecz i spodziewam się dzisiaj podobnego scenariusza, dla naszego Rodaka.​

A tyle osób, odradzało mi Jurka, bo twierdziło, że jest na Holendra Value. Fakt, w drugim secie Jurek trochę się pogubił, ale to tak jest jak się nie wierzy w Naszego Rodaka, przynajmniej ja w niego nie zwątpiłem i wierzyłem do końca, że da radę! ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis - ATP Bogota / (18.07 Czwartek)
R.Bemelmans/X.Malisse - D.Molchanov/J.Wang (1.40) / Mecz odwołany.
Adrian Mannarino - Victor Estrella Burgos (1.33) ✅ (6:1; 6:2)
Ako: 1.86 / Stawka: 105 PLN / PW: 195,51 PLN ! / Buk: Betsson ! Ako zmniejszone: 1.35 / 141,75 PLN !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis - ATP Hamburg / (18.07 / Czwartek)
Rosol L./Seppi A. - Peya A./Soares B. (1.36) ✅ (1:6; 4:6)
Cermak F. / Polasek F. - Marrero D. / Verdasco F. (1.56) ✅ (3:6; 6:4; 8:10)
Ako: 2.12 / Stawka: 130 PLN / PW: 275,6 PLN !
Mini Mix, Bastad - Hamburg.
Penetta, F - Halep, S (1.28) Krecz Halep -
Berloq, C - Haas, T (1.38) ✅ (2:6; 4:6)
Ako: 1.77 / Stawka: 110 PLN / PW: 194,3 PLN !
Buk: Unibet !
W pierwszym secie, Penetta woła lekarza, mówi do sędziego, że jednak może odpuści ten mecz (ale rozmowa z trenerem ją przekonała), jednak zagrała seta przegrała, w drugim się zmogła szybko przełamała Halep, a w trzecim, nawet nie wiem co było dokładnie przyczyną Rumunki oddanie meczu, oglądałem mecz i jakoś nie wnioskowało nic żeby coś Rumunce dolegało, chyba że została przełamana i bała się, że mecz przegra.. Źle spojrzałem i jednak taka opcja w unibecie oznacza wtopę..

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Siatkówka / (18.07 / Czwartek)

:siata: Rosja - Kanada / Zakład na Mecz 3-0 Rosja (1.75)

Stawka: 120 PLN / PW: 210 PLN ! / Buk: Expekt !

Co by tu dużo pisać, Rosjanie, w gazie, wczoraj pokonali wielką Brazylię, a dzisiaj po drugiej stronie siatki, rywal, który Rosja powinna przejść szybko i gładko. Patrząc na formę jaką prezentują obie ekipy widać wielką różnice, więc atakuję dzisiaj wynik 3-0 dla Ruskich. Spiridonov, wczoraj pokazał swoją prawdziwą walkę, i dzisiaj również mam nadzieje, że pomoże kolegom wygrać gładko ten mecz.​

Nie ma co grać więcej na sety, jak taka Rosja ma 22-20 dla siebie w trzecim i jeszcze przegrywa bo nawet nie potrafią dobrze zaserwować, nice.. ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Snooker / (19.07 / Piątek)
Drago T. - Ursenbacher A. (1.25) ✅ 4:3
Duffy A. - Bingham S. (1.22) ✅ 0:4
Wilson G. - Saif A (1.20) ✅ 4:2
Ako: 1.83 / Stawka: 100 PLN / PW: 183 PLN ! / Buk: Unibet !
Taka tam mała zmiana dyscypliny, na poranne mnożenie kapitału.
Nie wiem, nie znam żadnego gracza, nie wiem jak gra, ale jakoś tak skleiłem
tripla, może się jakoś uda..​

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Snooker / (20.07 / Sobota)
Day, Ryan - Clark, R (1.30) ✅ 4:0
Robertson, Jimmy - Norbury, C (1.25) ✅ 4:1
Hamilton, A - Taylor, Allan (1.20) ✅ 4:2
Ako: 1.95 / Stawka: 110 PLN / PW: 214,5 PLN ! / Buk: Unibet !
Próbujemy dalej.. choć szczerze, wcale nie polubiłem tego grania, ale jak jest z tego jakaś lokata, no to co mi szkodzi.. ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (20.07 / Sobota)
:baseball: Detroit Tigers - Kansas City Royals / Over 2 Detroit (1.25) ⛔ (0:1)
:baseball: Cleveland Indians - Minnesota Twins / over 2.5 Twins (1.36) ✅ (2:3)
Ako: 1.70 / Stawka: 40 EURO / PW: 68,18 EURO ! / Buk: WilliamHill
MLB, zacząć czas, po przerwie. Detroit, posiada bardzo mocny arsenał, na dzisiejszy mecz, wiedząc, że miotacz Santana, gospodarzy potrafi dużo zamieszać. Ale runy 3 to myślę, że minimum w tym meczu powinni zdobyć, drugie spotkanie, Minnesota, po słabych ostatnio meczach, w końcu wracają na swoje śmieci, mierząc się z mocnymi Indianami, ale patrząc na skład, tu również widzę spore szanse, nawet na wygraną Minnesoty.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Siatkówka / (20.07 / Sobota)
:siata: Włochy - Rosja (1.87) ✅ (12:25; 23:25; 26:24; 20:25)
Stawka: 100 PLN / PW: 187 PLN ! / Buk: Betclic !
Właśnie czekałem aż kursy lekko podrosną i od razu ten bet biorę. Rozwodzić się na ten temat nie będę, bo czasu brak, ale Ruskie wiedzą jaki ważny jest ten mecz, tak samo jak i Włosi, ale spodziewam się tutaj neutralizacji przez Rosjan, mimo, słabego meczu z Kanadą.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Baseball / (21-22 / Niedziela i Poniedziałek noc)
:baseball: Oaxaca Warriors - Campeche Pirates (1.50) ✅ (15:5)
:baseball: St Louis Cardinals - San Diego Padres (1.42) ✅ (3:2)
Ako: 2.13 / Stawka: 120 PLN / PW: 255,6 PLN ! / Buk: Unibet !
Po wczorajszej niespodziewanej porażce liderów tabeli, St Louis na Busch Stadium, dzisiaj wyjdzie zupełnie już inna ekipa niż wczoraj. Wnioski odpowiednie wyciągnięte, z pewnością będą chcieli się odgryźć za wczoraj i chodź kurs może nie jest wysoki, to widzę dziś raczej spokojną przeprawę, prez Cardinals. Natomiast Oaxaca, kto się interesuje troszkę Meksykańskim Baseball.. to chyba wie, co to za ekipa i kogo dzisiaj ma w składzie, zawodnika, który jeszcze NIGDY nie przegrał z Piratami.. I to również skłania mnie, bym pograł na ten team.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (23.07 / Wtorek)
:baseball: New York Mets - Atlanta Braves (1.77) ✅ (1:2)
Stawka: 120 PLN / PW: 212,3 PLN ! / Buk: Unibet !

Nie będę się rozpisywać, zbytnio, ale tutaj spodziewam się lepszego meczu gości, którzy ostatnio po dwóch porażkach z rzędu, są głodni zwycięstwa. Mets, nie są jakoś specjalnie mocną ekipą na swoich śmieciach, mimo tego, że Atlanta w delegacji również plasuje się mizernie, to widzę dzisiaj jednak różnice, ku temu żeby właśnie postawić na gości. Posiadają z pewnością solidniejszych zawodników, którzy potrafią przechylić szalę na swoją korzyść i na pewno będą od pierwszych zmian próbować by mecz był na ich korzyść. Miotacz Teheran, będzie robił wszystko, aby uprzykrzyć przeciwnikom, ten mecz.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (23.07 / Wtorek)
:baseball: Atlanta Braves - New York Mets / Over 2 Braves (1.25) ZWROT (2:1)
:baseball: Detroit Tigers - Chicago White Sox / Over 2 Detroit (1.30) ✅ (3:7)
Ako: 1.63 / Stawka: 20 EURO / PW: 32,5 EURO ! / Buk: WilliamHill ! / Ako: 1.30 = 39 EURO !
Chyba wiadomo, kto na zdjęciach i jakie są ważne te osoby, w moich kuponach - więcej nic nie ma co dodawać. ;)
39 EURO = 164,54 PLN ! ✅

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (24.07 / Środa)

:baseball: San Francisco Giants - Cincinnati Reds (1.76) ✅ (3:9)

Stawka: 120 PLN / PW: 211,2 PLN ! / Buk: B365 !

Dzisiaj spodziewam się kolejnej wygranej Reds którzy również biją rywali na łeb, mają bardzo dobre ostatnio osiągnięcia i co najważniejsze, żaden zawodnik się nie oszczędza i wie o co gra każdy mecz, fakt nie należy lekceważyć Giants, bo potrafią zaskoczyć, ale nie z taką mocną i solidna ekipą przyjezdnych. Patrząc na stosunek meczy, miedzy dwoma ekipami, widać jednak sporą różnicę i to właśnie goście, wyglądają znacznie lepiej, wczoraj rozgromili gospodarzy 11:0. A potrafili również wygrać 9:0 nie tracić żadnego przy tym runu. Samo Reds, ma 436 zdobyte runy, a gospodarze tylko 385, piszę tylko bo również skłaniam się tu do gości, którzy przeważają w każdym elemencie.​

Reds, jak zwykle niezawodne! ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (24.07 / Środa)

:baseball: Houston Astros - Oakland Athletics (1.60) ✅ (3:4)

Stawka: 160 PLN / PW: 256 PLN ! / Buk: Betclic !

Dzisiaj Griffin, w podstawowym składzie, co za tym idzie? Chyba każdy kto trochę ma pojęcie o ekipie z Oakland, z pewnością wie jak się ten mecz skończy. Wczoraj niespodziewanie, goście przegrali jednym runem, ale to nie znaczyło, że grali słabiej, mieli gorszy dzień, a zdarza się najlepszym. Dzisiaj już będą grali na pełnych obrotach, by Houston, od razu wygryźć. To, że wczoraj wygrali, nie znaczy, że dzisiaj, a nawet jestem tego bardziej pewny, że dzisiaj można spokojnie pograć Oakland. Również patrząc na statystyki, Oakland, góruje w każdej okazałości, i dziś widzę również najmocniejszy skład, jaki wystawia trener. I dzisiaj może nie będzie mnóstwo runów, ale wygrana z nawiązką dla Oakland, z pewnością. Piszę bo jestem tego betu, pewny.. choć czasem pewność gubi, ale chyba nie w tym meczu.. Zobaczymy po 23, bo mecz od 20 Polskiego czasu.​

Otrzymane punkty reputacji: +24
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis ATP - Atlanta / (24.07 / Środa)
Ebden, M - Karlovic, I (1.60) Oddał mecz po przegranym secie - ostatni raz go pograłem.
Stawka: 130 PLN / PW: 208 PLN ! / Buk: Unibet !

Zerkając co jakiś czas na unibecie, dostrzegłem, że kurs na Chorwata, delikatnie wzrósł, więc go chwytam! Patrząc na obu zawodników, jaką prezentują ostatnio formę, można śmiało stwierdzić, że Chorwat, tutaj Austriaka biję o głowę. Mecze, na twardej nawierzchni przez Ivana, są imponujące, bo widać że czuje się na niej dobrze i bije asy za asami. Dzisiaj również widzę w nim nawiązkę do wygrania tego meczu, bo Ebden, raczej nie powinien mu w tym przeszkodzić. Z pewnością nie może go Karlović zlekceważyć, ale tutaj też się zastanawiałem nad TB, jeśli tylko będzie Ebdenowi, podanie wchodzić. Chorwat słynie od tego, że jego mecze, sety kończą się po wygraniu na jego korzyść właśnie przez TB. Jego kluczowy serwis, odprawi dzisiaj Austriaka do domu..​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball / (25.07 / Czwartek)

:baseball: New York Mets - Atlanta Braves (1.72) ✅ (2:8)

Ako: 130 PLN / PW: 223,6 PLN ! / Buk: Unibet !

Więc tak, dzisiaj nocą Polskiego czasu, Atlanta, znowu zagra w delegacji, z Mets. Nie spodziewam się dużej wymiany runów, ale większej przewagi dla gości. Po wczorajszym dobrze zaczętym meczu, z Mets, grali zbyt pewnie, i trochę to ich zgubiło, dzisiaj czas zmienić scenariusz, żeby przechylić mecze na swoją korzyść. A Miotacz Hudson, już wielokrotnie pokonywał ekipę z Nowego Jorku i dziś nocą, spodziewam się że dużą rolę właśnie będzie miał w tym meczu. Ponadto, Atlanta, zwykle nie przegrywa meczy pod rząd.. dlatego dzisiaj, będą głodni wygranej od początku by wygrać całe spotkanie. Są lepszą ekipą, posiadają lepszy arsenał zawodników i z pewnością nikt nie będzie tutaj grał ze spuszczoną głową.​

A wszyscy mi tak ich odradzali dobrze, że słucham siebie, ahh ???? ;)

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis ATP - Atlanta - Debel / (25.07 / Czwartek)
Blake J. / Sock J. - Demoliner M. / Sa A. (1.57) ✅ (5:7; 7:6; 10:6)
Stawka: 200 PLN / PW: 314 PLN ! / Buk: Unibet !

Amerykańce, na swoich śmieciach nie mają innego wyjścia jak wygrana w tym meczu, u siebie sprawują się solidnie i pewnie. Blake, na twardej czuje się jak ryba w wodzie, razem z kolegą Sockiem, powinni odprawić przeciwników w dwóch setach gładko i szybko.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom